40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    Nincs Vista kompatiblis verzió belőle, egy ideje már nem adtak ki újabb verziót a progiból (sajnos)
  • tommyg
    március, április
  • BaziJoe
    Aspi driver vistára létezik???
  • janos666 #27151
    Mikorra várható a végleges SP1?
  • grebber
    Aki teszteli az SP1-et attól kérdem játékokban is van gyorsulás?Ha igen milyen szintű?
  • kollektor
    vista codec
  • Zsoltika 007
    Kodek kell. A vlc és kmplayer nem igényel kodeket mert már beépítve van. A media player meg a többi viszont nem tartalmazza ezeket.
  • tommyg
    nemtudjátok melyik a legújabb Norton Systemworks progi ami vistával is kompatibilis??
  • fsgh
    ja 30 napig. utána... vannak progik amik befagyasztják esetleg aktiválják a vitád...

2. 32 bites csak 4 giga ramot tud megcimkézni...vagyis ha 4 giga ramod van elveszi belőle a vga memóriáját is... 64-nél nem..

3.még egyszerűbb is....
  • szala
    Sziasztok
    Azt szeretném kérdezni, mi lehet akkor a gond, ha divx filmet le tudok játszani, akár vlc akár media playerrel, viszont a vista media centere nem játsza le, azt irja, hogy vmi kodek nincs meg hozzá :o) Ez hogy lehet, és mivel lehet orvosolni?
    Köszi elöre is a segitséget
  • overlocker
    DT PRo 0218-at használok és mellé felraktam a alcohol 52%-ot de azt nem tom érdemes fennhagnyi a DT egyáltalán van rtemlea DT pronak haa Alcohol is tudja azt mert clone gémeket ugyse töltök le... mountolni meg az alcohol is jo nemde? sztetek?
    Mit gondoltok elég az alohol 52%? mert Clone gémet nemigen használok vagyis nemgine játszok vagy ört vagy oiriginal
  • Japep
    Ha én próbaverzióként teszem fel a Vistát, akkor ugye 30 napig jó...és utána?
    És mi a különbség a 32 és 64 bites változat között?
    Ha én fel tudom tenni az XP-t, akkor ezt is fel fogom tudni telepíteni (mármint nem bonyolultabb sokkal...stb)?
  • me and a monkey
    Én Outlook-ot használok nem OE-t, de túl nagy különbség nem lehet.
    Kinyered az OE-ből a levelezést (Outlookban ez pst file, OE-ben nem tudom) és a Windows Mail programba pedig beimportálod.
    Mivel mindkettő MS program, így nincs jelentősége, hogy XP-ről Vista levelezőprogramra "viszed" át a levelezésedet.
    Esetleg még így is lehet, kismillió módszer, Válassz !
  • Zsoltika 007
    Legkönnyebb pl ha feldobod az Acronis Disk Director Suite-ot. Annak van grafikus felületű, könnyen beállítható menüje ahol ki tudod választani melyik os induljon. De elvileg a vista bootpro is kell hogy menjen.
  • amdni
    Esetleg megtennéd hogy ha itt is nagyon egyszerű akkor hogyan tudnám helyre hozni a boot rendszert?
  • pyropyropyro007
    Hali
    Senki nem tud megoldást a problémámra ?
    " #27132"
  • Zsoltika 007
    Itt is az.
  • amdni
    Na ja, ilyenkor mi van ha egy lemezen van 2 vista? Hogy lehet átírni a boot menüt? Xp-nél elég egyszerű volt.
  • Narxis
    Meglehet.
  • zoolee
    De egy vinyón van a 2 oprendszer, csak külön partíción...

Am a starforce másolásvédelem még mindíg kiakasztj a a visztát?
  • fsgh
    hát nem tom kinél hogy van de

1. biosban lehet álítani hogy merevlemezről bootoljon...ott lehet választan valahol azt is hogy melyik vinyóról...

2.ha indulásnál f12 nyomgatok nálam bejön egy boot menü...(akkor amikor a delt kell nyomogatni a bioszhoz)

na meg az sem árt ha mind2 vinyó masteren van mert egy op rendszer slaven elég bajosan indul...
  • zoolee
    Nekem is ez a bajom..2 pertícióm van 32 bites enterprise meg 64 bites ultimate, és csak a 64 bites megy, mert nincs boot menü..-.-
  • pyropyropyro007
    Hali
    Eddig windows-s xp-t használtam és az Outlook Expressel leveleztem.
    Ma feltettem a vistát, nagyon jó meg minden de a beérkezett leveleket nem lehet valahogy berakni a Windows mail-be ?
    Elég fontos levelek voltak ott és nem kellene hogy elvesszenek.
    Maga az outlook express-es .dbx fájlok megvannak.
    Valakinek van ötlete hogyan lehetne átrakni őket ?
  • amdni
    Sziasztok!

Egy fontos problémával kapcsolatban kérném a segítségeteket. Tudom lehet már volt róla szó de így konkrétan nem találtam a megoldást.

c: meghajtón van egy vista.
    telepítettem a
    d: meghajtóra is
    gondoltam hogy ezután a bootoláskor meg fog jelenni mind a két vista, és választhatok.
    Nem így lett :o
    Egy partíciókezelő progival (hirens boot cd) megnéztem, az aktív a d: meghajtó volt. Aktívvá tettem a c. meghajtót.
    Most már semmi nem indul :K
    "hiányzó BOOTMGR" a hibaüzi

Légyszi áruljátok el hogy most mit tegyek.
    Bootsect parancsal próbálkozzak?
    Ha jól tudom ez a parancs a vista dvd-n elérhető, de nem tudom elérni. hirens boot cd-vel próbáltam rámenni a vista dvd-re, de mivel ugye UDF nem enged.

A vista dvd-n nincs olyan funkció mint xp-nél volt a javítás és akkor karakteres módba lehetett jutni?
  • tompka
    Nem használom de itt van. microsoft.hu-n :)
  • zoolee
    Ki használ SP1 et itt? Honnan szedte? És ha már nekikezd a HSZ írásnak, kmondjon pár tapasztalatot!
  • bon
    Mindegyik Vista tartalmazza.
  • kokos
    Hali!
    A 64-bites vista home basic tartalmazza a dx10-et?Mert a leirásban nem utal rá?Kösz a választ!
  • Kaptár
    Aha isp.
  • tompka
    Az ISP-nem? isp nem lsp :)
  • Zsoltika 007
    Lsp?
  • Kaptár
    Valaki tudja hogy kell az LSP-t helyreállítani mert ha sokat netezek akkor egy ideig várni kell hogy megint elkezdhessem,mikor elemeztetem a vistával azt írja hogy hibásan működik az lsp.
    A választ megköszönném.Márnagyon bosszantó.
  • fsgh
    valaki akinek 64-es vistája van megdobhana egy pivivel hogy melyik a legjobb aktiválos cucc hozzá:)
  • Zsoltika 007
    Nekem nem volt ilyen. Bug lesz.
  • Kaptár
    Skint nem lehet csak a színét beállítani.
  • BaziJoe
    Sziasztok Mivel lehet skint cserélni Vista alatt???De ugy ,hogy az Aero megmaradjon.
  • tompka
    Most volt a 2.eset hogy a mobil-rack épp használat közben egyszer csak leállt. Energia gazdálkodásnál 600percre van állítva a vinyó kikapcsolás. Mitől állt le? xp-n ilyen nem volt.
  • endiboy
    kösz a gyors válaszokat :)
  • Narxis
    Csak ha crackeltem a Vistat.
  • tompka
    Ha mindent felismer akkor nem tedd fel. :) jobb úgy ahogy alapból megy