Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows Vista All Versions x86 x64 Final Crack
30napos használatra állítja örökre.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Microsoft Windows Vista magyar vegleges, 64 bites kiadasa. Nincs hozza serial, es mivel az eredeti lemez masoloata, ezert kulcs nelkul telepitheto. Ez a kiadas a kovetkezo valtozatokat tartalmazza:
-Windows Vista Business
-Windows Vista Business N
-Windows Vista Home Basic
-Windows Vista Home Basic N
-Windows Vista Home Premium
-Windows Vista Starter
-Windows Vista Ultimate
http://winportal.net/?id=764
Ezzel a csellel 30 nap helyett 120 napig hasznalhato a program mindenfele korlatozasok nelkul.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
azzal meg szörnyü
nem lehet valahol átállitani a vista betütipusát olyanra mint az xp-é?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
(Hungexpo B Pavilon)
Windows XP vs Windows Vista
12 menet
Pontozással: 120-108 -ra hozta a mérkõzést a VISTA!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
1.Van 2 optikai meghajtom, egy Samsung és egy Pioneer DVD irom, amikor a bootot akarnám beálitani, csak a samsungot tom. a pájot nemis látja, de amugy winbe rendesen lehet használni....
2.Kiirtam 4xesen Alcohol 120% al a HUN vistát, nyomtatható RITEK lemezre...
sztetek ugy jó?
sk8 4 fun
Ötlet?
1.3-as peccset rakjam fel?
My Computer: ATI Radeon X1800 GTO 256 MB RAM AMD Athlon 64 X2 4200! 2GB RAM
Mikor lesz végleges?
Lenne egy kis problémám. ezeket töltöttem le:
microsoft.windows.vista.magyar.32bit-refrontered
Microsoft.Windows.Vista.Magyar.64bit-REFRONTERED
Sajnos egyiket sem tudom feltelpíteni. A harmadik résznél (telepítés befejezése asszem) teljesen lehal az egész. A telepítõ csík kb 65%ná járhat. A 64 bit-esnél az elsõ ujraindítást még megéli a telepítõ. Utána dolgozik a gép toább, egyszer csak megáll és 2-3 perc uán újraindul és kapok egy üzenetet, hogy súlyos hiba történt és kezdjem elõrõl a telepítést.
A 32bit-es változatnál is a harmadik résznél hal meg. Ott viszont még az elsõ újraindítást sem éli meg a telepítõ. Teljesen lefagy az egész. Csak a teljes gép lekapcsolás segít.
Kb. 6-8 alkalommal próbáltam mind a 2-t.
Gép:
Gigabyte 865PS3, Intel Core2duo E6600, Nvidia 7600GT, Samsung 250Gb HDD. 2db 1Gb Kingston DDR2-es.
Ha lenne 1-2 ötlet, annak nagyon örülnék!
Elõre is köszi!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD