40038
-
#38199 nah müködik ez voltt a gond -
WorldTorrent #38198 Pls erre valaszoljatok :S -
#38197 nah jó kiderül megcsináltam auto patcherel aztán kiderül milesz :D -
#38196 http://www.tipandtrick.net/2008/64-bit-x64-windows-vista-sp1-60011800-tcpipsys-auto-patcher-to-fix-event-id-4226-and-unlock-increase-maximum-connections-allowed/ -
#38195 magyarul most a köcsög ms korlátozása miatt felkell oldanom egy patchel a a TCP kapcsolatokat ? -
#38194 Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+74fff )
-
#38193 jah és mindig csak a cfos speed után mikor azt felrakom -
#38192 Vista Ulimate 7F blue screen
magyar segítséget szívesen vennék köszönöm! -
szafiii #38191 Üdv!
Köszönöm az automata hátérképváltót, nagyon megfelel az igényeimnek, köszönöm!
Ajánlom mások figyelmébe is "Dzsini" linkjét és az ajánlott programját!
THNX -
WorldTorrent #38190 hello, nah meg most sem tudja senki hogy miert nyit nekem minden mappat masik ablakba amikor ugy van allitva hogy egy ablakba nyissa oket?:S -
#38189 Mert a ventrilo normál userként fut a telepítő meg rendszergazda jogokkal. A kettő folyamat el van szigetelve egymástól. -
#38188 Csáo 1 kérdés ha telepitek pl es az az ablak van aktivan elol akkor ventrilon miert nem tudok pl beszelni vista alatt ? :O -
#38187 EZ lehet a megoldás, de nem akarok hülyeséget írni, úgyhogy valaki fordítsa már ezt le normálisan pls. -
tompka #38186 Most akartam volna felrakni az SP2-t az office-hoz. Elkezdi letölteni az update a frissítést, majd leáll hibával. Hiba kód:80070663
Mi lehet a hiba? Nem nagyon tudok angolul. -
#38185 esetleg a Vistás gép nincs húzva? a crc hiba kitömörítéskor sokszor a túlmelegedő/túlhajtott memória (nagyon ritkán a processzor) hibázása miatt fordul elő... -
#38184 Nincs köze a Vista-nak hozzá, simán kitömörítek 8-10gb-os fájlokat. -
gotchaaa #38183 Hejhó.
Sokszor előfordul, hogy ugyanazokat a nagyméretű fájlokat, amit XP-s gépen sikerül kitömöríteni, azt a Vista-s gépemen nem tudom, CRC-hibát ír. Lehet ennek bármi köze ahhoz, hogy ezen Vista van, vagy ez egy egyéni gebasz a gépen? Azért is érdekes, mert teljesen friss, alig 2 hete, hogy rajta van. -
#38182 Arra vkinek esetleg van ötlete, hogy az mitől lehet, hogy ha rákattintok egy avi fájlra totalcommanderben azt írja ki, hogy programfuttatási hiba. Ha a sajátgépből indítom el simán elindítja a hozzátársírott programmal? Nem tudom érthető volt-e. -
#38181 Mindegyik Vista-val lehet játszani. Semmivel nem igényel kevesebb ram-ot mint a többi. Játékhoz meg nem feltétlenül elegendő az 1gb, de nem is szükséges minden játékhoz 4GB. A memória igény játéktól függ és nem az oprendszertől. -
#38180 Nero 7 nero 8 és 9 viszont megy Vista-n. De ImgBurn progival is lehet írni. -
#38179 magic iso -
simonl #38178 Sziasztok,
Milyen progival lehet még DVD (kép fájl) -t írni?
Nero 6 nem akar működni vista alatt....
Köszönöm. -
strebacom #38177 Na ez akarom elkerülni, az átnevezgetéseket, biztos van valami megoldás?? -
#38176 Üdv!
Leszedtem, egy Vista Business sp2 es-t. Ezzel lehet játszani? És menyivel kell neki kevesebb ram?:/ Csak, mert ugy hallottam ehhez elég 1gb is. Nem kell 4gb ahhoz, hogy játszhassak. GTA4-gyel pl.. -
#38175 vezérlőpult/felügyeleti eszközök/eseménynapló -
TomBond #38174 Egyszerűen nevezd át! -
strebacom #38173 Hali, az melyik regbejegyzéssel lehet megoldani, hogy ha mondjuk egy parancsikont küldök az asztalra akkor az ikon nevéböl lehagyja a xy..PARANCSIKONJA szöveget....
Köszi... -
FGB #38172 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, tegnap feltelepítettem egy játékot a gépemre (9Dragons) el akartam índítani de újra indult a gép. Virus nem talált a kereső így nem az lehet a ludas. Nincs egy naplózás a VISTA-ban amiből ki lehetne halászni, miért indult újra. Más programnál nem csinálta még. -
#38171 Tudtommal még nincs rá dátum, annak ellenére, hogy már kész van. -
#38170 az SP2 mikor jön ki, nem vmikor mostanában kéne..? -
tompka #38169 Vírusírtónak és tűzfalnak a Smart Security-t használom. Holnap majd megnézem, hogy az húzza e gépet. Amúgy ha az, akkor lehet vmit tenni ellene? -
#38168 lehet a vírusirtód vagy a tűzfalad eddig is terhelte a gépet, de most a megnövekedett adatforgalom már túlságosan fárasztja - mást nem nagyon tudok elképzelni -
#38167 Ami játék nem DX10es az mind DX9ben fut. Ami DX10es ott is külön exe van, vagy lehet állítani hogy dx10 vagy dx9ben fusson e. Nem kell mindenre kompatibilitást állítani, csak, ahhoz, ami anélkül esetleg nem fut. -
tompka #38166 Ha töltök a netről max sebességgel, miért lesz 100%-os proci használat? Múlt hónapban emeltettem meg a net sebességét. Előtte nem volt ilyen jelenség, de amióta megemelték, ha töltök, szinte megáll a gép. :S Sztem vírus nem lehet, mert este emelték meg a netet. Megemelték, letöltés indítás, hogy megnézzem sikerült e és rögtön jelentkezett. -
simonl #38165 Sziasztok,
Hogyan lehet Vista alatt dx9 -ben játszani? Az asztalon lévő ikonokat már XP kompatibilissá tettem,( nem tudom jól tettem e) a Games mappába telepített ikonokon ezt nem tudom megtenni.
Köszönöm a hozzáértő segítséget.. -
#38164 AWC Automatic Wallpaper Changer - keress belőle egy 3.0-s változatot (pl ez itt), az még freeware, a honlapon levő 4.0-s már shareware és 30 nap után vinnyog.
nagyon egyszerűen beállítható, nekem hónapok óta jól működik. -
genory #38163 Erre gondoltam, de nem voltam benne biztos, hogy segít!Köszönöm!! -
#38162 Rakd be a telepítő lemezt és kérjél helyreállítást. -
genory #38161 Ezt írja pontosan: hiányzó bootmgr -
#38160 PONTOSAN mi a hibaüzi?