40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • NEXT LP
    Sziasztok!
    Úgy tűnik sikerült eltávolítanom a problémás Vista crack-et, és most szükségem volna egy másikra.
    Fontos, hogy NE ilyen bootolos megoldás legyen, SP1-en és a nemsokára megjelenő SP2-n is észrevétlenül működik (tehát nem veszi észre a Vista és nem reklamál, hogy "segítség feltörtek!"), működik vele a Windows Update, és úgy is fel tudom aktiválni, hogy ne kelljen újratelepíteni a Vista-t.
    Ha küldene valaki egy ilyen crack-et azt nagyon megköszönném!
    Itt az e-mail címem, ha esetleg erre küldené valaki a progit: [email protected]
  • Jaffa 2843
    hi

vista SP2 32bitem van jelenleg. mikorra várható magyar verzio?
  • Tomy Lee
    Hát itt a 32 és 64 bit között úgylátom van különbség.
    64-es van most az új gépemen és iszonyat stabil-gyors-precíz op.rendszer.
    Minden apró hibák eltüntek mint amik 32bit-en voltak.
    Minden Ultimate extra-val update-elve(megj:használható dolgok benne) az Eternity™ 2009 teljesen profi:)
  • xNoodlex
    Ez mitől lehet? Korábban felismerte. Egyáltalán hol férhetek hozzá a laptop kamerájához, mert drivert nem is kellett hozzá telepíteni.

• Ete
    Sziasztok.Azt szeretném megtudni,hogy a hibernálásból váló indításkor,bejelentkező kis ikont,ami jelzi zárolva.Csak rá kell kattintani,és megy a rendszer kód nem kell.El lehet tüntetni???Ha Igen hogyan???Kösszi
  • Lobsterman
    Azért kösz :D
  • Lobsterman
    Bsplayerem nem szereti, az tény, de már megoldódott a dolog, csak 2 újraindítás kellett neki :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet, hogy valamelyik szoftver nem kompatibilis vele? Pl. régebbi quicktime verziók csinálták és amíg futott nem is engedte visszakapcsolni.
  • Lobsterman
    Hi. Van egy olyan problémám, hogy a Vistám valamiért kikapcsolta az Aero-t magán, és nem tudom visszakapcsolni. Ötlet hogy mitől lehet? :S
  • NEXT LP
    De ez nem olyan crack, most az eredeti termékkulcsal ellátott win 7-et töri fel állandóan... Ha ezt a crack-et le tudnám törölni semmi gond nem lenne.
  • bon
    Annak nincs jelentősége crack szempontjából.
  • NEXT LP
    Az be van állítva, én a bootolásnál megjelenő listában szeretném megcserélni az oprendszerek sorrendjét...
  • bon
    Vezérlőpult/rendszer/speciális rendszerbeállítások/indítás és helyreállítás beállítások gomb majd kiválasztod az alapértelmezett operációs renndszert.
  • NEXT LP
    Please help!
  • Örm
    A laptopomon xp van az gond nélkül egyből felmegy a hálózatra csak a vistas asztali gép nem.
  • [HUN]FaTaL
    Az nem hinném hogy szoftver gond, nekem sosem volt gond vele.
  • Örm
    Mert hol kapcsolódik hol nem.
  • NEXT LP
    Ajjajj, most a régi crack a win 7-et aktiválja a vista helyett, pedig ahoz van hivatalos termékkulcsom... még a szöveges dokumentumot, amibe a win 7 termékkulcsátmentettem, azt is átírta
    Megpróbálnám még, hogy amikor az indításnál amikor rendszert kell választani akkor a vista legyen felül, mert most a win 7 van, tehát a vista indul, csak nem az van a lista tetején. Ezt leírná valaki hogy csináljam meg?
  • [HUN]FaTaL
    WZC miért nem jó?
  • DANI3L
    Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy a start gombra ha rákattintok, ott van jobb oldalt a képek, zene stb, és az a probléma, hogy a képek-re hiába kattintok nem nyitja meg. Minden mást megnyit, de azt nem. Ha van valami ötletetek kérlek segítsetek. Köszi
  • Örm
    Hello!
    Olyan orogramot tudnátok ajánlani amivel a környező wifi-s hálózatokat tudom megjeleníteni és a saját hálózatomra felcsatlakozni?
  • NEXT LP
    Ez komoly? Nagyon nem lenne jó. :(
    Más megoldás nincs???
  • bon
    Szerintem ebből már újratelepítés lesz, vagy veszel/szerzel egy legális kódot és kicseréled a vezérlőpult/rendszernél és aktiválod újra.
  • NEXT LP
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom:
    Letöltöttem az MS-től a win 7-et, fel is tettem a Vista mellé, de nekem a Vista-hoz olyan törésem van, ami a rendszer bootolása elött töri fel a Vista-t és ez most a dual-boottól összezavarodott és nem hajlandó működni, és most reklamál a Vista, hogy aktiváljam.
    Tehát most le szeretném törölni a régi Vista crack-et, hogy ne zavarjon be, és szükségem vola egy olyan Vista crack-re/aktivátorra, ami sp1-en (akár sp2-n is) működik, nem szúrja ki az a frissítés ami ezeket keresi, működik vele a Windows Update, és a win 7-et se bántja.
    Nagyon jól jönne a segítség (a régi crack törlésénél IS), mert nagyon fontos lenne, hogy ne kelljen újratelepíteni a Vista-t.
  • Carloska
    minden felvoltt rakva mindig de most nálam sokal gyorsabb lett minden sp2 vel ezvan nekem ez nembaj
  • bon
    Ez a 64bit-es alaplap vicces. Az alaplapnak mindegy, hogy 32bit vagy 64bit. Nincs csak 64bit-et támogató alaplap. Ja és ha brutálisan gyorsult a rendszered akkor ezek szerint eddig nem voltak a javítások felrakva. Ugyanis az sp2 más változást nem nagyon hoz. Csak az eddig megjelent frissítéseket rakták egybe. Na meg egy-két apróság, de azoknak nincs köze gyorsuláshoz.
  • Carloska
  • Narxis
    Mese habbal.
  • Carloska
    Nah végre felraktam a sp2 öt nálam brutálisan gyorsult a rendszer 64 bites alaplapom van alapból , meg procim is az , de nem hittem volna
  • Beast Machine
    mit használsz?
  • DJS8
    nem nagyon bírja a VST hangszereket
  • bon
    A neve is mutatja, otthoni felhasználásra van. Kétlem, hogy szükséged lenne a következőkre pl. CSoportházirend támogatás, Többnylevű felhasználói felület, Alrendszer Unix alapú alkalamzásoknak stb. De több szolgáltatást is futatt az Ultimate változat tehát a gépigénye is nagyobb, na meg a helyfoglalása is több mint a Home Premiumnak.
  • Beast Machine
    Tuti? Miért pont azt?
  • Tomy Lee
    Windows Vista® Black-Eternity™ 2009 SP1 x64 (Genuine Version)

Ez mi?Vagy melyik 64 bit-es verziót érdemes?:Ss
  • bon
    Home Premium.
  • Beast Machine
    Üdv!

Új, szűz gépre szeretnék 64 bites Vistát rakni, melyik verziót érdemes? Elsősorban játékra, netre, filmnézésre használnám, eddig az Ultimate járt a fejemben, de itt-ott említik a Home Premiumot is. Melyik?
  • EK1TEP
    Tudna nekem valaki olyan képet adni ami még a régi vista béta kezdetleges verziókban benne volt az a fű háttér izé?
  • Jaffa 2843
    valaki tudja hogy win media player 11-be belehet állítani azt, mint media player classicba, hogy eltenni kedvencekbe egy adott médiát és onnan folytass ahol abbahagytam?
  • lck
    Én is csak kipróbáltam - de nem tudtam beállítani hogy a TVtuner kártyám S-video bemenetét használja - azóta Offline.
  • bon
    Én csak kipróbáltam 1x tv tuner nélkül. Van külön TV-m.