Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor sem kell naponta 20x beírni az embernek hogy vegyék meg, úgyse fogják. Bõ másfél éve regisztrálva vagy ide, gondolom már látod hogy az sg közösségének (és általában a magyar internetezõknak) nagy része a warezt részesíti elõnyben.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy olvassák el a faq-ot, keressenek drivert maguknak, szörnyû ami itt megy a héten.

kopa1
Bizonyos programok most is vannak, aminek kell restart, de van aminél ez ELKERÜLHETETLEN. Amúgy szerintem te azzal kevered, hogy volt régebben valami olyasmi, hogy a Windows automatikusan lementi a progikat, és restart után vissza lehet térni a munkához.

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kopa1
Nézd, ha ellopok egy Mercedes-t, a bíró elküld a jehesmedve f*szára ha én azzal védekezek, hogy nincs rá pénzem és csak azért loptam, mert a szomszédnak is ilyen volt! Egyébként ha nincs Vistára pénzed, megveheted OEM-ben, kaphatsz a Campusban, a T-online is szokta kínálni részletben vagy kunyizhatsz a szülõktõl/cégtõl! Ha eggyik sem ott van a Linux, úgy is sokan Istenítik!

Ha meg arra sem képes az illetõ, hogy rákaressen egy torrent oldalon a Vistára és elolvassa a FAQ-t ahol le van írva a crack menete, akkor az már <#lama>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kérdezd meg a cod topicban

miért megy nagyon alacsony fps el a cod?

DE

Omega888
Bocs hogy megemlítem de te nem tudsz segíteni senkinek ennyire el vagy telve a technet-es kulcsodtól már boccs.
Képzeld vannak olyan emberek akik nem tudják megvenni és csak ily modón tudnak hozzá jutni.
Én sem tudnám megvenni ezért töltöm le de ha már én le tudom tölteni akkor miért ne segítenék a másiknak mert nekem is segítettek mikor én kértem.
Tudod ez pusztán elvi kérdés.
Sajnos épp olyasvalakinek mondom aki pont nem érdekelt ebben de azért szivatásképpen még válaszol hogy itt meg ott vedd meg.

kopa1
Nem

Egy láma kérdésem lenne nagy vista szakértõkhöz, Nem úgy volt, h a vga és minden egyéb driver restart nélkül tökéletesen felmegy és müködés képes lesz?....
<#pardon1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

kopa1
Ez furcsa, nálam tökéletesen mûködik!

kopa1
Ez furcsa, nálam tökéletesen mûködik!

<#hehe><#kocsog><#lama>jajjj istenem...

kopa , ha meg felrakom a legfrissebbet akkor ezt írja ki :

http://img341.imageshack.us/img341/6488/nvtelenxt5.jpg
sztechnika
Sajna innen nem lehet leszedni,majd utánnanézek,hátha jobban tom.<#szomoru2>

kopa1

sztechnika
Hali!

Tud valaki linkelni ahonnan a magyar vistát leszedhetem?
Köszi Elõre!

lol 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem is akarta a kutya se elkérni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bazza
Van akinek kezeli a Vista az infraportját? Nekem sajna nem megy, nem talált hozzá drivert. Az XP-s driver felment, de nem a Vista nem fogadta el. Esteleg vhogy be lehet üzemelni az infraportot?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A thehotfix.net fórumán valaki leírt egy utasítást, hogy hogyan aktiválhatjuk a Vistát úgy, hogy nincs nekünk eredeti kulcsunk.
Telefonos ügyfélszolgálatot kell hívni és a kérdéseikre kell csalafintán válaszolni, és valami ilyen módszer alapján aktiválható a Vista. 😄

Nem tudom mirõl volt szó, csak belenéztem, de ha majd elérhetõ lesz az oldal akkor nézzétek meg! Azt mondták mûködik mert a demonoid.com torrent oldalra is kirakták az utasítást és ott vagy 1000 embernek sikerült aktiválnia a Vistát.
BaziJoe
Ha az angolra telepítem az Office-t akkor hogy lessz belõle magyar???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Vicces, a dobozos Home Basic 80.000 forint, az Ulitmate 160.000... asszem ezt inkább kihagyom.

én a Commander vagyok én

kopa1
Futtasd le ezt, majd:
1.parancssor-->jobklikk-->Run as administraotr
2. Beírod: net stop uxsms-->enter
3. Beírod: net start uxsms-->enter

Ha szerencséd lesz, így már futni fog

kopa1
Legfrissebb

Dave ezt nem értem 😊 Kopa ez nekem nem jó...Neked milyen Catalyst van fent ?
qakokr azért, havernak iyen iyen volt, és még nemisvolt átlástszo az ablak

kopa1
Nekem is olyan van, és mûködik is vele! Próbáld ki ezt!

Ati Radeon 9550 256mb..De mondom 1x mûködött.
kopa1
Milyen a videókártyád?

Nekem meg az a furcsa h mikor 1x raktam fel a Vistat , akkor látta az Aero kezelõfelületet , de mikor 2.xorra felment akkor már nem látta az Aerot , de lehet h az a probléma , h én mikor felteszem a Vista kombatitilis illesztõproit (Catalyst 7.1) akkor leállítja a videokártyámat , ezért kéntelen vagyok , a gyári videokarihoz kapott cd-t feltenni helyette , az meg lehet h nem támogatja az Aerot (amúgy a videokarim gondolom jó hozzá , hamár 1xer sikerült az Aerot elindítani) Nah értitek ? Valaki tudna segíteni lécci!!!

Dávca
na vajon mért mondtam hogy kitoltak az emberekkel??

2.8 Intel Celeron CPU, 200 GB Maxthon HDD, 512 Kingstone RAM, nVidia 6200, C-Media 5.1, stb...

GregSB
Lejárt téma? Az emberek 2/3-ada még nem is váltott át rá. A driverek legnagyobb része még nem kiforrt.

Még fél év múlva is bõven aktuális téma lesza Vista imho.

Dávca
de nyitottam 1 témát a viennának, ott beszélgessetek róla <#vigyor4>

2.8 Intel Celeron CPU, 200 GB Maxthon HDD, 512 Kingstone RAM, nVidia 6200, C-Media 5.1, stb...

Dávca
aranyos kitolás még a microsoft részérõl is sok volt

Dávca
kicsit nézz utána majd szerintem érdemes, amire kifejlesztik a Vista javítócsomagjait meg a ferrítéseket (nagy mértékben) addigre megint lehet változtatni, aki legálisan akar hozzá jutni, az majd keresheti a fejét mert igen drága lesz a mostaniról nem is beszélve, biztos rá fog menni 1-2 ,,centje".

Rage47
hmm még nem is hallottam a vienna-ról. most viszont elolvastam wikipédián, és érdekes lesz😊 de elõbb még a vista-t kéne teljesen mûködésre bírni...
haljátok, a cod2 nagyon akad, 20 fps el megy... eddidg xp-n 80 volt
vistás driver van fenn---
6600gt kari

Dávca
abban benne lessz minden kihagyott funkció ami nincs meg a Vistában és sok más új

Dávca
hát ha 2009-ben megjelenik már nemlessz a ,,plafonon", azaz akkor mindenkinek az fog kelleni és minden kezdõdik elõrõl

kopa1
Már van. Egyébként miért lejárt?

Dávca
Kéne nyitni 1 új fórumot a Vista már lejárt téma, mi a helyzet a Windows Vienna-ról?

nekem is volt ilyen egymás után 3 szor. letiltottam a sidebart, a nodot , és kivettem az msn az atumatikus indulásból és megjavult.. megjegyztem hogy az angol verzió hibátlan volt 😞
sziaztok van egy proglémám cd/dvd rõl semmit nem tud telepíteni mert Vista aztirja fájl nincs meg mitöl van ez? Mit csináljak? Köszönöm a választ
Rage47
nem lehet h lejárt a 30 napod?
djrobaa
aha megpatcheled azt tuti h megy...

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

az tuti jo?

djrobaa
használd a 3.61 et

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

djrobaa
csak ugy általába de én nem a Media Playerrel nézem a dvd filmeket

haljáttok, nem akar a winrarom csomagolni, se ki se be csomaoglni,. 3.62