Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vista lemezérõl bebootolsz, és ott megtalálod a boot menü helyreállítását vagy valami ilyesmi néven. Utána már látni fogja a Vista Boot pro.
Jobban jársz ha a faq-t olvasod elõbb.
Szerintetek az normális, hogy a frissen vett laptopomon kb 3-4 percig tart, mire betölt a Vista? Alig van még program telepítve rá, a taskbarban szinte csak az alap progik futnak. Nem hiszem hogy memória hiány okozná, mert abból 2GB van.
Picit idegesítõ, az elõzõ gépem 1GB Rammal és XP-vel kb negyed ennyi idõ alatt felállt. Mondjuk az új utánna sokkal stabilabb, napokig elmegy úgy hogy baromi gyors és stabil marad, de amikor installáltam fel új alap progikat azt hittem megõszülök a sok restart alatt.
A gép speckói: Intel Core 2 Duo T5600 (1.83Ghz), 2GB DDR2 SDRAM (667Mhz), Geforce Go 7600 128MB Rammal.
Én azt vártam hogy pikk-pakk be fogtölteni, de mondom kb 3-4 percig tart mire abbahgyja a darálást a vinyó és eltûnik a homokóra (a legtovább a sidebar betöltésével vacakol). Nálatok is ez van vagy csak én szopok? 😊
aki tudja hogy ezeket a biztonság szir-szarokat hol lehet kikapcsolni az pls jelezze, esetleg faq-ban is lehetne több infó
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Lightscribe-ra milyen progit használtok Vista-n?(nero-t kivéve)
Hogy tudom az asztali gépet összekötni laptoppal? A laptopon XP-van. Hálózati kábel kell hozzá vagy a laptopon van FireWire kimenet lehet azon is? Milyen beállításokat kell alkalmazni és hol? Kösz a válaszokat!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
http://atwwebmaker.tx.hu/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Nincs olyan lehetõség a Vistában amivel a különbözõ oldalakhoz szükséges felhasználóneveket, jelszavakat és különbözõ adatokat lehet tárolni, hogy ha valahová regisztrálni akkor automatikusan töltse ki az adatokat?
Windows Drive:
System Bootloader:
Windows Directory:
mert eggyiket sem tudom csak azt hogy honnan boot-olja a drivert
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
de még egy érdekesség hogy a gépinditásakor lenyom az f8-at és azt irja h windows xp és ott sincs vista
Lehet valahogy frissíteni a Vistát hogy 64 bit-es legyen és ne 32 anélkül hogy újratelepíteném az egészet?
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ebbe azt irja az advenced settings-be hogy csak a vista van
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Miért tõnnek el minden harmadik indításnál a driverek?
Crackelésnél kell egyáltalán csinálni valamit a validate.exe-vel?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Xerox 2400 OneTouch scannerhez 32bites Vista driver kellene.
Néztem a Xerox oldalát, de nincs, a termékek között még nem is találom. Valakinek van valami ötlete? Próbáltam, hátha van a Windows-ban valami scanner driver, de a hardverlistánál sem úgy, mint scanner, sem úgy mint lapolvasó nem találtam semmi bejegyzést.
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
olyan jellegü problémám van hogy a vista után felraktam az xp-t mellé és nem tudok most átmenni a vista-ba.
a gép indulásakor nem kérdezi meg hogy melyik op. rendszert inditsa
Vista.Activation.Crack.V2.By.Vistatalk.on.EFnet-ViSTATALK
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Step 1 - Setting BIOS
Step 2 - Vista RTM crack
Step 3 - Check crack
Még vannak a sokásos szöveges ájlok meg egy ilyen fájl timerstop.sys, de ezt nem lehet megnyitni.