Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, felnyomtam a 7.2-es ati drivert, és amikor admin módban akarok futtatni valamilyen progit, akkor jön egy fekete kép úgy két másodpercig, aztán amikor engedéjezem, akkor megint. Ez így eléggé szar! 😄

én a Commander vagyok én

Sziasztok
Segítsen Nekem legyen szives aki tudja a megoldást!
Feltelepítettem a WINDOWS VISTA 32-t Home premium módban. Raktam mellé dvd íráshoz NERO 6.6.1.4-ESET KÖZVETLEN TELEPÍTÉS UTÁN! Igaz, hogy kiírta a Vista hogy nem kompatibilis de nem foglalkoztam vele mert mindennél kiírja szinte és mégis futnak a progik!
Ja igen raktam még fel virtuális meghajtónak Daemon 4.08 HE-T! éS MOST JÖN A MEGOLDANDÓ PROBLÉMA!!!!!!!!!!!!!!!
Addig nem is volt baj amíg DVD-t vagy CD-t nem akartam írni!egyszóval nem engedi mivel nem kompatibilis a NERO A VISTÁVAL! Megpróbáltam a Nerot uninstallálni de fél úton vagy megszakad az uninstall vagy pedig uninstallálja de mindkettõnél letiltja a PIONEER DVD írómat a virtuális meghajtómmal együtt! A BIOSban látja a vista felismeri de ott van az eszközkezelõben egy sárga felkiáltójel és onnan sehova tovább!
Az sem megoldás hogy telepítek egy vista alá jó NERO-t mert akkor szintén eltünik a dvd író, illetve nem mûködik! Hiába telepítek ujra drivert azt is letiltja és azt írja ki hogy nem sikerült betölteni!
Ennyi meg vagyok fogva!
Segítsen aki tud mert nem tudom mitévõ legyek!

ELÕRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI OLVASSA ÉS TÖRI RAJTA A FEJÉT!
Szép napot mindenkinek
Zsoltika 007
Biosban az Acpi 2.0-t vagy Apm 2.0 vagy mi a neve (power managent-nél kell lennie valahol) engedélyezted?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[NST]Cifu
Felpakoltam a 32bites Vistát, és kellemesen csalódtam. Szépen néz ki, jópofa dolgok jelentek meg benne (láttuk õket máshol, de a lényeg, hogy itt is megjelentek) relative kevés probléma volt a beállításokkal (bár aki ezt a Felhasználói Fiókok Felügyeletét kitalálta, és alaphelyzetbe bekapcsolva rakta bele a Vistába, azt forró olajba kellene sütögetni (ha még az Office változatnál ilyen, azt mondom érthetõ, de egy Home Premium-nál???). A driverek terén még vannak problémák, pl. nem jöttem még rá, hogy az alaplapi ALC850 esetén miért vannak gondok a hardveres gyorsításnál.

Egyetlen nem elhanyagolható problémával találkoztam ugyanakkor: ha restartolni akarom a gépet, akkor a vége egy olyan állapot, hogy a monitorok készenlétbe kapcsolnak (valszeg nem kapnak jelet a videókaritól), a BIOS pedig egy hosszú sípjelet ismételget folyamatosan. Ilyenkor marad a reset gomb kézi használata. :\
Van valakinek ötlete, mi lehet erre a megoldás, XP alatt semmi gond nincs az újrainsításnál, és a BIOS beállításokat végigpróbálgattam már (MSI K8 SLI deszka)?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

kopa1
A magyar MUI-t még nem lehet letölteni, elõreláthatólag pár hét és kész!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

streetracer
Hungarian Language Pack kéne az angol Vistámhoz, honnan tudom letölteni? Vagy ezt így külön nem lehet, fel kell raknom a magyar Vistát?

bon
Passz nem tudom, nem próbáltam, én másik Symantec progival védem a rendszerem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

precision
thx mind2 linket, hasznosak

Bazinga!

me and a monkey
Itt tudsz regisztrálni az Agnitum hírlevélre, ami az új tûzfalukkal kapcsolatos.
Egyéb tûzfalak: link

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Örm
Ezt elõszõr fel kell telepíteni és utána kell az Antivirus 2007-et feltenni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

precision
Esetleg tudsz vmi más használható firewallt ajánlani? Ezzel a beépítettel nem vagyok kibékülve.

Bazinga!

Még nincs

precision
Agnitum Outpostból van már vista kompatibilis változat?

Bazinga!

bon
Pontos link a frissítõ fájlhoz: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Ismertetõ rolla:link

Elõfordulhat, hogy legális változat kell a Vista frissítés beszerzéséhez.

naaa
ATITool 0.27 Beta 1
ismeritek?

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

Soha nem szerettem a Norton av-t.Anno 98 alatt,meg XP alatt is nagyon megfogta a gépet.Nekem NOD32 jött be.
Örm
Egy linket tudnál adni?

bon
A Vista kompatibilításhoz egy patch kell amit a Symantectõl lehet leszedni/igényelni.

Örm
Hello!
Valakinek sikerült feltenni a Norton Anivirus 2007-et? A Symantec oldalon az van, hogy Vista kompatibilis, de én amikor telepíteném azt írja, hogy nem kompatibilis az operációs rendszer.

kopa1
Érdekességként: a magyar Microsoftos programokat kb. 20 ember teszteli kiadás elõtt hivatalosan és még "titoktarási fogadalmat" is kell tenniük.

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

bon
Ja és ezt március 1-én írta.

bon
Pontos infókat nem közölt (nem teheti) de a hozzászolása: "utolsó infóm: Ultimate extra: kb 1 hónap, enterprise ügyfeleknek külön MUI csomag - pár hét."

Inkább örülni annak hogy egyáltalán ilyen gyorsan kidobták a magyar vistát, az x360 több mint egy év alatt jutott el csak ide hivatalosan, a live szolgáltatások 95%-a meg még nem érhetõ el magyaroknak. Persze ez nem csak az MS részérõl van így, sok más netes tartalomszolgáltatónál, pl. google, itunes, stb stb.

de mégis mikor????
szégyen gyalázat hogy ennyi különbség van hogy most angol nyelvû a rendszer, vagy pedig magyar, szofterellátottság terén...
ha már megveszem esetleg és kiadok rá ennyi pénzt akkor ugyanolyan színvonalon kapjam meg a szolgáltatásokat mint aki amerikában él...
úgy gondolom ez igazán nem nagy elvárás

bon
Lesz magyar nyelvi csomag. Egy Microsoft-os dolgozó infoja lapján. Ja és Ultimate extrák is lesznek.

büszke lehetsz a fekete vonatra

kopa1
Õ nem jó! Idézet a szabályzatból:

- legalább 500 hozzászólás legyen a témában

- a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék

- az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

- A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

2004 ota ittvagyok csak 10 bannal....

Átköltöztem ide, amíg ki nem raknak 😊)) Matt's homepage
Beírtam a címet az adatlapomra is.
Magyar nyelvi csomag szerintem nem lesz soha, vedd vagy szerezd meg a teljesen magyar nyelvû Vista-t!

terád biztos nem szvazék, legyen a házigazda: djrobaa

http://brain.plk.hu/?BronzIsten

kopa1
De lesz a közeljövõben

és nem is lesz magyar nyelvi pakkk?????
kopa1
Kéne egy házigazda a topiknak, mivek úgy látom Zsoltika 007 már nem házigazda. Én bon-t ajánlanám új házigazdának. (Csak mert ha magamat ajánlanám, egoistának tartanátok)
Ki mit szól hozzá?

bon
Csak újratelepítéssel.

Hali!
Angol Vista-t használok már több mint egy hónapja!
Kérdésem: Hogyan tudok magyart varázsolni belõle,úgy,hogy ne kelljen újra telepítenem? Most már megvan a magyar vista ISO is,de nekem csak a nyelvet kellene átállítanom! Windows UPDATE-en viszont még nincs fent a magyar nyelvi pakkk (nekem legalább is)<#confused>
és amugy ezzel akkor most mit lehet csinálni hogy ne szarakodjon a net?
miert kell 1 csomo hulye cracket linelni hiaba?!!!

Hasznaljuk a draga guugli haverunkat aktivator keresesere. EN talaltam, foltettem, aktivalt es a rendszert se vagta haza

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

nem... Erdelyben ASTRAL

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

nekem tvnet-em van és 2hétig frankon ment a net azt gondolt egyet és kész meghülyült de xp alatt meg semmi gond nincs megy szépen a net
kopa1
Nálam is szokott ilyen lenni, fõleg este felé. Bár nekem nem chellom hanem PR Telecomos netem van

chello?

nalam.... de nem a vista miatt😄D.. a szolgaltatom hulye

hello másnál is elöfordult már hogy megbolondult az internete mert amikor elkezdek netezni egy darabig megy és uttána nem akar megnyitni egy oldalt se akármit csinálok hiába csinálok diagnosztikát az se segitt csak ha ujra indittom a gépet akkor megy még egy darabig és utánna megint kezdi az egészett elöröl tudna valaki segiteni köszi
kopa1
Én az elsõre szavazok, de volt aki azt mondta, hogy mûködik

janos666
Addig vársz míg megunod és inkább másik cracket keresel. 😊
scs17

Szerintetek mi lesz elöbb?
1. meghalok
2. talál egy keyt

<#idiota>

kopa1
Szerintem máshonnan is ki fognak rakni, mivel sok helyen nem tûrik meg a warezt sajna