Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Már elolvastam, hogyan kell köszi.

Magyar Vistára nincs. Tedd fel az angol MUI-t, utána töltsd le a DreamScene-t és ezután tedd vissza magyarra. Így menni fog magyar Vistán is.

kirol
És magyar Vistán?
Egy E6600-ason 8800 GTS (640M😎-el 2 2 gb RAM-al csak eldöcögne. Legalább próbaképpen megnézném.

Már hónapok óta van ez az úgynevezett "crack". Ezt alapból nem lehet bekapcsolni, az angol Vistán az update szedi le Ultimate Extraként. Nagyon viszi a processzort, csak erõs gépeken érdemes vele foglalkozni.

kirol
Nem is tudtam ,hogy van ilyen. Az Ultimate -ben ezt hol lehet bekapcsolni?
Az asztalon egy háttérkép lehet egy zuhanó vízesés? Nem semmi lenne.

Az ott írt media player ezt hogy csinálná meg?
XP-n lehet ilyet csinálni?

128bit
http://hirek.prim.hu/cikk/61060/Feltörve ez is! 😊

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

Nekem mûködik jól.
asysoft
Mindig a legfrissebbet kell használni mindenbõl, fõleg a driver-telepítgetõ programokból!

/*WTF?!*/

Hello!
Fel akartam telepíteni az Adobe Photoshop CS2 magyar változatát Vistára, de körülbelül a telepítés 80%-nál kiakad. Azt írja, hogy nem telepedett fel, próbálja meg újra. Elõfordulhat, hogy nem kompatibilis? Próbáltam 32bitesen is és aztán újraraktam a wint 64bitre, de így sem jó. Aki tudja, hogy mi a gond legyen szíves segíteni. Köszi 😉

aaasdd
Sziasztok!
Van egy Vistám és fel akartam telepíteni az Alcohol 120%-ot és a telepítés közben kékhalállal meghalt a gép és azóta is a bekapcsolás után 2 másodpercel ugyancsak kékhalállal meghal. Csökkentett mód ugyancsak kékhalál, tehát nem tudom mit tehetnék. Van vmi módszer az újraélesztéshez vagy csak a reinstall segíthet?
The FlashBack
<#ejnye1>

joshua
Bocsi, most néztem meg a FAQ-ot<#idiota>

joshua
Na azt nekem leírja vki hogy mit kell tennem ahhoz h legyen rendes boot ha elõbb a Vistát raktam fel és utána egy XP-t akarok? Elõre is köszi!

The FlashBack
akkor lehet azon a HDD-n valami hiányzik a bootoláshoz

agyhalál
"Bootolgatós srác" 😊

Köszönöm, megpróbálom. Bár ha a dolog BIOS részét nézem, mûködnie kellene a gépnek anélkül is, hogy megpiszkálnám. A first boot device az a HDD amin a Vista van. Ezért is nem értem, hogy az indításnál miért írja ki, hogy CD-rõl bootolna, holott bent van a Vista telepítõ és még csak fel sem pörgeti a lemezt.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

The FlashBack
Biosban próbálkoztál? Volt már nekem is ilyen.

128bit
Figyu már bootolgatos srác!
Nekem is volt ilyenem ,h nem bootolt csak telepitö lemezzzel a vista!
Na nekem ugy javult meg ,h a biosban nyomtam egy load optimális beálitást,azaz a optimális beálitást tölti be a biosban!AZtán indultunk rendesen!

128bit
Mindenkép érdemes Vistát felrakni ha van 2g memod akkor ugy fog szálni mint egy állat!😊
crack van hozzá de én azt mondom felesleges hisz activálás nélkül lehet használni 4 honapig !Leghalább is én 4 honap alat mindig ujrarakom a gépem m ugyhogy nem aktiválgatok cracelgetek !Egyszer kiprobáltam a cracket ,jo is volt de valamit bezavart a rendszerben egy idö után furcsa dolgokat müvelt a gép, azt azota simán használom!
Egy kis segitcség:4honapos!

Ha esetleg tulcsusztál az idön!
És még és még!!!!<#hawaii>

SD456
Hy all!

Érdemes felrakini a Vistát? Van olyan crack hozzá, hogy soha többé ne keljen aktiválni?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

agyhalál
Mit lehet a következõ problémával elkövetni? Vistát feltelepítettem egy 3 winchesterrel és egy optikai meghajtóval rendelkezõ gépre amin már volt elõzõleg Vista. Most valamiért nem akar winchesterrõl bootolni, csak úgy ha bent van a telepítõ lemez és amikor felszólít, hogy az arról való bootoláshoz nyomjak meg egy gombot, akkor engedem továbbfutni a folyamatot. Ha a merevlemezrõl akarok bootolni, akkor pedig ez az üzenet fogad:
Veriyfing DMI ...
Boot from CD:
(holott nem pörög fel az író)
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK...
A másodlagos winchesteren megtalálhatóak a Boot könyvtár és a bootmgr, illetve a BOOTSECT fileok. Azt mondjuk nem tudom, hogy kellenek-e ezek oda, ha igen, valyon az elõzõ telepítésbõl maradtak ott?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

bon
Részleteket nem tudok, én csak Vista-t használok.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

joshua
És hogyan, vagy mivel?

bon
a Boot-oláskor trükközni kell.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

joshua
Na akkor mégegy kérdésem lenne😄
Ha van 1db vinyóm 3db partícióval. Az egyiken van a Vista, a másikon csak fájlok és a 3.ra rá szeretnék tenni egy XP-t, akkor azt így utólag fel lehet tenni? Vagy majd a bootolásnál trükközni kell? Elõre is köszi!

The FlashBack
nameghátigen, XP totyik is van, mondani is akartamxD

joshua
Majd holnap kipróbálom. Én is ezt akartam. Na nem offolok tovább. Bocsi😄

The FlashBack
jaa. Reborn Ed. Akkor szeirntem húzd ki azt a vinyód. Soha nem használtam még Rebornt. Szerintem arra a maxegy órára, nyugodtan kihúzhatod, aztán amelyik XP elindul ott majd szerkeszted a boot.ini-t, ha szükséges. reflexbõl így csinálnám

joshua
Nem ez a gond. Már cd-rõl bootol. Bejön egy menü ahol lehet választani h telepítse vagy stb (ez egy Reborn Edition). Na és rámegyek a telepítésre és kapásból elindul a már meglévõ XP.

The FlashBack
Van két vinyód. mikor berakod a telepítõ CD-t, elindul a már fenntlévõ XP-d. ez nálam is ígyvan. asszem nálam F8, és bejön egy Bootmenü, kiválasztom a CDmeghajtót, amelyikben van a CD. És elindul a telepítõ. Hogy ez melyik gomb, alaplap függõ

vagy Biosban átállítod az elsõdleges Bootot CD-re, de ezt késõbb vissza kell állítani. Én mindig a fenti módszerrel oldom meg ezt.... Remélem ez volt a gondod x)

joshua
Na bocs. Lehet h tényleg furán fogalmaztam. Tehát van egy vinyón egy XP. Fel akarok tenni egy másik vinyóra egy másik XP-t. Csak az a baj h bebootol a dvd-rõl. Mivel ez egy Reborn edition kiválasztom h telepítse és erre elindul a már fenn lévõ XP. Tehát ezt hogy tudnám megoldani? Elõre is kössz!

Bár lehet eltértem egy kicsit a topic címétõl<#idiota>

The FlashBack
nem teljesen világos.

van két vincsesztered. az egyikrõl át akarod pakolni az XP-t. Miért? Vagy én értelmezem félre, te pedig, légyszives fogalmazz világosan. Lehet a többiek csuklóból megértik, én már csak ilyen vagyok. Segíteni tudnék, de amíg nem értem mi a problémád, addig suxx

joshua
Oké. De most ugye fenn van egy XP és ha fel akarom rakni egy másik vinyóra, akkor amikor kiválasztom h telepítse a bootba, egyszerûen elindul az amelyik már fenn van. Húzzam ki akkor ezt a vinyót? Vagy van más megoldás? Elõre is köszi!

The FlashBack
igen lehet. De ha utoljára a Vistát rakod fel, akkor az lesz az "elsõdleges" tehát az fog elindulni minden gombnyomás nélkül, ha csak utólag át nem állítod a boot.ini-t

joshua
Szevasztok! Még lenne az a kérdésem, hogy ha 2db XP-t felrakok a gépre, és utána egy Vistát is, akkor rendesen a bootba lehet majd váltani mind a 3 között? ELõre is köszi!

asysoft
Az a gond, hogy a grub a Linux particióján tárolja a konfigurációs fájljait, így ha azt törlöd, meg vagy lõve. De ez OFF😊

/*WTF?!*/

asysoft
Szerintem megold.

/*WTF?!*/

KILLER2
GRUB van fent mint bootmanager. A linux egy másik partíción van mint a Vista és egy harmadik asszem a boot, amint az XP van, de azt már nem is indítom el. De léyneg a lényeg, hogy a Vista DVDrõl egy helreállítás megold mindent vagy nem?

Töltsük le az internetet!

The FlashBack
boot.ini x)

Mr Manson
és van benne egy kis Half Life 2 😄 naon jó

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

precision
Hát ha nem azt a particiót törlöd (formázod) ahol az mbr (main boot record) van akkor megmarad a bootmenü...valszeg a linuxé van fent, ahogy írták elõttem, grub v. lilo.

Bazinga!

asysoft
Attól függ, milyen bootmanagert használsz. Ha Grubot (esetleg LILO-t😊), akkor berakod a Vista DVD-t, s ott helyre tudod majd állítani. Egyébként a törléshez még PM sem kell, jobbklikk a sajátgépen->kezelés, s ott a lemezkezelõben le tudod törölni.

/*WTF?!*/

KILLER2
Kicsit bõvebben:
Az odáig okés, hogy partition managerel letörtöm a linux partícióit, fr utána nem fog elcseszõdni a boot? Ha igen, akkor hogy tudom helyrehozni?

KILLER2
Vista alól hogy tudok törölni egy Linuxot?

bon
Rossz helyen kérded.

Egy kicsit lemaradtam segítsetek. Most melyik Office a legjobban felszerelt?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

The FlashBack
Köszönöm... Fura, de tényleg jó.

semmi gond, szívesen segítettem😊

joshua
Oké gondoltam csak biztosra akartam menni😊

nem jók rá

joshua
Lehet h hülye kérdés de az XP-s témák jók Vistára? Csak mert most perpill leszedtem a Vistát és elfelejtettem kipróbálni😄