Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
segítségeteket szeretném kérni...
felraktam a vistat és nem tudja felismerni a videókártyámat(HIS RADEON 9800Pro ICEQ 128 MB AGP)
már felraktam szinte minden catalyst drivert, de ígyse akarja felismerni!
Ha vkinek volt hasonló gondja vagy tudja rá a megoldást akkor segítsen PLEASE!!!
Elõre is köszi
E-mail:[email protected]
van itthon 3gép összekötve hálózatban, enyémen vista x64 hun, többin xp sp2...
namost beállítottam a hálózati helyeket, és a vistán véletlenül rámentem az egyik gép szinkronizálására hogy offline módban is betudjak lépni a fájlokba, de nem tudom se kikapcsolni, se leállítani 😞
ezzel az a gond hogy a c-n lefoglalnak egy rakás helyet (több gb) a szinkronizált fájlok...
köszi
Mi van olyankor amikor a vista telepítés megakad a disk.sys-nél és nem megy tovább? mit tegyek PLS HELP
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Crack
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Magyarul több százezret megspróroltam, és lett egy nem OEM Ultimatem!
Sõt! Van akinek ingyen lett Ultimateje. (Na az hogy dicsekedett vele régebben itt a fórumon)
ebben van valami, de õ egyérzõ lény, nem lehet potolni!
de ez egy tárgy, tárgynak a másoatát veszem meg, csak netre, ennek a másolatát teszik fel, és nem minden mértékben ugyanaz, de 90% ban igen...
Ati
Ati
Másik dolog, hogy miért a 160 ezres dobozos kiadással kell példálózni? A BOX verzió fõleg azoknak éri meg, akik gyakran cserélik az alaplapot, az olyanoknak meg valószínûleg van pénzük... Ultimate kiadás is felesleges, egy átlagfelhasználót egy Home Basic is kiszolgálna, de mivel nincs Aero, ezért sokaknak nem alternatíva, emiatt leginkább a Home Premium az, ami megfelelhet egy home usernek.
/*WTF?!*/
Ati
Ha hûvös és sötét helyen tartod a lemezt, az írható lemezek átlag életkora 3-5 év (ha kirakod a napra tokba akkor 2 év max 😄). Egy gyári lemezeké sem több természetesen, de több ideig marad olvasható a lemez a készítésük miatt (konkrét lyukak és sima felületek vannak, míg a házilag írhatónál csak gyûrõdések és sima felületek).
multkor a gépemet fejlesztettem, de abba nemvolt semi bánatozás hogy mégis minek kellet, mert tapasztaltma hogy gyorsabb stb....
Hát ritka szobakukac lehet az akinek az élete a Vista
Igen, mindenkinek más a fontosabb, én se költenék sose egyetlen 1 programra vagy játékra 2-3 ezer Ft-nál többet, mert ha van akkor számomra fontosabb vagy hasznosabb dolgokra költöm (vagy pl. hardverekre).
De ne felejtsük el, vannak akiknek a Vista az életük! 😊
midenki vegye meg aki tudja...
aki vigyáz egy lemezre annál sosem karcolodik össze, és mire odaérünk hogy nem mûködik a lemez addigra már Win Vienna 4 SP19 nél leszünk!
És azért egy eredeti Vista nem egészen olyan mint warez! Ha már csak az eredeti DVD-t is nézzük - az gyári (készítés közben adatokkal elkészített lemez) sokkal tovább is tart mint a gagyi írható DVD-kre írt dolgok! És gépen sem egészen ugyan olyan, ha nyugodtan felmehet minden javítás, nem kell félni hogy a microsoft megszivathat, és a szoftver rendõrségtõl se (mondjuk ez otthon nem igazán... :| )
Egyet értek avval, hogy kurva drága és nem bírjuk megvenni, de azért ne vigyük túlzásba, ne istenítsük annyira az illegális dolgokat (mert az valakiknek sosem jó)
Nem fogok vitatkozni veled, aki nem magad keresed a pénzt és így nem is tudod megbecsülni. Nem ebbõl élek, de azt mondom aki megteheti vegye is meg. Én is így teszek, ahogy tettem az XP-vel is.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
max 2500 ft ért csináltatok ugyaniyet ami neki van.....
amugy emg hogy menyiért vette ezmost oyan hogy bemegy a Media Marktba, van ott ismerõs, bemegy a raktárba, kiveszi észre azt hogy egyetlen egy darab vista hiányzik abban a nagy raktárban?
és ha észre is veszik kivel fizettetik meg? azt a 100 ezret 200 emberrel?
fejenként 500 ft...
Windows Vista Home Basic 25.990 Ft(OEM)
Microsoft Office 2007 34.990 Ft(OEM)
Otthoni és iskolai
Linux(Ingyenes disztrub.) 0 Ft
Open Office Org 0 Ft
/*WTF?!*/
akkor vistára telepited a Vista boot PRO-t FAQ ban elérhetõ
betalozod a meghajtot ahol van a XP, beálitod vmeyiket alapértelmezettként, és amikro inditod bejön a boot menü, és kiválaszhatod hogy mellik win induljon
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Sorcy