40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • amdni
    Sziasztok!

Próbálom a publikis vista sp1 telepítőcsomagot integrálni a egy vista telepítőbe de elakadtam.
    Mi az a "Windows PE Tools Command Prompt"??
    Ezt kellene elindítanom, és kiadnom a
    "imagex /compress maximum /flags "Ultimate" /capture d: c:\install.wim "Windows Vista Ultimate"
    parancsot.
    Ha sima parancssorba írom nem ismeri az "imagex" parancsot.
    Egyébként a cikk: http://winportal.net/?id=1154

Köszi a segítséget előre is!
  • tompka
    Ma a bekapcsoláskor a defender rögtön nyavajgott hogy már 3napja nem ellenőriztem.Eddig soha sem hozta ezt fel! április óta 1x futattam. azt is augusztusban.Ezt egy új frissítés okozza? beletették ezt az idegesítő szöveget.
  • bon
    Rakj fel midnen frissítést, ha idági még nem raktad volna fel, sőt a napokban megjelent SP1 tezst változatott is ted fel, lehetséges, hogy megoldja a problémád.
  • csabiks
    Letiltom hogy ne keresse automatikusan , köszi!
  • Kaptár
    Ez a windows update vagyis a frissítő asszem nem lehet kikapcsolni.
  • csabiks
    MIért van az hogy a : trustedinstaller.exe 100%os cpu használatot csinál? , befagy tőle az egész gép percekig, mi ez? hogy lehet kikapcsolni?

köszi
  • bon
    Nem fenyeget.
  • zolo
    Ha az itt leírtakat megcsinálom, akkor utána angol nyelvű lesz a Vistám, vagy ilyen veszély nem fenyeget?
  • bon
    Akkor Paragon Particion Manager programmal próbáld meg.
  • kraius
    Hmmm. Van két működő partícióm és remekül működik a rendszer is. Csak van 20 giga, amivel nem tudok mit kezdeni, se másik partícióhoz hozzácsapni, se újat csinálni belőle. Nem nagyon akarnék újra telepíteni, ha nem muszály. Elvileg működő rendszeren is lehet variálni, nem?
  • bon
    Töröld a particiókat a telepítés eléjén és hozd létre újra.
  • kraius
    Nem tudok a vinyón levő particionálatlan területből (20GB) partíciót csinálni. Mindig azt írja ki hogy "nincs elegendő lemezterület a művelet(ek) végrehajtásához". Mivel noteszről van szó, erősen hiányolom azt a 20 gigát... Vista Home Basic.
    Segítség!
  • Bakter393
    Hi,felraktuk 2 gépre is az sp1-et olyan problémánk volna,hogy a vezérlőpultot nem lehet megnyitni:sehogyse!!! tud valaki segiteni :
  • shevy
    sziasztok, tegnap leszedtem egy 210mb-os updatet a vistara, és azóta az utorrent minden indításnál hash ellenőrzést tart, meg mintha a rendszer is belassult volna, más nem tapasztalt hasonlót?
  • bon
    Valami a windows update-el lesz. Próbáld meg hátha segít, hogy törlöd a c:\windows\SoftwareDistribution könyvtárat, wsus servernél beszokot válni, ha meghülyül a kliens frissítése.
  • Mr Manson
    nekem 0x8007371B hiba.
    dá már a béta tesztek óta. nem tom mi van
  • bon
    A legfrissebb BS player-t próbáld meg, ha még nem azzal próbáltad. Ha a legfrissebbel akkor nincs megoldás.
  • shad0w
    üdv! a bs player skinje nem kompatibilis a vista aeroval, ezért mikor elindítom a lejátszót a win klasszikus skinre vált. el lehet érni valahogy, hogy aero skinnel is rendesen fusson a bs player?
  • akyyy
    ott nem is tudtam hogy vannak ilyen sémák:D
  • csabiks
    xp alatt is csinálta?
  • akyyy
    Nem képernyővédő kapcsol be, hanem maga a monitor ki. De mégeccer:

Plz help. Vannak ugye a sémák (nemtudom xp-be voltak-e, vagy rendes pc-be vannak e, de laptopon nekem vannak, és használom is)

Energiatakarékosnál beállitottam, hogy az nekem az éjszakaizós, mivel ez a séma egyből ott van az óra mellet, nem kell bolyongaom a veérlőpultba, meg miegymásba.
    Beállitom hogy a proci mehet 50%-osan, a fényerő minimumom, vinyo ne kapcsoljon ki, a képernyő meg a lehető leghamarabb (1 perc) kapcsoljon ki.
    A másik meg a teljesitménycentrikus. ott minden az ellentéte, pric mindig maxonm monitor meg SOHA ne kapcsoljon ki. müxik is, oké, de ha valami videót akarok nézni (monjduk sorozatot vagy filmet), akkor rákötöm a laptopra a monitort mert az mégis csak nagyobb. ekkor van a gond, valamiért a séma átálitódik, (ugy vettem észre nem az egész, csak a képernyő kikapcsolásának ideje). ugye eddig ugy volt hogy ne kapcsoljon ki, de mindig visszateszi alapértelmezettre ha rákötöm a monitort, ugy 20 percre. és elég zavaró mikor a film felénél fel kell kellni az ágyból és egeret vagy valamit mozditani, hogy ne legyen sötét a kép. plána sötébe, ütközök neki mindennek a szobámba:D

Sal errenincs valami megldás? vagy legalább olyan, hogyha videót játszok le, akkor ne értelmezze ugy, hogy nem nyultam a géphez?
  • csassz
    Hali! Feldobtam az sp1.Az aktivalasnak annyi.Vki tud ra amitöl ujra eredeti lesz? Amit lehet mar kiprobaltam...
  • bon
    Ilyen nálam is volt, végül a windows update-en keresztül sikerült felraknom az SP1 RC1-et.
  • HoReSz1975
    hogyan indul el, hiába kattingatok rá semmi, valamilyen .exe elindul, aztán semmi
  • bon
    De indul.
  • neozed
    De elindul. (nekem legalábbis megcsinálta)
    Viszont a bios emu felejtős.
  • HoReSz1975
    ultimaten nem indul el az SP1
  • Zsoltika 007
    Release candidate. Kiadásra jelölt változat. Onnantól semmi új nem kerül bele és a bugok nagy része is ki van már javítva. (Elvileg ilyenkor már csak az apróbb bugok maradtak bent. Azokra koncentrálnak.) Ez a legvégső fázisa a fejlesztésnek. (Majdnem kész termék)
  • w77d
    az RC az mit is takar?
  • Mr Manson
    Itt is!
  • Mr Manson
    SP1 RC Public
  • w77d
    és a vista sp1-ről még nincs hír?
  • tompka
    Aki nem az update-ből akarja telepíteni.katt
  • tompka
    Service Pack 1 infó kép
    201,8MB!!
    Így összesen 10frissítés kép
    217,1MB
    széép
  • tompka
    Ahhaaa. Kijött az Office 2007 Service Pack 1. update-ben szerepel.most tehetem fel :D
  • gadna
    ja
  • overlocker
    akkor alaplap driver update?
  • gadna
    Ha intel chip készleted van, akkor próbálj meg annak a driverén fríssiteni, lehet hogy segít
  • gadna
    távoli asztal alkalmazás
  • gadna
    driver hiba, xp-én in is előfordul.