40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Pierre75
    Nem értelek, ha olyan jól megy, miért pakolod újra negyedévenként? Túlhízza magát a rendszer, belassul vagy milyen okból?
  • Zsoltika 007
    A bios emu tényleg nem él már de már most van helyette más. Ennyi!
  • [HUN]FaTaL
    Majd lesz más megoldás:D
  • bon
    Egy kis olvasni való: Újraindul a Windowsok eredetiségének ellenőrzése -- a Vista SP1 már nem játszható ki az ismert trükkökkel link
  • Örm
    Kösz!
  • bon
    A crack műkődésben én nem lennék biztos. Egyébként az update felfogja tenni magától (már most is lehet update-ről telepítenni)
  • billy gates
    Talán, bár nem vok biztos benne, viszont nem ékezetessel a működése garantált, sikerült neki már vállalati rendszergazdai fiók jelszavához hozzáférni, kis-nagy betű szám kombináció nem gond
  • Örm
    AZ SP1-hez jó lesz a már meglévő crack, és timer stop exe? Az update automatikusan felfogja tenni ha megjelenik?
  • tompka
    április óta van. de ha folyamatosan érted azaz az utolsó telepítési dátum:július 7. most tettem fel a legújabb nod-ot amiben tűzfal is van benne. :) karácsony előtt akarom majd újra telepíteni a vistát mert....azaz ráfér :) nekem egyáltalán nem lassú amúgy
  • mikiking
    és miota van fent ???? nekemtele van a gépem nod meg mimnden szar
  • tompka
    Nem teccet? Nekem még lasabb gépem van és nagyon jól megy :)
  • mikiking
    érdemes felrakni ? mert az én konfgiommal sem nagyon teccett avista,egy idő után elég szarul ment,lassucska volt cseppet........ lesz külömbség ?
  • Zsoltika 007
    Béta már régóta, most pre rc-nél tartunk (már ez is teljesen használható). Ebből értelemszerűen következik hogy még nem jött ki a végleges.
  • mikiking
    na helo...már kijött a teljes Sp1 is a 32es vistához ???? vagy csak beta ? és miylen változás várható a sp1-el ????
  • Örm
    Kösz! Tudja kezelni az ékezetes betűket és a különleges karaktereket is?
  • tompka
    Jobb katt->átnevezés :D
  • billy gates
    ophcrack-livecd, ezt keresd, a barátod tudja hol...
  • HoReSz1975
    Vista Ultimate, pictures helyett képek legyen ?

Ez a jó, bocsi...
  • HoReSz1975

Ezt valahogy meg lehet oldani, hogy ne pictures -t írjon ki, hanem képek .et pld...
  • Zsoltika 007
    Nem tudok. Valami bootolós linuxos stuffal lehet megoldani.
  • Örm
    Tudnál adni egy program nevet?
  • Zsoltika 007
    Jah. Xp-nél megoldható. Vistánál nem tudom.
  • Örm
    Hello!
    A céges laptopomra nem tudok feltenni semmit (még egy pen drive-ot sem) mert rendszergazda jelszóval van védve. Létezik olyan program amivel ezt a jelszót meg lehet kerülni? Kösz a segítséget!
  • Probatbicol
    A külső tűzfalakkal lehet szívni, itt sírtam kb egy hete, hogy a Vistás gépről nem láttam az XP-set csak fordítva. Namost az XP-n zonealarm tűzfal volt, az okozta a gondot, de nem volt ám elég kikapcsolni, sőt a program leállítása sem segített, csak amikor uninstalláltam akkor értem el a Vistából a gépet.
    Most az XP-n a Commodo tűzfalat használom, az ingyenes, a Vistában meg a beépítettet.
  • csassz
    Sziasztok! Meg mindig PU FUN ERROR a problemam!De az összes megy benne. Mi lehet a hiba forrasa? Mit tehetek ez ellen?
  • nothes
    Hajaj, már próbáltam, az a tűzfal nagyon megszívatott.
    Sima nod32-őt használok és nagyon meg vagyok elégedve vele.

Ami a problémámat illeti, végül újraraktam a gépet, végülis csak a progikat kellett újra feltelepíteni, az fájlok megmaradtak.
    Azonvban az rémisztő, hogy csak úgy se szó, se beszéd elszáll az egész...
  • me and a monkey
    A link kicsit félreérthető, az ESET Smart Security-re gondoltam.
  • me and a monkey
    Nálam - XP alatt - a tűzfal okozott hasonló jelenséget. (Outpost)
    Tégy egy próbát, cseréld le a beépített tűzfalat egy másikra, nálam EZ vált be, több mint tökéletes.
    30 napos trial, teljes értékű.
  • nothes
    Ezt nem egészen értem. Nincs értelme mert a régebbi verzióra nem lehet majd visszatenni vagy mert nem oldja meg a problémát a reinstall?
  • Zsoltika 007
    Le lehet most is csak nincs értelme.
  • nothes
    Hát nem tudom, már mindent kipróbáltam. Legutóbb egy eredeti World In Coflict példányt telepítettem, azt letöröltem, de semmi. Ezt megelőzően vagy fél hónapja nem telepítettem semmit, szóval csak ez jöhetett szóba. Kémprogramkerő, vírusíró: semmi. UAC, tűzfal kikpacsolása dettó.

Egyébként úgy történt, hogy játszottam, majd kiléptem és utána nem tudtam böngészni. Bár nem hiszem, hogy a játék okozta volna, mert egy hete telepítettem kb. a probléma meg tegnap este jelentkezett.
    Egyébként most csökkentett módban írok, így működik a net.

Tehát akkor csak az adatok elvesztésével tudom újratenni a rendszert, vagy most is le lehet menteni?
  • Zsoltika 007
    Vagy ezt hagyod. Semmi baj nincs vele. Ott valami más gond van. Meg amúgy is ha vissza is tudnád állítani akkor is szar lenne.
  • nothes
    Szóval akkor csak egy szűz példányt tudok feltenni?
  • Zsoltika 007
    Előtte kellett volna egy rendszerrmentést csinálni.
  • nothes
    Feltettem ezt az sp1-et, de ugyanúgy nem működik egyik böngésző sem.
    Ráadásul már a "fájlmegtartásos" reinstall sem működik, mert a rendszer szerint régebbi verzióra akarom "downgradelni" a Vistát.

Ilyenkor mi van?
  • kenderzen
    ok kösz , volt valami a géppel most raktam ujra ,mert kifagyott kékhalállal valammi memoria dumpra hivatkozva és csak ezért kerültfel ez a kérdés , kösz még1xer
  • tommyg
    normális
  • tompka
    Normális. Ha én bekapcsolom, az oldalsáv mutatja hogy 70%-ban foglalt a memória. Pár perc vagy másodperc múlva elkezd szépen lemenni 40%-ra
  • tompka
    Nekem is volt olyan 1GB RAM-al. Most 1,5-el eddig a legkevesebb 20mega volt :D
  • tompka
    Akkor is még kéne 6GB-nak lennie. nagyon sokat eszik :S