Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
majd frissitisként lehet lesz dreamscene
tudna valaki segíteni mért tudom állítani a powerdvd hangerejét ??
(a vista miatt van mert az xp-n mûködött)
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Forrás
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
mikorra varhatoak hozza a driverek?
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
nylev után kb 10 utána ment simán 1x 2x kellet még várni 5-6perceket:S😄
Forca Barca
Lenne egy kis problematikám.. A vista szét ette az idegeimet eddig.
Beteszem a telepítõ dvd-t, lemásolja a file-okat aztán bejön a telepítési képernyõ csak az ablak nem jön be. kb 10 perc múlva bejön aztán kiválasztom a nyelvet és megint kb 10 percet kell várni és így tovább. Már a vincsesztereket slavera masterra minde annya faszára átraktam már a dvd olvasóval is megcsináltam ezeket aztán a biost is teljesen átnéztem aztánnn lehúztam minden feleslegfeset csak a vincsi és a dvd olvasó maradt... De a vista nem telepûl.....................
Mit tegyek??????????,
Két kérdésem lenne hogy van egy AMD Semprom X86-os procim és feltenném a gépre a Vista 64 bites változatát.Ez a kettõ nem tudom hogy kompatibilis-e így.Az lenne a kérdésem hogy ekkor fog-e futni a Vista és fog-e mûködni a gép.
Kompatibilis a Vistával, elvileg most már ha írnak üzenetet, akkor villog a tálcán is, eddig sokaknál ez volt a baj.
A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin
Ez a Sync Center ami benne van, semmivel sem kompatibilis...
Minden progi telepítésénél azt irja, hogy nincs ActiveSync telepítve. Telepíteni meg nem tudom Vista alá, mert nem engedi. 😞
nekem mar csak halovanyan van meg, de valami felhasználó -val kezdõdik.
de ha itt megcsinalod amit az elso fejezetben leir, akkor ott ki lesz irva magyarul az uac jelentese.
egyebkent ha kikapcsolni szeretned arra van egy tokeletes vista manager progi.
http://atwwebmaker.tx.hu/
2)Ír ki valamit, vagy csak lefagy?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin
Magyar vistában mi az UAC megfelelõje a servicesben?
Servicesbõl nem birod kílõni
helló azt szeretném kérdezni hogy érdemes feltelepiteni a vistat ha az xp re telepitem vagy ha formázom a vinyot és teljesen üres vinyora rakom fel? ez a negoldás jó vagy inkább ezt hanygoljam mert én teljesen üres vinyora szeretném fel rakni elöre is köszi
Üres vinyóra jobb, de szerintem csinálj egy másik partíciót az XP mellé! Ha nem tudod, hogy hogy kell olvasd el a FAQ-t!
A következõ lenne a problémám. Az egyik újraindítás után a Vista nem látja a DVD-meghajtókat valami 19-es kódra hívatkozik. A másik partición lévõ XP viszont rendesen látja õket. Ilyenkor mi a franc lehet a gond?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Valaki használ ilyen Tv Tiner kártyát Vista alatt ?
Leadtek WinFast TV2000 XP RM OEM
A leadtek oldalon az van ,hogy ez a kártya kompatibilis a 32B-s vistával,sikerült is feltenni de ha elinditom a Media Centert akkor ott nem talál Tuner kártyát 😞
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
lenne egy fontos kérdésem.
Próbálta már valaki a Macromedia Flash 2004, Director 2004 és DreamWeaver 8-at Vistán futtatni?
Nektek sem ment vagy csak én vagyok menthetetlenül béna?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P