40038
-
zoolee #27034 Wuhaha!! 30 perc alatt kijelentette, hogy nem talált semmit és végre elkezdte telepíteni..!! XD -
zoolee #27033 Az be van pipálva..-.- Majd ha felment végre az a tetü msn akkor megnézem a DVD -s dolgot.
Meg miért van az, hogy fel akarom rakni az MSn t és kiírta azt, hogy miket akarok feltelepíteni..Elkezdtem kipipálni..Nem volt ott semmiféle továb, csak az, hogy Hozzáadás a telepítéshez..És ott elindult a csík, de már vagy 10 szer is végigment..-.- -
zoolee #27032 HTX. -
tompka #27031 nincs boot.ini :D
lemez berak,dvd boot, majd a javítás pontban az indítási hibák helyreállítása. aszem ez a neve.
vagy: rendszer/speciális rendszerbeállítások/indítás és helyreállításon beállítás gomb/"rendszerek listájának megjelenítése" legyen bepipálva -
zoolee #27030 Na, nem rakta rá a másikra a nigger je, hanem csak nem adja be a boot menüt...
Hogy tudnék boot menüt "csinálni"?
A boot init át lehet másolni a régi vista rol az új x64 re? -
zoolee #27029 Hali...
Ma ismerős áthozta a vistát, én goondoltam egy et és suli utánn ahogy hazaértem felraktam..-.-
Erre ez a nigger vagy rárakta a másik vistára, vagy csak valamiért nem adja ki a boot menüt(Ez lehetséges?)..Lehet az a probléma, hogy aaa régi XP helyére raktam? Ami az 1.dleges booz szekció volt.XD -
tompka #27028 Na ja kikapcsoltad a biztonsági mentések készítését. Elsősorban ez eszik annyit. nekem a 20GB igen csak szűk :) -
#27027 Így talán jó. -
#27026 Holtudom átálitani ? -
#27025 Hát akkor ti nemtom milyen vistát használtok mert nálam most programokkal együtt foglal 18 gigát (ebből 3,5 giga a program files mappa), pedig már pár hónapja fentvan, szóval nem hinném h majd még csak most kezdene "helyet foglalni" magának. Bár én kikapcsoltam pl a biztonsági mentések készítését, valamint a lapozófájl is külön partíción van. Az még elképzelhető számomra, h valaki meg tud tölteni 40 gigát a vistával és rengeteg programmal, de amit csabiks ír, h 30 giga csak a rendszernek progik nélkül... -
csabiks #27024 Lehet hogy felfér 15 gigára de 2-3 nap alatt megtelik és kész , szal minimum 30 giga és akkor még nem tettél fel programokat! -
#27023 Tapasztalat, kb két évnyi használat és tesztelés után, na meg hivatalos ajánlás az Ultimate változathoz. Elég bőkezűen bánik a Vista a helyfoglalásokkal. Na meg a mai winyó méreteknél és áraknál nem sok a 40gb. -
#27022 Minek neki 40giga? A rendszer a lapozófájllal együtt lazán elvan 15 gigán, plusz annyi hely amennyit a progiknak szánsz. Office, photoshop stb vannak azért viszonylag nagy helyet foglaló progik rendben van, de azért 25 gigányi programot sztem nem sokan pakolnak fel a rendszerpartícióra. Az sem hülyeség ha csinálsz egy 2-3 gigás partíciót csak a lapozófájlnak, akkor aztán tényleg lazán elvan 15 gigán a vista, még programokkal is. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
mod.: mindez amit írtam a 32 bites rendszerre vonatkozik, amennyiben 64esről volt szó elnézést, annak valószínűleg több hely kell. -
#27021 40gb -
novaa01 #27020 vistárol volt szo :D
menyit adjak neki mert kevés a c meghajto 15 giga most? ujra formázom ma a vinyom -
#27019 A szűrés nyelvét állítsd át angol nyelvre, és lesznek minialkalmazások. -
#27018 Fiuk miér vna az hogy nincs gadget add? rámék és ratyi magyar windowsol oldal és ott nincs semmi gadget. -
#27017 Használd Bitcomet-ből a 0.97-es verziót, ha jól tudom az a legújabb és nálam tökéletesen fut, semmilyen buherálás nem kell hozzá. -
#27016 Én azt hittem vistáról van szó. -
novaa01 #27015 hozzáférés megtagadva azt irja ki sp2 xp kompatibilitásnál :S
csak ha letöltök az a baja a feltöltés az jo
rendszergazdakétn most futtatom edig jo -
novaa01 #27014 azzal nem tok csalni torrenten :S:S ugy számolja a letöltést :S de a bitcomet is rosz az miért van?? -
#27013 Én rendszergazdaként használom. Odamész a progi ikonjára tulajd. kompatibilitás futtatás rendszergazdaként.igaz hogy minden induláskor megkérdezi tőled hogy elindulhat-e ,de ez a legkevesebb. -
#27012 azért használ az utorrent 1.7.5-öt -
novaa01 #27011 hello
lenne egy bajom a vistaval...bisztos lesz még :D
szval nem jo rajta semmi torrent kliens...utorrent 1.6.1 és bitcomet 0.75...1 perc után ledob és nem tölt és kiirja h hozzáférés megtagadva vagymi nem tom most pontosan...a bitcomet meg piros x lesz és nem tölti tovább...miért van ez?? -
#27010 Miért lenne röhelyes? Én is próbáltam az IE7-et, de semmivel sem jobb mint a Firefox, sőt... Firefoxnak is megvannak a hibái, de szerintem korrektebb brózer, bár én is inkább a 3 final-t várom. -
greenw #27009 Gyorsabb, stabilabb a rendszer tőle? -
#27008 Én már jó ideje tesztelgetem, nálam bevált. -
greenw #27007 Oks, köszi, akkor maradok a 32 bitnél. Sp1-et ti már feltettétek a vistahoz? -
#27006 Pár napja van csak ez a problémám. Előtte jó volt. Lehet összeszedtem valamit. Azért mégiscsak röhelyes hogy Vista-t használok és firefox-szal internetezek. -
#27005 Túl sok program nem használja még ki a 64bit-et, még én is várok vele. -
greenw #27004 Aham. Értem, nagyon köszi. Ha 64 bites a procim, akkor érdemes felrakni a 64 bites vistat, vagy várjak még vele, mert még nem kell a 64 bit sokmindenhez? -
#27003 Használható a 64bit-es Vista, de a telepítése előtt célszerű tájékozódni, hogy amit használni akarsz majd rajta az valóban menni fog e, különös képpen driver van e hozzá. -
#27002 Nektek nincs baj a Dreamscene-ével,mert mióta felraktam az ablakanimációk és a start menü néha elérhetetlen mintha szét akarna esni több elemre mikor mozgatom rajta az egeret.Valakinél hasonló probléma volt már vagy csak nálam? -
greenw #27001 64 bites vista még nem jó akkor ezekszerint? Akkor még nem teszem fel. Mik a hibái? -
#27000 Én is arra fogok váltani valószínűleg. Sajnos elég sok rosszat hallottam róla, de meglátjuk, hátha nem is olyan rossz mint mondják, végülis ez a x86os vista is elég használható, pedig erről is hányan le akartak beszélni.
Mellesleg a felvetett probléma úgylátszik elég egyedi, ugyanis hosszas keresgélések után is csak ugyan azokkal a már számtalanszor kitárgyalt problémákkal találkoztam (sokan nincsenek tisztában a 32bites rendszerek fizikai korlátaival), a "miért csak 3/3,5 gigát lát a windows?" kérdés állandó szereplője az ilyen fórumoknak, a megoldások pedig kimerülnek abban h memory remap és PAE bekapcsolás, ami nálam megvolt, valamit mégis tuti én rontok el mert nem létezik h másnál nem jött volna elő ez a "hiba" :) No mindegy, meglátjuk mire jutok a 64 bitessel.
Azért ha valakinek még van valami ötlete leírhatja. -
#26999 pont ezért fogom a 64bites Vistát felrakni ha megjön az uj gépem:D -
greenw #26998 oks oks, akkor nincs gond. köszi. -
#26997 sztem nem nehéz észrevenni, de nyomd meg a windows jel+tab-ot és ha bejön az ablakok közötti váltás akkor be van -
greenw #26996 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni, hogy az Aero glass felület be van e kapcsolva - most elbizonytalanodtam, ahogy leírtam, nem biztos, hogy így írják. Szóval a szép csillogós, átlátszó felületre gondolok:) segítségeteket köszönöm. -
#26995 Pont azt írja le, h a 32 bites rendszer is megcímez 3,5 gigát, ebből elvonva a vidkarim miatti 256megát akkor is 3,25 környékét kéne használnia a rendszernek, ehelyett csupán 2 gigát használ, bár PAE be van kapcsolva, természetesen a memory remap is, a bios látja a 4 gigát, win is kiírja vezérlőpult/rendszernél h 4 giga ram van a gépben, viszont feladatkezelőben is csak 2046 mega van írva fizikai memóriának és valóban is csak annyit használ :) Azt nem értem h mit csinál a maradék csaknem másfél gigával. Biztos vmi windowson belüli beállítás lenne a megoldás, de eddig nem találtam semmi használhatót :)