40038
-
Livius #38798 Tekerj egy kicsit lejjebb, ott van a hivatalos link amit beraktam Sp2-től. -
#38797 Pár napja már elérhető hivatalosan az SP2. Nekem már települt a laptopra. -
viral #38796 Nrg is image file kiirhatod dvd-re ilyen formatumot a nero csinal,de en is azt javaslom amit Bon hogy iso formatumost keress ki tudja milyen sajat buheracio az nrg-s.
Valamint erdeklodnek hogy masnak megjelent-e mar sp2 a hivatalos frissitesben mert nekem meg se hire se hamva ezt eleg gaznak tartom lassan kijon a seven sp2 meg hivatalosan kanyarban sem? :-)Tudom letoltheto torrentrol dehat gaznak tartom hogy win update ennyire le van maradva. -
#38795 Állítólag ez egy Windows Vista Ultimate 32 bites változata. -
#38794 Na az nrg image fájl már alapból furcsa, hivatalos forrásból származó image nem nrg szokott lenni, ha egy házi barkács Vista-t szeretnél felrakni szerintem inkább hanyagold és szerezzél be egy hivatalos érintetlen változatott. Mi volt a neve annak amit leszedtél? -
#38793 Szóval ha kiírom az .nrg immage filet akkor úgy jó lesz? -
#38792 Azt használom mi mást használnék.És mocskos od lassan törli a kis fájlokat :( -
#38791 Az image fájl tartamához nem kell hozzányulni, hanem simán kikell írni pl. imgburn programmal. -
#38790 Kicsomagoltam. -
#38789 Mint a többi, nem különbőzik a kiterjesztése. Legtöbbszőr ISO kiterjesztésű. Magát az image fájlt írtad ki, vagy elösször "kicsomagoltad" a image tartalmát és útánna írtad ki? -
#38788 Bocsi, de nagyon analfabéta vagyok ilyen szinten, de milyen kiterjesztésű a boot-olható image fájl? -
#38787 Hali!
Az oldalsávon ugye van olyan, hogy processzorfigyelő.Azt hogyan lehetne beállítani, hogy a procinak ne csak az 50%-át, a RAM-nak pedig ne csak a 35%-át használja???? Előre is köszönöm a választ!! -
#38786 Nincs, minden alapon van.
kb. 2 hete megy rendesen, ma kezdett szarakodni, most az előbb le is fagyott.
Amikor felraktam a Vistat baja volt a vga illesztővel, felraktam az újat azóta nem volt vele gond.
-
#38785 Nincs tuningolva gép? -
#38784 Na, most dobott egy kékhalált
Eseménynapló bejegyzés:
Hibagyűjtő: X64_0x124_GenuineIntel_PROCESSOR__UNKNOWN, típus: 0
Esemény neve: BlueScreen
Válasz: Nincs
CAB-azonosító: 0
Probléma aláírása:
P1:
P2:
P3:
P4:
P5:
P6:
P7:
P8:
P9:
P10:
Csatolt fájlok:
C:\Windows\Minidump\Mini070309-01.dmp
C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\Temp\WER-36301-0.sysdata.xml
C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\Temp\WERA987.tmp.version.txt
A fájlok elérhetők lehetnek a következő helyen:
-
#38783 Igen, driverek és BIOS is.
Olyan érzésem van, mintha akkor akadna ki ha "nem csinál semmit", teszteltem ramot, vga-t, procit és nem hibázott egyik se. -
#38782 Én valami driver gondra tippelnék, mindenből a legújabb Vista komaptibilis van fent? -
#38781 Olyan nincs, hogy cd-t tudsz csak beboot-olni. Esetleg akkor ha cd olvasód/íród van, de ennek esélye szinte nulla. az XP-t meg töröltetni kell a Vista telepítőjével a telepítés elején, majd újra létrehozni a partíciót és máris megy felfelé a Vista. de lehet olyat is csinálni, hogy a 80gb-os partícióból leválasztás egy partíció Manager programmal 40gb-ot és oda telepíted a Vista-t az XP mellé.
Ha a kiírt dvd lemez nem boot-ol be akkor valószínűleg nem boot-olható image-et írtál ki, vagy nem jó módszerrel írtad ki az imaget.
-
#38780 Most valamiért újraindult a gép
Pedig azt hittem, hogy már nincs vele gond.
Nem csináltam semmit, ment a letöltés, MSN és FF futott még. Egyszer csak elsötétedett a kép, (azt hittem, hogy a monitor kapcsolt ki, pedig beállítottam, hogy ne kapcsoljon ki) és újraindult.
Ezt a WMI 10-es hibakódú rendszeres bejegyzést nem lehet megszüntetni?
Ez előtt a bejegyzés előtt (Az előző rendszerleállítás (2009.07.03. - 17:33:52) váratlan volt.)
Ezek vannak:
- A(z) 'KLIF' (verziószám: 6.0, 2009.01.29. 14:49:00) fájlrendszerszűrő sikeresen betöltődött és regisztrálta magát a szűrőkezelőnél.
- Kernel-Processor-Power 1 tétlen állapot
2 teljesítményállapot
8 órajel-vezérlési állapot
És van még 2 ilyen is: A rendszer megállapította, hogy a(z) Loopback Pseudo-Interface 1 hálózati adaptert csatlakoztatták a hálózathoz, így normál működést kezdeményezett.
Amúgy ki van kapcsolva, hogy hiba esetén induljon újra automatikusan. -
#38779 Cső!
Most telepítem először a Vistát, de gondom van. Hogy tudom felrakni, ha van két winyóm az egyik 80GB-os és azon van rajta az XP, a másik 160GB-os de az meg tele van mindenféle cuccol, 1 GB hely nincs rajta. Gép indításakor meg csak CD-t tudok bebootolni, DVD-t nem, valamint 4GB-al rendelkező pendriveom sincs. Mit tegyek hogy a 80GB-osra felrakjam? -
#38778 Támogatom... -
#38777 Az hogy nem total commandert használsz. :D -
#38776 Azt mi okozhatja hogy a vista a kis fájlokkal teli könyvtárakat képes akár több mint 1 óráig törölni? -
#38775 Először a defenderben kapcsoltam ki de mindig ott volt az ikon az óra mellett, pedig az értesítés módját is kikapcsoltam, hogy ne csináljon semmit. -
Apocalipto #38774 Engedélyezd a szolgáltatásokban, a defenderben meg kapcsold ki... -
#38773 A szolgáltatások között letiltottam a defendert, de ma amikor bekapcsoltam ki ír egy hiba ablakot, hogy nem sikerült elindítani. Hogy tudod végleg kiírtani?
64 bites vista -
#38772 Nekem hasonlót akkor csinált, mikor azon gondolkozott, hogy kiírja nekem ablakba, hogy elérhető egy újabb verzió. Letöltöttem, telepítettem, azóta semmi gond. -
Bagoly81 #38771 megakad a winampom , nemtudja valaki mitöl lehet? 64 bites az op.
azt csinálja az elinditásnál. hogy "lefagy", nemtudok semitsem csinálni olyankor, 1-2 perc és megjavul. csak idegesit hogy olyankor nemlehet vele semitsem csinálni -
szeleb #38770 sziasztok!olyan problémám volt hogy feltelepítettem a vista sp2-t és bekapcsoláskor elment a teljesen a hang.ez egy újraindítással megoldódott de ezek után filmnézés közben egyszercsak beragadt a film, utána kék képernyő és alul vmi számláló futott 100-ig.eddig sose csinált ilyet ezért gondolom az sp 2 csinálhatott vmit.gyorsan történt így nem tudtam elolvasni.talán vmi hard disc check-et olvastam de nem vagyok benne biztos.ezek után normál módú indítás után minden működött a film is ment bár az elején vagy 2szer beszaggatott.mi lehetett a gond?valakinek van tippje?ha esetleg mégegyszer előjönne mi a megoldás?előre is köszi a válaszokat. -
#38769 sikerult. kosz fatal. -
#38768 angol vistam van. hol talalom a lemezkezlot? kosz -
#38767 :D Semmi köze hozzá. Partícionáld meg a lemezkezelőben. -
#38766 nem latja az uj winchestert a vista. ezzel a harddal egyutt mar tobb mint 1TB-om van es a vista 32 bites. netalantan az 1TB igenyli a 64bites vistat? -
Warden #38765 Köszi, feltelepítettem és működik -
tompka #38764 A tört verziót arra érted, hogy aktivátor progival aktiváltad? Azaz nem "igazi" kóddal?
Nyugi menni fog :) -
Livius #38763 A microsoft.com-ról.
Windows Vista Service Pack 2 32bit magyar
Windows Vista Service Pack 2 64bit magyar -
#38762 Nem kell monitor csak bill meg egér mert a BIOS nyíg. VGA kell hozzá csak. :) -
#38761 Am, itt egy "kicsit" régebbi gépről van szó, ami gyakorlatilag már nem is jó másra csak töltögetésre, hogy ne a laptopnak kelljen 10-20 órákat futnia naponta (sajnos elég kicsi a feltöltésem). :-)
Mind1, akkor elviselem, mert végülis nem nagy dolog csak azért gondoltam megkérdezem. -
Warden #38760 Köszi.Igazából nem is tudom hogy milyen a gépen lévő elég sokat szívtam ezzel a géppel hogy üzemeljen, volt rajt xp tiszta xp 64 tört vista bussiness tiszta de mindegyikkel voltak gondok hardveresen és szoftveresen is. Most ugy 4-5 hónapja egy tört ultimate van fent és csodák csodájára ezzel tökéletesen működik, nincs kékhalál nincs random újraindulás és nem szeretném újratelepíteni ha egynelőre nem működik a sp2.Úgyhogy kérnék valami bíztató visszajelzést hogy hogyan is működik ez a sp2 -
#38759 Én telepítettem és semmi gondom vele. Bár nem tudom függ-e, hogy milyen tört verziója van az embernek.