40038
-
genory #38159 Igen ezt próbáltam én is, hogy a HDD-ről bootoljon, de akkor is kiírja ezt a boot valamit és ctrl+alt+del gombbal újra kell indítanom a gépet! -
#38158 BIOS-ban állítsd át, hogy HDD-ről bootoljon a gép. Indulásnál nyomkodd a Delete gombot BIOS-ban lépéshez. (first boot device a HDD legyen, valamelyik menüpontban megtalálod) -
szafiii #38157 Üdv!
Valakinek van ötlete, hogy az általam kiválasztott háttérképeket automatikusan váltogassa?
Van erre esetleg egy program?
ÜDV! -
genory #38156 Meg lenne egy olyan parám, hogy ha bekapcsolom a gépet és nincs bent a telepítőlemez akkor nem bootol be a gép! Valami bootsk vagy micsoda hibát ír. Ez miért van, nem tudja valaki? -
#38155 De normális. -
genory #38154 Telepítés után normális, hogy 15,5gb foglal a Vista? Szerintem nem!:) -
#38153 vagy így -
#38152 Kereső használatával :D
UACot kapcsold ki. -
Csisszancs #38151 Hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne kérdezzen rá minden hülyeségre, hogy engedélyezem-e ésatöbbi Vista Home Premium-ban? Thx -
#38150 Szerintem te nem a rednszer visszaállítási pont készítésére nyomtál, hanem a teljes rendszer mentésre. Az meg potn akkor méretű helyet igényel mint a mentendő partició. -
#38149 köszi :) -
#38148 mert a teljes rendszerpartícióról, minden feltelepített programmal csinálja a mentést. -
Tomy Lee #38147 Magyarul csak a porthu tv.gadget-et ismerem.Ezt viszont ajánlani tudom:
oldal aljára görgess.. -
Tomy Lee #38146 Köszi megvan de miért kell 94G szabad hely -
#38145 Inkább ide írd ezt. -
#38144 hi. Vistam van, azert irok ide, meg ha picit off is ;)
mondjatok nekem legyszi egy olyan NOD32-t es egy olyan Utorrentet (verzioszamok) amik szeretik egymast. 1.8.1es utorrentem van es a 3.400valahanyas NODal nem szeretik egymast. le/feltoltesi sebesseg egyarant 0 :( -
#38143 A Vcontrol panel\Backup and Restore center, ha jól emlékszem a magyar nevére akkor a biztonsági mentés és helyreállítási központ. -
#38142 Üdv!
Olyan gadgetet keresnék, ami mutatja az általam beállított csatornák tévéműsorát... Létezik ilyen? -
Tomy Lee #38141 Hol lehet vista-n rendszer visszaállítási pontot létrehozni? -
#38140 Minden fent van már. Defrag, indexelés eddig is ki volt kapcsolva nekem és most is, mégis gyorsabb. -
#38139 Újraraktam , most jó :O) -
#38138 Ha eltüntek dolgok a D meghajtó takarítása közben akkor nem a C: meghajtón van a Vistad. Szerintem újratelepítés lesz belőle. De a telepítő lemezes javítás egy próbát megér, de gyanús, hogy ilyen dolgokat nem javít. Esetleg rendszer vossazállítása. -
#38137 Na ilyen dolgok tüntek el :
Windows naptár
windows névjegyek
windows update
A maintenance mappa üres
inditópult . stb
kellékek közül is jópár dolog -
#38136 Vagy várj még, hátha tud valaki valami egyszerű megoldást. :-)
*Repair -
#38135 Próbáld meg, hogy Vista dvd be és Repeair/Javítás. -
#38134 Hali !
Unlocker-rel csináltam , mert előtte a D-n win7 volt fenn és azt hittem onnan maradtak vissza a dolgok . A programok meg vannak valószínűleg , csak a rájuk mutató parancsikonok , bejegyzések tüntek el a start menüből.
-
#38133 Ha a C-ről nem töröltél, akkor nem tünhettek el az alap windows progik se a Start menüből se sehonnan. Manuálisan csináltad vagy valami programmal? -
#38132 Üdv !
A c meghajtómon van a Vista . Tegnap egy "kicsit " takarítgattam
a D meghajtón és törölgettem olyan dolgokat , amiket nem kellett volna . Ennek eredményeképp eltüntek a Start menű All Programs menüjéből egyéb fontos dolgok , ilyenek mint Paint -, Movie maker , stb . Helyre tudnám-e állítani valahogy a Start menű Windows-hoz tartozó elemeit legelább ? (a többit megtalálom a program file-ok között .
Köszi ! -
WorldTorrent #38131 probaltam, nem javitott:S nem lehet hogy a frissitesbe volt ez? mert frissites utan nyiltak a mappak uj ablakba -
#38130 hát a legutolsó indítás előtt volt valamikor lekapcsolva nem? hiszen azóta megy... -
#38129 A kérdésekkel van bajom, mert az előfizetés lejárt és még nincs megújitva. -
#38128 Felhívod őket és elmondod a problémád, ők kérdeznek tőled egy-két dolgot és adják az új kulcsot. Az aktivációs ablakban ott van a számuk. -
#38127 Köszi, de engem nem az érdekelt volna, hogy mióta megy a gép, hanem hogy legutóbb mikor lett lekapcsolva. -
#38126 Kicsit OFF
Mi a teendő? Ha a Microsoft Technet előfizetés tartozó termékkulcs használatával (konkértan Office 2007 Ultimate) az aktiválás során kiírja, hogy a Microsoft Office 2007 Ultimate nem aktiválható, mert az adott termékazonosító kulccsal elérte a szoftverlicenszhez a Microsoft szoftverlicensz-szerződésben engedélyezett aktiválások maximális számát. -
#38125 Rendben, köszönöm a választ. Megpróbálom frissítéssel! -
#38124 annak kellene lennie - akkor még egy próba - azon a fülön ahol ez volt, és a következő fülön (view - talán nézet magyarul) ahol egy lista van sok kipipálható elemmel nyomj rá az alapértékek visszaállítására (mindkét lap alján van), hátha valamelyiknél valami elállítódott és így helyreugrik. -
WorldTorrent #38123 most nem tudom hogy van ez magyarul de nekem arra van allitva hogy Minden mappa ugyan abban az ablakban nyiljon meg.. megis kulon nyilnak meg:S -
#38122 mert arra van állítva. bármelyik mappánál tools -> folder options -> general - browse folders - Open each folder in the same window. -
WorldTorrent #38121 Nem tudjatok nekem ha megnyitok egy foldert mier jon be masik ablakba?:( -
#38120 Én ezt az üzenetet kb sp1 óta nem láttam. Valami régi kodek vagy videó lejátszó bekavarhat. Ha eddig nem volt akkor frissíteni kéne a rendszert.