Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#gonosz2>#gonosz2><#violent>#violent>
én a Commander vagyok én
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
én a Commander vagyok én
Hol találom azt az alap 6-8 db háttérképet, amelyek közül telepítés után választhattam (sample-ben más képek vannak)?
Ill; ha egy képet nagyítok, nem simatja az éleket, sõt az egész kép tiszta kockás lesz. XP alatt még bõven nagyítható képekrõl van szó, ill. a diavetítés funkcióval szépek Vista alatt is. Rendkívül zavaró kellemetlenség.
Sok file-t tartalmazó mappák nagyon lassan töltõdnek be, ill. az ikonjuk tölt be nagyon lassan, kb. milyen konfigtól gyorsul ez fel szinte észrevehetetlenre?
Elõre is köszönöm
Miért nem vagy képes megérteni, hogy ez egy forum, ahol segítséget lehet kérni/segíteni ?! És nem kioktatni, meg beszólni azoknak akik nem szakértõk ebben a témában.
Régebben már volt bûntetõ pontod spam/off miatt, úgyhogy ezekszerint nem csak ebbe a topicba idegesítetted a többieket.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Most erre mit mondjak? Nem fogom kivenni, csak azért mert egy ilyen pöcsnek, aki felsõbbrendûnek érzi magát nem tetszik, mert neki még 7éves konfigja van.
"Nem baj, kérdezni könnyebb mint mondjuk rákeresni a google-ban! Ez tökéletesen jellemzõ a buta, és lusta emberekre!"
Igen, Itt itt valószínûleg megtaláltam volna. valószínûleg egy driver nem megtalálása azt eredményezi hogy valaki hülye.
Barátnõdet (már ha van, de kétlem) is úgy választottad hogy megkérdezted tõle hogy le tudja e tölteni az X drivert?
"Ennek örülök, legalább egy hülyével kevesebb! Kérlek szólj mikor ugrasz, szeretném felvenni, és felteni, hogy mindenki röhögjön rajtad!"
Felvenni, feltenni? Ez valami kandikamera? Nemhiszem hogy valaki azon röhögne hogy valaki nem talál egy drivert. Ha szerinted igen, akkor nagyon szar a humorérzéked, Biztos kocka vagy... (ilyen nevet hogy cmdr és hogy te vagy a total commander pff)
Mindegy, nem én kezdtem a vitát. Ezzel csak azt bizonyítod be, hogy ilyen miatt kötekszel velem, hogy egy idióta vagy. Nem mondom azt, hogy itt lezárom a vitát, mert szívesen válaszolok egy ilyen kis próbálkozó pöcsnek mint te!
Ez a szar, hogy rengeteg ilyen fórumozó van, aki ahelyett hogy segít, egybõl leugat mindenkit, (TISZTELET A KÍVÉTELNEK!) mert nagyfiúnak képzeli magát. Képzelem mi lehetsz a cybertereden kívül...
Szép napot!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az XP-nél mintha sokkal hamarabb lett volna.
http://goo.gl/gd6Zi5
Remekül tudsz hazudni, csak így tovább! 😉
"Elnézést, hogy nem tudom milyen Vista driverek vannak fennt a neten."
Nem baj, kérdezni könnyebb mint mondjuk rákeresni a google-ban! Ez tökéletesen jellemzõ a buta, és lusta emberekre!
"Nagyon szégyellem magam, élni sem tudok, valószínûleg leugrok a Szabadság hídról..."
Ennek örülök, legalább egy hülyével kevesebb! Kérlek szólj mikor ugrasz, szeretném felvenni, és felteni, hogy mindenki röhögjön rajtad!
én a Commander vagyok én
Jómodort nem tanított neked anyukád, amikor kicsi voltál? Jah bocs, még kicsi vagy...
Elnézést, hogy nem tudom milyen Vista driverek vannak fennt a neten. Igazad van, hülye fasz vagyok, mert nem vagyok nvida.com.
Errõl az ennyit sem értesz az egészhez témáról ne beszéljük, mert nem akarom hogy annyi mindenben igazam legyen már.
És igen, valóban odaírtam a konfigomat. Nem nagyzolásból akár hiszed, akár nem, hanem más okokból.
Nekem nem okoz örömet az, hogy villogjak a neten tök ismeretlen arcoknak, hogy mire futja.
Csak amiatt írtam oda, mivel sok képet rakok be a screenshotok játékokból topicba, és untam már hogy minden berakott kép után megkérdezték hogy milyen konfigom van.
Nagyon szégyellem magam, élni sem tudok, valószínûleg leugrok a Szabadság hídról...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
én a Commander vagyok én
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Fel akarok rakni Nvidia drivert, de a hivatalos oldalon a 7-es seriesnél nincs 32bites Vista driver.
Csak a beta driver létezik még?
101.41
Windows Vista 32-bit
Release Date: March 2, 2007
BETA driver
Itt ragd mastera
Aktiv meghajtó pedip Partition magic
/*WTF?!*/
Ezzel kapcsolatban én is érdeklõdnék. Végül az Enterprise verzió fog bekerülni a Campus Szerzõdésbe? Illetve nálunk a DE-n az info karosok már letölthetik a Vista Business-t. Bár ez elég érdekes, h miért pont azt.
/*WTF?!*/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez miért van? Nem tudja senki, vagy csak szimplán nem akar senki válaszolni?
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Volt 2 meghajtóm, most már csak 1 van, mert a másik elromlott, aztán elvittem szervízbe.
Nah szóval a maghajtó ami elromlott volt az elsõ számú meghajtó, az volt legfelülre berakva, azt jelenítette meg a Sajátgép elsõként.
Most kivettem a meghajtót, de a másikat úgy hagytam ahogy volt. Ugyan azokkal a csatlakozokkal, mindenhogy.
Berakom a Vista lemezt, hogy bebootoljak, de nem tudok bebootolni azzal a meghajtóval. beleraktam az XP lemezemet is, és azzal sem tudtam.
Hol kell megcsinálni, beállítani, hogy arról a meghajtóról bootoljon?
Vagy el lehet indítani a Vista telepítését WinXp-rõl is?
(bár nekem a bootolás szimpibb lenne, dehát egyenlõre nem tudok arról a meghajtóról bootolni)
remélem tud valaki segíteni...