Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
nek szolt...
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
van egy problémám, az 5.1
olvasgattam visza hogy milyen drivereket rakjak fel végul a Realtek 97' mellett döntöttem. A hang megy, csak az 5.1ben a hangfalakat összevissza ismeri fel. Mivel iTunes hallgatok zenét az csak 2.0ban megy míg az Xp-n 5.1ben tudtam. Tudotok segíteni mit rakjak fel? köszi!
Telepítés után miután elindítottam a crack-et és újra indult a gép kiírta, hogy crackelés rendben mit kell csinálni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
nvidia driver 100.65 van fent, és 20-30 fps cod
sims is nagyon akad, és élfinomitás sincs, lesz erre vmikor orvosság, ésha igen mikor?
ha leszedem az nvidia drivetrt jobblezs, mert hun tiesto nagy codos, driver nélkül jáccik a 7600gt vel és 80 fps nála...
hogy frissitsem?
nem tudja valaki hogy mért nem tudok call of duty-izni a neten a vistában?
állandoan kidob a szerverekröl, de csak a vistában
Crackelés után azt a Validate fájlt hol találom?
Egys kis segitséget szeretnék kérni.
Vista Ultimate van feltelepitve a gépemre.2 db winyo van bent a gépbe több particioval.
2 particiot megosztottam a hálozatba lévõ többi gépnek, full megosztásba.De ebböl csak az eggyik megosztottparticiora tudnak belépni, a másikat látják de azt irja ki,hogy nincs engedély a megnyitásra.
Tud valaki segiteni,hogy mit szurhattam el?
Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter
Föleg azt hogy ha bevan dugva a net akkor elinitom a Sourcét elekzdi tölteni a servereket azt lefagy,de mindig má probáltam 20* xd.
ha viszont kihuzom a netet akkor elinditom azt ugy meg nem fagy le...
Counter-Strike 1.6
Counter-Strike Condition Zero
Counter-Strike Source
nem tudom hogy tudtok-e nekem segiteni ha tudtok irjatok már,ide vagy a [email protected] köszi elöre is..
Na az van hogy feltettem a Windows Vista Ultimate-t,minden rendben vele,tök jó..Feltettem a Stimet,felinstaláltam a Csét..Elinditom a játékot és egy kis idö után egyböl lefagy,viszont ha kihuzom a netemet akkor meg elindul..Tüzfalt is kikapcsoltam hátha az miatt,de ugyis lefagy.......
Microsoft Windows Vista Magyar 64bit REFRONTERED
Ez vajon mitõl lehet, hogy elvesznek driverek? + még a vezetéknélküli hálózatot beállításai is elvesznek. kb minden 3. indításnál.
Még annyit, hogy az baj-e, hogy Nero 7-el írtam ki a Vista-t?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Minden drivert sikerült találjak.egyedül a Mustek 1200 UB Plus scannerhez nem..
Mit tegyek dobjam el??
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Tudnátok ajánlani (ha nem nagy kérés egy letöltési linkkel együtt) egy FTP progit, ami fut vista alatt. Eddig Ultra FXP-t használtam, de az nem megy vista alatt
Segítségeteket elõrei is köszi
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
olyan Partition Manager programot tudnátok mondani amivel lehet két particiót egyesíteni és fut Vistán. Nekem a Norton Partition Magic 8.05 nem akar elindulni.