Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Vistan belül, hol tudom megnézni, hogy mi a termékkulcsom? A "Rendszer"-ben csak termék azonosítója van, de nekem az nem jó!
Az everest nekem nem megy, mert azt írja, hogy csak Home verzióban inygenes...
Köszi elõre is!
/*WTF?!*/
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Aktiválást meg ha nem megy neten akkro telefonon kvagy sms-en is megcsinálhatod.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
amikor xp alatt halgattam rajta mp3-at vagy filmet néztem simán használta a gép a mély-nyómót is viszont a vista csak a front L-R és igy elég gagyi zenét halgatni.......
integrált msi hangkártya de nincs hozzá vista driver....
mondjuk simán fölismerni vezérlöpultba meg simán tudom ott megszolaltani a hagszorókat 1-enéknt....
köszi elöre
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy tud adni valaki egy letöltési linket, nem torrenteset, magyar verzióhoz?Lehet fizetõs is... Bocs a warezért..
http://flickr.com/photos/zolika90/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Láttam torrenten, hogy sokfajta verzió van eme oprendszerbõl.Nekem Home Premiura lenne szükségem, és jó lenne ha magyar lenne.Melyik tört verzió felel meg ennek a kettõnek? Holnap veszek 512mb ramot, így összesen 1gb 256mb ramom lesz, ez már elég a normális futáshoz?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
én ezért nem raktam még fel driver-t a karimhoz.bár azt felismerte.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Plusz még hibernálásnál is egyszerûen újraindul a gép 😞
Na mind1, próbálok még kutakodni, csak hát eléggé idegesítõ, amikor lefagy filmnézés közben és mint amikor beragad a kazetta ugrál a hang!😄..
Azért köszi a segítséget.<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Nem tudom mi lehet a gond. 2 hete vettem a gépem és gyárilag volt fent rajta a Vista. Lehet hogy eredetileg csesztek el valamit?xD<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
nálam pl akkor volt ilyen mikor a symantec és a nod vírusírtók összeakadtak. ez mind XPalatt x)
Nekem oylan gondom lenne, hogy miközben fut a gépem, befagy bizonyos idõközönként:S.,,,,,,ezalatt azt értem, hogy miközben használom a gépet lefagy de utána ismét megy( gyors megoldás az volt hogy elkezdtem kattingatni és feléledt a gép)😄.....nem tudom mi t tehetnék, mert a gép, nem egy 486-os.( Intel Core Duo 1.8 GHz, 1 Gbyte RAM, 250 vinyó, GeForce 7300 GS 256Mbyte) ja és a Windows Vista Home Premium van fent..mit tegyek??????HELP!😄..
Amúgy a hang problémán elvileg a kX segít, ismerõsömnek az 5.1 tökéletesen megy, amióta felrakta....nekem van hang mindenhol, de sajnos torz, bár, ha tálcára teszem a Windows Media Player-t akkor nem😄..
Ennyit tudtam mondani.
a kövi a gondom:
VAn egy NETGEAR WPN111 USB ADAPTEREM(2.0 US😎
ahmire jön a másik szobábol nekem a net
van egy Windows ista Home Premiumom amin meg nem megy!!
a kövi törtnéik bedugom a gépbe a adapter berakom a gyári CDt felrakjra látja a netet csatlakozom HAPPY
De ha lekapocslom vag y ujrainditom a gépet akkor nem találja meg a netet hanem ki kell huzni ujra bedugni vagy ujra kell tenni az illesztöprogramot
mit tegyek h ne kelljen állandoan ezzel zorakozni????
Gépem ati X1900 4200
nemrég szántam rá magam, hogy kipróbáljam a vistát. tetszik tetszik, de néha elég idegesítõ, de ezek majd még konfigurálva lesznek. Ami kiakaszt, hogy nemtudok hangot varázsolni. SoundBlaster Live-em van, szedtem le hozzá Vistás drájvert, de egy elég érdekes üzit kapok, amivel nemtudok mit kezdeni:
Setup is unable to detect a supported product on your system.Please ensure that your pruduct is propeply installed before running this setup program.
Oké. Angolommal nincs baj, de nemtudom mit kezdjek:|
a boot menü akkor veszik el, ha vmi oknál fogva formázod a c meghajtót, mert arra írja a rendszerindító fájlokat...
Ha Winxp-m van s egy másik particióra felrakom a Vistát lesz boot menüjük? Tehát megmarad a régi rendszer is? Valaki tapasztalattal rendelkezeik?
Írjatok
2. Nem muszály, de ajánlott
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
van a vistában olyan csevegö progi amivel a háloban összekötött gépek közt lehet kommunikálni?
és x 1100-es kártya van a gépbe, muszály ahhoz a catalyst vagy elég az alap driver?
mert minden catalyst-al néha nem áll le a gép csak egy zöld képernyö van,de a sogornak ugyanilyen kártya van benne és semmi baja
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5