40038
-
#27074 Ehh, ma ritka hülye vagyok. Első mondatomat tekintsd semmisnek:) -
#27073 Nem "nem ismeri fel", hanem annyit használ maga az OS. A hiányzó 256 megát az integrált videokártya használja. Egyébként szerintem telepítsd a legújabb nforce drivert, s imádkozz, hogy ne rontson el semmit:) -
devilk #27072 És miért van az, hogy a 2GB-t memoból csak 1,75-t lát? PLS HELP -
devilk #27071 Sziasztok!
ALiveNF7G-HDready nem ismer fle 1-2 dolgot (Basic alatt 32bit) pl.: ethernet vezérlő. mit tegyek? -
slylecz13 #27070 Valaki foglalkozott azzal, hogy a merevlemezét SataII-re tudja állítani?
Tudom, hogy a Vista alapból kezeli, engem a Bios beállítás érdekelne, illetve a merevlemez jumperelése. MSI alaplap, Seagate HDD...
A segítségért előre is köszi! -
#27069 ban -
RoLAnD93KK #27068 Hello! látogassátok meg a www.mtx.hu oldalt, amely nem rég nyílt meg! Az oldalon nagyon jó a társaság!! Látogasd meg te is!!
-
#27067 próbáltam mind a három módot, de semmi nem változott. :( -
kollektor #27066 energiagazdálkodási beállítások / processzor használat kiegyensúlyozott mód? -
#27065 Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy mitől mutatja azt a processzorfigyelő, hogy 100%-on pörög a procim állandóan? Ha pedig behozom a feladatkezelőt, visszaugrik max 10%-ra. 3800+AMD, 8600GT, 3GB Ram... -
TooKooL #27064 Sziasztok! Valaki meg tudná mondani nekem, hogy miért van hogy egyszerűen nem lehet skin-t beállítani a winamp-ban? 5.5-ös a winamp, a vista pedig business, bár nem tudom h ennek van e jelentősége. Próbáltam úgy is hogy kimásoltam az egész winampot a program files-bol, de más partícion sem lehet skint-t választani. Azaz hogy egész pontos legyek, kiválasztom, azt irja h elvileg az van kiválasztva, de a kinézet nem változik. Előre is köszi ha valaki tu segíteni! -
#27063 Akkor menni fog gond nélkül. -
#27062 kiprobáltam... 1x nem müködött, másodszorra hátast dobot pár alkalmazás.
64bittel meg minden rendben! -
devilk #27061 van benne 2gb-t. integrált geforce 7. 250 gb winyó. hogy milyen proci és alaplap, azt most nem tudom így de leírom majd -
#27060 Ami a legfontosabb, hogy 1gb ram legyen azért benne. -
devilk #27059 most nem tudok mondani, de délután leírom:) -
#27058 Mehet a Vista Basic a gépre, pláne, hogy semmi komolyabb dolgot nem csinálnak a gépen. Természetesen azért a gépről se ártana a főbb jellemzőit. -
kollektor #27057 sztem,most még xp - majd jövőre -
devilk #27056 Jah, meg néha néha játékra. de nem jellemző. -
devilk #27055 Kérdés:
Vista basic vagy XP
Egy olyan gépre akarom, amin dvd írnak, neteznek leginkább. -
zoolee #27054 wehehe!
Akkor ha vennék egy 36 darab itanium procit és 512 GIGA RAMOT TARTALMAZÓ SZERVERT AKKOR ..XD -
kollektor #27053 memória támogatás 32bit -
zoolee #27052 Én is, de én meg a procim miatt..Ha már tudja akkor miért ne?:) -
#27051 Vajon mennyit kéne visszaolvasni hozzá? -
#27050 32 bites nem megy 4 gigával? -
#27049 én
4gb ram miatt -
zoolee #27048 Ki használ itt 64 bites vistát?
Aki igen írjon egy PM et PLZ. -
#27047 Itt nézelődj:Windows Vista -
Maksi #27046 Van már a Vistának tisztességesen működő angol és/vagy magyar verziója? Ha igen, mely néven ismeretesek ezek?
32-bites érdekel. -
zoolee #27045
Úgy van, hogy nyomom, hogy boot, bejön a 3 kis lagördülő ablak, hogy nyelvet válasszak..Utánna monnya, hogy várjak kicsit.Majd jön egy ahlo fel van sorolva a frissítés, meg, hogy haladóban akarom e telepíteni, ott nyomom, hogy igen, és előjönnek a vinyók..Semmiféle javítás nincs ott. -
tompka #27044 amikor betöltődött a lemez akkor kell lennie egy javítás vagy helyreállítás gombnak. -
zoolee #27043 Lehet valamit benézett a win..nyomj egy c mos resetet és próbáld újra a telepítést.
Jeeeee!! 3 madszorra fel is ment ez a tetűűű!!! -
zoolee #27042 Fu! Kezdek 1 re idegesebb lenni!
Már másodszor nem települ fel ..-.- Most valami olyan hibt írt ki, hogy kiba történaz az x86 akármi . akármi telepítése közbe.:@
27031: Hol is van az a menü? Mert ahol kiválasztom a vinyóakt, ott csak olyan van, hogy törlés,formázás stbstb.. -
#27041 Nem tudja valaki, hogyha BIOS-ban húzom a procit(előre beállított gyári sémákkal, 5, 8, 10%) akkor a Vista SP1 RC-s rendszerem mért nem látja, hogy tuningolva van?RC előtt pl. a 4200-as procit 4600+nak ismerte fel, most csak az alapbeállításokat írja ki Vezérlőpult->Rendszerben. -
zoolee #27040 Na ez jó kéréds..Mer Bill gécc már megin unatkozik..-.- -
zoolee #27039 Nekem van egy régebbi MSN esem..De az nem 64 bites..-.-
És mondok jobbat..Itt szedte az MSn t fél óráig, és csak azt a tetü bejelentkezés segédet teftte fel az MSn t nem. -
#27038 Inkább mért nincs sima MSN telepítő? -
tompka #27037 Na nekem meg 5megás van és elég sokáig szedte :) -
zoolee #27036 De lol!!! Azt tudom, hogy leszedi...
De hát kérem szépen! Egy messengert és egy bejelentkezési segédet ami alig 20 mega, nehogy már 30 perc alatt töltse le, méghacsak most 1,2 megás netem is van!
Tegnap néztem egy vidit, 16 perc, 330 mega vagy mennyi volt..simán lent volt a video vége előtt.. -
tompka #27035 A hozzáadással elkezdi telepíteni. csak először leszedi a netről. várjál türelemmel. :D nekem a live fótótár vagy micsoda 15percig települt.
De kiírta hogy "a telepítés a vártnál több időt vesz igénybe.elnézést kérünk"