40038
-
#38358 "Gondolom most más gépről írsz" Na hallod, persze, hogy másikról írok.
Egyébként éppen most töltöttem le a hálókártya driverét, amit sikerült is feltennem és most már szedi a FS oldaláról a frissítéseket. Remélem ezek után a még zűrös hardver elemek is helyre kerülnek... -
xido #38357 Gondolom most más gépről írsz..
Keresd elő a laptop driver lemezét vagy nyomozd le a neten,val.szeg hálókártya drivert fel kell tenned -
#38356 Hali!
FS Pa3553 laptopra feltelepítettem a Vista hpme Premium 32 bites változatát.
Szerettem volna a drivereket is feltenni hozzá, ami úgy történik ennél (meg a többi FU-SI modellnél), hogy egy driver detective programot kell letölteni és az magától letölti a drivereket.
Csakhogy: hiába dugom be az ethernet kábelt, nem ismeri fel a hálózatot. Az írja: Hiba:814: A szélessávú kapcsolat létrehozásához szükséges ethernet kapcsolat nem található... stb. Az eszközkezelőre pillantva pedig azt látom, hogy a Hálózati vezérlő és a hálózati kártya hibásnak van jelölve (sárga háromszög). A tulajdonságainál viszont azt mondja, hogy az illesztőprogrammal nincs baj, az eszköz jól működik.
Mit tudok csinálni, hogy legyen internetem?
-
#38355 Ja és az 5 nyelvűben nincs magyar. -
#38354 Inkább az lehet a gond, hogy a 36 nylevű még nicsn kint, csak az 5 nyelvű. -
Scoway #38353 Köszi a választ. Nekem 64bites van és még nekem nincs a frissítések között. Neked nem 32bites van? Mert azt már állítólag kirakták csak a 64bites nem. -
#38352 nekem megmaradt aktiválva a legális windowsom, és ha 6(hat) hozzászólást visszaolvasol, akkor látsz néhány véleményt az SP2-ről
A microsoft pedig már kirakta az update-re az SP2-t :) -
Scoway #38351 Üdv!
Aki feltette az Sp2 az tapasztalt javulást? Illetve az aktiváció ugyanúgy megmarad vagy újra kell aktiválni?
Ami kint van torrenten az már az a verzió amit a microsoft nem sokára ki tesz az update-re?? -
#38350 Neki outlookhoz kell.
Jobb klikk az óra mellett az outlook ikonján és elrejtés kis méretnél. EKkora ha leminimalizálod nem fog látszódni a tálcán az outlook, csak az óra mellett. -
#38349 Én régebben ezt használtam: WinMail Tray
A topic-ban van a progi. De nem vmi okos, mert úgy működik, hogy el kell indítani egy valóban kicsi alkalmazást (pl. indítópult-ból) minden rendszer indításkor, majd a WinMail-t úgy lehet az értesítési területre minimalizálni, hogy jobb klikk ennek a proginak az ikonján és "Hide".
Megnyitni természetesen 2x klikk az ikonon és megnyílik, de ha újra minimalizálod, akkor a WinMail a tálcára teszi Magát. Próbáld ki, de szerintem macerás.... -
#38348 Nekem is gyorsabb lett. -
#38347 Sziasztok
Vista ... Outlook kerdes . Most hasznalom elosszor es az lenne a kerdesem hogy meg lehet e oldani azt hogy a csak a toolbar-ban legyen a taskbar-ban nem .
Koszi -
#38346 valamit javítottak a memóriakezelésen is, nekem ezen a régi laptopon tényleg érezhető a gyorsulás, főleg ablakmegnyitások, ilyesmik terén (valószínű nem csak a gadgetek, hanem az egész rendszer erőforrásigénye is lecsökkent, kevesebbet swappolgat 1 giga memóriánál) -
#38345 Ez már csak azért érdekes, mert a következőket tartalmazza az SP2:
•tartalmazza az SP1 óta megjelent frissítéseket, hibajavításokat
•gyorsabb és hatékonyabb keresés a Windows Search 4.0 által
•a Bluetooth 2.1 szabvány ismerete
•a beépített írószoftverrel immáron Blu-ray korongokra is írhatunk
•a 64 bites VIA processzorok támogatása
•a Windows Connect Now (WCN) révén a Wi-Fi konfigurálása leegyszerűsödik
•a Wi-Fi kapcsolat tétlensége esetén azt "alvó állapotba" küldi
•az exFAT fájlrendszer esetében lehetővé teszik az UTC időbélyegek használatát, így a különböző időzónák között pontos fájlszinkronizációra nyílik lehetőség
•a gadgetek erőforrásigénye csökken
Tehát tulajdonképpen az eddig megjelent javítások gyüjteménye. Tehát akinek fent volt eddig az összes javítás annak számottevő újdonság nincs benne.
Engem pl. csak a Wifi cucc érdekel belőle. -
#38344 Én kipróbáltam az angol Home Premiumot a most kijött SP2-vel és sztem stabilabb és gyorsabb lett a vista.
Sztem aki teheti rakja fel mert mgéri.
-
xido #38343 Fent volt a win7 1 hete..elkezdett hülyülni,kékhalálozni,talán driverek gabalyodtak össze,ha újratettem volna,az is elég lett volna neki talán..de vistát tettem fel helyette..az eddig kimaradt nálam...srácok..úristen..ez a beépített játék,ez a Tinker...beleszerettem,mintha egy hülye Pixar-os csinálta volna unalmában,még a zene is olyan,mint a kisfilmjeikben -
#38342 Ja! Oké, ezt nem tudtam. Köszi! -
#38341 Torrenten van 36 nyelvű, valószínűleg azt szedted le. Nem nyírbálták meg a hivatalost, torrenten is van 5 nyelvű és 36 nyelvű verzió. Hivatalosan még csak az 5 nyelvű jelent meg, később jön majd a 36 nyelvű (Hogy miért, ne kérdezd...) -
#38340 Nincs megnyirbálva, majd jön a 36 nylevű és az eggyezni fog a törennten lévővel. -
#38339 Nem emléxem, de akkor több mint vszínű, hogy azt.
A hivatalos verziót vajon miért nyirbálták meg?!
-
#38338 Torrentről nem a 36 nyelvű változatott szetted le véletlenül? A Microsoft oldalán még csak az 5 nyelvű tölthető le. egyébként a nyelvi csomagot eltávolítva simán feltelepül (legalábbis Win2008-nál) -
#38337 Csak úgy, érdekességnek.
(ill. vajon mitől lehet?!)
1.) A Torrent-en megjelent SP2 telepítése a Vista-mra.
(Vista SP1 angol verzió + magyar nyelvi fájl telepítve és magyar nyelvűre állítva)
Ennek a Standalone SP2-nek a mérete: 745MB
2.) MS honlapról letöltött SP2 telepítése ua. a rendszerre.
Oké! Magyar nyelv "még" nem támogatott.
De mitől lett ennek a Standalone verziónak a mérete: 577MB ?!?!
A Torrent-es verzió magyar nyelvre állítva, magyar nyelven felmegy és használom minden probléma nélkül.
(frissül a Vista, semmi rendellenességet nem észlelek, aktivált státuszban, stb...)
A hivatalos így fel sem kúszik. -
#38336 Eltünt a hozzászolás amire válaszoltam. -
#38335 Az egy dolog, hogy a telepítő elfogadja, mert az nem nézi az eredetiségét. De ha a gép netre kerül és aktiválná magát akkor már ellenőrzi a kód érvényességét. -
#38334 Na nekem is felcsúszott gond nékül az SP2 a laptopomra.
Kíváncsi vagyok hogy javították -e a hibernálás-felébresztés utáni bugokat, mert már kicsit unom őket... -
#38333 Google: How to install windows XP usb flash és hasonló kulcsszavak segítségével komplett leírások vannak. -
Livius #38332 Hello!
Valahogy meglehetne azt oldani hogy USB pendrive-ról telepítsem a Vistát vagy XP-t? Egy EEE PC-re kellene egy XP, egy másik laptopnak meg a DVD olvasója már nem használható sajnos, és arra Vista kellene. -
#38331 hmm - esetleg integrált SP1 vagy SP2-es telepítőlemezzel próbálkozhatsz, hátha az... -
#38330 net nincs rajta -
#38329 próbáld úgy feltenni, hogy lekapcsolod netről a gépet - kihúzod az összes hálózati kábelt... hátha önmagában felmegy, aztán utána nekiállsz update-elgetni. (és ugye 64 bites rendszert raksz, ennyi RAM-hoz már azt illik) -
#38328 Nincs húzva egyáltalán, gyári állapotú a gép, aláírásomba található gépem van! -
#38327 Nekem csak hasonlót produkált, amikor húzva volt a vas. Nálam kék halál volt az Install végén mindig. Visszavettem a húzást és OK. Nincs húzva a vasad?! -
#38326 Én a Standalone verziót tettem fel, ami torrent-en keringett és maradt aktivált státuszban. -
#38325 csa. sp1es, nem legális vista van fenn, most updateböl le akarja szedni az sp2-t. ha leszedem és felrakom, aktivált marad a rendszer? -
#38324 Sziasztok!
miért van az, hogy elkezdtem telepíteni a Vistát,
Copying Windows files ...végigmegy
Expanding files ..... végigmegy
Installing features....végigmegy
Installing updates...végigmegy
aztán újra indul a gép.....
és sajnos nem a Completing installation csinálja, hanem olyan mintha újra elkezdené másolni a a fájlokat, ugyanis a Copyin Windows Files most nincs kipipálva
és itt meg áll az egész, és nem csinál semmit, csak áll...
találkozott már valaki ilyen hibával???
Mi lehet a hiba?? Üdv.
-
tompka #38323 Hát igen. Jó kérdés :) -
#38322 Wsus is már tölti lefelé, de sajnos az is csak az 5 nyelvűt. Mondjuk a Win2008 sp2-nek már hasznát veszem. -
#38321 na, akkor kint van - most dobta fel windowsupdate-en :D -
#38320 majd akkor lesz, ha a vindózapdéten fenn van :) az meg még úgyis 1 jó hónap... -
#38319 Én csak azt nem rétem, hogy ha Technet-en már van akkor az 5 nyelvűvel együtt miért nem lehetett közzé tenni ma?