Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de akkoris felkéne tudnom rakni drivert, és az nem megy ...

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

a teljesítményre értettem, azokkal sem lesz sokkal jobb

kiadtak uj drivereket, mint amit letöltöttem például, szóval nem csak ez az alap van vistán

vistán ez van egyelõre.

mert annak nincs nvidia driver interface-e, élsimítás meg ilyeneket nemtudok beállítani, meg ami xp-vel 200 fps egy játékban, az vistával csak 45-50 😞

miért akarod letörölni?

itt most nem ez a baj, hanem hogy azt a drivert amit a windowsos frissítõ töltött le, azt nem tudom letörölni

Rage47
áh megvan már kösz😊
Nem kéne inkább a 100.64-el próbálkozni?

vagy pedig vezérlõpult/rendszer és ott alul

Helosztok. Így kell tökéletesen használni a vista-t. klikk
<#idiota>

Ati

kopa1
parancssorba winwer

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

a check.exe-vel ami a clony fele crackben van

Rage47
hol tudom megnézni, hogy hány napom van még az aktiválásig?
tud valaki válaszolni a #15159 esre?

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

hello,
Felraktam azt az nvidia drivert, amit frissítésként felajánlott a windows, de le szeretném törölni, mert a legújabb 100.51-eset akarom felrakni, csak az a hiba, hogy az illesztõprogramot ha eltávolítom elsötétül a kép, aztán újraindul a gép és a vidikártyánál kiírja, hogy ha ujraindul a gép, akkor megint fent lesz az illesztõprogram. Szóval sehogyse tudom felrakni az új drivert 😞 ( az 100.51-es setup azt írja ki, hogy a gép nem változott )
elõre is köszi a helpet

Google a barátod

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Én nem Cod2 zök

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

lol jo most vettem ésre 😄

ööö és linket nem tudsz adni? 😛

Call of Duty 2 upgraded to 1.3 works on Home Premium RTM no trouble (32 bit)
Egy oladlon ezt írják. Egy oldalon.

nincs még
csítrõl szó nincs.. alapbol kivág

Punk Buster frissítés. Ennél a beállításnál nem tudok jobbat.
Vagy ne csítelj vagy térj át valami fejletebb gamera. Ez már elég régi.

köszi az infót😄 véletlenül nem tudnád hogy mért csap ki a punk buster ha vistaval gamelünk?? 😞 vagy valami módot nem tudsz hogy ne vágjon ki ?

Rage47
office topikot lesd.
Sorcy
Sziasztok,nem tudja valaki hogy a magyar Office 2007 kint van-e már a techneten!?

Sorcy

A DirectX 9.0-át ne ragd fel mert az XP hez van és nem Vistára és alapból a Vista már tartalmazza.
a Cod2-t próbáld így futtatni
- kompatibilitási mód: windows xp (service pack 2)
- jogosultsági szint: futtatás rendszergazdaként
(parancsikon jobb klikk)

😄😄 én meg imádom 😄

hát hallotam 1-2 helyen hogy vistan nem indul el a cod 2!én szerencsére nem cod 2 zök!

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

helósztok!!
volna egy problémám. az hogy feltettem a call of duty 2 õt és mikor indítom a game-t akkor feketeség van és nem megy a játék... mikor feltettem a játékot akkor feltette a directx9 et is. nem lehet hogy az a baj?

Van 1 kis/nagy problémám.a nyomtatóm nem megy a vistan mer még nem csináltak hozzá aztán gondoltam felrakom az xp-t meg a vista 1 vinyóra külön partícióra a vistat meg az xp-t csak azt volt a gond hogy nem érzékelt akkor semmit az xp semmien hardvert!aztán külön vinyóra rakom akkor meg sehogy se tudom elindítani az xp-t se vista boot pro val vagy f8 as megoldással semmivel!Valaki segítsen hogy hogy kell megcsinálni az egészet!
ui:Magyar Vistam van.

Sziasztok!

Pár napja telepítettem fel az angol nyelvû Vistat-t. Azóta azon dolgozom, hogy mindent kellõ képpen beállítsak rajta. Van jó pár driver kompatibilitási problémám és egyéb gondjaim is. Remélem ti majd tudtok nekem segíteni.

1. Elsõ kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet közölni a Vista-val, hogy egyes Startup programból induló programjaimat induláskor ne blokkolja? Két ilyen programot (Speedfan, Stealthdisk) rendszeresen blokkol, utólag manuálisan tudom csak elindítani. (Azzal már próbálkoztam, hogy rendszergazdaként futtatom, de ez nem segített.)

2. Windows Mail programot le lehet védeni külön jelszóval amit a program az indítását követõen kér el - úgy mint elõdjénél az Outlook Express-nél volt?

3. Legtöbbször Opera böngészõt használok. Szeretném, hogy ez legyen az alapértelmezett program. Az Internet Explorer azonban mindig visszaállítja önmagát alapértelmezettre. Hiába kapcsoltam ki a beállításainál, hogy szóljon, ha nem õ az alapértelmezett, nem segít. Valamint próbálkoztam az Alapértelmezett Programok Vista opcióknál is beállítani mást az IE helyett a böngészéshez, de nem jártam sikerrel.

4. Van egy Stealthdisk nevû védelmi programom. Ez a program saját maga által létrehozott titkosított image file-okat mountol virtuális meghajtóként megjelenítve azoknak belsõ tartalmát. A program úgy tûnik mintha rendben mûködne, az egyes volume file-okat hozzárendeli valamelyik drive betûjéhez. A Vista bongészõjén - vagy például a Total Commander-ben - azonban nem jelennek meg az új drive meghajtók betûi. Hiába hivatkzom rá, a Vista szerint elérhetetlenek. Felettébb érdekes viszont, hogy már több olyan programot is találtam (Auto Power-On & Shut Down és Virtual Drive Creator, WinRar) melyek látják az új meghajtókat és böngészni is tudják. Ezt a programok általában olyankor teszik, amikor nekik egyébként egy file-t vagy könyvtárat kell valamilyen célból megmutatni. Az Auto Power-On & Shut Down programban pédául amikor meg kell adni (elérési utat) -, hogy melyik programot zárja be autómatikusan, - akkor a Browse ablakban simán böngészhetek a StealtDisk által létrehozott új meghajtón is. A legkényelmesebben a WinRar programmal tudom elérni. Ezzel át is tudom transzferálni (oda-vissza) a file-okat: Kiadok egy parancsot, hogy csomagolja be egy rar file-ba - melynek célkönyvtára a már Vista is által látható meghajtó - a kívánt adatokat.

Ezt a programot egyébként már nagyon sokféleképpen installáltam és futtattam. Gondolok most a különbözõ kompatibilitási módon való futtatásokra. Úgy gondolom, hogy magán a Vista-n belül van valami levédve ami nem engedi az új mountolt meghajtók megjelenítését.

5. Vista compatiblitási driver gondjaimat is megemlítem. Bár úgy gondolom, hogy ezeket csak a jövõben kiadott frissebb driverek orvosolhatják. Az alábbi hardverekhez nem tudtam mûködõ driver-t telepíteni: AOpen AK79D-400VN nForce2 alaplap, ATI 9600XT, A4Tech RP-680 optikai egér. Bluetooth.

Egyenlõre ennyi.

Bocs, hogy túl hosszúra sikeredett a segélykérésem. És elõre is elnézést, ha már elõzetesen a topikban tárgyalt témára kédeztem rá. Valójában nem olavstam át teljes egészében az eddig ebben a topikban elhangzottakat. Viszont már három napja folyamatosan keresem az általam felvetett problémámimra az orvosságot több-kevesebb sikerrel.

Tudom, hogy meg fogom szeretni a Vistat-t, csak attól félek, hogy ez még sok idõbe fog tellni.

Elõre is köszi a segítséget!

Euro
nekem 2 kérdésem lenne most:
1.Van 2 optikai meghajtom, egy Samsung és egy Pioneer DVD irom, amikor a bootot akarnám beálitani, csak a samsungot tom. a pájot nemis látja, de amugy winbe rendesen lehet használni....
2.Kiirtam 4xesen Alcohol 120% al a HUN vistát, nyomtatható RITEK lemezre...
sztetek ugy jó?

Balumann
Ha FAQ-t megnézted volna, akkor már tudtad volna a megoldást! Ottvan, hogyha a WinXP -t utána feltelepíted, akkor a Vista lemezérõl bebootolsz, és onnan helyre tudod tenni a boot manager-t!

bon
Próbálkozz a USERS könyvtárral.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

documentum and settingszbe hogyan lehet belenézni, törölni, stb? jobbkill teljes hozzáférést megtagadja, admin vagyok umac kikapcsolva.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Aschil
Ha másnak is gondja van VISTA-n a COD2 multi-val.

Nálam csak így volt hajlandó Vista-n futni:
- kompatibilitási mód: windows xp (service pack 2)
- jogosultsági szint: futtatás rendszergazdaként
(parancsikon jobb klikk)

.:asChil:.

ezek csak ideig óráig müködnek...
Windows Vista ULTIMATE-Crack

ez jó mert ma találtam torrenten
tartalma:
CurrentVfg.tpr
P3Package.dll
P4Package.dll
Resample.dll
vistatalk.exe

telepítés után csak be kell másolni és jó mert semmi nfo-t nem találtam!?
programfilesban hogyan lehet törölni? adminjog és umac kikapcsolva. de igysem jo, megfejtés?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Pont erre számítottam. Ha bejön az MS-nek a tartalomszolgáltatásból, ne adj Isten reklámbevételbõl amire számít, akkor nyugodtan adhatja ingyen a Doboz tulajoknak is a Live szolgáltatásait ...

hali
nem tudjatok,hogy kell kikapcsolni,h ne csak wdm hitelesitett drivereket lehessen felrakni? egyxer mar megcsinaltam,de nem talalom,hogy kell.
dotkom
sztem nem virusos, es nem is volt az. csak egy ket paranoid virusirto mondta annak.

http://atwwebmaker.tx.hu/

magyarul xp-n nem lehet online játszani majd x multiplatform játékkal.

Egy kis érdekesség

Ingyen Live Vista rendszeren
A Microsoft egyik embere, név szerint Shane Kim nyilatkozott a Windows Vista és az Xbox Live kapcsolatáról.

Az Xbox Live szolgáltatás eddig az Xbox és Xbox 360 tulajok számára adatott meg, ám a Windows Vista megjelenésével a PC-s platformon is elérhetõvé teszik a Live rendszer multiplayer játékokkal kapcsolatos részeit. Ennek megfelelõen a PC-s játékosok díjmentesen tudnak majd játszani az Xbox tulajokkal, ám a komolyabb funkciók eléréséhez itt is elõ kell majd venni a pénztárcát. Az Xbox tulajoknak sajnos továbbra is ki kell fizetni a Gold hozzáférés díját és csak ezután lehet majd multiban is játszani a konzolon, de a jövõben lehet, hogy itt is díjmentessé teszik ezt a szolgáltatást.
Így van.
razor1911
Az a telepitéshez meg a normál csak játsuáshához nem kell net ue? csak a frissitésekhez meg az aktiváláshoz???

My Computer: ATI Radeon X1800 GTO 256 MB RAM AMD Athlon 64 X2 4200! 2GB RAM