Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kopa1
Akkpr nem lesz hangod. 😊

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Gerbill
nVidia nForce 2 400 Chipset(azthiszem ez az)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nem errõl van szó, de azért egy alapszinten megtanulhatnál helyesen írni, hogy mások is megértsék ne csak te...alig bírtam kibogarászni egy-két szavad<#idiota>

Gerbill
Akkor amíg nem lesz Vista driver, addig hang nélkül gépezzek? A Media Player el sem indul(bár ez nem rázott meg annyira😄), de még a Winamp sem játszik le semmit(mondjuk hang nélkül nagy élmény lehet a Heroes😛)

djrobaa
hányas nForce???

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

xpfel enmfog elindulni

Gerbill
Ha nem ismeri fel a hangkártyámat(integrált nForce) akkor feltelepítsem az Xp drivert(Vista nincs)?

tanácsolom hogy menjél magyar tanárnak.... pathetic

Hali!
az volt a baj hogy még a fifa 07 is beakadozott
amikor Xp-n simán futott még a F.E.A.R.-is 1024X768 ban.próbáltam még a Scarface-t ,az nem akadozott de végig be volt lassulva.A hangról meg annyit hogy creative 5.1 esem van és xp-az is tökéletes,na hát ahhoz képest vistán elõször volt 5.1,utána 1 napra csak két elsõ hangfal szól-majd pár óra mulva már zenét sem tudott lejátszani a windows media player.ezek után lett elegem ,és visszaraktam az xp-t.
Masinám felépítése:Amd athlon 64 3700+,1 giga ram,msi x1300pro TD
64 bites ultimate volt fenn ,vki segítsen,mi lehetett a probléma?
megvolt legfrisseb ati catalyst,AC97.Lehetséges hogy az a problem h 64 bites vistát raktam fel?(AMD athlon 64 3700+ -om van)megvan 32 bites is ugyhogy lehetséges hogy próbának felrakom azt is.

dave, sztem mielõtt leülsz gépezni és fórumozni elõtte tanulj meg helyesen írni mert ez káosz<#hehe><#taps>

akkor nyugodtan felmegy xp-re a vista bootpro?
mert smotnéztema faq-t és azt irja hogy bootojak be vistárol? de ogy bootljok be?
csak rkjam be a lemezt, és egyböl a vista megy?
vagy amiko irja hogy nyomjon egy gombot nyomjak meg?

Látam sokan kérdezték itt a Tv tunner-rel felépõ problémákat nálam is ugyan ez volt de sikerült ugy megoldanom hogy win. xp-n (Quick tv)beállítodtam és csináltam egy parancsikont vistán és ugy használom nem tökéletes de müködik a leállítással vannak problémák de jobb mint a semi egyenlöre, remélem tudtam segiteni.

kopa1
1) Nem
2) Igen

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

oyyan kérdésme lenne néke, hogy emguntam hogy vista NEM JÁTÉKRAVALO
és ezért a másik particiomra felszeretném tenni az xp-t, de csak annyira hogy vga, hang driver, meg játékok és kész....
nem fog bekavarni semenyire sem a vistának?
ha felteszem az xp-t onantol az lesz az alapértelmezett. attol rátehetem a vistabot pro-t?

Zsoltika 007
Dehogy próbálom! Nem kell nekem 64 bites rémálom. 😊
Amúgy 32 bitesen nagyon szépen fut. Minden fullon.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

törezedettség metnesités 😛 ?
ammugy, sztem ottvmi akadályoz...
nem használja vmid a IE-t?

djrobaa
error: MapFile1:Hozzáférés megtagadva...ezt irja ki ha az IE-t inditanám,leokézom azt utána jó de elég furcsa jelenség

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Gerbill
Ja ok😄 Kösz.

kopa1
Igen, de azokkal a programokkal tudsz formázni is! 😛

bon
Próbáltad elindítanni? Mert attól, hogy azt irja, hogy not supported még mehet kompatibilis módban. De majd ha hazamentem leszedem a demot és kipróbálom.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gerbill
Nem partícionálni szeretnék, hanem leformázni a D partíciót, amin a Vista van. Vagy ha nem is leformázni, csak valahogy eltávolítani a Vistát a gépemrõl.

Zsoltika 007
Ez elég érdekes:
forrás:
"Command & Conquer 3 Tiberium Wars(tm)Demo ReadMe File - February, 2007"

Ez vajon a végleges verziónál is így marad? Mert akkor sokan benézik.
"OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of Vista are not supported)"

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

kopa1
Pontosan milyen konfigod volt, és mi volt a baj?

kopa1
Faq--> Particióval kapcsolatos tudnivalók, kérdések:

Hella!
felraktam a vistát ,de nem volt jó a hangdriver meg a videokártya illesztõ sem,pedig mindkettõbõl a legfrisseb,vistára valót raktam.Nem tom mi lehetett a probléma.most megint Xp-n vagyok vistát leszedtem.
mikor lessz érdemes felrakni a vistát?service pack meg directX 10 es vidkártyák megjövetele után ?kb mikor lessz ez?
Gerbill
Kösz. Lehet, hogy ez most nagyon láma kérdés, de én Win 95 óta nem nagyon formáztam, és itt akárhogy kerestem, nem jöttem rá hogy kell. Valaki adna valami leírást, vagy megint a fától nem látom az erdõt, és annyira keresem, hogy valammi haláli egyszerû dolog?

Nekem most oyan gondom van, hogy:
startbol kiteszem az asztalra a DOKUMENTUMOKAT
és ha pl rakok bele egy wordet, vagy bármit, akkor az asztali nem firrsül, de ha startbol idnitom akkor ottvan rendesen, meglehet vhogy oldani hogyha asztalrol inditom akkoris a friss dokumentumokat adja?

Erpy
Egy puha rongyal óvatosan. :-)
Bocs.
Sztem a format a legegyszerûbb és leggyorsabb megoldás.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

Gerbill
Hello
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom letörölni a Vistát? Csak formázással, vagy van humánusabb megoldás is?

Örm
Hello!
Hogy tudom az asztali gépet összekötni laptoppal? A laptopon XP-van. Hálózati kábel kell hozzá vagy a laptopon van FireWire kimenet lehet azon is? Milyen beállításokat kell alkalmazni és hol? Kösz a válaszokat!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

jo már megvan csak a boot menüben rámegyek az xp-re azt a hibát irja ki hogy nem tudta betölteni ezt a fájlt windows\system32\winload.exe
és tényleg nincs ilyen fájlom
Balumann
Azért nem írtam bele, mert elfelejtettem, hogy hogy volt, ráadásul tudtam, hogy a magyar is kifog jönni. Nem tudom hogy van, valami rendszer helyreállítás, és ott a boot menü helyreállítása, vagy valami ilyesmi, enm tudom. Túl sok lehetõség nincs ott.

sziasztok egy kérdésem lenne van egy laptopom sony vaio sz3xp-c feltelepitettem a vista 64 bites verzioját és már vagy 4 féle vga drivert néztem hozza de egyiket sem tudom feltelepiteni geforce 7400 kari van benne ha esetleg van valakinek tippje irojon elöre is thx
ha bebootolom a vista cd-jét akkor azon belül mire menjek hogy visszaállitsam a boot menüt? mert a faq-ban csak azt irja hogy ott tudom de én nem jöttem rá
djrobaa
MapFile1:Hozzáférés megtagadva... ez miért van?? mondja már meg vki

Rage47
sok ember nem tudja mit jelent a faq. én sem tudtam (nagyon)régen.
MazeZee
nézzél egy kicsit följebb...a piros betûk se elég feltûnõek....

milyen faq-ban?
a vistán vagyok de fenn van az xp is és nem látja a progi hogy fenn lenne és ha ujjat akarok létrehozni akkor nem tudom beállitani azokat a beállitásokat de nem is tudom mit kéne beállitani
Aha,ezek a gondok nem rajtad múlnak ,látom vágod te is a témát.
Rage47
hangkarimmal van gond. vagyis audigy4-hez még csak beta drivert adtak ki, amivel nincs basszus. márciusra ígérik a rendes drivert. kíváncsian várom...
meg a billentyümhöz sincs, de az nem is fontos..
Nálad jó minden?
ezek megbizhatatlan infók
Rage47
jahh értem😊
Arra gondoltam ,hogy..."szevasztok feltettem a daemon xx verziot és mûködik"...namondom kiprobálom utánanézek és :annak a verzionak köze nincs a vistának!PL
Dehogynem!
djrobaa
MapFile1:Hozzáférés megtagadva... ez miért van??

Rage47
ha mindenki másra hagyja a kísérletezgetést, ki fog kísérletezni?😄
Vista op rendszer futtatási kellékek!!!!!!!!!!!!!!!!
1,Végy egy új agyat magadnak!!!
2,Gondold át mit szertnél csinálni(XP re telepited vagy tiszta telepités)
3,Szerezd be a megfelelõ drivereket(Vidikártya,Net,Hang...stb)
4,Virusirtot is nézzél!
5,Csak a kompatibilis szoftvereket telepitsd!!!!Ne úgy,hogy...Megnézem hátha megy rajta...!!
6,Nincs érteleme a kisérletezésnek..azt hagyd másra...
7,Alcoholal,daemonnal vigyázz csak azt telepitsd amirõl biztos meggyõzödtél mûködik.Hogy?Forumon,föleg külföldin.De ez is jó!
8,Alaplapi driver nem kell!
9,1gb-ramod azért legyen nálam 600mb eszik.A frissitésnél okos légy!
LeonSilver
Mit gondoltok skacok??Ez --> TerraTec Aureon 5.1 PCI a hangkütyü vajon mûködik rendesen Vista alatt??
A gémport különösen fontos.
Sajnos a mostani Live! gémportja nemmegy Vista alatt és a cretive nemis tervez hozzá drivert 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Balumann
pontosabban forum, csak ilyen hír, szövegdobozként használom =)