Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegyél még ramot hogy legyen legalább egy giga és már mehet is az ultimate...
512-vel eléggé döcög...

Ja😊 kösz
Akkor elvileg meg lehet oldani.
Hogy hasítana 1 ilyen sárkányon?:
2.8ghz
2*256 ram dual channelbe bekötve.
Gondoltam rá hogy felteszem az Ultimatet mert az mégis többet tud biztosan, de annak elvileg nagyobb a gépigénye. Szoval ezzel a géppel maradjak a home editionnál vagy nyugodtan dobjam fel az Ultimatet?
FAQ

Szevasztok!
Tudja valaki hogy lehet megoldani az aktiválás dolgot a vistába? még nem raktam fel pont ezért mert ha jól tudom csak 120 napig jó a kulcs hozzá. Nem lehet ezt vhogyan kicselezni?
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Használd az AccuWeather-t.Az megy magyar beállításokkal !!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sland
Nah sikrült elindítani.
Hát vistán jobb játszani 😛

1280*1024 GIGAMEGA Max grafon (6xAA, 16xAF stb) Xp-n 30-40FPS-em volt.
Vistán 60-80.
Stalkert is több FPS-t ad, úgyhogy asszem ezetúl vistán fogok játszani.

Már csak ez a kurva BSplayer idegesít...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

LeonSilver
Nem.

tegyükfel megy a idõjárás cucc, ha visszaálitom akkoris menni fog?

[HUN]FaTaL
http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip

http://goo.gl/gd6Zi5

Sland
úgy is baszakszik, úgyhogy megnézem ezt a szarfórsz frissítést

News
About Microsoft Windows Vista compatibility

Microsoft Beta Testers who want to play StarForce protected games under Microsoft Windows Vista Beta need to download a special driver update from:
http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip

The update has been tested by StarForce and Microsoft testers to work with “Splinter Cell: Chaos Theory” and other games.

StarForce drivers will be signed as soon as Microsoft launches the drivers’ digital signature program for Windows Vista.

Please visit our website for driver updates regularly or subscribe to our newsletter.
Also note that following your publishers’ news and updates may help solving compatibility issues.

Contact our support for more information [email protected]

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

djrobaa

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

próbáld a játék exejével elindítani, ne a launcherrel, ha nem megy akkor starforce driver frissítést keress

hogy eleth beidnitani, a vistás weather gadget-et?

Sland
Próbált már valaki Vistán TrackMania Nations-t játszani?

Nekem nem hajlandó elindulni a TMN, mert valami illesztõprogramról rinyál (starforce)

Megoldás?

Evogordon
Na elkezdtem generálni mind 2 mag 100%-on megy...
Honna fogom majd tudni hogy talált 1 kódot? Hagyam elindítva ezt a magical jelly progit és majd kiírja a kódot? Mert nekem eddig azt írja hogy cdkey: error locating xpkey.txt

Nah szóltam a moderátoroknak, remélhetõleg cmdr hamarosan el lessz innen távolítva.

Ati

Evogordon
Sziasztok ép töröm a vistát azzal a módszerrel hogy kulcsokat generálok de van a szövegben ilyen hogy "magic jellybean".. Ez mi egy progi vagy mi?

BS.Player PRO for Vista OS is not yet fully functional. We will implement full functionality in upcoming release.

Sland
Bsplayer Pro-t felrakom, aktiválom mûködik.
Bsplayer Pro-t kikapcsolom, majd bekapcsolom, megint kéri hogy aktiváljam. Akárhányszor aktiválom és utána újraindítom mindig szar, mindig kéri az aktivációt.
Mi lehet a baj?

agyhalál
Nem gondolod, hogy megkellene húznod magad, ha ennyien lépnek fel ellened? Tudom, csak vicc volt, de akkor is... Ki védene meg téged a fórumról, ha egyszer mindenki számára unszimpatikus vagy?
Teljesen szétcseszed a topikot az ide nem illõ beszólásaiddal. Bár gondolom, percenként nyomogatod az F5-öt és türelmetlenül várod, hogy kinek szólhatnál vissza, de inkább be.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

bon
Én mindenféle képpen XP melllé telepítést ajánlom egy másik particióra vagy winyóra. A Vista majd létrehoz egy indító menüt és ott majd tudsz váltani a két oprendszer között.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Fejezd már be!!!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ki leszel szavazva 😞

Muhahahahahah! Húzd el innen a csíkot TE!

én a Commander vagyok én

Üdv mindenkinek!
Én most stzeretném feltenni a Vista-t a gépemre, de úgy, hogy az XP-t meghagyom egy vinyón, és a Vista-t is egy másik üres vinyóra tenném. Nos én csak egyenlõre teszt jelleggel szeretném a Vista-t használni, és így a vinyókat cserélgetni.
Szerintetek jó ötlet ez? Vagyis nem nyúl bele a bios-ba a Vista és rontja el esetleg az XP indulását ha esetleg azt akarom használni?
Illletve még egy kérdésem lenne: megy lehet azt csinálni hogy vinyócserélgetés helyett az XP mellé teszem fel a Vista-t, úgy hogy induláskor választható legyen a két OP rendszer? (mint pl. anno Win98 & XP)
Segítségetek köszi elõre is

Balumann
Amíg te nem írogattál addig ennek a topicnak az volt a lényege, hogy akinek segítségre volt szüksége, kérhetett segítséget, és nagy valószínûséggel kapott rá választ. Ez a topic lényege. Igen, én már rengeteget segítettem, msn-en is vagy 40 -en felvettek már és segítettem.
Elhiszem, hogy idegesítenek az olyanok, akik nem értenek annyira a gépekhez mint te, és nehéz megállni, hogy ne írj feleslegesen ilyeneket.
Én nem akarlak megbaszni, sem lelökni egy hídról sem, csak azt, hogy húzd el innen a csíkot, és ne nyitsd meg többet ezt a topicot, mert itt neked sincs szükséged semmire, és másnak sincs rád. Majd mi segítünk annak, akinek szüksége van.

djrobaa
nekem is igy volt! egyiken Vista másikon Xp! az volt a problémám h mikor zenét vettem fel volt mikor azt irta h hiba a hangeszköz megnyitásában! na mindegy! addig nem foglalkozom vele még nem lesz plusz 1 giga ramom! igy elég lassu még! nekem legalább is!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

panther112
Nálam egy kisebb winyóra lett telepítve, a normál xp-s rendszer meg adatként van rárakva, így akármik barmolok nincs veszély😊 Amúgy ha megnyitod uazt a képet a fotótárral, ill. a pic managerrel, és uannyit nagyítasz velük, akkor ordít a különbség. Pic manager-en még szép, élvezhetõ, de a fotótárral már egy totál pixeles pacahalmaz.

djrobaa
értelek! ne tudom milehet a probléma! talán más tudná az okát. aztán lehet h nekem is csinálja csak még nem vettem észre! 😊 már formatáltam a Vistat mert vmiért nem akart jo lenni!!

<#worship> okés utána nézek!!!
panther112
kezdj el dotázni a kani.hu-n és utána egy ilyen fórumozó még csak el sem fogja érni az ingerküszöbödet😊

panther112
Konfigom nekem is hasonló, sõt még egy picivel jobb is😊, ráadásul formázott winyóra telepítettem. Felbontástól, és a nagyítás mértékétõl függetlenül azonnal bekockázza, 1600x1200-es kép 5% nagyításnál tiszta kocka😊

djrobaa
hát ha ilyen 75*75-ös képet nagyitok nekem is kockás lesz a kép! de gondolom nem erre gondoltál! konfigrol is kérdeztél vmit ha jo emlékszem! nézd meg enyémet,ezzel nekem frankon ment a Vista,csak játékoknál volt kicsit lassu...

Azthiszem teljes mértékben igazad van panther csak azért idegesitõ és egy idö után elpattan a hur de iazad ven!!!
panther112
Nem is kell reagálni a hsz-eikre, és akkor eltûnnek.

panther112
Nekem sajnos uez volt a régi angol build-ekkel is, meg ezzel is most. Amúgy pl. ha háttérnek rakok be vlmit, és nagyítani kell, akkor is jó, csak akkor kockázza be, ha a sima Windows fotótárral (azt hiszem ez lett a neve a kép-, és faxmegjelenítõnek)😊 nyitok meg, és nagyítok egy képet.

djrobaa
ja látom én is! na mindegy csak azt nem értem h az ilyenek minek jönnek ide?? hova tünt a Vista topic? régebben szerettem ide jönni de miota ilyen emberek vanna itt senkinek nincs kedve ideirni!! kéne egy offolos topicot nyitni nekik!!

Hagyjad Joe nem ér ennyit ez a . . . . .
djrobaa
használtam angolt is nagyon sokáig de nekem még nem volt ilyen problémám vele!! igaz nem a gyári háttereket használtam! magyar nem sokáig volt fenn mert mindig belassult (angolnál ilyen nem volt)! nem tudom mitõl lehet...

Uncsi!

én a Commander vagyok én

djrobaa
nézd már meg ki irt neked kispöcs!! te meg ásdel magad tudod! dehát minek magyarázok én annak akinek még agya sincs!

"megyek ne aggodj szarházi!!!megleszbaszva a szád ne aggodj csak irjad a kibaszott cimed!!!Már ugyis ezt ártam hogy mikor lesz egy ilyen alkalmam hogy nyakon vághassak egy ilyen kis buzi gyereket!!!Remélem azért emailt tudod hogy kell irni!!"

Nem akar valaki megvédeni djrobaa-tól, ilyeneket írogat nekem!? <#kuss> Így kérjetek tõle tanácsot, a nagy DJ-tõl! 😉

én a Commander vagyok én

Tud valaki esetleg T-Mobilos net kártyához drivert ami fut vistán (globe trotter manager)?
panther112
Angol verziót akartam kipróbálni, csak abból meg annyi fake volt, hogy inkább a magyar mellett döntöttem.

Arra nincs valami ötleted, hogy képnagyításnál miért nem simítja újra, ill. miért kockázza fel a képeket (felbontástól függetlenül eztt eszi a legkisebb nagyítás esetén is)?

djrobaa
elég fura lett igen!

panther112
Köszi, bár nem tudom, miért lettek ezek a képek windows tapáták névre magyarítva😊 (egyébként ma kb. 3-szor végignéztem ezt a részt, csak a tapáta fült eleve kihagytam)

Nem baj ha megduglak, leszel a kutyám? 😉 Írok is, és örülök, hogy te jössz hozzám!

én a Commander vagyok én

djrobaa
jobb klikk asztalon és testreszabás...ott megtalálod õket...

panther112
ha ennyire jártas vagy ezekben az okkult dolgokban, akkor légyszi intézd el, hogy reggelre begyorsuljon, meg ne kockázza a képeket nagyításnál. Elõre is köszi.