Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nembaj hétfõtõl már 2giga lesz szval megoldódik minden gondom 😄
Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64
a következö a problémám,most vettem egy ati radeon 9600xt-s videokártyát az ati oldalárol szedtm le drivert mind a két a 38mb és a 80mb hardverrel is megprobáltam de az élményindex-em is 1-es és semmilen játékot nem tudok elinditani
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Amikor régebben a Billgates verzios Vista volt a gépemen, mindig bajom volt az internettel, mert az alaplapi hálókártyát (vagy én nem is tudom mi, ez vmi nforce2-es támogatás) nem ismerte fel a Vista. A mostani magyar verzióban már felismeri? Vagy raknom kell egy hálózati kártyát a gépbe és csak úgy?Köszönöm a választ!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
(Vagy az alcohol-ba van olyan lehetõség, hogy boot szektort vagy mit hozzon létre a lemezen? :S)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nekem a flashget utolsó verziója hibát ír ki...(mellesleg alapból cseh nyelven indul, de azt át tudum állítani)
---------
ha mappákba vannak a telepitõ filek, akkor csináld õket egy isoba, és ugy ird ki...
A Campusról még mindig semmi hír?
Az oldalon semmi 2007-es hír nincs.
Megoldódott a monitor felbontás is mivel a TV-t ismerte fel elsõdlegesnek, és a monitorra adta a TV képét. Egyszerûen fel kellett cserélnem a két megjelenítõt.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
csak éppen Neroval írtam ki, és 16x-osan 😄
De ennek elenére windows vista DVD ként felismeri, csak éppen nem bootol :S
"Reboot and proper Boot Device or Insert Bott Media in Selected Boot device and press a key"
lényeg hogy ne magyarra álicsd a regisztrácionál a nyelvet, hanem vmi arab szarra, és akkor elfogadja,,,,
----------
alcoholal irdki a lehetõ legkiseb sebességel, és akkor jó lesz