40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Probatbicol
    Vírusirtónak én az Avira-t használom, a personal edition ingyenes és naponta frissít.
    http://www.free-av.com/

Tűzfalnak nekem eddig jó a beépített, de ha nem elég akkor jó lehet a Commodo, magyar nyelven is elérhető és a pro verzió is ingyenes.
    http://www.personalfirewall.comodo.com/
    Zonealarmot ne használj Vista alatt azt én megszívtam.
  • Bartn73
    Háát sajna ez a nero-s dolog nem vállt be:(
  • csabiks
    Bartn73 : Nekem egyszer volt ilyen hibám , igaz nem vista hanem xp alatt, én ugy tudtam megoldani hogy feltettem egy nerot (mind1 milyen verzió , mert ez frissíti a drivert meg feltérképezi az írokat , nekem ettől megjavult)

norbi56 : A FAQ-ban van crack is ...:)

zenyatta : Töltsd le a nod32-őt, igaz 30naponta kell ujratelepíteni de ha ugy vesszük ingyenes (tehát havonta felmész a nod weblapjára letöltöd a nodot, letörlöd a jelenlegi nodot , majd felteszed amit letöltöttél -voálá 30 napig mengint ingyenes )
  • zenyatta
    Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni, ismertek-e olyan vírusírtót és tűzfalat, amely ingyenes, és vista business alatt is fut, illetve frissíthető. Eddig már párat próbáltam, de csak az AVAST-ot sikerült feltenni, azonban ezt nem frissíti.
    Köszi
  • norbi56
    a faq-ban olvastam hogy 30 nap után érvényesíteni keell a cd kulcsal és utána minden 3.napon ujra létezik olyan irott vista amit nemkell 3 naponta ujraéervényesíteni?
  • Bartn73
    Sziasztok akadt egy pici problemám Eccercsak eltünt a dvd iróm(egyik pillanatba még vólt mostmeg nincs) vagyis a vista nemlátja má csináltam egy rendszervisszaállitást de még mostse jó Megnéztem az eszközkezelöbe hogy mivan de a dvd iróhoz egy felkiálltó jelet rakott és hameg frissiteni akarom kiirja hogy az eszköz naprakész No ilyenkor mi van? Plííííz valaki
  • berczely
    háhá nekem így se működik
  • Bakter393
    Ok. Akkor leirom érthetően:
    Megnyitod a start menüt,utánna megnyitod a pl. a képeket.Ezután a mappák fülre kattintasz és ott a vezérlőpultra.Ha innen nyitod meg pl. a biztonsági mentést akkor meg fogja nyitni.Remélem igy érthető.
  • neozed
    Mondatszerkezeti hibákkal küzdesz :-D
  • Bakter393
    Hi,meglehet nyitni egy megoldással a frissitéseket ,de az meg nem mutatja.van egy megoldás ez segitett a többieknél.Pl.: start menü>képek>baloldalt a mappákYvezérlőpultYés onnan egyenként meglehet nyitni mindent.Az ismerőseim nyomtek egy rendszervisszaállitás és müxik minden.
  • bon
    Pedig lennie kellene, legalábbis normál esetben.
  • berczely
    Nem. nem is talál olyat vagy én vagyok a béna.
  • bon
    ha a start menü keresőjébe beírod, hogy programok és szolgáltatások úgy se indul el?
  • berczely
    Szóval holnap egy reinstallal kezdek.De azért kössz a segítséget!
  • bon
    hopsz ez igaz. :)
  • bon
    Ja és a KB936330-as frissítést kell leszedni.
  • berczely
    jah csak a vezérlőpult nem jön be
  • bon
    Eltávolítható a programok és szolgáltatásoknál, azon belül meg a telepített frissítések megjelenítésénél.
  • berczely
    Azt hogyan?Nem épül bele az alap Vista-ba?
  • bon
    Biztos támogatja, egyébként megnézed a gyártó oldalát, hogy milyen driverek vannak hozzá
  • bon
    Inkább sp1 uninstall, ez egyszerűbb megoldás.
  • Crazyn
    Na ez müxik
    Köszi
  • tommyg
    nemtudjátok véletlenül hogy a Vista támogatja-e az összes vezeték nélküli eszközöket(pl. bill,egér)
  • berczely
    Nekem az sem működik!Hát akkor sztem Vista reinstall....
  • bon
    Asztalon jobb egérgomb és testreszabás hátha így megy. Egyékbént majd jövőre javítják, vagy a következő teszt változatba. A Vezérlőpult hibáról már tudnak a microsoft-nál.
  • berczely
    Sőőőt Aero is elszállt!
  • berczely
    Felraktam az SP1-et Update-n keresztül lejött.Vezérlőpult, Képernyőbeállítások nem jön be.Látom másnál is ez a hiba.Remélem hamarosan javítják!
  • kollektor
    itt egy másik ,lehet,hogy ez jó.
  • asysoft
    Iwiw gadget. Nem az Iwiw honlapjára működik, de ott én sem találtam múltkor, s ez nekem működik:)
  • asysoft
    Nincs megoldási javaslatom, de szerintem jelentsd nekik:)
  • Bakter393
    Ezzel az lenne a problémám,hogy én amig ez a probléma fennál addig nem merem felrakni.
  • Bakter393
    hi,tegnap irtam,hogy felraktuk az sp1-et két gépre és eggyikbe sem lehet megnyitni a vezérlőpultot.Mára 4 ismerősöm is csatlakozott ehez a táborhoz,hogy nem nyillik a vezérlőpult.esetleg tud valaki segiteni vagy tapasztalt valaki ilyet?Köszi
  • Crazyn
    Sajnos ezt találtam én is, ezért kerestem volna a frisset. Ez a verzio nem müxik. :(
    Azért köszi
  • kollektor
    iwiw gadget
  • Kaptár
    Itt keresgélhetsz:Minialkalmazások
  • Crazyn
    ugy gondoltam több vistás iwiwezik, mint iwiwes vistázik :D

lusta voltam megkeresni az iwiw topicot

szerintem nem jobban offtopic mintha megkérdeztem volna, hogy hol találok egy használhato pop3-mas gadget-et, ami szintén érdekel ;)
  • Zsoltika 007
    Ezt miért nem iwiw topikban kérded?
  • Crazyn
    Nem tudja vki, hogy honnan tudnám leszedni az oldalsávhoz az iwiw gadget friss verziojat?
  • amdni
    Már rájöttem hogy az AIK-ot külön kell letölteni.
    Kösz!
  • bon
    Pedig egyértelmű amit a leírás ír: "Start menüben keressük ki a "Windows AIK" mappát és indítsuk el a "Windows PE Tools Command Prompt" alkalmazást"