Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy E6600-ason 8800 GTS (640M😎-el 2 2 gb RAM-al csak eldöcögne. Legalább próbaképpen megnézném.
Az asztalon egy háttérkép lehet egy zuhanó vízesés? Nem semmi lenne.
Az ott írt media player ezt hogy csinálná meg?
XP-n lehet ilyet csinálni?
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
/*WTF?!*/
Fel akartam telepíteni az Adobe Photoshop CS2 magyar változatát Vistára, de körülbelül a telepítés 80%-nál kiakad. Azt írja, hogy nem telepedett fel, próbálja meg újra. Elõfordulhat, hogy nem kompatibilis? Próbáltam 32bitesen is és aztán újraraktam a wint 64bitre, de így sem jó. Aki tudja, hogy mi a gond legyen szíves segíteni. Köszi 😉
Van egy Vistám és fel akartam telepíteni az Alcohol 120%-ot és a telepítés közben kékhalállal meghalt a gép és azóta is a bekapcsolás után 2 másodpercel ugyancsak kékhalállal meghal. Csökkentett mód ugyancsak kékhalál, tehát nem tudom mit tehetnék. Van vmi módszer az újraélesztéshez vagy csak a reinstall segíthet?
Köszönöm, megpróbálom. Bár ha a dolog BIOS részét nézem, mûködnie kellene a gépnek anélkül is, hogy megpiszkálnám. A first boot device az a HDD amin a Vista van. Ezért is nem értem, hogy az indításnál miért írja ki, hogy CD-rõl bootolna, holott bent van a Vista telepítõ és még csak fel sem pörgeti a lemezt.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nekem is volt ilyenem ,h nem bootolt csak telepitö lemezzzel a vista!
Na nekem ugy javult meg ,h a biosban nyomtam egy load optimális beálitást,azaz a optimális beálitást tölti be a biosban!AZtán indultunk rendesen!
crack van hozzá de én azt mondom felesleges hisz activálás nélkül lehet használni 4 honapig !Leghalább is én 4 honap alat mindig ujrarakom a gépem m ugyhogy nem aktiválgatok cracelgetek !Egyszer kiprobáltam a cracket ,jo is volt de valamit bezavart a rendszerben egy idö után furcsa dolgokat müvelt a gép, azt azota simán használom!
Egy kis segitcség:4honapos!
Ha esetleg tulcsusztál az idön!
És még és még!!!!<#hawaii>#hawaii>
Érdemes felrakini a Vistát? Van olyan crack hozzá, hogy soha többé ne keljen aktiválni?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Veriyfing DMI ...
Boot from CD: (holott nem pörög fel az író)
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK...
A másodlagos winchesteren megtalálhatóak a Boot könyvtár és a bootmgr, illetve a BOOTSECT fileok. Azt mondjuk nem tudom, hogy kellenek-e ezek oda, ha igen, valyon az elõzõ telepítésbõl maradtak ott?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha van 1db vinyóm 3db partícióval. Az egyiken van a Vista, a másikon csak fájlok és a 3.ra rá szeretnék tenni egy XP-t, akkor azt így utólag fel lehet tenni? Vagy majd a bootolásnál trükközni kell? Elõre is köszi!
vagy Biosban átállítod az elsõdleges Bootot CD-re, de ezt késõbb vissza kell állítani. Én mindig a fenti módszerrel oldom meg ezt.... Remélem ez volt a gondod x)
Bár lehet eltértem egy kicsit a topic címétõl<#idiota>#idiota>
van két vincsesztered. az egyikrõl át akarod pakolni az XP-t. Miért? Vagy én értelmezem félre, te pedig, légyszives fogalmazz világosan. Lehet a többiek csuklóból megértik, én már csak ilyen vagyok. Segíteni tudnék, de amíg nem értem mi a problémád, addig suxx
/*WTF?!*/
Töltsük le az internetet!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Bazinga!
/*WTF?!*/
Az odáig okés, hogy partition managerel letörtöm a linux partícióit, fr utána nem fog elcseszõdni a boot? Ha igen, akkor hogy tudom helyrehozni?
Töltsük le az internetet!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB