Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem az a baj hogy megvetted, szép dolog
csak nem kéne ezzel menõzni, hogy már nekem eredeti, és szerenécsre nem kel gondolni erre meg arra, jaj meg stb...

igen... már az SP1-et beis jelentették!
nah de félév 1 év mulva jön csak, és addigra már oyan okosság lesz hogy csak lemezrõl felteszed a vistát, és megy simán...

ha pont teljesen ugyan iyet szeretnék, a városomban van egy oyan bolt hogy Dekor2000
õk,csinálnka matrickákat polokat, kupákat, tablokat, szval minden-t...
mutatom a képet, adom a méreteket, és leeht 2000 ft lesz, de még midnig olcsobb....
nah és utána 200 ft a nyomtatás, ....
és a te "eredeti" vistád, semmivelsem jobb az enyémnél, mert jelenleg abban a helyzetben vagyunk hogy az MS- mind2õt eredetinek látja!

kopa1
Ott a Linux ingyen! És az még nem is "szaros". Egyébként én se lopok egy 20 millás bmw-t mert nincs pénzem rá

Pár éve olyan trend lett a dolgok letöltése, hogy aki megveszi lehurrogják, hogy mekkora faszparaszt! Valaki megmagyarázná nekem, hogy miért van ez?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

bon
OEM is létezik nem csak dobozos és otthoni felhasználónak feleslegesaz Ultimate, egy Home Premium viszont már nem 100ezerbe kerül.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

djrobaa
ezzel vagy ugy oda?? nem valami nagy szám ez a doboz...csak azért h a polcon jol mutasson...na mindegy, dehát Te tudod!!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Balumann
Nekem olyan elõérzetem van, hogy nemsokára kifog jönni egy Vista Service pack, amit majd telepíteni kell, és megelõzheti a bios emulációs crackelést, meg amik még vannak ... :/ Frissítés nem települ szerencsére engedély nélkül (ha bevan állítva).
Én se foglalkozok a dolgokkal mostanába, így nemtudok beleszólni igazából. Kopa1, elõfordulhat, hogy valaki jobban ért ezekhez, mint te, fõleg ha neked nincs is szükséged ezekre =) ! Dave0092, tanulj meg írni, és neked is mondom hogy sértegetéseket, ilyen stílusu hozzászólásokat más topicba vagy privátba!

kopa1

Na ilyen dobozt vegyél 200 Ft-ért!

u.i: Megjegyzem, hogy a technet csak 2 hónapoa próba ingyen és a Vista ára se "fájt"

Részemrõl én tovább nem akarok vitázni

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

djrobaa
ez pont igy van!! nem mindenki tehei meg h kidobjon az ablakon 100akárhány ezreket egy szaros op rendszerért!!! mi letöltöttük azt nekünk ingyen van...

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

lehet ehyesirás 0, de te mig megvetted x öszegért a vistát, meg 100 é a technetet neked az egy vagyonba volt, mig nekünk ingyért leszettük, és csak nyomtatunk boritot, emg lemez boritot, és ugy nézki mint az eredeti, és ugyanugy mutata polcon mint a tied....
és ez össz vissz 200 ft

kopa1
heyesbicscünk (a'la Dave0092)
Már decemberben megrendeltem és meg is jött Amerikából, a Technet meg jan. 31-tõl van

szval te nagyobb luzerebb vagy..
No comment! Helyesírás 0

kopa1
Aki nem érti, annak itt van magyarul

#17712-ben már leírtam

heyesbicscünk a 2.es pontal, egy szaros techneteselõfizetõ vagy, ami évente egy 100 as. és xp után 5 évvel, letölthettél egy oyan verziot ami nem dobozos, és kb 5xer telepitheted...
szval te nagyobb luzerebb vagy..

kopa1
Eddig minden hozzászólásodból áramlik a totál hozzánemértés!
1) Ezt itt kérem ki magamnak
2) Bizonyos szempontból tényleg nem értek a crackekhez, mert van aki megvette eredetiben (nem úgy mint te)
3) Úgysincs házigazdája a topiknak! Nem akarsz a szakértelmeddel te lenni?

Egyébként kezdem érteni, hogy a 64 bites topikban mire értették a 32 bites gyökereket

Clony nfo-ból:

± This crack enable user to bypass the product activation ±
± requirement of Microsoft Windows Vista x86 by emulating ±
± hardware-embedded BIOS ACPI_SLIC license information of ±
± so called Royalty OEM versions of RTM Windows Vista. ±
± ±
± In combination with a matching product key and OEM certificate ±
± this allows for rendering any system indistinguishable from a ±
± legit pre-activated system shipped by the respective OEM. ±
± ±
± ±
± This crack doesn't use vstaldr Grup multiboot boot ±
± loader to load the emulation driver during initial ±
± boot up of system but is completely software based ±
± Windows driver whichruns within Windows Vista ±
± operating system environment.

Eddig minden hozzászólásodból áramlik a totál hozzánemértés!

én a Commander vagyok én

Az, hogy szerinted mit lehet, és mit nem, az senkit nem érdekel!

én a Commander vagyok én

kopa1
Hát szerintem egy BIOS emulálását egy kattintással megoldani!

Az ilyen alap mappák, mint pl. a Videók, Képek, Letöltések ikonjait meg lehet változtatni?

A OEM.BIOS.Emulation.Toolkit.For.Windows.Vista.x86.v1.0-PARADOX és a Vista.All.x86.OneClick.Activator-CLoNY tulajdonképpen ugyanaz, csak annyi a külömbség, hogy a PARADOX-ot manuálisan kell csinálni, a CLoNY pedig csak egy klikk.

én a Commander vagyok én

nekem fennvana vista,de eddig semisem tünt el, se ikon se semmi

Nem virus, vista telepit--->driver telepit---->progik telepit--->néhány ujrainditás-----> és egykét progi és driver hiányzik-----><#guluszem1><#guluszem1><#conf><#conf>

kopa1
Futtass le egy vírusírtót! (pl.: Nod32)

És az mér van hogy egyes programok és fájlok eltünnek a vistában, söt ikonok is egy két ujraindítás után???<#conf><#conf><#conf>

tedd fol az xps drivereket😊)))

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

BaliBoy
Sziasztok, lenne egy problémám amiben segítségeteket szeretném kérni!
Nem tudok az egyik winyómra rámásolni. A sima Pata-s wincsi-re nem tudok másolni, vagy csak iszonyúan lassan. Sokszor a másolás megáll percekre. Szerintetek mi lehet a gond? Xp alatt semmi gond. A többi winyók (SATA-ak) között tudok másolgatni. Sõtt a Patas-rõl is tudok lemásolni, csak rá nem. :S 64 bites home premium verzió van fenn, de Ultimate alatt is ezt csinálta.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lck
Kösz - meglesem.
lelehtne már venni ezt a febr végét, mert lassan április

kopa1
Formázással a legegyszerûbb

kopa1
Nem nem az! Ez az: OEM BIOS Emulation Toolkit For Windows Vista x86 v1.0 by PARADOX
Amúgy ez jó X64-re is!

kirol
Na mikor lehet már végre Campusban megvenni?
Lassan már egy hónapja, hogy megjelent.

misi9
Felraktam az XP-m mellé a Vistát. Viszont vistához még nincs hangkártya driverem, és modem driverem. Viszont most nem tudom sehogy leszedni a vistát, nem engedi xp-n belül sem törölni. Hogyan lehet eltávolítani???

kopa1
Lehet, mert fel bírják ismerni, hogy a BIOS emulálva van-e! Bár erre szerintem nem lesz esély

lck
A "bios emulációs" az ez ? : Vista.All.x86.OneClick.Activator-CLoNY
És 64 bitesre van hasonló ?
"Mert régebben is kiadott a Microsoft egy javítást, ami az összes cracket hatástalanította és folyamatosan kapcsolta ki a szolgáltatásokat"

A bios emulációs "crack" ellen nincs, és nem is lesz ilyesmi...

én a Commander vagyok én

bon
Mi van akkor ha szó nélkül felteszi a frissítést még akkor is ha nincs engedélyezve az automatikus telepítés?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Javítás az javítás,hát ezért kell úgy beállítani hogy frissitések elött téged kérdezzen meg....ennyi... Aki láma az meg igy is úgy is elcseszi.
[HUN]FaTaL
nem, nem találtam nem is kerestem mivel XP van most a gépemen lami😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Aschil
A winportal-on megtaláltam a megoldást a hibernálás kikapcsolására.

Ha asztali PC-nk van, és nem kívánunk élni a hibrid alvás vagy a hibernálás lehetõségével, a fizikai memória méretével megegyezõ lemezterületet szabadíthatunk fel, ha emelt szintû parancssorból kiadjuk az alábbi parancsot:

powercfg -h off

.:asChil:.

kopa1
Mert régebben is kiadott a Microsoft egy javítást, ami az összes cracket hatástalanította és folyamatosan kapcsolta ki a szolgáltatásokat

Aschil
csak, hogy ezt a 2 gb-t feleslegesen ne foglalja le a rendszer.

Miért is?
Aschil
A hiberfil.sys fájlt hogy lehet törölni?
Hol lehet a hibernálás lehetõségét kikapcsolni, hogy ne csináljon ilyen bazi méretû (2 G😎 fájlt?

kopa1
Azért szenvednek idõstoppolós crackekkel, mert az "aktiválós" crackek napjai meg vannak számlálva

Nem nagyon értem miért szenvedtek ilyen idõstoppoló crackekkel..amikor van egy olyan crack ami nem megállítja az idõt hanem aktiválja a windowst...
jó én nem fogok itt vitázni nem azért van ez a fórum csak nem kell it okoskodni meg flegmulni, ha nem tudod a választ vagy nem akarsz rá válaszolni és degíteni, akkor bízd másra de nem kell megjegyzéseket tenni...

izé... igaz 😛

Mi van már itt? Rátok szált a melegfront? Te voltál az aki 3 napig nem találtál 2 sor registry bejegyzést ugye? lol

A szûlátókörûségre hivatkozás nem mentesít a bunkó megjegyzéseid súlya alól 😊

Akarod mondani kevesebb, mint 2 éve.

Build 5048 (built on April 1, 2005) was the official WinHEC 2005 preview build, described as the Longhorn Developer Preview, and made available to WinHEC attendees on April 24, 2005.