Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
A vista elég jól rendbentartja már álló helyzetben a gépet, nem véletlenül tették el jó mélyre a restartot, alapesetben nem kell használni, az altatás+hibernálás bõven elég.
slylecz13: sajnos nem tudom mit lehetne kezdeni vele, nekem még sosem sikerült ad-hoc kapcsolaton át netet megosztani, csak úgy, ha a hálókártya tudott bázisállomásként mûködni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lenne egy tök amatõr kérdésem:
Van két Acer laptop, az egyik csatlakozik LAN-on az internetre (ezen Vista SP1 van) a másikat (amin XP SP3 van) pedig ezen keresztül szeretném WLAN-al hozzákapcsolni (ad-hoc).
Megadom a hálózat nevét, a biztonság tipusát (WPA2), majd jelszó és végül felajánlja, hogy megossza-e az internetet. Kiválasztom, de a következõ üzenetet írja ki:
A Windows nem tudta beállítani az internetkapcsolat beállítását (ICS).
Mit rontottam el?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#38378: Nekem nem kell sleep, ne fogyasszon áramot 10 órán keresztül ha nem vagyok itthon. Majd sleepelem ha akarom. :D
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
ráadásul azt is be lehet állítani az energiagazdálkodásnál, hogy mit csináljon powergomb megnyomásra.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
de gondlom sok féle egyéb leálításal kapcsolatos kis progi található.
De még átböngészném a csoprotházirendet is a Vista-ban, hátha van egyéb lehetõség ami bekapcsolható.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Vista: Start->Nyilacska->Mûvelet (3klikk), esetleg leállításnál Start->Piros leállás gomb (2klikk)
XP: Start->Leállítás->Mûvelet (leállítás, újraindítás, kijelentkezés) 3 klikk
van egy egyedi problémám, de hátha tud valaki segíteni:
van egy kis vista-s problémám:
semmilyen rendszerbeállításba nem tudok belépni, még az asztalon a testreszabás menübe sem. ha rákattintok, bejön a kurzor melletti töltést jelzõ animáció, vár egy kicsit, majd nem jön be semmi.
nincs rendszergazda fiók, csak 1 fiók van amit használok.
a vezérlõpultba be tudok lépni, viszont a felhasználói fiókokba, vagy bármilyen mélyebb beállíátsba nem!
próbálkoztam, a system vagy a rendszergazda fiók engedélyezéssel, de az sem ment mert ahhoz sincs jogosultságom h engedélyezzem :S:S
a vezérlõpult bejön, viszont a felhasználó fiókok már nem.
ha bárki találkozott már ilyennel kérem, hogy írjon!
[email protected]
elõre is köszi
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Start, Leállítás, Újraindítás
Pont ugyanúgy 3:D Viszont a leállítás 1-gyel kevesebb gomb lett, szerintem jó ez így.
Lehetne ilyet varázsolni belöle?
Köszi
Egyébként éppen most töltöttem le a hálókártya driverét, amit sikerült is feltennem és most már szedi a FS oldaláról a frissítéseket. Remélem ezek után a még zûrös hardver elemek is helyre kerülnek...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Keresd elõ a laptop driver lemezét vagy nyomozd le a neten,val.szeg hálókártya drivert fel kell tenned
FS Pa3553 laptopra feltelepítettem a Vista hpme Premium 32 bites változatát.
Szerettem volna a drivereket is feltenni hozzá, ami úgy történik ennél (meg a többi FU-SI modellnél), hogy egy driver detective programot kell letölteni és az magától letölti a drivereket.
Csakhogy: hiába dugom be az ethernet kábelt, nem ismeri fel a hálózatot. Az írja: Hiba:814: A szélessávú kapcsolat létrehozásához szükséges ethernet kapcsolat nem található... stb. Az eszközkezelõre pillantva pedig azt látom, hogy a Hálózati vezérlõ és a hálózati kártya hibásnak van jelölve (sárga háromszög). A tulajdonságainál viszont azt mondja, hogy az illesztõprogrammal nincs baj, az eszköz jól mûködik.
Mit tudok csinálni, hogy legyen internetem?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
A microsoft pedig már kirakta az update-re az SP2-t :)
Aki feltette az Sp2 az tapasztalt javulást? Illetve az aktiváció ugyanúgy megmarad vagy újra kell aktiválni?
Ami kint van torrenten az már az a verzió amit a microsoft nem sokára ki tesz az update-re??
Jobb klikk az óra mellett az outlook ikonján és elrejtés kis méretnél. EKkora ha leminimalizálod nem fog látszódni a tálcán az outlook, csak az óra mellett.
A topic-ban van a progi. De nem vmi okos, mert úgy mûködik, hogy el kell indítani egy valóban kicsi alkalmazást (pl. indítópult-ból) minden rendszer indításkor, majd a WinMail-t úgy lehet az értesítési területre minimalizálni, hogy jobb klikk ennek a proginak az ikonján és "Hide".
Megnyitni természetesen 2x klikk az ikonon és megnyílik, de ha újra minimalizálod, akkor a WinMail a tálcára teszi Magát. Próbáld ki, de szerintem macerás....
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Vista ... Outlook kerdes . Most hasznalom elosszor es az lenne a kerdesem hogy meg lehet e oldani azt hogy a csak a toolbar-ban legyen a taskbar-ban nem .
Koszi
ゾルターン
•tartalmazza az SP1 óta megjelent frissítéseket, hibajavításokat
•gyorsabb és hatékonyabb keresés a Windows Search 4.0 által
•a Bluetooth 2.1 szabvány ismerete
•a beépített írószoftverrel immáron Blu-ray korongokra is írhatunk
•a 64 bites VIA processzorok támogatása
•a Windows Connect Now (WCN) révén a Wi-Fi konfigurálása leegyszerûsödik
•a Wi-Fi kapcsolat tétlensége esetén azt "alvó állapotba" küldi
•az exFAT fájlrendszer esetében lehetõvé teszik az UTC idõbélyegek használatát, így a különbözõ idõzónák között pontos fájlszinkronizációra nyílik lehetõség
•a gadgetek erõforrásigénye csökken
Tehát tulajdonképpen az eddig megjelent javítások gyüjteménye. Tehát akinek fent volt eddig az összes javítás annak számottevõ újdonság nincs benne.
Engem pl. csak a Wifi cucc érdekel belõle.
Sztem aki teheti rakja fel mert mgéri.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A hivatalos verziót vajon miért nyirbálták meg?!