40038
-
Livius #38518 Asztalon nyomj jobb gombot, menj be a testreszabásba, és lesz bal oldalt egy Asztali ikonok módosítása rész. Ott lehet pipálni mi legyen kint mi ne legyen kint az asztalon. -
mounteverest #38517 Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy eltünt a lomtár a gépről? Egyáltalán ilyen létezik? Simán bekapcsoltam a gépet és nem volt az asztalon a lomtár. Ha nincs ilyen akkor hol lehet?
Köszi -
#38516 Szerintem anyni a gond csak, hogy a gép nem szereti azt a fajta RAM-ot, cseréltesd ki másik típusa. -
#38515 Vistához cseréltem a ramot 1GB ra,de állandóan kékképernyő jön be,általában a bios-ba irányít...innentől számomra nehéz :) -
#38514 Igen blokkolja az automatán, rendszergazda módban induló programokat. -
#38513 Köszönöm. -
#38512 A NIS tiltani fogja a problémás komponenseket, tehát nem fog gondot okozni. -
#38511 Sziasztok!
Vista mellé felpakolhatom a Norton Internet Secutity 2007-et? A Vista saját védelme nem fog akadékoskodni? -
#38510 De akkor ezzel is ugyanúgy blokkolná a Fraps-emet. Jól gondolom? Mert akkor lehet én is inkább kikapcsolom. Végül is 2 hónapig teljesen kikapcsolva használtam és nem tapasztaltam, hogy valami veszély történt volna a géppel kapcsolatban. -
#38509 avast -
jaki88 #38508 Vista mellé milyen, jó, ingyenes vírusírtót ajánlotok? -
#38507 Tényleg most veszem észre, hogy eltűnt az a kis ATI ikon a tálcáról, pedig az kellene még.. Vissza lehet hozni vlhogy?
Erre gondolok:
-
#38506 Igne ez a group policy editor. :) -
#38505 Igen egy az egyben, egy ideig a gp megoldást használtam, aztán szükségem lett az Ati tray toolsra így kikapcsolva használom. -
#38504 Én se kapcsoltam ki, csak ezt a módszert használom: UAC is, meg nem is
Azt hiszem Fatal is erre gondolt. :) -
#38503 Nekem ugyanilyen bajom van a Fraps-sel. Akkor ezekre nincs mód, hogy ne blokkolja ezeket minden indításnál futó UAC mellett? Mert am semmi bajom sincs ezzel a TweakUAC-vel (egyszerűbb, mint gpedit-be szórakozni).
Amúgy Nálad egy az egyben ki van kapcsolva az egész UAC? -
#38502 Ehhez nem kell tweakuac, elég a group policy editor. Én azért kapcsoltam ki az UACot mert blokkolja az automatikusan elinduló programokat pl. az Ati Tray Toolst. Hát nekem ne blokkolja :D -
#38501 Állítólag nem feltétlen egészséges az UAC kikapcsolása. Én egy TweakUAC nevű kis programocskát használok, ami annyit tesz, hogy fut az UAC a háttérbe, de kussol. -
#38500 Köszi! -
#38499 UAC: Msconfig-nál kikapcsolható, automatikus töredezettség mentesítő a töredezettség mentesítő alkalmazásnál. indexelés az indexelésnél. De a szolgáltatásoknál is megtalálhatóak. Pontos leírást nem tudok, mert most Windows 7-es gépnél ülök. (Itthon már nem használom a vista-t, csak ha a laptoppal van valami teendőm az meg ritka) -
#38498 Start->Serivces.msc -
#38497 Ja igen, múltkor akartam én is kérdezni, hogy hol tudom kezelni ezeket a szolgáltatásokat. Van erre valami futtatás parancs vagy mi nem? -
#38496 Stabilitás szerintem nem fog csökkeni, de a rendszer biztosága igen. Az "idegesítő" dolgokat meg regsitry buhera nélkül is kilehet kapcsolni. -
#38495 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a Vista idegesítő dolgait kikapcsolom a registry buherálásával (Mr Vista elég alaposan leírja, hogy hogyan kell), akkor ezzel nem gyengítem-e meg a rendszerem stabilitását? Vagyis a dolgok kikapcsolása után nem várhatók-e kékhalálok és egyéb nyalánkságok, stb., stb., stb...
Köszönöm! -
#38494 Csiszolj a széléből és szélcsatornába teszteld -
#38493 Van egy olyan kérdésem,hogy hogyan lehet a Vista Ultimate-en az aerodynamicai hibát javítani,mivel optimalizálás után nem első alkalommal szünt meg.Legtöbbször csak az ablak mozgás effekt.Aki tud segítsen légyszi,köszi! -
WorldTorrent #38492 Az nem lehet hogy a net szolgaltatom tiltotta le az mmo-t?:D mint ahogy mashol a torrentet? Pls aki tudja mi van segitsen, tegnap 3x ujra telepitettem a windowst es Xp- es vistan is ugyan ezt csinalja... -
#38491 Nincs mit, én is játszottam vele 2 napot mire rájöttem. :) Igaz, ritkán használom a sleep módot. -
KaLóZ14 #38490 köszi szépen, ezzel végre működik az alvóállapot meg nem fagy ki, szal köszi még1x a segítséget -
WorldTorrent #38489 Nem tudjátok miér áll le a netem ha MMORPG-t indítok ? , ha simán weboldalakra megyek vagy msn megy de ha mmo-t indítok egyből megáll de nem esik le:D -
#38488 Vezérlőpult->Rendszer->Eszközkezelő->Keresd ki a billt meg az egeret->Jobb klikk->tulajdonságok és kapcsold ki hogy felébreszthesse a gépet. Ilyenkor csak a bekapcsoló gombbal lehet ébreszteni, de nekem is ez volt a gondom. -
#38487 TweakUAC-vel visszakapcsoltam az UAC-it és azóta megint visszajött a Windows Defender-nek az az idióta szokása, hogy a Fraps-emet letiltva találom az indítópultnál gép indításkor. Megnyitom az ablakot, látom az indítópult listában a programjaimat,mind engedélyezve is van, de a Fraps "még nincs besorolva". Gondolom ezt is engedélyezni kéne, de hogyan? -
KaLóZ14 #38486 Sziasztok!
Olyan problémája van haveromnak hogy vista sp1 64biten a gép nem rakja magát alvó állapotba (billentyűzettel, start menüből egyaránt sem),azt csinálja csak h elindul az alvóállapot mintha leállna a proci,vga hűtés minden, de viszont utána 0,1másodperccel később egyből visszajön a vista(nem nyúltunk semmihez, magától csinálja).viszont ha kb 1 óráig nem nyúl a géphez akkor megfagy az egész rendszer. de viszont az xp-n pedig alvóállapotba teszi magát. (a 2 oprendszer külön vinyón van). haverom gépe: asus m2n-e sli,amd athlon 64 x2 6000+,zalmann cpu hűtő,4x1GB ddr2 800mhz kingmax,gainward 8800gts 512mb,lg blu-ray író,samsung dvd író,samsung 250gb ezen van az xp, samsung 750gb ezen van a vista. szerintetek mért csinálja azt amit csinál? -
#38485 tartalmazza az SP1 óta megjelent frissítéseket, hibajavításokat
gyorsabb és hatékonyabb keresés a Windows Search 4.0 által
a Bluetooth 2.1 szabvány ismerete
a beépített írószoftverrel immáron Blu-ray korongokra is írhatunk
a 64 bites VIA processzorok támogatása
a Windows Connect Now (WCN) révén a Wi-Fi konfigurálása leegyszerűsödik
a Wi-Fi kapcsolat tétlensége esetén azt "alvó állapotba" küldi
az exFAT fájlrendszer esetében lehetővé teszik az UTC időbélyegek használatát, így a különböző időzónák között pontos fájlszinkronizációra nyílik lehetőség
a gadgetek erőforrásigénye csökken -
icemankimi #38484 vista sp2 sokmindent javít???
megéri feltelepíteni??? -
#38483 Na marha "jó" a munkahelyen gondolt eggyett a szünetmentesem és azt jelzi, hogy behalt az akksi benne éppen self test-et csinált volna amikor elment az áram. Örülni fognak nekem a gazdasági iródán. -
#38482 Az XP x64 egy borzadvány egyébként. -
#38481 Működni fog igen. -
#38480 igen, az újabb verziók általában felismerik és kezelik a régebbieket - ez fordítva nem szokott előfordulni :) -
DJviolin #38479 VistaBootPro-val esetleg még visszaállítható lenne az xp boot? Ha nincs rá semmi mód, akkor inkább nem szenvedek vele és az xp helyére felrakom a win7-et. ha a Vista után teszem fel a win7-et, úgy működni fog?