Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joshua
Valaki játszik vistán Battlefield 2142-vel? Mert nálam ha elindítom akkor azt írja ki hogy "Out of range". De ezt nem a windows hanem a monitor. Tudna valaki segíteni? Ja és ilyen problémám volt már xp-n is régebben de akkor san andreas nem indul ugyanezzel a hibával, de titokzatos módon megjavult magától. Tehát valami segítség pls!

[HUN]FaTaL
ebben lehet valami de én álalánosságban beszéltem a rendszervisszaállításról

http://goo.gl/gd6Zi5

Zsoltika 007
Jah csak pl gáz volt mikor még csökk módban se tudtam indítani mert az o&o defrag megfektette a boot time defragment opcióval. Ilyen esetben meg elég hasznos tud lenni a visszaállítás.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ebben igazad lehet. 😊
Egyébként (akasztják a hóhért...) én is gondolkodtam rajta eleinte, hogy meghagyom, de aztán mégse. Egyszer gajdult csak meg a rendszerem, az is saját hibából (elnéztem egy verziószámot, és nem a vista komp. avastot raktam föl, volt is kavarodás. 😊), de amúgy eddig minden rendben volt.
Alapvetõen ez egy stabil rendszer.

Zsoltika 007
Csak tudod a mai userek 80%-a jogsi nélkül vezet ha pc-re gondolunk. Amúgy nekem is elsõ volt Win Me óta letiltani de most vistánál meghagytam mert a rendszer még könnyen fel tud fordulni 1-2 program miatt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

MazeZee
"hat ha jo a virus akkor a rendszer visszallitas se segit".....ez nem egészen a vírusoknak lett kitalálva...

Jah, ha meg babrálni akarod, nem árt, ha autószerelõ vagy

Nem egészen. A légzsák okés ha van, de nem árt a jogsi se, ha már kocsiba ülsz...

dotkom
hat ha jo a virus akkor a rendszer visszallitas se segit.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Zsoltika 007
Miért? Egy vírus nem vághatja szét a rendszert?

[HUN]FaTaL
nemhinném nembiztos hogy az a hibás akinél kinyílt a légzsák...

[HUN]FaTaL
nem kell minden szart feltelepíteni a gépre ennyi😊

egyébként meg feleslegesen elzabál egy csomó helyet a szar rendszervisszaállítás

Zsoltika 007
Azért néha jól tud jöni. Ezen az alapon meg ugye minek az autóba légzsák mert hát az a balekok utolsó mentsvára. <#rolleyes>

Van egy olyan, hogy safe mode, aztán roll back driver...
Aztán olyan is, hogy last known good configuration...
Ezek a rendszervisszaállítástól függetlenül mûködnek, és nem foglalnak böszme sok helyet a vinyón.
Az alapelv pedig az, hogy ha nem tudod mi történik egy progi/driver telepítése után, akkor ne telepítsd. Hanem kérdezz meg egy szakembert. A rendszervisszaállítás csak a balekok utcsó mentsvára...

MazeZee
minden fontosabb feladat elõtt vagy driver telepítés elõtt a gép csinál egy visszaállítási pontot...hogyha rosszul hajtja végre a mûveletet, vagy rossza driver, vissza tudja állítani az az elõtti állapotra ...aki ezt valahogy kikapcsolja az megérdemli ami utána történik vele...<#idiota>

[HUN]FaTaL
otthoni környezetben persze, nem munkahelyen

[HUN]FaTaL
mindenki aki értelmes😄

Pl én?

MazeZee
tudod mi az a rendszer visszaállítási pont?????

ki az aki ezt ki akarja kapcsolni???????

hmm?
bertino
türelem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Srácok, van valami pendrive márka(1-2 gigás), amit tuti elfogad ReadyBoostnak? Mert én most vettem egy 2 gigás kingmaxot (ilyen stick kialakításút), és marhára nem fogadja el.
Mi kell neki ahhoz, hogy elfogadja?
pls segitsetek, c:n van a vista a d:n az xp
és a vista boot pro, scaka v istát látja, hogytom betenni az xp-t is a boot menüközé?_

Ezzel akor érdemes próbálkozni... mert nekem ezelött egy angol vista volt fent na ott amire felszenvedtem egy nero-t nagy öröm volt..aztán sorra írta a selejtes dvdket...csak akkor merek újra vistában gonbdolkozni ha mind ajátékok need for speed fifa anyámtyúkja illetve nero winrar és egyéb szükséges programok futtnak..
Szal ez? Release: Microsoft.Windows.Vista.Magyar.32bit-REFRONTERED
Imremagdi
rendszer visszaállítási pont
: Ezt hol lehet kikapcsolni?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

bon
Megcáfolllak, jól üzemel a Vista egy telepítésénél se volt még gondom vele. Videókártya és hangkártya driverrek nem tõkéletesek, de ez nem a Vista hibája. Kár lenne ez miatt várni a Vista SP1-re.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gyerekek ,én ahogy itt titeket olvasgattalak,,arra jöttem rá rá,hogy fellehet tenni az vistát megy az pöpecül,de rengeteg problémába ütköztök..kinek ez nem megy fel kinek az...úgy vélem az elsõ service packig érdemes várni...erõsitsetek vagy cáfoljatok meg....
Az enyem 5400-es de nem hinnem, hogy ez miatt toltodne be gyorsabban bar minden elofordulhat.
Pl:Az asztali gepemen (config lent)ami 4.3 pontot kapott de 7200-es merevlemezzel vannak szerelve lassabban toltodik be a Vista.Itt 58s az udvozlokepernyo es 1.18 utan hasznalhato.Az asztali gep sokkal tovabb nezi a biosnal a dolgokat (tobb minden is van benne mint a laptopba meg mar eleg oregecske) ezert tart neki tovabb.

config:Abit IC7, Intel P4 HT [email protected], 2*512MB DDR, Galaxy 7600GT 256MB @ 680/1800 (Vista nuku Tuning eddig hmmm),Samsung 250GB SataII + Maxtor 300GB Sata + Samsug 300GB Pata,Pio 108+Pio 110 DVD/RW,SB Audigy 2ZS,Hauppauge pvr-150 Tv tuner PCI,Realtek Lan PCI

Tudom ezzel nem sokat segitettem de... A tobbiektol meg elnezest a hosszu beirasert😉

GregSB
Nálam 4-esre minõsítette, mert a vinyóm 4000rpm-es. Lehet ezért lassabb? (nenekd 5400rpm-es a vinyód)

"Most mértem le, onnantól kezdve hogy benyomom a bekapcsoló gombot 4:47mp-ig tart, mire abbahagyja a homokórázást, és el tudok indítani egy programot"

Nalam bekapcsolas utan 35mp utan jon az udvozlokepernyo es 47mp utan minden betoltodik es mar hasznalhatom is.A gep adatai itt.(A Vista 4.5 re minositette ha szamit ez valamit)

Rendeszervisszaállítást kikapcsoltam , és tényleg sokat elvitt, a hibernálást hol lehet kikapcsolni?
hibernálás...rendszer visszaállítási pont
ha ezeket kikapcsolod máris felszabadul nem kevés hely

20Gigás particióra telepítette, a Vistát+Office 2007, és elfoglal 14 gigát. Hiába keresem mi viszi el a többihelyet nem találom. Van esetleg ötlet, hogy hogyan keressem a hiányzó részt?
én a baépített tûzfallal nyomulok +nod32
semminek nem kegyelmez ez a páros! 😄

DjDano
Lehet hogy sokan nem értenek egyet velem, de szerintem a Vista beépített tûzfala bõven elég! XP alatt Outposot használtam, de tudtommal a Vista még nem támogatja

Üdv: milyen tûzfalat érdemes használni?
Gaba9
de azért tök jo h ezzel sem engedi arra hivatkozva h hozzáférés megtagadva meg nincs mit kibontani :@:@ na mind1

Gaba323

Gaba9
hmm ez is igaz :S fáradt vok .. azé kösz

Gaba323

kopa1
PAtch meg mi a f*omnak kell, amikor crack nélkül is örökké mûködik!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Gaba9
a patch-ját eltudná nekem küldeni vki mailben ??? [email protected] thx .. a telepítõ már megvan csak patch kellene nem tömöritve 😊) thx

Gaba323

jaja 3.61 winrar nálam is mûködik 😊

Gaba9
Aha énis erre gondoltam de még nem becsomagolva nemtudtam leszedni sehonnan és mivel nem engedi kicsomagolni ezért még keresgélnem kell nem tömöritett változatban :SS

Gaba323

nálam is ezvolt a gond!
rakd fel a
3.61 et
aztán patch-eld meg, és jolesz

Gaba9
Szewasztok .. lenne 1 lámer kérdésem olvasgattam vissza de túl ideges vok ezért inkább megkérezem mert biztos elkerülte a figyelmem a válasz .. miért van az h semmit nemtudok kicsomagolni ?? winrar van fenn - Még csak ma raktam fel vista barátunkat és még csak nézegetem .. biztos tudjátok a megoldást ...

Gaba323

SE telefonhoz tölthetõ PC Suite gondolom nektek se megy Vista alatt...
Outlook Web Access email küldésekor kifexik a Vista IE7....
Mediaplayer mp3 lejátszás...számok vége elõtt kb. 15 mp.-el beszaggat, a filek persze nem hibásak
Flashget 1.81...C-re telepítve írni akar a telepítési könyvtárba, de a Vista nem engedi..a Defendert nem lehet kikapcsolni?
janyikzs
Egy gyors kérdésem lenne:
Szerintetek ugyanazon hardver alatt az Xp vagy a Vista (32 bit) a gyorsabb?

Ui.: mindent figyelembe véve: játékok, szoftverek, aero vs. luna (vagy minek hívják xp alatt), stb.

Örm
Hello!
A következõ kérdésem lenne. Hogy tudok egy XP-s laptopot összekötni az asztali géppel amin Vista van. Milyen beállításokkal hol kell ezeket beállítani? Most vettem a laptopot és még ilyen összekötést nem csináltam sose. Viszont a munkámhoz kellene, hogy összetudjam kötni a két gépet. Elõre is kösz a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

MazeZee
haveromnak is ilyen volt...és neki sem ment...nem megy fel az xp driver sem...aztán valahogyan megcsináltam neki egy régebbi driverrel de már nem emlékszem hogy merre találtam...
de azért google a barátod....<#idiota>

kopa1
1) Keresni hozzá drivert
2) e-mait írni a gyártónak
3) Semmit

Tetszõlegesen választhatsz

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

mit lehet csinálni ha nem ismeri fel a "Wireless 802.11a/g WL-760A" vezeték nélküli net kártyáját