Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nem kéne ezzel menõzni, hogy már nekem eredeti, és szerenécsre nem kel gondolni erre meg arra, jaj meg stb...
nah de félév 1 év mulva jön csak, és addigra már oyan okosság lesz hogy csak lemezrõl felteszed a vistát, és megy simán...
õk,csinálnka matrickákat polokat, kupákat, tablokat, szval minden-t...
mutatom a képet, adom a méreteket, és leeht 2000 ft lesz, de még midnig olcsobb....
nah és utána 200 ft a nyomtatás, ....
és a te "eredeti" vistád, semmivelsem jobb az enyémnél, mert jelenleg abban a helyzetben vagyunk hogy az MS- mind2õt eredetinek látja!
Pár éve olyan trend lett a dolgok letöltése, hogy aki megveszi lehurrogják, hogy mekkora faszparaszt! Valaki megmagyarázná nekem, hogy miért van ez?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Én se foglalkozok a dolgokkal mostanába, így nemtudok beleszólni igazából. Kopa1, elõfordulhat, hogy valaki jobban ért ezekhez, mint te, fõleg ha neked nincs is szükséged ezekre =) ! Dave0092, tanulj meg írni, és neked is mondom hogy sértegetéseket, ilyen stílusu hozzászólásokat más topicba vagy privátba!
Na ilyen dobozt vegyél 200 Ft-ért!
u.i: Megjegyzem, hogy a technet csak 2 hónapoa próba ingyen és a Vista ára se "fájt"
Részemrõl én tovább nem akarok vitázni
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
és ez össz vissz 200 ft
Már decemberben megrendeltem és meg is jött Amerikából, a Technet meg jan. 31-tõl van
szval te nagyobb luzerebb vagy..
No comment! Helyesírás 0
szval te nagyobb luzerebb vagy..
1) Ezt itt kérem ki magamnak
2) Bizonyos szempontból tényleg nem értek a crackekhez, mert van aki megvette eredetiben (nem úgy mint te)
3) Úgysincs házigazdája a topiknak! Nem akarsz a szakértelmeddel te lenni?
Egyébként kezdem érteni, hogy a 64 bites topikban mire értették a 32 bites gyökereket
± This crack enable user to bypass the product activation ±
± requirement of Microsoft Windows Vista x86 by emulating ±
± hardware-embedded BIOS ACPI_SLIC license information of ±
± so called Royalty OEM versions of RTM Windows Vista. ±
± ±
± In combination with a matching product key and OEM certificate ±
± this allows for rendering any system indistinguishable from a ±
± legit pre-activated system shipped by the respective OEM. ±
± ±
± ±
± This crack doesn't use vstaldr Grup multiboot boot ±
± loader to load the emulation driver during initial ±
± boot up of system but is completely software based ±
± Windows driver whichruns within Windows Vista ±
± operating system environment.
Eddig minden hozzászólásodból áramlik a totál hozzánemértés!
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Nem tudok az egyik winyómra rámásolni. A sima Pata-s wincsi-re nem tudok másolni, vagy csak iszonyúan lassan. Sokszor a másolás megáll percekre. Szerintetek mi lehet a gond? Xp alatt semmi gond. A többi winyók (SATA-ak) között tudok másolgatni. Sõtt a Patas-rõl is tudok lemásolni, csak rá nem. :S 64 bites home premium verzió van fenn, de Ultimate alatt is ezt csinálta.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amúgy ez jó X64-re is!
És 64 bitesre van hasonló ?
A bios emulációs "crack" ellen nincs, és nem is lesz ilyesmi...
én a Commander vagyok én
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha asztali PC-nk van, és nem kívánunk élni a hibrid alvás vagy a hibernálás lehetõségével, a fizikai memória méretével megegyezõ lemezterületet szabadíthatunk fel, ha emelt szintû parancssorból kiadjuk az alábbi parancsot:
powercfg -h off
.:asChil:.
Hol lehet a hibernálás lehetõségét kikapcsolni, hogy ne csináljon ilyen bazi méretû (2 G😎 fájlt?
.:asChil:.
Build 5048 (built on April 1, 2005) was the official WinHEC 2005 preview build, described as the Longhorn Developer Preview, and made available to WinHEC attendees on April 24, 2005.