Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egyébként egy jól beállitott NOD verhetetlen.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
http://goo.gl/gd6Zi5
Egy gyors kérdés ... egészen mostanáig nem jutott eszembe mit akartam kérdezni, de elkezdtem kicsomagolni és rájöttem ...
Vista HUN Ultimate + Nforce4 + Samsung Sata II ... Mindne meg mint a mérgezett egér, játékok us futnak szépen, de a kicsomagolás (Legújabb Winrar asszem ...) olyan mintha qrva lassan menne ...
Tapasztalt már valaki ilyet? 3,5GB-os ISO kicsomagolása RAR-okból olyan 3 perc ... (Régen csináltam ... lassú ez egyáltalán?)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ammmmm.
nod az jo irto? mrt nemsok jot halotam rola
Nem tudom milyen útón-módon de a magyar Vista magától felismerte a Nforce hálózati vezérlõt, így fel tudtam jönni internetre 😊 Már csak a Nod32-vel szórakozok, valamit kell kezdenem vele, mert inkompatibilitást ír. :S
Audigy-khez még béta driver van.
/*WTF?!*/
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
jó lenne 😊 mert a magyarrá változtatott vistákban nem bízok, csak az angol alap, és arra a nyelv csomi 😊
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
az ellenõrzõ program amivel meg lehet nézni a cd kulcsot azt írja, hogy "error locating xpkey.txt"
gondolom azért mert cd kulcs nélkül telepítettem...
most megy a program ami generálja az új kulcsot már egy napja de még semmi...tudom hogy sok idõ kell hozzá de ez nem gond hogy ezt írja ki?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Tudom hogy atikkal van valami bugja neki, de 6600GT-vel?
És realtek gigabit lan, és audigy4 driver van alá?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Mert még ma lehet kipróbálom 😊
de nekem 2099 helyett lehet elég lesz 2010 is 😊 addigra lesz másik úgyis 😊 vagy MAC tiger
Mert ez így tényleg érdekes....
És, ha igen akkor valaki priviben tudna küldeni egy jó serialt, örök hála lenne, please!!
Mert ez így elég érdekes..
És valaki bõvebben el tudná mondani, hogy a BIOS-ban a kék alabb menübõl ahol két sorban vannak felsorolva lehetõségek, hogy ott melyikre kéne rámennem, hogy ezt megtudjam csinálni?
elõre is köszi
Just installed Vista, all clean install.
My exact Steps:
1) Uplugged my Cable Modem
2) Set the Time-Date in Bios to Dec. 31, 2099
3) Booted the Vista DVD and installed a Vista Ultimate on a clean partition
4) During setup i left the Time/Date/Timezone unchanged
5) Once in Vista, changed the date/time to today (Jan.30/07)
6) Ran the repacked vistacrack (link bellow)
Fyi. used is this crack Next Vista 2099 Time crack
7) Computer automatically rebooted
Upon restart, Vista gave a warning in the system-tray saying a program was trying to run at startup. (it was the crack)...I allowed it to run. THE CRACK WAS FINALISED!!!
9) Downloaded and installed all updates...EXCEPT KB931573
Also....I heard that in non-Ultimate Versions of Vista to avoid update: KB929391
10) Rebooted my PC and let the computer apply all updates. Ran the check to make sure my crack was still working: Start > Run > slmgr.vbs -dlv
itt a system biosben állította át az idõt
lenne itt egy nagy problémám:
Egy igen elismert oldalon profik között zajló beszélgetésben kiderült, egy két fontos dolog!
Idézem:
Nem kell ezt crackelni gyerekek! Mielõtt instalálnád, setup-ban szépen beállítod az évet például 2099-re. A 30 napod így majd 2099-ben fog lejárni. Mikor az instalálással végeztél, visszaállítod az idõt és minden müxik normálisan. Ez a kis buzi Vista is,mint minden Winfos, a regiszterben tárolta a 2099es évet és onnan is olvassa ki minden ellenõrzéskor. NA ENNYIT A WINDOWSRÓL !
Szóval, mégis hol van az a setup? már istalálás közben kell? vagy a lemezen lévõ isoban az egyik setup fájlban, és ott txt nézet átálítása egy számot?
Mirõl is van itt szó?
SZóval, hol a setup, vagy mi ez a stup? és milyen számot kell átírni?
Amúgy mielõtt kétségek merülnének fel, így mûködik!!!! Tényleg, már több mint 20 emebernél...
De hol avn ez a setup? Az XP-n?
Bõvebben itt: Oldalam
ezt a verziót próbálta vki? rapidsharerrõl szedtem le
(http://dl.phazeddl.com/749681/Microsoft_Windows_Vista_86x_Ultimate_Final_32bit/linksdown)
és miután kiírtam, installt elindítottam, rendszerfileokat felmásolja,
majd megjelenik a zöld csík ami fut körbe körbe és semmi megáll az install (dvd már nem pörög vinyó sem swappel csak fut a csík), mi lehet a probléma?
/*WTF?!*/
Kopa1: ez a FrostWire is szereti megenni a procit?
/*WTF?!*/