Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CTRL-t nyomva tartod és a scroll-t görgeted

urbijoe
ikonokat hogy lehet kisebbre venni?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Ez vicc b+, és az audigykhez még mindig csak márciusi driver van hivatalosan. Gondolom gõzerõvel dolgoznak most rajta, hogy az új driver ne mûködjön együtt a tört alchemy-vel.
bon
Sound Blaster Live tulajoknak jó hír: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

scs17
Szívesen! 😊

KÖSZÖNTEM SZÉPEN!
Például ezzel a programmal: >> LINK <<

Üdv mindenkinek!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Vistan belül, hol tudom megnézni, hogy mi a termékkulcsom? A "Rendszer"-ben csak termék azonosítója van, de nekem az nem jó!
Az everest nekem nem megy, mert azt írja, hogy csak Home verzióban inygenes...

Köszi elõre is!
asysoft
Legközelebb az utolsó pillanatban aktiváld, én is így csinálom Vistával (hátha újra kell húzni, s ne csökkentse feleslegesen a lehetõségeim számát😊)

/*WTF?!*/

Dobozban van benne a két lemez, és azt irja használatban van a kulcs nem tudom aktiválni neten csak telefonon, vagy veszek uj kulcsot.Azt hiszem most aktiváltam volna negyedszer.Szivás az OEM-s XP-met is tizszer lehetett neten aktiválni.Köszönöm a segitséget.Holnap telefonálok.
Mr Manson
OEMhez nem, csak amit megveszel. Mást nem is használhatsz!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

bon
A dobozos ultimate-hez jár. Az OEM-nél már nemesküdnék meg, de a 64bit-es lemez megrendelhetõ külön. Itt: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
A dobozoshoz van doboz, ja és ha jól emlékszem szerepel a cimkén is, hogy OEM vagy a másik verzió. Licenszekrõl info: link
Aktiválást meg ha nem megy neten akkro telefonon kvagy sms-en is megcsinálhatod.

Ja és még egy kérdés az Ultiméthez jár alapbol mind a két lemez (32-64bit)?
Szisztok, mit tudtok a dobozos kiadás licenszeléséröl? Elméletileg hányszor lehet aktiválni neten keresztül?És honnan tudom meg hogy OEM-s e vagy dobozos a tulajdonomban lévö?
bon
Nincsen magyar nyelvi fájl tudtommal, és ha lesz akkor is csak bizonyos tipusokhoz lesz letölthetõ. A Home Premium-ra nem lesz, abból muszály magyar verziót leszedned.

The FlashBack
nekem nero7 essetialszom van. ilyenrõl még nem is hallottam h sótájm, de lehet énvagyok a hülye

Zsoltika 007
Hát azt nem kicsit nézted el... Sp1 még nagyon nincs.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

én a microsoft honlapon találtam sp1-et vistához, de lehet csak elnéztem, viszon 2 óra után fejleményeim vannak, a nero 7ben van a show time progi és annak bejelöltem, hogy 5.1 és teljen jó, csak ezt mér baszták el ennyire a media playerrel,
The FlashBack
örülj, nekem egysem szól. a hangkártya gyártók többsége, azt mondta, addig NEM HAJLANDÓK drivereket fejleszteni Vista alá, amíg nincs SP1. ezvan

valki tudna nekem segíteni problémám van a az 5.1-el vita alatt

amikor xp alatt halgattam rajta mp3-at vagy filmet néztem simán használta a gép a mély-nyómót is viszont a vista csak a front L-R és igy elég gagyi zenét halgatni.......

integrált msi hangkártya de nincs hozzá vista driver....

mondjuk simán fölismerni vezérlöpultba meg simán tudom ott megszolaltani a hagszorókat 1-enéknt....

köszi elöre
tommygiant
Ha sikerül megcsinálnod, hogy jogtiszta legyen, akkor elvileg a Windows Update-tel le lehet tölteni nyelvi csomagokat, és ha szerencséd van, van köztük magyar is.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

zolo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha leszedek egy angol verziót, akkor abba utólag át lehet tenni a magyar nyelvi fájlokat?
Vagy tud adni valaki egy letöltési linket, nem torrenteset, magyar verzióhoz?Lehet fizetõs is... Bocs a warezért..

http://flickr.com/photos/zolika90/

Samanó
és bõven elég a normális futtatáshoz!😊

DjDano
Microsoft.Windows.Vista.Magyar.32bit-REFRONTERED

zolo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hello

Láttam torrenten, hogy sokfajta verzió van eme oprendszerbõl.Nekem Home Premiura lenne szükségem, és jó lenne ha magyar lenne.Melyik tört verzió felel meg ennek a kettõnek? Holnap veszek 512mb ramot, így összesen 1gb 256mb ramom lesz, ez már elég a normális futáshoz?

http://flickr.com/photos/zolika90/

KILLER2
Megoldva.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Emberek, eltüntettem a nyelvi eszköztárat. Hol tudnám visszavarázsolnia szart menüre?

KILLER2
Lenne egy olyan problémám, hogy egy játékhoz angol billentyûzetkiosztás kéne, viszont ha átrakom a nyelvi eszköztárban angolra, akkor azt csak egy alkalmazáshoz teszi, ha meg lekicsinyítem a játékot és akkor rakom át, megint csak nem a játékra alkalmazza az angol billt.

Atkamon
Nekem csak olyan volt egyszer régen, hogy hogy semmi sem állt le... tehát ott volt hogy "Shutting Down..." és nem állt le... de aztán azóta nem volt ilyen

hát még a driverek nem tökéletesek.próbálkoz a leg-legfrisebbel.
én ezért nem raktam még fel driver-t a karimhoz.bár azt felismerte.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Samanó
nem babráltál valamit az energia beállításoknál?

DjDano
Valaki találkozott már a Vista-ban Shutdown problémával? A Vista egyszerûn nem hajlandó leállítani a gépet... Vinyók leállnak, monitor kikapcs, de a tápegység ventillátora forog tovább!

Plusz még hibernálásnál is egyszerûen újraindul a gép 😞

Samanó
ott a pont. NEM😄...akkor az elõzõ üzenet törölve xD.
Na mind1, próbálok még kutakodni, csak hát eléggé idegesítõ, amikor lefagy filmnézés közben és mint amikor beragad a kazetta ugrál a hang!😄..
Azért köszi a segítséget.<#eljen><#smile>

The FlashBack
miért?
kapsz hibaüzenetet?:|

Samanó
nem tudom esetleg, nem tudod, hol lehet megnézni az ilyen hiba jelentéseket Vista alatt?:S háth aott találok valamit <#email>

The FlashBack
kituggya:|

Samanó
megnéztem azt és nem volt semmi, ez volt az elsõ amivel kezdtem, pont egy "fagyás" alkalmával néztem és nem volt semmi. Egy vírus írtóm van fent, tehát nem nagyon tud összeakadni semmivel:S.....
Nem tudom mi lehet a gond. 2 hete vettem a gépem és gyárilag volt fent rajta a Vista. Lehet hogy eredetileg csesztek el valamit?xD<#lama><#lama><#lama>

The FlashBack
a futó alkalmazások között nincs valami feltánõ? akár vírus is lehet.
nálam pl akkor volt ilyen mikor a symantec és a nod vírusírtók összeakadtak. ez mind XPalatt x)

Samanó
Hali!
Nekem oylan gondom lenne, hogy miközben fut a gépem, befagy bizonyos idõközönként:S.,,,,,,ezalatt azt értem, hogy miközben használom a gépet lefagy de utána ismét megy( gyors megoldás az volt hogy elkezdtem kattingatni és feléledt a gép)😄.....nem tudom mi t tehetnék, mert a gép, nem egy 486-os.( Intel Core Duo 1.8 GHz, 1 Gbyte RAM, 250 vinyó, GeForce 7300 GS 256Mbyte) ja és a Windows Vista Home Premium van fent..mit tegyek??????HELP!😄..
Amúgy a hang problémán elvileg a kX segít, ismerõsömnek az 5.1 tökéletesen megy, amióta felrakta....nekem van hang mindenhol, de sajnos torz, bár, ha tálcára teszem a Windows Media Player-t akkor nem😄..
Ennyit tudtam mondani.

The FlashBack
nyugi, ha valaki tud, majd segít... x)

spidey91
Nekem is help!

<#help><#help><#help>

Gépem ati X1900 4200

The FlashBack
feltettem a kX-et, van hang, (a windows hangjai) de zene, és hasonlók továbbra sincsenek. 5let?

spidey91
Help!
a kövi a gondom:
VAn egy NETGEAR WPN111 USB ADAPTEREM(2.0 US😎
ahmire jön a másik szobábol nekem a net
van egy Windows ista Home Premiumom amin meg nem megy!!
a kövi törtnéik bedugom a gépbe a adapter berakom a gyári CDt felrakjra látja a netet csatlakozom HAPPY
De ha lekapocslom vag y ujrainditom a gépet akkor nem találja meg a netet hanem ki kell huzni ujra bedugni vagy ujra kell tenni az illesztöprogramot

mit tegyek h ne kelljen állandoan ezzel zorakozni????

Gépem ati X1900 4200

The FlashBack
üdv.
nemrég szántam rá magam, hogy kipróbáljam a vistát. tetszik tetszik, de néha elég idegesítõ, de ezek majd még konfigurálva lesznek. Ami kiakaszt, hogy nemtudok hangot varázsolni. SoundBlaster Live-em van, szedtem le hozzá Vistás drájvert, de egy elég érdekes üzit kapok, amivel nemtudok mit kezdeni:
Setup is unable to detect a supported product on your system.Please ensure that your pruduct is propeply installed before running this setup program.

Oké. Angolommal nincs baj, de nemtudom mit kezdjek:|

igen, megmarad
a boot menü akkor veszik el, ha vmi oknál fogva formázod a c meghajtót, mert arra írja a rendszerindító fájlokat...

Sziasztok!

Ha Winxp-m van s egy másik particióra felrakom a Vistát lesz boot menüjük? Tehát megmarad a régi rendszer is? Valaki tapasztalattal rendelkezeik?

Írjatok

kopa1
1. Nincs
2. Nem muszály, de ajánlott

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

urbijoe
ja!!
van a vistában olyan csevegö progi amivel a háloban összekötött gépek közt lehet kommunikálni?
és x 1100-es kártya van a gépbe, muszály ahhoz a catalyst vagy elég az alap driver?
mert minden catalyst-al néha nem áll le a gép csak egy zöld képernyö van,de a sogornak ugyanilyen kártya van benne és semmi baja

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5