40038
-
Probatbicol #26914 Vírusirtónak én az Avira-t használom, a personal edition ingyenes és naponta frissít.
http://www.free-av.com/
Tűzfalnak nekem eddig jó a beépített, de ha nem elég akkor jó lehet a Commodo, magyar nyelven is elérhető és a pro verzió is ingyenes.
http://www.personalfirewall.comodo.com/
Zonealarmot ne használj Vista alatt azt én megszívtam. -
#26913 Háát sajna ez a nero-s dolog nem vállt be:( -
csabiks #26912 Bartn73 : Nekem egyszer volt ilyen hibám , igaz nem vista hanem xp alatt, én ugy tudtam megoldani hogy feltettem egy nerot (mind1 milyen verzió , mert ez frissíti a drivert meg feltérképezi az írokat , nekem ettől megjavult)
norbi56 : A FAQ-ban van crack is ...:)
zenyatta : Töltsd le a nod32-őt, igaz 30naponta kell ujratelepíteni de ha ugy vesszük ingyenes (tehát havonta felmész a nod weblapjára letöltöd a nodot, letörlöd a jelenlegi nodot , majd felteszed amit letöltöttél -voálá 30 napig mengint ingyenes ) -
zenyatta #26911 Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, ismertek-e olyan vírusírtót és tűzfalat, amely ingyenes, és vista business alatt is fut, illetve frissíthető. Eddig már párat próbáltam, de csak az AVAST-ot sikerült feltenni, azonban ezt nem frissíti.
Köszi -
#26910 a faq-ban olvastam hogy 30 nap után érvényesíteni keell a cd kulcsal és utána minden 3.napon ujra létezik olyan irott vista amit nemkell 3 naponta ujraéervényesíteni? -
#26909 Sziasztok akadt egy pici problemám Eccercsak eltünt a dvd iróm(egyik pillanatba még vólt mostmeg nincs) vagyis a vista nemlátja má csináltam egy rendszervisszaállitást de még mostse jó Megnéztem az eszközkezelöbe hogy mivan de a dvd iróhoz egy felkiálltó jelet rakott és hameg frissiteni akarom kiirja hogy az eszköz naprakész No ilyenkor mi van? Plííííz valaki -
#26908 háhá nekem így se működik -
Bakter393 #26907 Ok. Akkor leirom érthetően:
Megnyitod a start menüt,utánna megnyitod a pl. a képeket.Ezután a mappák fülre kattintasz és ott a vezérlőpultra.Ha innen nyitod meg pl. a biztonsági mentést akkor meg fogja nyitni.Remélem igy érthető. -
#26906 Mondatszerkezeti hibákkal küzdesz :-D -
Bakter393 #26905 Hi,meglehet nyitni egy megoldással a frissitéseket ,de az meg nem mutatja.van egy megoldás ez segitett a többieknél.Pl.: start menü>képek>baloldalt a mappákYvezérlőpultYés onnan egyenként meglehet nyitni mindent.Az ismerőseim nyomtek egy rendszervisszaállitás és müxik minden. -
#26904 Pedig lennie kellene, legalábbis normál esetben. -
#26903 Nem. nem is talál olyat vagy én vagyok a béna. -
#26902 ha a start menü keresőjébe beírod, hogy programok és szolgáltatások úgy se indul el? -
#26901 Szóval holnap egy reinstallal kezdek.De azért kössz a segítséget! -
#26900 hopsz ez igaz. :) -
#26899 Ja és a KB936330-as frissítést kell leszedni. -
#26898 jah csak a vezérlőpult nem jön be -
#26897 Eltávolítható a programok és szolgáltatásoknál, azon belül meg a telepített frissítések megjelenítésénél. -
#26896 Azt hogyan?Nem épül bele az alap Vista-ba? -
#26895 Biztos támogatja, egyébként megnézed a gyártó oldalát, hogy milyen driverek vannak hozzá -
#26894 Inkább sp1 uninstall, ez egyszerűbb megoldás. -
#26893 Na ez müxik
Köszi -
#26892 nemtudjátok véletlenül hogy a Vista támogatja-e az összes vezeték nélküli eszközöket(pl. bill,egér) -
#26891 Nekem az sem működik!Hát akkor sztem Vista reinstall.... -
#26890 Asztalon jobb egérgomb és testreszabás hátha így megy. Egyékbént majd jövőre javítják, vagy a következő teszt változatba. A Vezérlőpult hibáról már tudnak a microsoft-nál. -
#26889 Sőőőt Aero is elszállt! -
#26888 Felraktam az SP1-et Update-n keresztül lejött.Vezérlőpult, Képernyőbeállítások nem jön be.Látom másnál is ez a hiba.Remélem hamarosan javítják! -
kollektor #26887 itt egy másik ,lehet,hogy ez jó. -
#26886 Iwiw gadget. Nem az Iwiw honlapjára működik, de ott én sem találtam múltkor, s ez nekem működik:) -
#26885 Nincs megoldási javaslatom, de szerintem jelentsd nekik:) -
Bakter393 #26884 Ezzel az lenne a problémám,hogy én amig ez a probléma fennál addig nem merem felrakni. -
Bakter393 #26883 hi,tegnap irtam,hogy felraktuk az sp1-et két gépre és eggyikbe sem lehet megnyitni a vezérlőpultot.Mára 4 ismerősöm is csatlakozott ehez a táborhoz,hogy nem nyillik a vezérlőpult.esetleg tud valaki segiteni vagy tapasztalt valaki ilyet?Köszi -
#26882 Sajnos ezt találtam én is, ezért kerestem volna a frisset. Ez a verzio nem müxik. :(
Azért köszi -
kollektor #26881 iwiw gadget -
#26880 Itt keresgélhetsz:Minialkalmazások -
#26879 ugy gondoltam több vistás iwiwezik, mint iwiwes vistázik :D
lusta voltam megkeresni az iwiw topicot
szerintem nem jobban offtopic mintha megkérdeztem volna, hogy hol találok egy használhato pop3-mas gadget-et, ami szintén érdekel ;) -
#26878 Ezt miért nem iwiw topikban kérded? -
#26877 Nem tudja vki, hogy honnan tudnám leszedni az oldalsávhoz az iwiw gadget friss verziojat? -
amdni #26876 Már rájöttem hogy az AIK-ot külön kell letölteni.
Kösz! -
#26875 Pedig egyértelmű amit a leírás ír: "Start menüben keressük ki a "Windows AIK" mappát és indítsuk el a "Windows PE Tools Command Prompt" alkalmazást"