Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
512-vel eléggé döcög...
Akkor elvileg meg lehet oldani.
Hogy hasítana 1 ilyen sárkányon?:
2.8ghz
2*256 ram dual channelbe bekötve.
Gondoltam rá hogy felteszem az Ultimatet mert az mégis többet tud biztosan, de annak elvileg nagyobb a gépigénye. Szoval ezzel a géppel maradjak a home editionnál vagy nyugodtan dobjam fel az Ultimatet?
Tudja valaki hogy lehet megoldani az aktiválás dolgot a vistába? még nem raktam fel pont ezért mert ha jól tudom csak 120 napig jó a kulcs hozzá. Nem lehet ezt vhogyan kicselezni?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hát vistán jobb játszani 😛
1280*1024 GIGAMEGA Max grafon (6xAA, 16xAF stb) Xp-n 30-40FPS-em volt.
Vistán 60-80.
Stalkert is több FPS-t ad, úgyhogy asszem ezetúl vistán fogok játszani.
Már csak ez a kurva BSplayer idegesít...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
News
About Microsoft Windows Vista compatibility
Microsoft Beta Testers who want to play StarForce protected games under Microsoft Windows Vista Beta need to download a special driver update from:
http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip
The update has been tested by StarForce and Microsoft testers to work with “Splinter Cell: Chaos Theory” and other games.
StarForce drivers will be signed as soon as Microsoft launches the drivers’ digital signature program for Windows Vista.
Please visit our website for driver updates regularly or subscribe to our newsletter.
Also note that following your publishers’ news and updates may help solving compatibility issues.
Contact our support for more information [email protected]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Nekem nem hajlandó elindulni a TMN, mert valami illesztõprogramról rinyál (starforce)
Megoldás?
Honna fogom majd tudni hogy talált 1 kódot? Hagyam elindítva ezt a magical jelly progit és majd kiírja a kódot? Mert nekem eddig azt írja hogy cdkey: error locating xpkey.txt
Ati
BS.Player PRO for Vista OS is not yet fully functional. We will implement full functionality in upcoming release.
Bsplayer Pro-t kikapcsolom, majd bekapcsolom, megint kéri hogy aktiváljam. Akárhányszor aktiválom és utána újraindítom mindig szar, mindig kéri az aktivációt.
Mi lehet a baj?
Teljesen szétcseszed a topikot az ide nem illõ beszólásaiddal. Bár gondolom, percenként nyomogatod az F5-öt és türelmetlenül várod, hogy kinek szólhatnál vissza, de inkább be.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
én a Commander vagyok én
Én most stzeretném feltenni a Vista-t a gépemre, de úgy, hogy az XP-t meghagyom egy vinyón, és a Vista-t is egy másik üres vinyóra tenném. Nos én csak egyenlõre teszt jelleggel szeretném a Vista-t használni, és így a vinyókat cserélgetni.
Szerintetek jó ötlet ez? Vagyis nem nyúl bele a bios-ba a Vista és rontja el esetleg az XP indulását ha esetleg azt akarom használni?
Illletve még egy kérdésem lenne: megy lehet azt csinálni hogy vinyócserélgetés helyett az XP mellé teszem fel a Vista-t, úgy hogy induláskor választható legyen a két OP rendszer? (mint pl. anno Win98 & XP)
Segítségetek köszi elõre is
Elhiszem, hogy idegesítenek az olyanok, akik nem értenek annyira a gépekhez mint te, és nehéz megállni, hogy ne írj feleslegesen ilyeneket.
Én nem akarlak megbaszni, sem lelökni egy hídról sem, csak azt, hogy húzd el innen a csíkot, és ne nyitsd meg többet ezt a topicot, mert itt neked sincs szükséged semmire, és másnak sincs rád. Majd mi segítünk annak, akinek szüksége van.
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
én a Commander vagyok én
Nem akar valaki megvédeni djrobaa-tól, ilyeneket írogat nekem!? <#kuss>#kuss> Így kérjetek tõle tanácsot, a nagy DJ-tõl! 😉
én a Commander vagyok én
Arra nincs valami ötleted, hogy képnagyításnál miért nem simítja újra, ill. miért kockázza fel a képeket (felbontástól függetlenül eztt eszi a legkisebb nagyítás esetén is)?
én a Commander vagyok én