40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • genory
    Igen ezt próbáltam én is, hogy a HDD-ről bootoljon, de akkor is kiírja ezt a boot valamit és ctrl+alt+del gombbal újra kell indítanom a gépet!
  • xNoodlex
    BIOS-ban állítsd át, hogy HDD-ről bootoljon a gép. Indulásnál nyomkodd a Delete gombot BIOS-ban lépéshez. (first boot device a HDD legyen, valamelyik menüpontban megtalálod)
  • szafiii
    Üdv!
    Valakinek van ötlete, hogy az általam kiválasztott háttérképeket automatikusan váltogassa?
    Van erre esetleg egy program?
    ÜDV!
  • genory
    Meg lenne egy olyan parám, hogy ha bekapcsolom a gépet és nincs bent a telepítőlemez akkor nem bootol be a gép! Valami bootsk vagy micsoda hibát ír. Ez miért van, nem tudja valaki?
  • bon
    De normális.
  • genory
    Telepítés után normális, hogy 15,5gb foglal a Vista? Szerintem nem!:)
  • xNoodlex
    vagy így
  • [HUN]FaTaL
    Kereső használatával :D

UACot kapcsold ki.
  • Csisszancs
    Hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne kérdezzen rá minden hülyeségre, hogy engedélyezem-e ésatöbbi Vista Home Premium-ban? Thx
  • bon
    Szerintem te nem a rednszer visszaállítási pont készítésére nyomtál, hanem a teljes rendszer mentésre. Az meg potn akkor méretű helyet igényel mint a mentendő partició.
  • Fabio Capello
    köszi :)
  • Dzsini
    mert a teljes rendszerpartícióról, minden feltelepített programmal csinálja a mentést.
  • Tomy Lee
    Magyarul csak a porthu tv.gadget-et ismerem.Ezt viszont ajánlani tudom:
    oldal aljára görgess..
  • Tomy Lee
    Köszi megvan de miért kell 94G szabad hely
  • xNoodlex
    Inkább ide írd ezt.
  • LeventeV
    hi. Vistam van, azert irok ide, meg ha picit off is ;)
    mondjatok nekem legyszi egy olyan NOD32-t es egy olyan Utorrentet (verzioszamok) amik szeretik egymast. 1.8.1es utorrentem van es a 3.400valahanyas NODal nem szeretik egymast. le/feltoltesi sebesseg egyarant 0 :(
  • bon
    A Vcontrol panel\Backup and Restore center, ha jól emlékszem a magyar nevére akkor a biztonsági mentés és helyreállítási központ.
  • Fabio Capello
    Üdv!

Olyan gadgetet keresnék, ami mutatja az általam beállított csatornák tévéműsorát... Létezik ilyen?
  • Tomy Lee
    Hol lehet vista-n rendszer visszaállítási pontot létrehozni?
  • [HUN]FaTaL
    Minden fent van már. Defrag, indexelés eddig is ki volt kapcsolva nekem és most is, mégis gyorsabb.
  • bojti
    Újraraktam , most jó :O)
  • bon
    Ha eltüntek dolgok a D meghajtó takarítása közben akkor nem a C: meghajtón van a Vistad. Szerintem újratelepítés lesz belőle. De a telepítő lemezes javítás egy próbát megér, de gyanús, hogy ilyen dolgokat nem javít. Esetleg rendszer vossazállítása.
  • bojti
    Na ilyen dolgok tüntek el :
    Windows naptár
    windows névjegyek
    windows update
    A maintenance mappa üres
    inditópult . stb
    kellékek közül is jópár dolog
  • xNoodlex
    Vagy várj még, hátha tud valaki valami egyszerű megoldást. :-)

*Repair
  • xNoodlex
    Próbáld meg, hogy Vista dvd be és Repeair/Javítás.
  • bojti
    Hali !
    Unlocker-rel csináltam , mert előtte a D-n win7 volt fenn és azt hittem onnan maradtak vissza a dolgok . A programok meg vannak valószínűleg , csak a rájuk mutató parancsikonok , bejegyzések tüntek el a start menüből.
  • xNoodlex
    Ha a C-ről nem töröltél, akkor nem tünhettek el az alap windows progik se a Start menüből se sehonnan. Manuálisan csináltad vagy valami programmal?
  • bojti
    Üdv !

A c meghajtómon van a Vista . Tegnap egy "kicsit " takarítgattam
    a D meghajtón és törölgettem olyan dolgokat , amiket nem kellett volna . Ennek eredményeképp eltüntek a Start menű All Programs menüjéből egyéb fontos dolgok , ilyenek mint Paint -, Movie maker , stb . Helyre tudnám-e állítani valahogy a Start menű Windows-hoz tartozó elemeit legelább ? (a többit megtalálom a program file-ok között .

Köszi !
  • WorldTorrent
    probaltam, nem javitott:S nem lehet hogy a frissitesbe volt ez? mert frissites utan nyiltak a mappak uj ablakba
  • Dzsini
    hát a legutolsó indítás előtt volt valamikor lekapcsolva nem? hiszen azóta megy...
  • bon
    A kérdésekkel van bajom, mert az előfizetés lejárt és még nincs megújitva.
  • xNoodlex
    Felhívod őket és elmondod a problémád, ők kérdeznek tőled egy-két dolgot és adják az új kulcsot. Az aktivációs ablakban ott van a számuk.
  • fery02
    Köszi, de engem nem az érdekelt volna, hogy mióta megy a gép, hanem hogy legutóbb mikor lett lekapcsolva.
  • bon
    Kicsit OFF
    Mi a teendő? Ha a Microsoft Technet előfizetés tartozó termékkulcs használatával (konkértan Office 2007 Ultimate) az aktiválás során kiírja, hogy a Microsoft Office 2007 Ultimate nem aktiválható, mert az adott termékazonosító kulccsal elérte a szoftverlicenszhez a Microsoft szoftverlicensz-szerződésben engedélyezett aktiválások maximális számát.
  • bexinho
    Rendben, köszönöm a választ. Megpróbálom frissítéssel!
  • Dzsini
    annak kellene lennie - akkor még egy próba - azon a fülön ahol ez volt, és a következő fülön (view - talán nézet magyarul) ahol egy lista van sok kipipálható elemmel nyomj rá az alapértékek visszaállítására (mindkét lap alján van), hátha valamelyiknél valami elállítódott és így helyreugrik.
  • WorldTorrent
    most nem tudom hogy van ez magyarul de nekem arra van allitva hogy Minden mappa ugyan abban az ablakban nyiljon meg.. megis kulon nyilnak meg:S
  • Dzsini
    mert arra van állítva. bármelyik mappánál tools -> folder options -> general - browse folders - Open each folder in the same window.
  • WorldTorrent
    Nem tudjatok nekem ha megnyitok egy foldert mier jon be masik ablakba?:(
  • Zsoltika 007
    Én ezt az üzenetet kb sp1 óta nem láttam. Valami régi kodek vagy videó lejátszó bekavarhat. Ha eddig nem volt akkor frissíteni kéne a rendszert.