40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • csabiks
    Olvasd el de szerintem 64bites vista kell hozzá
  • shad0w
    Üdv!

Ismét egy kis segítségre, útmutatásra lenne szükségem :) A helyzet a következő, eddig volt 2*1 giga ram a gépben, most 4*1 van. Biosban látszik a 4 giga, everest is hibátlanul látja mind a 4et, viszont a rendszer csak 2-t használ. Rendben van, h a 32bites rendszer csak 4 gigát tud címezni amiben benne van a vidkari memóriája (ami egyébként esetemben 256mb), de itt egészen pontosan 2*1 gigát használ a rendszer. Valaki tudja miért? A válaszokat kösz előre is!

(egy olyan tipp már érkezett, h a vista mivel nem tudja felcímezni az egészet 2 gigát hozzácsap a virtuális memóriához, de erről én nem tudok semmit, számomra hülyeségnek hangzik)
  • r4pt0r
    Lehet. Kell 2 wincsi vagy part.
  • Zsoltika 007
    Vmware alatt egyszerűbb.
  • 30Dani
    Egy gépre fel lehet tenni 2 Vistát? (Amig az egyiket használom/tesztelem, addig ráérősen csinálnék mellette egy másik, optimalizáltat.)
  • Kaptár
    Vagy kicsi a géped ,vagy tele van szutyokkal.
  • tommyg
  • pedestrian
    Nekem az explorer újabban elég gyakran lefagy. csak úgy tudom újra elindítani, ha a taskmanager-ben kilövöm. másnak nincs ilyen problémája?
  • overlocker
    HURRÁ!! MINDEN MAGYAR LETT!! HURRÁ! Muszály volt mgosztanom az örömöm XD
  • berczely
    Stardock Dreamescape program kell hozzá:
    Katt ide!

Itt pedig találtok videókat.Én találtam köztük hóemberes hóesőset is!

Katt ide!
    A program végülis beleépül a Vista alap Dreamscene rendszerébe tudsz majd vele megnyitni .Dream fájlkiterjesztést is nem csak wmv-t!
  • qKas
    hali! remélem valaki tud segíteni! a win vista ha bárhonnan (pl:explorere vagy bármi más progi)belépek a tallózásba akor a kis ablak kifagy...mi lehet a megoldas léci segitsetek nem akarom ujrarakni köszi!!!
  • tommyg
    na ez engem is érdekelne :)
  • baca01
    sziasztok!
    tudnátok segíteni?
    téli vagy karácsonyi (mégjobb) dreamscene videókat keresek, tök hangulatos lenne valami kis egyszerű hóesés így közeledvén a karácsonyhoz:)
    honnan tudnék ilyet letölteni tudnátok segíteni? www.wincustomize.com-ot már próbáltam itt nincs vmi sok, ami meg tetszik az fizetős:S
    előre is köszi és boldog karácsonyt minden kedves fórumozónak!:)
  • kaiber
    nekem semmi! Nem indul. Egy darabig teker a vinyó, és aztán ennyi! Nem mindegy. Majd jövőhéten szórakozok vele....
  • TooKooL
    Várni kell, nekem Vista Business alatt 3gb ddr2 800mhz-el, és egy Athlon x2 6000+ -al egy 1.8 gb-os telepitöfile beindulása kb 10 percbe került.. Nem tudom hogy ez miért van.
  • kaiber
    Letöltöttem az SP1 Rc-t de ha el akarom indítani nem történik semmit! Mi lehet a baja?
  • tommasso
    Sziasztok!Megköszönném ha valaki megtudná mondani,hogy miért csak olvasni tudom a 2. vinyót.Üzenet:ellenőrízze, hogy nincs-e tele a lemez nem sérült vagy írásvédett.Az XP is fennt van ott semmi gond.1. vinyó:IDE-ATA 3 partíció: XP,Vista,Adat 2.vinyó:SATA-I. Adatpartíció.Előre is köszönöm.
  • csabiks
    igen a pre rc valóban sokkal jobb, görfülékenyebb
  • Narxis
    Vst.ALLx86x64.AO.2.1.2.1.2-FF_StR0_2007.04.02.exe

ezt pls töltsétek fel valahova mert csak torrentről tudom tölteni, de rohadt lassan jön.
  • Zsoltika 007
    Akkor ezekszerint jó hogy még mindíg a pre rc-t használom :D Nekem semmi bajom sincs vele.
  • tompka
    Nekem anno még az xp sp2-vel voltak hasonló gondok. feltettem és a beépített tűzfalat nem lehetett ki-be kapcsolni, lassú volt, fagyott,kékhalál stb
    az intergrált meg működött.
  • csabiks
    SP1 RC személyes tapasztalat : amikor kiírta hogy 1 óráig legalább települni fog azthittem hogy viccel, tévedtem, másfél óráig installálta, 2szer olyan lassabban bootol be, az egész rendszer lassabb lett szóval le is szedtem!

Ellenben egy előre integrált vista sp1-el , ezzel viszont az a tapasztalatom hogy sokkal gyorsabban elindul mint az xp, jobb mint a sima vista, szóval ha kijön a végleges sp1 tuti hogy nem a rendszerre fogom ráhúzni hanem újrahúzom egy integrált verzióval!
  • TooKooL
    Sziasztok! Van egy kis gondom a Vistával, méghozzá az hogy letöltöttem egy flash alapú animált hátteret, ami egy swf és egy html file-bol áll. Amennyire láttam xp alatt csak simán be kell tallózni a html file-t és kész. Viszont Vista alatt csak képet lehet tallózni. Esetleg külön engedélyezni kellene az active desktop-ot? (bár ez lehet hogy hülye kérdés, nem tudom hogy nem fut e alapbol). Előre is köszi ha valaki tud segíteni :)
  • kaiber
    jaja szedem már! Legfeljebb majd SP1 uinstall lesz. Ennyi
  • Bakter393
    548mb
  • Bakter393
    Link,de be kell véllalni,hogy a vezérlőpult nembiztos,hogy megfog nyillni,
  • kaiber
    32
  • Bakter393
    Updaten nekem sem jött .Hány bites vistád van.
  • kaiber
    Már csak 1 gondom van! Nem jön az sp1 rc! Update nem látja, vagy kell neki 1 kis idő?
  • Bakter393
    igy van!Ja és az sp1 rc sem lövi ki.Marad eredetin.
  • kaiber
    A Windows aktiválva van, ezt írja ki:D Akkor ezek szerint sikerült. Köszi
  • Bakter393
    Elvileg a vezérlőpult>rendszer-be azt kéne kiirja,hogy a windows aktiválva van .Meg ha le check-olod akkor azt,hogy "licencelt"
  • tompka
    Ez így oké. Nekem is ezt írja ki. :D
  • kaiber
    Hogy kell képet beszúrni?
  • kaiber
  • kaiber
    Halihó! Ezzel most "aktiváltam" a vIsTáT: Vst.ALLx86x64.AO.2.1.2.1.2-FF_StR0_2007.04.02.exe.
    Ez így oké? Vagy milyen Vistám van nekem? Retail? És az mi?:D
  • bon
    Megszokod, vagy felraksz egy magyar Vista-t.
  • bon
    Pedig de, jól bevált, lassan két éve amióta tesztelhetem és a végleges váltózat óta a beépített tűzfalal hazsnálom és nincs gond vele.
  • overlocker
    #26950 HELP! please help!
  • overlocker
    Zonealarm Free én ezt használom.... jo kis túfal ingyé van