40038
-
#26754 lenne egy olyan kérdésem hogy még régebben felraktam a vistát xp helyett (szeptember) és azóta msnen a fájlátvitel rohadt lassú, régebben 1perc alatt átküldtem egy zenefájlt, most viszont tárhelyre kell tölteni, mert iszonyat lassu
de csak nekem és mindig
semmi torrent vagy más p2p nem fut -
#26753 Hali van 1 nagyobacska problemam az internetel !A modemen az ADSL TX/RX led folyton ki alszik ez az adatfolyam ahogy en tudom mar csereltek a modememet!Lehet koze a vistahoz vagy cseszegesem tovabb a szolgaltatot? -
#26752 Nemtudod, hogy hol lehet beállitani, hogy miután msconfigba leszedtem egykét auto inditott programot, ne jelenjen meg mindig inditáskor, az üzenet, hogy "egy vagy több program futtatása le lett tiltva"? az xp be egyszerű volt, de itt nem találok olyan checkboxot, hogy "ne jelenjen meg többé az üzenet". -
#26751 köszi -
#26750 msconfig a futtatásba -
#26749 sziasztok! hol tudok letiltani progremokat, hogy a win betöltésekor azok ne töltsenek be? -
#26748 korrekt.
haveromnak felraktuk és szerintem gyorsabb! vagy ez csak illúzió..
viszont azt nem tudjátok mennyiben más programok tekintetében egy 64bites op rendszer? futnak a normál cuccok? -
#26747 Megéri kipróbálni, azt meg hogy jobb-e döntsd el te, ne más mondja már meg. -
Lennon1975 #26746 Volt fent és el is távolítottam. De ugyanazt írja ki utánna is. -
#26745 Amit hiányol annak semmi köze az Internet Explorer-hez (C:/src/googleclient/... ez nem a windows-hoz tartozó könyvtár). Ha van fent google toolbar akkor távolítsd az el. -
#26744 Jobb, és érdemes kipróbálni. Feltéve ha a géped is bírja. -
#26743 Nem tudom mit problémázol ha van közel 200gb helyed. Egyébként használd a Lemezkarbantartó programot, időnként meglepően sok helyet tud visszahozni. -
#26742 jobb a Vista mint az XP? megéri kipróbálni? -
Lennon1975 #26741 Sziasztok.
Segitségeteket kérem.
Vista van fent a gépemen, de a mai nap történt egy kis malőr. Véletlenül egy csomó fájl kitörlődött a gépből (sajnos nem minden négy éves gyerek ért a géphez)és most ha elakarom indítani az Internet Explorert először kiad egy ablakot ezzel a hibaüzenettel:
Assert in LSP
False
Failed to initialize mutex Err=5
C:/src/googleclient/total_recall_r4_en/common/shared_memory_ptr.h:188
Az alján ott van, hogy "kihagyás" "leállít" "ismét". Ha a kihagyásra kattintok egy párszor akkor behozza a kezdőlapot, de mindig visszaálva a gyári értékekre.
Próbáltam a telepítőlemezt berakni, de nem találtam rajta javítást. Esetleg meglehet keresni valahogy keresni a telepítőlemezen az Explorer telepítőfájlát? Vagy van valami más megoldás? Nem szeretném újratelepíteni az egész gépet. Annyi időm sajna nincs. -
#26740 És ha sokat telepítesz akár kis progit is, akkor a rendszervisszaálítás rögtön szaporodik és gyorsabban mint az xp-n. -
tompka #26739 1. Ez már más op rendszer:) jobb,többet tud,többet eszik :D
Amúgy az IE-ben töröld az internet fájlokat. Én már láttam olyat hogy ez lefoglalt 15gigát :S -
#26738 csá nép!
1. Ez már röhej ami nálam fenn van a Vistán 5 játék és van 175GB szabad heylem! Az XP-n ugyanez az 5 játék + még 7 másik és ott 220GB-om van! Azt mondta valaki régen hogy a temp mappában vannak fájlok amiket töröljek. Hát abba csak 6KB-os kis fájlocskák voltak ugyhogy nem oldódott meg a probléma. Vkinek vmi ötlete?
2. Tud valaki D&G órás gadgetről? -
#26737 Éreztem de nem mertem szólni mert pedestriannál is ezt gondoltam és ő tényleg sp1-ről beszélt. :) -
#26736 most olvastam csak hogy sp1ről volt szó, úgyhogy nem szóltam bocsi:D -
#26735 Asus bios nekem nem ment na mind1. -
#26734 Hogyne élne most is avval van törve nekem (ASUS bios) -
#26733 Tudnál adni egy linket ahol ez fent van? Mert én még mindig a timerstopot használom. Kösz! -
#26732 dell bios. nem tudom van-e másik verzio is, de ezzel megy. -
#26731 Pedig nálam nem ment. -
#26730 Azt írod hogy a bios emu nem fog menni sp1-el. én meg bios-emust használok sp1-el. csak ezt nem értem. hacsak nem arra gondolsz hogy a végleges sp1 fogja megszüntetni. de most még megy. -
#26729 hez :) köszi előre is -
#26728 sziasztok
tudtok egy driver-t egy marvell yukon 88e8071 pci-gigabit ethernet controller -
r4pt0r #26727 Hmm szerintem a megjelenésig nem lesz benne az új biztonsági cucc, mivel akkor sok idő lenne feltörni. Valszeg az nem is lesz benne tesztekben csak a véglegesben. -
#26726 Sp1 után nem fognak menni a törések ugye. (A cikkek szerint amit linkelgettek). Erre írtam hogy már most ki lehet játszani mert van törés ami müxik sp1 alatt is. Míg a többi pl bios emu már nem megy. Erre te jöttél itt az értetlenkedéseddel... (#26720)
Hagy ne menjek már le gyógyiba hogy levezessem neked. -
#26725 Most nem értem hogy mi nem működik. -
#26724 Az hogy az (aktuális) sp1-el megy. A többi ott már nem működik. -
vidobali #26723 De ez is BIOS Emu nem? -
#26722 Felment rá. Vagy mi van vele? -
#26721 Sp1.. -
#26720 Nem él? Én azt használom 2 gépen is. -
#26719 Nem is egy új dolog. Nyáron jött ki. Bootnál hajtódik végre és utánna megy minden szépen.
Ez van a txt-ben mellette:
Microsoft Windows Vista Activator 2007 Build: FINAL
Release Date : 5 June, 2007 , Supplier: RudeBoySes
Computing: x86 and x64 , Languages: ALL
És akkor itt verik a mellüket hogy így meg úgy. :DD
Közben meg a nyáron kiadott crack töri mint a huzat.
-
vidobali #26718 64bites természetesen, bocs -
vidobali #26717 És szabadna tudni mi az? Én 60bites Vistát hasznélok, de csak bios emu, meg timer stopot találtam.
De ha tényleg létezik más, oszd már meg velem légyszi, ne légy önzö -
zoolee #26716 No, megpróbálom mut tud eza 64 bites vista, holnap vagy ha nem is holnap, de a héten ismerős hoz 1 eredeti ultimatet XD és kipróbálom...
És akkor ezentul semi XP .:D
kb mennyit javít az a teljesítmányben, hogy valamien progi egy 64 bites winfoson fut?
Ha még nem is támogatja mert csak 32 bites, valami javulás várható? -
#26715 ilyenkor mosolygok mindíg egyet, abban a tudatban, hogy megvettem :)