40038
-
#38238 A Csomo dolgot nem ismer fel jelenségre megoldás ha felteszed a drivereket. -
#38237 Csak iso változattal szabad foglalkozni, meg csak az tud boot-olni. Kiírni meg többek közt kitudod az imgburn nevű programmal, vagy a nero-t elindítva fájl menü/nyitás funkciójával betallózod és máris írhatod ki. -
rossi24 #38236 Sziasztok vettem egy új gépet amire az xp-t telepítettem fel de egy csomó mindent nem ismer fel és később kiderült hogy vírusos. Töltöttem le vistát de iso fájl-ban van. Kérdésem hogyan tudok bootolni cd-rom -ból, mert nem akarom fent hagyni a rossz xp-t. Ebben kérném segítségeteket.
Esetleg ha tud v.ki torrent címet nem iso-s vistáról az is jó.
Köszönöm -
#38235 Szerintem valamelyik frissítés mert az angol businessem is ezt csinálta. Tegyél SP2est, akkor nem csinálja. -
GPx8 #38234 Sziasztok!
A következő a problémám: adott egy notebookra előtelepített Vista Home Prémium, ami pár hónapos használat után azt a jelenséget produkálja, hogy a bekapcsolástól számított betöltési idő min. 4(!) percre növekedett! :(
Utána viszonylag normális sebességen fut. Mi lehet az oka? -
#38233 Hm. Érdekes...
Ránézek majd még. Lehet, hogy csak pillanatnyi "elmezavar" volt.
-
#38232 Nálam nincs ilyen. -
#38231 Előre elnézést a témáért!!!!
Warez verziós a Vista-m. Azt vettem észre, most tök véletlenül ránéztem a "rendszer" elemre, hogy xy nap van hátra az aktiválásig. :o
Először vmi frissítésre gyanakodtam. De nem. Úgy látszik, ha "sleep" módból kapcsolom vissza a gépet, akkor azt írja ki, hogy xy nap. Utána restart és a windows aktiválva van.
Vkinek hasonló tapasztalat?!
-
#38230 Ez már fekete halál. :D
Egyébként nem tudom.. -
#38229 Most ahogy bekapcsoltam a gépet ez fogadott,mi a nyügje a Vista Ultimate SP2 x86-nak? Elöre is köszi
Kép -
#38228 iobit smartdefrag -
#38227 Beépített. -
tompka #38226 Vki tud mondani egy jó defrag progit? Lehetőleg ingyenes de jó legyen. -
#38225 Egy darabig jol is megy a restore-al,ezt olvastam "Az fltmgr ha jól vettem ki, akkor a hdd vezérléssel kapcsolatos.
Az MS forumán is téma, és valszeg beszedtél egy kis férget, ott is ez volt."
A vinyo pár honapos,sentinelt megnézem.Köszi -
#38224 A system restore-al visszajön a rendszer egy régebbi állapota, ekkor valószínű visszacseréli ezt a drivert egy működő változatra (lehet, hogy csak megsérült a file valami miatt, és felülíródott) - és onnantól működni fog a rendszered. Ez is egy lehetséges problémaforrás, de az is, hogy a vinyón egy hibázásra hajlamos részen van ez a file, és ezért néha, ha nem tudja beolvasni, akkor kiborul.
Ezért ajánlottam, hogy a kattogásra tedd fel a HDSentinelt és kövesd nyomon a vinyó állapotát - nem foglal sok memóriát, nem zavar be semmibe, csak mutatja a vinyó hőmérsékletét és nyomon követi az állapotát, meg becslést ír a várható élettartamra. Valamint ajánlott egy teljes checkdisk lefuttatása is a partíción. -
#38223 XP alatt sose volt ilyen kattogo vinyo,csak amiota a Vista van fent.De álltalában reset után ujra jo a gép csak néha ezt csinálja bootolásnál.
ezt nem nagyon értem.(akkor egy régebbi állapotot system restore-al safe mode-ból) És ezzel az asus féle driverrel lehet vmit csinálni? Legfrisebb nforce chipset driver van fent,az aláirásomban van a konfigom.Elöre is köszi. -
#38222 A leálló-újraindulő és néha kattanó vinyó az nagy gondot is jelenthet - elsősorban nézd meg, hogy a tápcsatlakozó teljesen a helyén van-e, valamint telepíts fel egy HDSentinelt (ingyenes), és figyeld a vinyó állapotát!
az fltmgr.sys az az asus-éknak egy saját alaplapi driver-része, van, hogy kiborul, ekkor system restore-al egy előző állapotot hozz vissza (esetleg boot közben F8 és Last known good configuration, ha azzal se éled fel, akkor egy régebbi állapotot system restore-al safe mode-ból) -
#38221 Ez fogadott ma bootolásnál.
kép1
kép2
kép3 -
#38220 Üdv.Felraktam a Vista Ultimate SP2 x86-ot,és a különbözö progik telepitése után kék halál volt és mintha a vinyo leállt volna és ujraindulásnál meg kattant eggyet és ezt néha megcsinálja.Mi lehet a gond? Ma reggel is kékhalál fogadott bootolásnál.Elöre is köszi -
#38219 Schriptek írására is alkalmas a powershell. Leginkább Rendszer felügyeletnél van haszna. Témával foglalkozó oldal: link -
#38218 Az alap parancsok egyeznek de sokkal többet tudsz benne csinálni. Olvass utána! -
tompka #38217 Vki leírná bővebben, hogy mi a különbség a cmd és a powershell között? Felraktam, és eddig ugyan azt tudja, mint a cmd. -
EK1TEP #38216 Mivel és hogyan tudom azt állítani hogy pl.: media player-ban a fekete szín a filmnél tényleg fekete legyen szal olyan mály fekete mint a "keret" a széles vászon izé.? -
#38215 ok. köszi! -
#38214 Rajta van a DX10, nincs 9 frissítő, frissíti az egészet. És kell a 9 is a 10 mellé mert egy csomó játék balfaszul van megírva és hiányolja a 9es fájljait. -
#38213 De nem tudnám feltenni vhogy a direct x10-et? vagy most akkor ez hogy van? Mert 10 alatt szebbek a játékok nem?:D Bár a ATI HD3650nél nem tudom, h mennyit számít!:D -
#38212 Nem kell vele foglalkoznod. -
#38211 Srácok.. ha rányomtam a direct x9-es telepítőre akkor mi a helyzet? Már mint feltettem a gépre.. de elvileg ügye direct x10 kéne, h legyen a vason. Azt hogy tudnám megoldani?!(és nem eredeti vista van) -
#38210 Vista SP2
Ha már volt, akkor bocs Én felraktam -
#38209 tcp/ip kapcsolatok korlátozás miatt volt kékhalál cfos példányom pedig a legújabb 4.50 es :D -
#38208 Ubuntu cd letölt, rw-re kiír, memtest pár órára otthagyod és kiderül hogy a ram-e a ludas. -
gotchaaa #38207 Nincs húzva, de tényleg valószínű, hogy a memóriával lesz a gond, egy bizonyos játéknál elég gyakran kapok errort, a hiba leírásában pedig az szerepel, hogy "The memory could not be written/read". :( -
#38206 Külső szoftverrel lehetséges, utoljára 2 éve kellett nekem ha jól emlékszem ultramon volt a neve, de nem vagyok benne biztos. -
#38205 Régi a cfosspeed.. -
#38204 Nincs mit megoldani, ez ilyen. -
#38203 és sehogy sem lehetne megoldani ezt? -
#38203 Ez így teljesen jó. -
#38202 itt a kép:
-
#38201 Nem kell ott lennie a tálcának, Nálam sincs eggyik gépen se. Viszont széltől szélig van kép a második kijelzőn. -
#38200 Szasztok!
a problémám az lenne, h van 2 CRT monitorom egy 8600Gt-re kötve és a tálca csak az elsődleges (bal oldali) monitoron látszik, a másodlagoson( jobb oldali) monitoron meg alul van egy 1cm-es üres hely ahol ott kéne lennie a tálcának, hogyan tudom beállítani h mind 2 monitoron lássam a tálcát???