40038
-
#27114 Nekem ugyanezt csinálja az Nforce4 Ultrámmal, így inkább nem teszem fel, használom azt, amit felnyom a Vista. :-S Hogy miért van ez így? Passz... -
endiboy #27113 nf560-as alaplapom van..feltelepitem az nforce drivert - akár gyári cd-röl, nvidira oldalrol - ujrainditás után kékhalállal beáll a windows, és a royal.sys-re hivatkozik
volt valakinek hasonló problémája? -
#27112 www.nvidia.com oldalról, nagyon régi driver lesz csak újabb már nem lesz, kártyát kell cserélned. -
#27111 és ezt az összevont drivert honnan lehet letölteni? :S Valaki ha kisegítene egy linkkel megköszönném, ha így áll a helyzet :)
ja egyépként a felugró ablakokat -szinte minden alkalmazás előtt megjelenik- hogy lehet letiltani? rákérdez hogy folytatás vagy blokkolás.
köszi mindent -
#27110 Az nvidia fx-es verziói össze lettek vonva egy drivebe. -
zoolee #27109 Nem ártana cserélni.:) -
#27108 nekem fx 5200-es videó karim van de nem találtam sehol vista-ra való 5200-es drivert. maradtam így, videó kari telepítés nélkül, amíg valaki nem tud ilyen drivert. -
#27107 A legújabb. -
#27106 vistához 64biteshez melyik a legajánlottab/legjobb Nvidia driver? -
kollektor #27105 benne vannak -
#27104 Business-t írta...ezek mind benne vannak a Vistában és választani lehet, vagy külön-külön vannak a telepítők? -
Zaladár #27103 Van már Vista alá Pinnacle PCTV -hez driver? És ha igen hol. Köszi -
kollektor #27102 teszteli a gépet és javaslatot tesz az op.rendsz.re -
#27101 az miért lehet hogy szarakszik a bootolásnál a vistám? 2 vinyóm van a 120-on a rendszer...arról bootolnék de olvasási hibát ír ki az elején...aztán áttetem a 80-as vinyómra a bootolást aztán elindult a vista közben semmi nincs a 80-as vinyn...:S jelzem tegnap még a 120-as ról bootolt vagy 5x mert skszor ujraindítottam... -
#27100 Hát a gépemmel nincs gond (NFS PS full graf) szerintem...
Hát végülis...játszani, filmet nézni...PS-ezni... :D -
zoolee #27099 Hát! Mire akarod használni, és milyen a configod?
-
#27098 Hello!
Melyik a legjobb Vista verzió, ami magyar (ha van ilyen egyáltalán...) ?
Most akarnám lecserélni az XP-t, de olyan sok féle van...a FAQ-ban látok ilyet, hogy 3 havonta aktiválni kell, ez mindegyikben megvan?
Előre is kössz! -
#27097 Olyan nekem is volt, hogy nem akart települni, de végül a windows update-ről felment. -
#27096 Próbáld ki procihúzás nélkül. -
kaiber #27095 Hy! Szerintetek az lehet, hogy nem megy fel az SP1 procihúzás miatt? Mert nekem csak kattog a vinyóm egy darabig, aztán semmi. Nem indul el az SP1 telepítő. -
#27094 32bites vista-nál hogy kell rss hirolvaso kiegészitőt hasznalni? (ami az asztalon van jobb oldalon) ugyanis hiába veszem fel a kedvencek közé az internet explorerbe nem jelenik meg kint a tálcán. valaki segitsen pls. köszi -
#27093 köszi -
#27092 Live gallery-nek van egy trükkje:a szűrésnél állísd be minden nyelv utána ezrével jönnek a gadgetek. -
#27091 csak nekem tünt el az összes gadget a Live Galleryről
vagy nektek is ezt írja??
Sajnos nincs találat a következőre: 'Az összes kategória'. Több eredmény megjelenítéséhez próbálja módosítani a szűrőt. Ha továbbra sem találja a keresett elemet, ossza meg ötletét a Gallery fórumain, hogy mások megvalósíthassák azt. De lehet Ön az első, aki létrehoz valamit az adott témában, ehhez keresse fel a fejlesztői központot.
Betöltés...
Nem találta meg, amit keresett?
Írja meg más fejlesztőknek, mit keres, hogy ők létrehozhassák ez elemet.
-
#27090 Itt van mindenféle:gadgetek -
tompka #27089 Nincs olyan gadget(minialkalmazás) amiben visszaszámlálást lehet beállítani? pl Számol vissza hogy hány nap múlva szilveszter.A dátumot és a nevet én írnám be a cucc csak számolna.
??? -
#27088 A lényeg az ingyen szón volt és hát a wincostimize-on a jobb cuccokért csengetni kell :( -
#27087 Tessék! -
#27086 Ti tudtok olyan weboldalt ahol dreamscene vagy deskscape videók vannak ingyen mert a wincustomize nem az. -
tompka #27085 Jaja. tényleg nagy ez a tanulási cucc.
pl az everest betöltődött 5másodperc alatt. a tanulás után már 2-3ra csökkent. :D
sok progim gyorsabb. nagy ész -
#27084 Hát mikor bekapcsoltam a videokártyát akkor a stat menü szarakodott.
Nekem is nvidia szoftver van fenn,de utólag rájöttem hogy felesleges volt. -
#27083 Azthiszem módosítanom kell előző álláspontomat.Ez a 64bit-es Vista egészen jó kis cucc.Jövő év elején amikor oprencer vásárlásra kerül a sor ez lesz a befutó. -
devilk #27082 Az első hetekben lassú:) Majd kiismeri a "szokásaiadat" és akkor ahhoz fog igazodni. :DD -
Bmx01 #27081 Helló
Most raktam fel a vista-t és azt kérdezném mien beállításokkal lehet gyorsabbá tenni:??
Most alapbeállításon megy szinte.
Kösz -
tompka #27080 mé mi volt a baja?
am nekem is rosz volt mert össze-vissza zöld kockát jöttek be. olyan volt mint ha kódolási hiba lenne. csak akkor jött elő ha nvidia drivert tettem fel. na most csak "úgy" bekapcsoltam és ment.hiba elhárult. pedig még mindíg nvidia driver van fent. :D -
#27079 Megoldódott a dreamscene problémám,egyszerűen csak új videókra vágytam,és leszedtem egy pack-ot az update-val és utána furcsa módon megjavul.Érdekes nem? -
devilk #27078 hehe, thx:) -
#27077 thx -
#27076 KMPlayer -
#27075 dvd filmeknél mérnicns hang?:/ se k-lite se vista codec packal nincs
divxnél van