Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az oldalam most költözik, sajna az Extráról kiraktak a sok crack miatt!!!

[HUN]FaTaL
ez mindigis így volt xp alatt is😊 c-re menti temporary internet filesba

http://goo.gl/gd6Zi5

kopa1
Gondolom valaki fogta a Technet/MSDN-es ISO-t, kicsomagolta, átnevezte majd visszarakta ISO-ba. Egyébként bájtra pontosan annyi

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

hali!
segítségeteket szeretném kérni...
felraktam a vistat és nem tudja felismerni a videókártyámat(HIS RADEON 9800Pro ICEQ 128 MB AGP)
már felraktam szinte minden catalyst drivert, de ígyse akarja felismerni!
Ha vkinek volt hasonló gondja vagy tudja rá a megoldást akkor segítsen PLEASE!!!
Elõre is köszi
E-mail:[email protected]
Evogordon
Az intenet explorerben hol lehet beállítani hogy máshova mentse le a letöltendõ file-okat? Mert lementi valahova és aztán másolja át oda ahova én eredetileg mentem.

még mindig nem sikerült megoldani a problémám úgyhogy megkérdezem megint hátha tud valki segíteni!
van itthon 3gép összekötve hálózatban, enyémen vista x64 hun, többin xp sp2...
namost beállítottam a hálózati helyeket, és a vistán véletlenül rámentem az egyik gép szinkronizálására hogy offline módban is betudjak lépni a fájlokba, de nem tudom se kikapcsolni, se leállítani 😞

ezzel az a gond hogy a c-n lefoglalnak egy rakás helyet (több gb) a szinkronizált fájlok...
köszi

janos666
Hmm. És azt lehet tudni hogy a REFRONTERED féle release ez a letöltött ISO vagy fogták a DVD-t és beolvasták ISO-ba? Mert méretre stimmelne (2 590 691 328 bájt = 2470,676 ~ 2471Mb), de az nfo-t idézve: "...es mivel az eredeti lemez masoloata..." arra utal hogy DVD-rõl jött. Megnézed nekem a bájtra pontos méretet ha le van töltve?
Sleepy Bone
Hello!
Mi van olyankor amikor a vista telepítés megakad a disk.sys-nél és nem megy tovább? mit tegyek PLS HELP

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

kopa1
A Magyar ISO a techneten 2471 MB

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

janos666
Ha windows updaterõl húzza le valaki hány mb a magyar nyelvi csomag? Vagy már ms-rõl töltött és nem DVD-rõl másolt magyar nyelvû ISO?
magus755
Windows Vista crack all version:
Crack

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

operációs rendszert legfeljebb 4-5 évente cserél az ember,úgyhogy ha a 60 ezer forintot felosztod erre az idõtartamra, akkor egyáltalán nem durva az ára. (kb. havi 1000 forintot kellene egy dobozban félretenned, ami valljuk be, nevetséges összeg). szerintem a warezolás mellett egy igazán elfogadható érv szólhatna: a kipróbálás. a vista - és a legtöbb szoftver - esetében azonban ez sem, mert 30 napig próbálgathatod, aztán dönthetsz. most persze mindenki mondhatja, hogy azt a havi ezrest másra is tudom költeni...de ezen az alapon a cipõdet is kilophatod a boltból, és a pénzt másra költheted. nem jó, ha valaki(k) azért, hogy feloldozzák magukat bizonyos dolgok alól, önmaguknak is hazudnak és félremagyarázzák a fogalmakat. a warez az lopás. aki lop, az tolvaj.ennyi. nincs mit szépíteni ezen.
Az lehet, hogy a Technet csak 2 hónapos próba, de attól a kulcsaid véglegesek, nem fognak kárbaveszni a 2 hónap után. Vagy nem jól tudom?

naaa
Matt's ! Hová lett a honlapod?

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

valaki tudja esetleg,h hogyan tudom a bootmgr-t atrakni egyik winyorol a masikra? mert valamier a vista pont a nem jo particiora rakta... es igy van amikor missing bootmgr miatt nem bootol be!
djrobaa
NEM OEM!! Rendes dobozos!!!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

kopa1
Gondolom beépített OEM! Na látod, az is egy megoldás! Így amikor megveszed a gépet, kapsz mellé egy legális Xp-t/vistát plusz kb. 20000 Ft-ért!

djrobaa
nekem eredeti az Xp-m és nem került pénzbe!! Lehetne eredeti Vistam is mert van olyan ismerõsöm aki megtudja venni olcsobban nekem de nem kell mert ha van egy kis pénzem inkább arra költöm ami nekem fontos!!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

kopa1
Szólnék, hogy én nem az Ultimatet, hanem a Home Basicset vettem meg(Az is OEM volt), csak a TechNeten keresztül frissítettem Ultimatere!
Magyarul több százezret megspróroltam, és lett egy nem OEM Ultimatem!
Sõt! Van akinek ingyen lett Ultimateje. (Na az hogy dicsekedett vele régebben itt a fórumon)

kopa1 ezt most megkaptad 😛

DjDano
Aki ilyet vesz azt úgy hívják sznob <#kacsint><#smile>

persze

asysoft
Persze, sarkított példa volt, de azért érted a lényeget😊

/*WTF?!*/

semmi pénzért nem cserélném el a kutyámat....
ebben van valami, de õ egyérzõ lény, nem lehet potolni!
de ez egy tárgy, tárgynak a másoatát veszem meg, csak netre, ennek a másolatát teszik fel, és nem minden mértékben ugyanaz, de 90% ban igen...

kopa1
2 éve 500Ft-ért egy DVD-t? Lol! Ha mondjuk csak 200 db-ot vettetek volna, maradt volna 100 ezretek és ebbõl kb. 26 ezerért bírtatok volna XP-t venni és maradt volna 74 ezretek!

Meg 768mb ram van. Szerintem minimálisan is, de elégnek kéne lennie.

Ati

De ebbe azér még közrejátszik a gyenge nvidia driver is nem? Mer olyasmi van az nvidia oldalán, hogy ha aero be van lõve akkor bajok lehetnek a dvd lejátszással. Csak nemtudom, hogy konkrétean a problémámra gondoltak e.

Ati

Balumann
szerintem több memória! :S

Balumann
átlag -ba belefér még 6 év is akár, ha nagyon vigyáztok rá, ha gyári akkor még akár 7-8 év is.

asysoft
Azért hiába néz ki ugyanúgy a lemez/doboz, nem ugyanaz a dolog, te sem cserélnéd el a kutyusod egy korcsra (ezt most ne pejoratív értelemben értsd), pedig az is szeret, család kedvencévé válik, stb...😊
Másik dolog, hogy miért a 160 ezres dobozos kiadással kell példálózni? A BOX verzió fõleg azoknak éri meg, akik gyakran cserélik az alaplapot, az olyanoknak meg valószínûleg van pénzük... Ultimate kiadás is felesleges, egy átlagfelhasználót egy Home Basic is kiszolgálna, de mivel nincs Aero, ezért sokaknak nem alternatíva, emiatt leginkább a Home Premium az, ami megfelelhet egy home usernek.

/*WTF?!*/

Nekem ha bevan kapcsolva az aero akkor néha beszaggat a dvd film. Ezt nem lehet valahogy megoldani, azonkívül, hogy kikapcsolom?

Ati

ja értem, de csak ugy emgsugom hogy amikor még megjelent a DVD, akkor apum vett 400 vagy 200 ezerért, és rá vmikora márvolt irot rá, és ment, és azért több mint 2éve volt, és még mostis mennek

Balumann
Nem a karcok teszik tönkre a lemezeket ha vigyáznak rá, hanem a kémiai reakciók a lemezen (hõ meg fény hatására), bár ez függ a lemez minõségétõl, és hogy milyen festék van a tetején.
Ha hûvös és sötét helyen tartod a lemezt, az írható lemezek átlag életkora 3-5 év (ha kirakod a napra tokba akkor 2 év max 😄). Egy gyári lemezeké sem több természetesen, de több ideig marad olvasható a lemez a készítésük miatt (konkrét lyukak és sima felületek vannak, míg a házilag írhatónál csak gyûrõdések és sima felületek).

de sajnos én igy fogom fel, mert nehezen szerzek sok pénzt, és aztán oyan hamar elmegy, és amikor megveszek vmit belegondolok hogy minek is ez?
multkor a gépemet fejlesztettem, de abba nemvolt semi bánatozás hogy mégis minek kellet, mert tapasztaltma hogy gyorsabb stb....
Hát ritka szobakukac lehet az akinek az élete a Vista

Balumann
Nem így kell felfogni a dolgokat. Warez azért van, hogy akinek nincs pénze és nem tudja megvenni és szüksége van rá megtudja szerezni, illetve kitudja próbálni mielõtt megvenné.
Igen, mindenkinek más a fontosabb, én se költenék sose egyetlen 1 programra vagy játékra 2-3 ezer Ft-nál többet, mert ha van akkor számomra fontosabb vagy hasznosabb dolgokra költöm (vagy pl. hardverekre).
De ne felejtsük el, vannak akiknek a Vista az életük! 😊

én nem Istenitem, mert nem szoktam warezolni.....
midenki vegye meg aki tudja...
aki vigyáz egy lemezre annál sosem karcolodik össze, és mire odaérünk hogy nem mûködik a lemez addigra már Win Vienna 4 SP19 nél leszünk!

Balumann
Naaaa, azért ez nem így megy. Mindent számon tartanak, darabra pontosan, és megvannak azért is a felelõsök biztos. Olyan nincs, hogy bemegy valaki és elvesz egy 60 ezer Ft-os programot, azért még talán ki is rughatnának valakit.

És azért egy eredeti Vista nem egészen olyan mint warez! Ha már csak az eredeti DVD-t is nézzük - az gyári (készítés közben adatokkal elkészített lemez) sokkal tovább is tart mint a gagyi írható DVD-kre írt dolgok! És gépen sem egészen ugyan olyan, ha nyugodtan felmehet minden javítás, nem kell félni hogy a microsoft megszivathat, és a szoftver rendõrségtõl se (mondjuk ez otthon nem igazán... :| )

Egyet értek avval, hogy kurva drága és nem bírjuk megvenni, de azért ne vigyük túlzásba, ne istenítsük annyira az illegális dolgokat (mert az valakiknek sosem jó)

jol mondod nem én keresem a pénzt, mert még gyerek vagyok, de amikor szerzek egykis pénzt, nagyon emg gondolom hogy mire költsem, most pl.: egy Yorkshire Terrier gyöngyörû szép kan kis kutyát vettem, amire aztmodnom hogy megéri, mert boldogitja a családot, aranyos, hûséges, jó barát, de ha vhogy sikerülne is ösze szereznem 160-et és amikor elköltöm a vistára, akkor leeht már másnap egy oyan érzésem lenne hogy a fasznak vettem én ezt meg, amikor bármeyik trackeren kinnvan ingyért, én meg megvettem.....

Igen! És innentõl fogva már lopás is! Gratulálok! Sose vegyél meg semmi jogtiszta szoftvert, de a Te munkádat is csak ennyire fizessék meg, amennyire Te a Microsoft-ét.
Nem fogok vitatkozni veled, aki nem magad keresed a pénzt és így nem is tudod megbecsülni. Nem ebbõl élek, de azt mondom aki megteheti vegye is meg. Én is így teszek, ahogy tettem az XP-vel is.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

joshua
Nálam:
Vista Home Premium: 0 Ft
Office 2007: 0 Ft
Aki okos így csinálja😄

Sorcy
Segitenél, hogy akkor mi a teendõ?

Sorcy

engem modnom nem zavar, csak az hogy menõzik vele hogy neki eredeti..
max 2500 ft ért csináltatok ugyaniyet ami neki van.....
amugy emg hogy menyiért vette ezmost oyan hogy bemegy a Media Marktba, van ott ismerõs, bemegy a raktárba, kiveszi észre azt hogy egyetlen egy darab vista hiányzik abban a nagy raktárban?
és ha észre is veszik kivel fizettetik meg? azt a 100 ezret 200 emberrel?
fejenként 500 ft...

kopa1
Na számoljunk, hogy egy átlag családra:
Windows Vista Home Basic 25.990 Ft(OEM)
Microsoft Office 2007 34.990 Ft(OEM)
Otthoni és iskolai

Az árakkal tényleg elvan szállva a Microsoft! Plusz ehez még olyan gép kell, amin elemgy a Vista, magyarul bõven 170-200 forint egy átlagos családnak

Viszont

Linux(Ingyenes disztrub.) 0 Ft
Open Office Org 0 Ft

Itt viszont csak a gép árát kell megfizetni, ami lehet 80-150 ezer forint is

asysoft
Írta, hogy a technet az trial, azaz neki egy fillérébe nem került, csak jókor volt jó helyen (hogy regisztrálni tudjon rá). Technet egyébként nem az otthoni felhasználóknak szól. (Másrészt miért zavar, hogy mennyit költött rá?)

/*WTF?!*/

Balumann
faq! de nem a biosba kell

ha vista, és xprõl van szó
akkor vistára telepited a Vista boot PRO-t FAQ ban elérhetõ
betalozod a meghajtot ahol van a XP, beálitod vmeyiket alapértelmezettként, és amikro inditod bejön a boot menü, és kiválaszhatod hogy mellik win induljon

bon
Bios-ba ilyesmit nem lehet.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sorcy
Segitsetek légyszi, azt szeretném megtudni hogy mit kell átállitani a biosban ahhoz, hogy két külömbözõ merevlemezen lévõ op-rendszer közûl lehessen választani inditáskor. vagy van-e más megoldás?

Sorcy

a 100 e az még csak a technet, még mellete ottvolt a vista is

Balumann
ez viszont igaz! Ha 1-2 ezer Ft-ért lenne talán megvenném, de azárt 100 ezret kiadni egy oprendszerre, el se tudnám képzelni... talán ha megnyerném az 5-ös lottót.