Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jövõbeni játékok tutira szépen mennek majd vista-n!Ez lesz itt a lényeg,csekkold majd😉

★ 汤姆 李

bazza
azt be lehet állítani vhol, hogy az asztalon lévõ ikonok feliratait ne árnyékolja?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Én azt mondom egyáltalán nem érdemes lerakni a vistát most, majd egy pár honap mulva talán.
egy az hogy valami fprogit ugyis talál az ember ami nem fut rajta, a másik meg a videokártyával nagy szerencsésnek kell lenni mert vagy nem találsz hozzá drivert vagy ha találsz hiába a gyárto oldalrol szeded le vagy az élményindex nem jo vagy nem indulnak a játékok esetleg besszaggatnak
kopa1
Nem is zabálja! Amúgy meg egy vízesés nyugtató. 😛

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Én nem tudom,lehet, hogy bennem van a hiba de engem egyáltalán nem hat meg az animált desktop. A legtöbb programot úgyis teljes képernyõben futtatom a desktopot nagy ritkán látom csak akkor meg minek legyen animált? Nem való másra, csak zabálja az erõforrásokat.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Tsippsy2
Hi, valaki XP-re nem tud olyan progit, ami a dreamscrene-eket be tudja rakni háttérbe? hogy Xp-n is lehessen ilyen?
Biztos van, nem? egy vírust nehezebb készíteni, mint egyilyen progit, vagy nem?
Ha van ilyen progi légyszi linket
elõre is köszi
amúgy állatiak ezek a dreamscrene-ek csörgedezõ patak... ohh, figyelõ koalamaci 😊
Nice

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

1.Hangkártya drivert keresni kell, nekem pl. az XP-sel mûködik
2.Total commandert ugyanúgy kell feltenni mint az XP-re nekem a 7-es beta3 van fent es semmi gond nincs vele

kopa1
1) Milyen a hangkártyád?
2) Simán

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Ez elég igéretesen hangzik, én is épp most olvastam róla 😊))))))))))) hihetetlen, hogy élelmes emberek mit ki nem találnak, hogy az M$ orra alá borsot törjenek 😊)))))

Peetboy
Sziasztok!

Én is feltettem most este a Vistát.
Hát vannak kompatibilitási gondok rendesen.
1.Hangkártya Drivert hogy lehet feltenni? (Mert nincs hang)
2.Total Commandert hogy lehet feltenni?

Eddig ennyi,mert még csak itt tartok. Netezni azt tudok
De nagyon királyul néz ki!<#mf2>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

az ati oldalárol szedtem
hol és milyen kompatibilist állitsak?
most megprobáltam egy másik drivert ezzel meg megy az egyik open gl-es játék de a másiknál meg hiányolja akkor ez most hogy van?
Balumann
-próbáld állítani a kompaitibilitást
-ha dll vagy valami hiányzik neki, próbáld meg beírni google-ba és letölteni
-a ati honlapjáról szedd le a legújabb drivert (ha esetleg máshonnan töltötted volna)

bocs az elözöért nem feltenni hanem elinditani
nem tudja valaki hogy mért van az hogy a medal of honor képhibásan megy de a többi játékot nem akarja feltenni?
ati radeon 9600xt videokártyám van és vista drivert szedtem hozzá
Vista Codec Package
google

faq codecet

Milyen codec-et telepítettek VISTA alá amivel müködnek a vidók????
Próbáltam sajna... 😞
pedestrian
Próbáld meg ezt:

ebbõl csinálj egy reg filet és futtasd.

Windows Registry Editor Version 5.00

"UseAlternateButtons"=dword:00000000
"Blur"=dword:00000001
"Animations"=dword:00000001
"Glass"=dword:00000001
"AnimationsShiftKey"=dword:00000001

lehet h hulye kerdes, de mik ezek a "1.9","3","2". valamilyen minosotesek?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

9500-tól már dx9esek a kártyák

Hánytól mûkszik az aero?
Nekem 1,9et adott rá sajna csak...
nem tom feltelepíteni az officot....jáj:S
Hi!
Szeretném a Vistat karcsúsítani, magyarul ami nem kell progi azt uninstallálnám.
Hogy lehet ezt megcsinálni???
A VLite nem jó, mert már telepített rendszert akarok átszabni.
A "Programs and Features"-ön belül nincs Add/Remove option, csak a különálló progik részére!!!

Hát akkor nem tom...Ennyire dúrva cucc lenne az áttünések meg minden?
Az aero? Még kis ablakokba sem jeleníti meg a dolgokat, Semmit...<#rinya>
asysoft
Nem igazán.

/*WTF?!*/

beálitohatod te hogy a start amikor rákatintasz crysis-t futtason max grafikával. attol még nemugy lesz
attol hogy szoftveresen álitasz vmit, nem biztos hogy már a hardvered tugy telejsiteni azt

És Direct Xel nem lehet semmit mókulni, vagy megkerülni?
De ebben nem tudok vidi kártyát cserélni, mivel laptop, és kb másfél éves...

De azt nem értem, akkor miért van egyéni beállítás, ha úgysem lehet változtatni rajta?
[HUN]FaTaL
nekem is 9200 volt két nappal ezelõttig. a 9200 DX 8.1es nem lesz rajta aerod sajnos😞

http://goo.gl/gd6Zi5

A 9200as nem támogatja az aerot

havernál a 9500 on szarvolt a vista...
egy 9600 as nem ártana

havernál a 9500 on szarvolt a vista...
egy 9600 as nem ártana

9200es Ati, nem ilyen integrált noname...
Leszedte a drivert is autómatán de semmi változás, lécci segítsetek...<#szomoru1>
milyen vga van benne?

[HUN]FaTaL
Az aerohoz dx9es kártya kell

Sziasztok!

Én most telepítettem a magyar Vistát laptopra. Nos minden 4. felett van, csak a videókártyára kapott 2est és egy 1est. Nos ez nagyon nem is hatna meg, mert a hatásokban belövök mindent, hogy áttünések meg minden legyen, de úgy csinál mintha nem is történt volna semmi.

Vkinek ötlete esetleg hogy tudnám széppé varázsolni a Vistát, mert így nem vmi látványos.

Elõre is köszi! 😊
[HUN]FaTaL
én is így gondoltam tegnap, de nem volt elindítva tegnap óta az xp 1 percre sem és minden mûködik Vistán a hlp fájlokat kivéve ezért letöröltem

jólvan akkor megnyugodtam😊 csak már több mint egy napja csinálja folyamatosan, proci 100%-on és még mindig semmi...mind1 várok akkor

megoldások keresése a neten....erre kattintok....de nem talál....😞
dienesoft
Én egyelõre biztonságképp egy-két hónapig még megtartom az XP-met is, mert azon játszok, bár még nem próbáltam ki a játékokat. Remélem nálam is jobban fog menni!

amugy, most van egy uj törés féle
felteszed
ujra bootolsz
beirod az aktiválási kodot amit ad
és eredetinek ismerje fel
annyi hátul ütöje van hogy amikor még nem bootol be, elöte 3 mpig csomo parancsot listáz le, de modnom 3 mp, és aztén megy a boot, semi nemáltozik, csakhogy eredetinek látja

3.61 el kel csinálni
igen, nálam is lassu
eddig 3 perc volt nekem 4,5 giga
és most csomaoglom a 3,5 gigás tdu-t és vagy 10 percig tartott

scs17
elvileg nem gond (nálam is így van) és akkor fog kiirni vmit ha talált egy keyt. Egyébként keznews fórumában olvastam h volt aki talált így is keyt.

Nekem nem indul el a daemon toolsos telepítés :S mert kiír valami hibát, hogy nem engedélyezett vagy mi....hogy tom feltelepíteni?
#16554 erre valaki?

[HUN]FaTaL
Ja még valami, egyetlen régi formátumú (.HLP) súgót sem tudsz a Vistaval megjeleníti mert nem támogatja már csak az újabb, HTML help súgókat. Tényleg erre nincs valami megoldás?😄

[HUN]FaTaL
arra hogy nem mindenhez van driver és készülj fel, hogy egy-két progiból újat kell leszedned mert nem mindegyik kompatibilis😊 én egyébként meg vagyok elégedve a vistával épp ma töröltem le az XP-t, nálam még a játékok is gyorsabbak Vista alatt és sokkal jobb a memóriakezelése!

Má 2 hete megvan nekem a magyar vista 😄

Csak még nem raktam fel.. szerintetek felrakjam?
Mire kell majd figyelnem?

[HUN]FaTaL
be volt kapcsolva