Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2) FAQ
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A uguru-ból Vistás verza kell.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Utólag kell telepiteni.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Két kérdésem lenne:
1: Az XP-n futó programokj elindulnak Vistán is?
2: A Norton Partion Magic 8.0-val, hogy lehet már meglévõ particiót átméretezni úgy, hogy ne kelljen semmit törölni?
Kösz a válaszokat!
Nekem is C2D 6400 van, csak 3200-on, és arra csak 5.5-öt adott.
a proci a ludas nálam...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
van 2db asus en6600gt-m, sli-ben van esélyem hogy mûködésre tudom bírni õket vista alatt? már kismillió drivert kipróbáltam, de semmi eredmény. vki plíz help!
vagy rakjam vissza az xp-t?! 😞
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
Nálam a procir a leggyengébb láncszem de igy is 5,6-t adott 😊
azóta újraraktam, most az ultimate-t raktam fel és este már megint elkezdte:S
minden leáll hibával...mi a franc baja lehet már nagyon idegesít!!!
[ Kép ]
A 32 bitest. Elsõre talán merésznek tûnik ezt ilyen konkrétan kijelenteni, de biztosak lehetünk benne, hogy hiába rendelkezünk 64 bites számítógéppel, semmilyen teljesítménybeli különbséget nem érzékelnénk a 64 bites Windows használatával. Napjainkban a számítástechnika fordulópontját éli, a 32 bitrõl fokozatosan áttérünk a 64 bites környezetekre, ehhez azonban idõre van szükség, a hétköznapi használat során pedig egyelõre korai a 64 bit bevezetése. Egyetlen esetben ajánlott 64 bites rendszer építése, ha minden egyes hardverünkhöz rendelkezésre áll 64 bites driver, illetve kizárólag natív 64 bites alkalmazásokat tervezünk futtatni. Ha 32 bites programot futtatunk 64 bites környezetben - paradox módon - akár alacsonyabb teljesítményt is tapasztalhatunk, mint a 32 bit esetén. A tervek szerint egyébként a Windows Vista az utolsó olyan Microsoft operációs rendszer, melybõl még 32 bites is készül, a jövõben tehát ez nem lesz kérdés.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nekem AMD 64 processzorom van. Erre a 32, vagy a 64 bites változatot kell telepíteni?
Lehet, hogy csak nálam?
Ha másnál is akkor gáz-géza!
.:asChil:.
az mért van hogy a PowerDVD-n nem tudom a hangerõt állítani, mindig azt írja ki hogy volume 0% -ék
segitsen lécci valki !!
elõre is köszönöm szépen <#help>#help><#integet2>#integet2>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy audigy (4) Kártyákhoz nem tudna valaki olyan mûködõ drivert adni ami a gyári software-el is futna együtt
Pl menne a mixerem az EQ a Console stb...
Válaszotok elõre is thx _ajuhasz_
sajan a 64bites nem váltotta be a hozáfüzött reményeimet mert még sok dolgot nem támogat igy maradtam a 32bitesnél,ez leszámitva nem vagyok nagyon elájulva az egésztöl összeségében de valószinü ez marad mostmár az XP meg lassan elfelejtödik...
a gépem értékelése 4,1 ami szerintem elég elkeseritö,na mindegy majd cserélek procit a közeljövöben...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1. Letöltöd, és telepíted a WinAmp legújabb verzióját a Vistádra
2. Letöltöd ezt a plugint, és telepíted.
3. Beállítod a WinAmp Output pluginját Stu003 A3D-re.
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
az miért van nálam hogy fent van a vista és az xp is és nem tudom az xp-t elindítani mert automatikusan elindul a vista.
kösszi a segítséget
ja és már próbáltam már egy partícióra rakni úgyse de külön partícion sem indul.
Nem lehet beállítani, h. alapból Rendszergazdaként futtassa?
Nem lehet beállítani, h. alapból Rendszergazdaként futtassa?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Még 1 baki: Adobe Reader telepítésekor hibaüzenetet kapok, hogy nincs hozzáférése a Temp könyvtárhoz, és nem tudja folytatni a telepítést...
Már megint ilyen rendszergazda gubanc, mit lehet ezzel csinálni?
Ha átmásolja gépre onnan telepíthetõ. Mitõl van ez?
Next PC upgrade: 2022
Lehet hogy ez buta kérdés lesz
Mikor be kell tölteni a sata drivert telepítés elõtt, akkor én akármit csinálok nem látja a flopyn sem meg a merevlemezen sem (pedig az egész driver cd-t rámásoltam) az illesztõprogramot. Gigabyt ( GA-8I915P Duo (Rev 2.0) ) alaplapom van, felmentem a honlapjára de nem láttam külön vistára való driverrt. Milyen kiterjesztésû az az file amit be kell tallózni telepítéskor?
az miért van nálam hogy fent van a vista és az xp is és nem tudom az xp-t elindítani mert automatikusan elindul a vista.
kösszi a segítséget
ja és már próbáltam már egy partícióra rakni úgyse de külön partícion sem indul.
Base scores of 6.0 and higher are not defined yet. They will be defined when the time comes and new innovations in hardware allow new capabilities. From past experience, it is expected this will happen at a rate of once every 12-18 months.
link
link