40038
-
#26954 Azt azért nem hinném!!! -
#26953 a sajátja a legjobb -
#26952 Mármint amit ki is probáltatok! -
#26951 Sziasztok Milyen tüzfal jó vistára a kasperskyn kívül??? -
#26950 Kérdés: FElraktm az Angol Vista ultimate-et leöltöttem a magyar nyelvet hozzá felraktam minen magya a be és kijelnkezés meg minen CSAK A FRISSITÉS NEM!!! EZ HOGY LEHET??
azon kivül minen betü magyar caka frissitési rész nem!
mit tok csinyni? -
#26949 A gyártó oldalán (máshol se) én se találtam Vista-ra utaló jelet, de én megpróbálkoznék az XP-s driverral. -
Bakter393 #26948 hi,egy jópár ismerősömnek ezzel megy! crack:ClonySoft-féle ugyebár ez az időmegállitós és az aktiváló: Vst.ALLx86x64.AO.2.1.2.1.2-FF_StR0_2007.04.02 -
#26947 Tessék. Nem volt még alkalmam tesztelni, de vannak benne képek amin eléggé be van bizonyítva, hogy működik.Vírusmentes, ezt garantálom. -
kaiber #26946 akkor szopi! De ezért nem fogok eredetit venni.:D köszi -
#26945 -
#26944 nem is sértésként írtam...na mind1
tudtommal még nincs crack hozzá -
#26943 Várj 7 percet és adok egy linket. -
kaiber #26942 hát nem tudod megállni szó nélkül......De nincs harag, jó napom volt -
#26941 nem vook COD4, de jólenne -
kaiber #26940 hali! Na szóval még mindig SP1-gyel szenvedek. Van olyan crack amivel megy az SP1?? COD4 NEM TÉGED KÉRDEZLEK! Mindenki másnak köszönöm a válaszokat! Jó éjt -
#26939 hello bon, nem találtam Vista drivert a tegnap említett egérhez, esetleg megpróbálnál te kereseni ha megkérlek, a típusa Lexma AM535r
a gyártó oldalán semmi Vistára utaló jelet nem találtam
http://www.lexma-usa.com/ -
#26938 Kösz! -
kaiber #26937 Köszönöm szépen! Mostmár tudom. Legközelebb tartsd meg magadnak ez a jó tippet! -
#26936 Vista kompatibilis, link -
#26935 Az, hogy össze tudod-e kötni valamivel, nem a géptől, hanem az OS-től függ. Amúgy MacOS X-et futtató gépet össze tudod kötni Windowst futtatóval, a Bonjournak nevezett technológa gondoskodik róla. -
#26934 Trust egerem és billem van...
de ilyet akarok helyette...
-
#26933 2perc alatt Vista install!Itt. -
#26932 Tessék! -
kaiber #26931 [spoiler] Szeretném feltenni a vistára az SP1-et. Már 4hónapja van fenn a rendszer, de crackelt. Van olyan crack amivel fel lehet tenni? /spoiler]
Köszönöm, ja és sziasztok -
csabiks #26930 Nekem a4 tech power saver vezetéknélküli egerem van , gondélkül ment, még az install legelején aamikor a partícionálás volt, már ott is gond nélkül ment, szal szerintem nem lesz gond velük! -
#26929 Sztem elfogadja alaból vagy keres magának a neten hozzá drivert! -
#26928 Hello!
Vistas gépet össze tudok kötni hálózatba Apple MacBookkal? -
#26927 AKár mit csinálok: 0x8007371B hiba az SP1-nél.
Ötlet? -
#26926 Mint korábban is írtam, nézd meg a gyártó oldalán konkrét tipusra, vagy ha lusta vagy megnézni akkor írd be a típusait és megnézzük mi. Egyébként mennie kell, mert nem driver függő. Csak bele kell gondolni, hogy ha driver kellene hozzá akkor hogy menne boot-nál vagy rendszer telepítésénél. -
#26925 valakinek van tapasztalata arról hogy a vezeték nélküli bill-t és egeret efogadja-e kapásbol a vista vagy nem? -
tompka #26924 Office SP1:
megnyitod pl a Word-öt,bal felső sarkon az a szép kör,a word beállításai,források, és ha a névjegynél látod az SP1 szót akkor minden rendben -
kaiber #26923 Hali Skacok! Frissítettem az Office 2007-et SP1-gyel. Hol to megnézni h tényleg frissült-e? A másik kérdésem pedig SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KöszönömSzeretném feltenni a vistára az SP1-et. Már 4hónapja van fenn a rendszer, de crackelt. Van olyan crack amivel fel lehet tenni? -
#26922 Szerintem nem. -
#26921 1órát pihentettem oszt jó lett most má megin látja:) xp-t semmiképp se akarok féléve van vistám eddig ez volt a legnagyobb hibája szal semmi bajom vele Azé kösz a segitséget -
tompka #26920 Csak ezt néha kiszúrják. -
#26919 VALAKI PLEASE LINKELJE BE A MAGYaR MUI nyelvi csomagot!! -
csabiks #26918 tudom , de ha leírom hogy van akkor egyből honnan tudom letölteni hogykell telepíteni stb, tehát egyszerűbb volt az a megoldás! -
#26917 Nem muszáj letölteni minden 30. nap, ha letöltöd a következőt :nodfx ezzel 16 millió napig próbaváltozat lessz,gondolom egy életre elég. -
csabiks #26916 telepíts xp-t oszt astala vista! egyébként is egy bughalmaz az a szar.
Segítséget kérek topikban, pfff, fogadjunk kisem próbálta -
csabiks #26915 Ha asztali géped van húzd le a meghajtót, kapcsold be a gépet , akkor nyilván nem fogja látni, majd kapcsold be ugy hogy bedugatad hátha észbe kap hogy uj driver vagy valami, vagy eszközkezelőbe távolítsd el a meghajtó driverét, majd kerestess vele egy ujjat , hátha..