Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a Commander vagyok én
Segítsen Nekem legyen szives aki tudja a megoldást!
Feltelepítettem a WINDOWS VISTA 32-t Home premium módban. Raktam mellé dvd íráshoz NERO 6.6.1.4-ESET KÖZVETLEN TELEPÍTÉS UTÁN! Igaz, hogy kiírta a Vista hogy nem kompatibilis de nem foglalkoztam vele mert mindennél kiírja szinte és mégis futnak a progik!
Ja igen raktam még fel virtuális meghajtónak Daemon 4.08 HE-T! éS MOST JÖN A MEGOLDANDÓ PROBLÉMA!!!!!!!!!!!!!!!
Addig nem is volt baj amíg DVD-t vagy CD-t nem akartam írni!egyszóval nem engedi mivel nem kompatibilis a NERO A VISTÁVAL! Megpróbáltam a Nerot uninstallálni de fél úton vagy megszakad az uninstall vagy pedig uninstallálja de mindkettõnél letiltja a PIONEER DVD írómat a virtuális meghajtómmal együtt! A BIOSban látja a vista felismeri de ott van az eszközkezelõben egy sárga felkiáltójel és onnan sehova tovább!
Az sem megoldás hogy telepítek egy vista alá jó NERO-t mert akkor szintén eltünik a dvd író, illetve nem mûködik! Hiába telepítek ujra drivert azt is letiltja és azt írja ki hogy nem sikerült betölteni!
Ennyi meg vagyok fogva!
Segítsen aki tud mert nem tudom mitévõ legyek!
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI OLVASSA ÉS TÖRI RAJTA A FEJÉT!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egyetlen nem elhanyagolható problémával találkoztam ugyanakkor: ha restartolni akarom a gépet, akkor a vége egy olyan állapot, hogy a monitorok készenlétbe kapcsolnak (valszeg nem kapnak jelet a videókaritól), a BIOS pedig egy hosszú sípjelet ismételget folyamatosan. Ilyenkor marad a reset gomb kézi használata. :\
Van valakinek ötlete, mi lehet erre a megoldás, XP alatt semmi gond nincs az újrainsításnál, és a BIOS beállításokat végigpróbálgattam már (MSI K8 SLI deszka)?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Bazinga!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ismeritek?
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Valakinek sikerült feltenni a Norton Anivirus 2007-et? A Symantec oldalon az van, hogy Vista kompatibilis, de én amikor telepíteném azt írja, hogy nem kompatibilis az operációs rendszer.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
szégyen gyalázat hogy ennyi különbség van hogy most angol nyelvû a rendszer, vagy pedig magyar, szofterellátottság terén...
ha már megveszem esetleg és kiadok rá ennyi pénzt akkor ugyanolyan színvonalon kapjam meg a szolgáltatásokat mint aki amerikában él...
úgy gondolom ez igazán nem nagy elvárás
- legalább 500 hozzászólás legyen a témában
- a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék
- az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
- A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
Beírtam a címet az adatlapomra is.
Magyar nyelvi csomag szerintem nem lesz soha, vedd vagy szerezd meg a teljesen magyar nyelvû Vista-t!
Ki mit szól hozzá?
Angol Vista-t használok már több mint egy hónapja!
Kérdésem: Hogyan tudok magyart varázsolni belõle,úgy,hogy ne kelljen újra telepítenem? Most már megvan a magyar vista ISO is,de nekem csak a nyelvet kellene átállítanom! Windows UPDATE-en viszont még nincs fent a magyar nyelvi pakkk (nekem legalább is)<#confused>#confused>
Hasznaljuk a draga guugli haverunkat aktivator keresesere. EN talaltam, foltettem, aktivalt es a rendszert se vagta haza
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.