40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • BaziJoe
    Azt azért nem hinném!!!
  • naaa
    a sajátja a legjobb
  • BaziJoe
    Mármint amit ki is probáltatok!
  • BaziJoe
    Sziasztok Milyen tüzfal jó vistára a kasperskyn kívül???
  • overlocker
    Kérdés: FElraktm az Angol Vista ultimate-et leöltöttem a magyar nyelvet hozzá felraktam minen magya a be és kijelnkezés meg minen CSAK A FRISSITÉS NEM!!! EZ HOGY LEHET??
    azon kivül minen betü magyar caka frissitési rész nem!

mit tok csinyni?
  • bon
    A gyártó oldalán (máshol se) én se találtam Vista-ra utaló jelet, de én megpróbálkoznék az XP-s driverral.
  • Bakter393
    hi,egy jópár ismerősömnek ezzel megy! crack:ClonySoft-féle ugyebár ez az időmegállitós és az aktiváló: Vst.ALLx86x64.AO.2.1.2.1.2-FF_StR0_2007.04.02
  • Narxis
    Tessék. Nem volt még alkalmam tesztelni, de vannak benne képek amin eléggé be van bizonyítva, hogy működik.Vírusmentes, ezt garantálom.
  • kaiber
    akkor szopi! De ezért nem fogok eredetit venni.:D köszi
  • Narxis
  • tommyg
    nem is sértésként írtam...na mind1
    tudtommal még nincs crack hozzá
  • Narxis
    Várj 7 percet és adok egy linket.
  • kaiber
    hát nem tudod megállni szó nélkül......De nincs harag, jó napom volt
  • tommyg
    nem vook COD4, de jólenne
  • kaiber
    hali! Na szóval még mindig SP1-gyel szenvedek. Van olyan crack amivel megy az SP1?? COD4 NEM TÉGED KÉRDEZLEK! Mindenki másnak köszönöm a válaszokat! Jó éjt
  • tommyg
    hello bon, nem találtam Vista drivert a tegnap említett egérhez, esetleg megpróbálnál te kereseni ha megkérlek, a típusa Lexma AM535r
    a gyártó oldalán semmi Vistára utaló jelet nem találtam
    http://www.lexma-usa.com/
  • Örm
    Kösz!
  • kaiber
    Köszönöm szépen! Mostmár tudom. Legközelebb tartsd meg magadnak ez a jó tippet!
  • bon
    Vista kompatibilis, link
  • asysoft
    Az, hogy össze tudod-e kötni valamivel, nem a géptől, hanem az OS-től függ. Amúgy MacOS X-et futtató gépet össze tudod kötni Windowst futtatóval, a Bonjournak nevezett technológa gondoskodik róla.
  • fsgh
    Trust egerem és billem van...

de ilyet akarok helyette...
  • Narxis
    2perc alatt Vista install!Itt.
  • tommyg
    Tessék!
  • kaiber
    [spoiler] Szeretném feltenni a vistára az SP1-et. Már 4hónapja van fenn a rendszer, de crackelt. Van olyan crack amivel fel lehet tenni? /spoiler]
    Köszönöm, ja és sziasztok
  • csabiks
    Nekem a4 tech power saver vezetéknélküli egerem van , gondélkül ment, még az install legelején aamikor a partícionálás volt, már ott is gond nélkül ment, szal szerintem nem lesz gond velük!
  • berczely
    Sztem elfogadja alaból vagy keres magának a neten hozzá drivert!
  • Örm
    Hello!
    Vistas gépet össze tudok kötni hálózatba Apple MacBookkal?
  • Mr Manson
    AKár mit csinálok: 0x8007371B hiba az SP1-nél.
    Ötlet?
  • bon
    Mint korábban is írtam, nézd meg a gyártó oldalán konkrét tipusra, vagy ha lusta vagy megnézni akkor írd be a típusait és megnézzük mi. Egyébként mennie kell, mert nem driver függő. Csak bele kell gondolni, hogy ha driver kellene hozzá akkor hogy menne boot-nál vagy rendszer telepítésénél.
  • fsgh
    valakinek van tapasztalata arról hogy a vezeték nélküli bill-t és egeret efogadja-e kapásbol a vista vagy nem?
  • tompka
    Office SP1:
    megnyitod pl a Word-öt,bal felső sarkon az a szép kör,a word beállításai,források, és ha a névjegynél látod az SP1 szót akkor minden rendben
  • kaiber
    Hali Skacok! Frissítettem az Office 2007-et SP1-gyel. Hol to megnézni h tényleg frissült-e? A másik kérdésem pedig
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szeretném feltenni a vistára az SP1-et. Már 4hónapja van fenn a rendszer, de crackelt. Van olyan crack amivel fel lehet tenni?
    Köszönöm
  • Kaptár
    Szerintem nem.
  • Bartn73
    1órát pihentettem oszt jó lett most má megin látja:) xp-t semmiképp se akarok féléve van vistám eddig ez volt a legnagyobb hibája szal semmi bajom vele Azé kösz a segitséget
  • tompka
    Csak ezt néha kiszúrják.
  • overlocker
    VALAKI PLEASE LINKELJE BE A MAGYaR MUI nyelvi csomagot!!
  • csabiks
    tudom , de ha leírom hogy van akkor egyből honnan tudom letölteni hogykell telepíteni stb, tehát egyszerűbb volt az a megoldás!
  • Kaptár
    Nem muszáj letölteni minden 30. nap, ha letöltöd a következőt :nodfx ezzel 16 millió napig próbaváltozat lessz,gondolom egy életre elég.
  • csabiks
    telepíts xp-t oszt astala vista! egyébként is egy bughalmaz az a szar.

Segítséget kérek topikban, pfff, fogadjunk kisem próbálta
  • csabiks
    Ha asztali géped van húzd le a meghajtót, kapcsold be a gépet , akkor nyilván nem fogja látni, majd kapcsold be ugy hogy bedugatad hátha észbe kap hogy uj driver vagy valami, vagy eszközkezelőbe távolítsd el a meghajtó driverét, majd kerestess vele egy ujjat , hátha..