Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
az volt a baj hogy még a fifa 07 is beakadozott
amikor Xp-n simán futott még a F.E.A.R.-is 1024X768 ban.próbáltam még a Scarface-t ,az nem akadozott de végig be volt lassulva.A hangról meg annyit hogy creative 5.1 esem van és xp-az is tökéletes,na hát ahhoz képest vistán elõször volt 5.1,utána 1 napra csak két elsõ hangfal szól-majd pár óra mulva már zenét sem tudott lejátszani a windows media player.ezek után lett elegem ,és visszaraktam az xp-t.
Masinám felépítése:Amd athlon 64 3700+,1 giga ram,msi x1300pro TD
64 bites ultimate volt fenn ,vki segítsen,mi lehetett a probléma?
megvolt legfrisseb ati catalyst,AC97.Lehetséges hogy az a problem h 64 bites vistát raktam fel?(AMD athlon 64 3700+ -om van)megvan 32 bites is ugyhogy lehetséges hogy próbának felrakom azt is.
mert smotnéztema faq-t és azt irja hogy bootojak be vistárol? de ogy bootljok be?
csak rkjam be a lemezt, és egyböl a vista megy?
vagy amiko irja hogy nyomjon egy gombot nyomjak meg?
2) Igen
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
és ezért a másik particiomra felszeretném tenni az xp-t, de csak annyira hogy vga, hang driver, meg játékok és kész....
nem fog bekavarni semenyire sem a vistának?
ha felteszem az xp-t onantol az lesz az alapértelmezett. attol rátehetem a vistabot pro-t?
Amúgy 32 bitesen nagyon szépen fut. Minden fullon.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ammugy, sztem ottvmi akadályoz...
nem használja vmid a IE-t?
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
forrás:
"Command & Conquer 3 Tiberium Wars(tm)Demo ReadMe File - February, 2007"
Ez vajon a végleges verziónál is így marad? Mert akkor sokan benézik.
"OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of Vista are not supported)"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
felraktam a vistát ,de nem volt jó a hangdriver meg a videokártya illesztõ sem,pedig mindkettõbõl a legfrisseb,vistára valót raktam.Nem tom mi lehetett a probléma.most megint Xp-n vagyok vistát leszedtem.
mikor lessz érdemes felrakni a vistát?service pack meg directX 10 es vidkártyák megjövetele után ?kb mikor lessz ez?
startbol kiteszem az asztalra a DOKUMENTUMOKAT
és ha pl rakok bele egy wordet, vagy bármit, akkor az asztali nem firrsül, de ha startbol idnitom akkor ottvan rendesen, meglehet vhogy oldani hogyha asztalrol inditom akkoris a friss dokumentumokat adja?
Bocs.
Sztem a format a legegyszerûbb és leggyorsabb megoldás.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom letörölni a Vistát? Csak formázással, vagy van humánusabb megoldás is?
Hogy tudom az asztali gépet összekötni laptoppal? A laptopon XP-van. Hálózati kábel kell hozzá vagy a laptopon van FireWire kimenet lehet azon is? Milyen beállításokat kell alkalmazni és hol? Kösz a válaszokat!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
és tényleg nincs ilyen fájlom
a vistán vagyok de fenn van az xp is és nem látja a progi hogy fenn lenne és ha ujjat akarok létrehozni akkor nem tudom beállitani azokat a beállitásokat de nem is tudom mit kéne beállitani
meg a billentyümhöz sincs, de az nem is fontos..
1,Végy egy új agyat magadnak!!!
2,Gondold át mit szertnél csinálni(XP re telepited vagy tiszta telepités)
3,Szerezd be a megfelelõ drivereket(Vidikártya,Net,Hang...stb)
4,Virusirtot is nézzél!
5,Csak a kompatibilis szoftvereket telepitsd!!!!Ne úgy,hogy...Megnézem hátha megy rajta...!!
6,Nincs érteleme a kisérletezésnek..azt hagyd másra...
7,Alcoholal,daemonnal vigyázz csak azt telepitsd amirõl biztos meggyõzödtél mûködik.Hogy?Forumon,föleg külföldin.De ez is jó!
8,Alaplapi driver nem kell!
9,1gb-ramod azért legyen nálam 600mb eszik.A frissitésnél okos légy!
A gémport különösen fontos.
Sajnos a mostani Live! gémportja nemmegy Vista alatt és a cretive nemis tervez hozzá drivert 😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"