Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aschil
Melyik ez a villogtató progi?

.:asChil:.

Az 5-bõl? Graulálunk! 😄

én a Commander vagyok én

nálam már van, csak az a szar hogy nincs EQ meg egyéb szirszar, mert itt nem lehet álitani a trebölt, meg a eq :s

Rage47
3.8 😄

felraktam a home premiumot, és láss csodát, van hang a beta driveremmel is😄 csak az a gond h nincs 5.1 😞(
Erpy
Nekem az élményindexem 5.2 lett.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

Sorcy
Software Protection Platform!!!! Állítolag kiszûri hiába aktiválta valaki!

Sorcy

kopa1
Természetesen a Num/Scroll/Caps Lock fog villogni! 😉

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

joshua
Ez télleg nagyon jó😄 És nem is kell hozzá olyan nagyon tudni angolul😄

kopa1: billzetet? az hol tud villogni? nincs nekem iylen neon billzetem 😊 Vagy a Numlock/Capslock állapotjelzõ fog villogni? nem értem...

Fronter: remélem h. csak azzal van gond, köszi

BaziJoe: ok, megpróbálom dameonnal mountolni... Daemon megy Vista alatt? utánanézek...

lol ez nagyon nagy

BaziJoe
Én a lemmezzel ugyan ugy jártam mountolva simán felment!Ja és nekem elötte fentvolt az angol.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

A Plus a hibás, vagyis nem Vista kompatibilis. A hónap végén lesz új Plus Vistára.
Sorcy
Mac vs Windows Nézzétek+

Sorcy

kopa1
Van rá progi, ami villogtatja a billenytûzetet, ha üzenet jön! Kell?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Nekem meg hangot ad ki, de ha közbe megy a zene nem mindig veszem észre :S

djrobaa
akkor nem tudom...nálam csak hangot nem adott mikor irt valaki de már megjavult magától...kikapcsoltam meg vissza és müködött..

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Igen, és mellette ott figyel a legfrissebb Plus! is...

djrobaa
Live Messengered 8.1 es van neked??

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

kopa1
#16000 TÉK

kopa1
1) Nincs hozzá driver. Próbáld meg az XP-s driver!
2) Azt írják, hogy 3Com-os driver még nincs, de lehet helyette használni a Marvell-osat, mert mûködik vele
3) Control Panel-->Performance Informations and tools
Vezérlõpult--> Teljesítmény információk v. valami ilyesmi

Thx Bébá70 és djrobaa, de már megvan 😉

De van még 1 kérdés: Amikor vki ír msnen nem villog a tálcán... miért van ez? Csak a Vistánál jött elõ...

Virus irtonak ott az Avast is,Ingyenes és teszi a dolgát.Régota használom és elégedett vagyok vele.
oooh, mégiscsak van Vistához, csak nem magyar 😊 Bár az nem gond 😄

djrobaa
NOD32 2.70.32

djrobaa
annyit tudok amennyit kell

Még 1 kérdés: Vistára mien vírusírtók jöttek ki eddig? Mert az eddig használt KAV nem akar mennyi rajta ahogy látom 😞

Kiváncsiságbol a Home Basic-et raktam fel.A Premiumhoz képest 7e ft-vel olcsobb hát megnézem érdemes-e rááldozni a plussz összeget,tud-e többet nyujtani a Premium nekem hogy megérje a több pénzt.
djrobaa
olyan kezdö féle...mért zavar??

hy all
Philips PSC 605 hangkártyához nem tudtok esetleg drivert?
és 3Com Gigabit LOM (3C940) hálózati kártyához?
és azt az elményindexet hol kell megnézni?<#lama>

kopa1
Meg bírja haladni

Valakinek meghaladta az élményindex pontszáma az 5-öt?
Milyen DJ vagy te, ha még egy kicsit sem tudsz angolul?

én a Commander vagyok én

Sziasztok. Ha valakinek nincs kedve a Neroval szorakozni, javaslom az Ashampoo Burning Studio 5-öt. Ingyenes, magyar nyelvü csak regisztrálni kell és akkor teljes verzio lesz.Képnézegetö ill. szerkesztö Photo Commander 4.
Felraktam a magyar Vistát, és akadt 1 gondom:
A magyar Office 2007-et (flk) nem akarja felrakni, mert mindig azt írja ki miután elindítom a telepítést, h. Telepítési hiba: A telepítõ nem talált telepíthetõ terméket. Kérje a rendszergazda segítségét.
A poén az, h. kb 4-5 órája felraktam ugyanerrõl a CDrõl 2 XP-re is és simán ment

webforditas.hu
Sorcy
Na ja, csak ne felejtsen el az ember egy ghost-file-t készíteni az aktivált Vistáról mivel mégegyszer nem mûködik a dolog!!!!

Sorcy

djrobaa
és ez magyarul??

djrobaa
Audigy SE-hez is van ilyen??

kopa1
Valamikor csak észreveszik, hoyg több ezer ember aktivált ugyanazzal a kóddal! <#idiota>

Itt van a thehotfix.net fórumából a tennivaló...

WELCOME TO WINDOWS ACTIVATION OF VISTA BY SHAHJINN !!!

WHEN U INSTALL THE WINDOSS VISTA WITHOUT THE PRODUCT KEY , THE INSTALLATION ID OF YOUR PC IS DEFAULT ADN WHEN U ACTIVATE BU PHONE ACTIVATION SYSTEM THEY WILL SAY THAT IT IS INVALID...TO MAKE IT VALID JUST DO THIS STEP:-

GO TO START>RUN>TYPE slmgr.vbs -ipk MCVQ7-P79TY-PFCJ4-HXH74-YRD9J

EXECUTE THIS COMMAND AND WAIT FOR A MESSAGE TO POPUP , ONCE IT POP UP IT WILL SAY THAT PRODUCT KEY HAS BEEN SUCCESSFULLY INSTALLED....NOW U HAVE FINSIH WITH THIS STEP 1...

FOR THOSE OF U WHO ARE HAVE PRIVELEDGES PROBLEMS , PLZ TRY TO DISABLE THE UAC...BY GOIN TO CONTROL PANEL>USER ACCOUNTS>THEN TURN OFF THE USER ACCOUNT CONTROL BY UNCKEING THE BOX AND CLICK TO OK BUTTON AND THEN IT WILL ASK U TO RESTART...ONCE U RESTART THEN EXECUTE THAT COMMAND GIVEN ABOVE....AND WAIT FOR A FEW SECONDS FOR U TO POPUP...AFTER U FINISH WITH THIS STEP 1 NOW GO TO STEP 2....

STEP 2- GO TO START>RUN>TYPE SLUI 4

EXECUTE THIS COMMAND AND U WILL SEE A WIZARD BOX FOR WINDOWS ACTIVATION , SELECT YOUR COUNTRY AND CLICK NEXT....NOW U WILL SEE THE PHONE NUMBERS ADN THE INSTALLATION ID IN 9 DIGIT..NOW U HAVE TO CALL MS PHONE ACTIAVTION SYSTEM ADN TELL THEM YOUR INSTALLATION ID , ONCE THEY VALIDATE FOR U , THEY WILL ASK SOME SMALL FEW QUESTIONS ?

1-THEY WILL ASK U THAT THIS IS FIRST TIME FOR ACTIVATION , ANSWER U SAY YES

2-THEY WILL ASK U THAT DID U DID ANY UPGRADE OF HARDWARE OR FORMAT , ANSER U SAY I FORMAT

3-THEY MIGHT ASK U THAT IN HOW MUCH PC THIS VISTA IS INSTALLED , ANSWER U SAY ONLY ONE PC

BECAREFULL IF U SAY TWO THEN BYE BYE U WILL NEVER GET ACTIVATED...JUST SAY ONE PC !!

NOW WAIT FOR THEM TO GIVE U THE CONFIRMATION ID , THEY WILL TELL U TO WRITE DOWN UR CONFIRMATION ID IN STEP 3...JUSR FOLLOW THEM AND WRITE THEM ON THOSE EMPTY BOXEX...

ONCE U FINISH WITH IT THEY WILL TELL U CLICK NEXT ADN FINISH ...NOW U ARE ACTIVATED....

PLZ SEE ALL THE SCREEN SHOTS GIVEN FOR UR ACTIVATION GUIDE PROCCESS...

NOW I THINK U ARE HAPPY THAT U ARE ACTIVATED ...JUST FOLLOW MY GUIDE AND U WILL GET 100% GENIUNE ACTIVATED...

HAVE FUN AND ENJOY !!!!
CHEERZ

WARNING PLZ DONT LEAK ANYWHERE THIS KEY AND INSTRUCTION BY ME...IF U DO THEN THIS KEY WILL GET BLOCKED FROM MS...PLZ BEWARE OF WHAT U ARE DOING....
bon
Egyáltalán nem tompa a hang. játékban is 5.1, elég dinamikusan szol pl. a supreme comamnder.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

és 5.1 EQ, nem tompa hang, game közben is 5.1?

bon
Ami a Creative oldalán van driver leszeded kicsomagolod és kézzel telepíted az eszközkezelõn keresztül, de csak a Driver-t a Consolt és más hasonlót nem. Nekem így megy gond nélkül. link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

errõl adnál nekem pontos linket?

bon
Jobb egérgomb futattás mint Rendszergazda

bon
5.1 a Vista-s driverral is van.

sziaztok van egy proglémám cd/dvd rõl semmit nem tud telepíteni mert Vista aztirja fájl nincs meg mitöl van ez? Mit csináljak? Köszönöm a választ
kopa1
737-24498: Windows Vista: Code 43 Error in Device Manager in Systems with ATI AGP Cards and Nforce3 Chipset Motherboards

The information in this article applies to the following configuration(s):
Windows Vista 32 or 64 bit
Catalyst Display Driver 7.1 for Vista
Radeon® X1950 AGP series
Radeon® X1600 AGP series
Radeon® X1300 AGP series
Radeon® X850 series
Radeon® X800 series
Radeon® X700 series
Radeon® X600 series
Radeon® X550 series
Radeon® X300 series
Radeon® 9800 series
Radeon® 9700 series
Radeon® 9650/9600 series
Radeon® 9550/9500 series

Symptoms
Attempting to install the graphics driver on a system containing an NVidia NF3 chipset and an ATI AGP graphics adapter may result in the driver failing to install and the 3D engine not activating.

In Windows Vista 32bit or 64bit versions, the Device Manager will show a (!) mark and the AGP card will operate in PCI mode only. When the properties of the device are shown, the error code will show as code 43.

This issue has been seen with other AGP chipsets such as VIA and SiS but has since been resolved by chipset driver updates from these manufacturers.

AMD’s AGP adapters require correctly functioning AGP support from the operating system in order to run the WDDM driver under Vista. This WDDM driver has no way of working around the absence of AGP support.

Solution
Please contact NVidia Corp. (www.nvidia.com) for more information on this issue.

haljátok, oyat nemlehet emgoldani hogy az xp-s audigy2 drivert feltolo, vistára, és az egész creativ állományt beálitom kompatibilást winxp sp2 re, akkor elvileg van eq, meg 5.1...
mikor lesz uj nVidia driver?

ati catalyst 7.1 ill. 7.2 telepítése után :

http://img341.imageshack.us/img341/6488/nvtelenxt5.jpg

erre senki sem tud vmit ?

videokarim ati radeon 9550 256mb