Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kopa1
Nem mindeggyikben van benne a 32 bites is

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

NeBby
Amúgy mit ajánlotok 64 vagy 32 bitest? Mer 64 eshez kevés a szoftver meg játék de viszont erõsebb úgy a gép....

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
õõõõ...én ezt nagyon nem így tudom! A 64 bites verzióba benne van a 32 bites is! Vki aki ért hozzá érõsítse meg pls <#wow3> szinte biztos vagyok benne hogy így van!

soma22
okés köszi

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kopa1
Az Office-ben a teljes forráskódot fordítják! Lesz külön magyar verzió

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

elnézést h csak most kérdem de csak most kapcsoltam be a gépet, tehát azt kérdezem h az oldal alján leírt új crack vkinél müködött-e?

bon
Ha 64bit-es szedtél le akkor csak azt lehet telepítenni. A 32bit-es külön dvd.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nem semmi, hogy ez még mindíg mûködik. 😊))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

NeBby
Ja és hogy Photoshop CS2 megy? És még 1 kérdés: Azt hogy hány bites legyen a vistám (ha a 64 est szedtem le)azt telepítésnél kell kiválasztani vagy lehet mindig váltani? (gondolom telepítésnél és nem lehet váltani ez lehet h nagyon hülye kérdés vót)

soma22
köszi szépen
ahhoz is várható a magyar pack, vagy ha angol akkor az is marad?illetve ha jön hozzá magyar pack, akkor xp-n is lehet e updatelni?

kopa1
Igen, megy

NeBby
Igen , nekem is fennvan XP -n a 2007 Beta 2 ! Azt szeretném kérdezni , hogy ugyanez megy vistán is?

Fut XP-n is.
soma22
az enterprise változat nekem hibátlan volt.
lehet láma kérdés:
xp-n fut az uj office, vagy csak vistán?

kopa1
Én igen

Telepített már sikeresen valaki office 2007-et vistára?
Több forrásból származó verziót is kipróbáltam, egészen vissza a 'legális' office 12 beta -ig, de fáltózó cab fájloknál elhal.
kopa1

Amúgy miért itt keres mindenki mindenféle egzotikus hardwarehez drivert? Ott a google meg a gyártó lapja ott kell utánanézni mindenféle drivernek.

bon
Sims 2 az megy 32bit-es Vista alatt (én procim csak azt támógatja). Hangkártyához beta driver megyeget szól is 5.1-ben. De DirectSound3D-t használó játékoknál a hang csak szofveres-en fog menni tehát nem használja a hangkártyát mint hardver. A gép saját prociját terheli a térhatású hang számításával.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ez a cucc is valahogy a timerstop-al operál, csak automatizálva van a telepítése. Amúgy próbálta már valaki? Nekem elég gyanúsnak tûnik. Mintha magyarok csinálták volna. Mindenesetre a NOD32 nem jelzett semmi huncutságot benne.

MazeZee
egyébként meddig nem lesz magyar vistához ultimate extra...?

TothLaci
Ez nem igaz, senki nem mond róla semmit, ok, beindítom a Virtual PC-t, és ott letesztelem....
Valakinek sikerült beüzemelni azt hogy 5.1be szóljon?Mert nálam csak 2hangfal szól.Konfig aláirásbe.A gyári cdrõl raktam fel az audi drivert.LEhet leszedni újabbat?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

off😊😊

Jelentem alásan nem kell M$ honalpon várogatni míg lejön... Torrent

Release: Microsoft.Windows.Vista.Magyar.32bit-REFRONTERED laUUUUUUU
UU l RLS Date: 2007-02-13 laUUUUUUU
UU l Microsoft Windows Vista magyar vegleges, 32 bites kiadasa. laUUUUUUU
UU l Nincs hozza serial, es mivel az eredeti lemez masoloata, laUUUUUUU
UU l ezert kulcs nelkul telepitheto. laUUUUUUU
UU l Ez a kiadas a kovetkezo valtozatokat tartalmazza: laUUUUUUU
UU l -Windows Vista Business laUUUUUUU
UU l laUUUUUUU
UU l -Windows Vista Business N laUUUUUUU
UU l laUUUUUUU
UU l -Windows Vista Home Basic laUUUUUUU
UU l laUUUUUUU
UU l -Windows Vista Home Basic N laUUUUUUU
UU l laUUUUUUU
UU l -Windows Vista Home Premium laUUUUUUU
UU l laUUUUUUU
UU l -Windows Vista Starter laUUUUUUU
UU l laUUUUUUU
UU l -Windows Vista Ultimate laUUUUUUU
UU l laUUUUUUU
UU l Crack sajnos nincsen meg, de erdemes kivarni. Addig is: laUUUUUUU
UU l http://winportal.net/?id=764 laUUUUUUU
UU l laUUUUUUU
UU l Ezzel a csellel 30 nap helyett 120 napig hasznalhato lalUUUUUU
UU l a program mindenfele korlatozasok nelkul. laUUUUUUU

on

matyi08
Hello
leszedtem a magyar vistát tegnap, fel is raktam. jó meg minden, csak az a bajom, hogy mikor fel akarom tenni a hangkártyadrivert, fel is megy aztán mikor kezdi felismerni a cuccot, elmegy a kép, és újraindul, egyszer már a kékhalál is bejött. a hangkártyám Terratec SixPack 5.1. nem tudnátok ajánlani valami megoldást?

oké, mert nekem amd athlon 64 em van, és nem emrrem feltenni a 64 et, mert mégigyis alig van driver, nem még ahhoz,
én ugyszeretném felrakni hogy csak vista, xp akkor elbucsuzna...
iyen hogy cod2 , sims 2 elindul-e?
sound blaset audigy2 kártáym van remélem van rája driver

bon
Az X86=32bit, és 32bit-es a másik 64bit-es procikhoz való. A 64bit-et támogató procin természetesen a 32bit-es Vista is elindul.

kopa1
az x64 64 bites rendszerekhez való

vki erre pls

bon
Egyenlõre még nem éri meg felrakni.

http://winportal.net/?id=763

asysoft
Campusban általában Upgrade Windows szokott lenni. Ugye eddig lényegében csak licenszbeli különbség volt a "normál" Windowsokhoz képest, most viszont az upgrade Vista nem megy fel üres HDD-re, így az utólagos kulcs-beírást is el lehet felejteni.

/*WTF?!*/

djrobaa
tényleg??? na ne mond...

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

ez vista topic, nem torrent

djrobaa
én ezt nem értem,bekapcsolom a gépet elkezdem letölteni a Magyar Vistat,nincs is baj csak akkor mikor ujraindult a gép egy progi telepitése után! egyszerüen nem akar elindulni a letöltés...miért lehet ez??

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

kopa1
Validation Update a neve

NeBby
nem emléxem pontosan , de asszem ami 73 ra vagy 76 ra végzõdik ebbe a részbe (KBxxxxxx73/76 - ez a végén van mind1iknek) az x számokat jelöl , csak h érthetõ legyen 😄 Az important frissítéseket mind felrakhatod

djrobaa
miért áll meg a Vista letöltése? ezt irja nekem a utorrent:Hiba: Connection limit exceeded! You may only leech from one location at a time.

Sry hirtelen nem találom azt hogy melyik frissitést nem szabad felrakni.Valaki megtudja mondani?Elõre is nagyon szépen köszöm.

UI:Sry a láma kérdésért.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Tényleg, használ valaki 64bitest vistát? Mik a tapasztalatok? Nekem AMD athlon 3000+ procim van, erre fel lehet rakni? Ugye a 32bites alkalmazásokat is lehet futtatni vele?
Bocsi a sok kérdésért, köszi a válaszokat! <#wink>

bon
Közel se mindegyik nyelvi csomag van fent az Update oldalon. Jóval több mint 16 nyelvre lesz elfordítva.

Tényleg, aki tudja annak megérné a 64bitest felrakni?

Hello
vki elmagyarázná hogy az x86 és az x64 között mia különbség?
mert én a x86 os vistát töltöm

NeBby
szedd le a cracket és olvasd el mit ír!nem én találtam ki...

kopa1
Ja persze! Plusz még havi 100$-t is kapsz és örök életet!<#idiota><#nevetes1><#nyes>

NeBby
én asszem valahol láttam egy képet az update rõl ahol benne volt a magyar is! Persze lehet h csak hülye vagyok ...<#idiota> De ha jólemléxem akkor télleg láttam !minnyár utánnakeresek

ésszel fórumozzál már

streetracer
Mi a picsáért nincs benne a Windows Update-ben a Hungarian Language pack??
Minden más nyelv benne van, ez nincs... ...mikor lesz már benne? Valamint mikor lesz magyar Office 2007?

NeBby
ha ezt nekem írtad akkor olvasd még1szer! írtam h tök mind1 milyen a kulcs! nem kell h eredeti legyen csak ír be vmit amit amúgy elfogad

NeBby
De ha ez megy akkor elégjónak tûnik , mer azt írja 100% használhatóság , teljesen olyan mintha eredeti lenne! Minden frissítést fel lehet pakolni!hmmm... sirály <#wow1>