40038
-
#38718 fúúúúúj -
#38717 Windows Vista SP2 Gamer Edition (X64) -
#38716 Ha egyszer igaz. :) -
#38715 bocsi ezt nem ide akartam -
#38714 HA felrakom a sima Rc-t akkor azt tudom frissíteni a legújjab verzióra? -
EasyLife #38713 az mitől van hogy ha feltelepítek valamit, játékot programot akármit baszik kitenni az asztalra ikont? -
Apocalipto #38712 Micsoda támogató közönség lett itt hirtelen -
BBencze #38711 Támogatom... -
#38710 Támogatom... -
Apocalipto #38709 Támogatom... -
#38708 :)
van igen, de xp-re is kellene -
#38707 Azért a vásárlással inkább várja meg a windows7t szvsz. -
#38706 Már az SP1 is jó rendszer, nyugottan megvásárolhatod. -
CyrSyS #38705 Sziasztok!
Az SP2-vel megjelent Vista mennyire jó rendszer? Gondoltam a váltásra és ezt szemeltem ki: "Windows Vista with SP2 x64"
WIN7-et nem vállalok még be mert nem bízom a nem teljes rendszerekben annak ellenére hogy nagy dicséretnek örvend!
Válaszokat köszönöm! -
Szuni #38704 -
tompka #38703 Persze, hogy nem. Mivel azt külön le kell szedni és bemásolni a progihoz :D -
#38702 Mahjong Titans -
Szuni #38701 Tudom hogy ez kicsit offnak számít, de ezt a forgó módos izét nem találom a modifikációk között ;) Help. A progi jópofa. -
#38700 Szevasztok
baj van
2napon belül másodszor omlott össze a Vistám,acpi.sys driver volta hiba okozója és semmilyen programmal nem volt rendbehozható
hogy tudnám megnézni hogy nem hardveres-e a probléma?most töltöm a Win7-t,azt fogom most felrakni -
#38699 a vistán van mahjong? :D -
#38698 A Vista mahjong-ját xp-re nem lehet át rakni?
Találtam egy packot de abban nincs benne -
#38697 Próbáld meg azt az USB-t egy másik gépbe, illetve egy másik USB-t a tiédbe, akkor már biztosan kiderül mivel van baj. -
#38696 Nem tudom, holnap hozok egy másikat kipróbálni, de bedugtam a gép elejébe és hátuljába is de nem volt jó sehol se. -
#38695 Nem lehet, hogy kontakt hibás? -
#38694 Van még egy problémám.
Bedugom a pendrive-ot (mp3 lejátszó) az usb-be, megjelenik a tálcán az ikon, hogy csatlakoztatva van, megjelenik a meghajtók között is majd eltűnik, aztán megint megjelenik és megint eltűnik és ezt csinálja egyfolytában. -
#38693 Az miért van, hogy a területi és nyelvi beállításokban a billentyűzet nyelve csak magyar (nincs más a listában), de ha bekapcsolom a nyelvi eszköztárat akkor még van 2 angol és izlandi a magyaron kívül? -
#38692 Alapból törölni kelet volna a régi Windows-t tartalmazó partíciót, és utána telepíteni újra a Vista-t, mert most már kicsit macerásabb lesz a törlése. Elvileg saját tulajdonba vétel a régi Windows mappán, majd törlöd. Ah es nem működnie akkor a legjobb megoldás egy lemezről futtatható oprendszer alól törölni a régit. -
#38691 ?? -
#38690 Sziasztok azt szeretném me4gkérdezni hogy a vistát ujra raktam a gépen de az elözö verziot ugye lementi azt hogyan tudom lestedni a gépröl ?? -
#38689 talán kapcsold ki az indexelést meg a defragot... -
Apocalipto #38688 A kettőnek mi köze egymáshoz? Ha nem tetszik hogy kerreg kapcsold ki az indexelést. -
#38687 ráhugyozok a gépre nemigaz hogy fél órája tekeri a vinyót ez a féreg vista és nem tudok megírni egy lemezt -
tompka #38686 A RocketDock nagyon jó. Van hozzá forgó ikon mód is, meg lenyíló menü is :) meg stb :) én használom -
#38685 jobb lehet, hogy van - ez ingyenes és működőképes, van hozzá egy csomó plugin, ha módosítani akarod. (további ötletek) -
#38684 aha
és ebbe a kategóriában van valami jobb? -
#38683 rocketdock.com
nincs beépítve.
úgy tudod előhozni, hogy feltelepíted. -
#38682 No srácok
nekem amíg Xp-m volt volt egy Vista Skinem amihez volt egy bizonyos Rocket Dock nevezetű program,kérdésem hoyg az bele van e építve a Vistába és ha igen akkor hogy tudom előhozni.ÉS lehet e 2-t futtatni 1xe
-
Apocalipto #38681 Be kell állítani a BIOS-ban hogy CD-DVDről bootoljon a gép és el fog indulni a telepítő.
Amúgy egy Májkroszoftos link erről -
#38680 szasztok
vista 32-m volt. Leformáztam a windows-os partíciót, h feltegyem a 64 biteset, erre: "NTLDR is missing" üzenetet kapok induláskor, amivel nem tok mit kezdeni. Xp lemeznél is. Ötleteket köszi -
#38679 hogy tudnám magamat rendszergazdává tenni?