Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
persze, kapsz majd rendesebb választ is - amúgy ha visszaolvasol 1-2 oldalt, biztos találsz linket hozzá, vagy pontos nevet, hogy mi a neve a mûködõ aktivátornak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

köszi a segítséget. Nincs kiírva, hogy warez kérdéseket nem lehet feltenni, szóval ebbõl gondoltam, hogy meglehet itt kérdezni ezt. Egyébként kényszerû megoldásból tettem fel a vista-t, mert az xp-m totálisan behalt, nem tudtam 5-x újratelepítve sem életet lehelni bele, most feltettem a vista-t és mostmár jó, csak ez az activator nem sikerült. Anyagi kapacitásom most nincsen eredetire, ezért bátorkodtam ezzel. Egyébként tetszik, lehet megveszem, vagy kivárom a 7-et és azt veszem meg, de én pont nem az az ember vagyok aki a warez híve, de ha nincs ló, jó a szamár is. Különben is hagyjuk ezt az álszent szöveget. Remélem valaki más tud segíteni, akinek sikerült ez az activatoros cucc.
Dzsini
egy eredeti példány például egészen tökéletes, nekem még egyik frissítés se zavarta össze.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mi a legjobb vista activator? mert én próbáltam egyet, de az nem nagyon akarja megállítani azt a bizonyos 30 napos korlátot.
bon
Hálózati és megosztási központ.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

vista alatt hol tudom csatlakoztatni a gépet az itthoni többi géphez, szóval amit az xp alatt a hálózat beállítása alatt találtam az itt hol van?
xNoodlex
Kösz, de nem ezt kérdeztem. ^^

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

xNoodlex
Akkor megnyugodtam. 😊

[HUN]FaTaL
<#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

Thx!Hát akkor teszek egy kísérletet,végülis mit veszthetünk... (adatot nem,mert a szükségeseket már kiírogattam <#vigyor4> )

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dzsini
rányomtál jobbgombbal, és a törlést választottad a kuka ürítése helyett - az pedig eltünteti az asztalról az ikont (annyiszor elõfordul ez, remélem a 7-ben már elteszik az útból a 'delete' menüpontot).

Köszi megvan! Csak azt nem értem, hogy miért tünt el.
bon
Azt csak hiszed, hogy parasztvakítás. Láttam már olyan alkalamzásokat amik csöppet jobban mentek 4gb vagy több ram-al. Nem játékra gondolok!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Én meg 2 giga RAM-mal használom és még a legújabb játékoknak (Prototype, Riddick) is elég és közel maxra tolt grafikán 1440x900-ban. Parasztvakítás ez a 4GB.

lck
Berozsdásodik.
xNoodlex
Én 32 bitest használok 4 giga rammal és csak 1 hónap múlva tervezem a váltást 64esre. Árthat ez valamit a memóriának, ha nincs kihasználva csak egy része huzamosabb ideig?

Dzsini
letölteni torrentrõl már le lehet (ez a nem hivatalos módja), a windows update-en még nincs fent, de valószínûleg néhány héten belül felkerül - szerintem várd ki nyugodtan, majd felbukkan.

Sziasztok,

Magyar nyelvû (eredeti) Home premiumom van, lehet már erre tölteni az SP2 -t??

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dzsini
A vista eléggé kiforrott az elmúlt 3 évben, jobban ki tudja használni a modern gépeket. Ráadásul a DirectX 10 miatt a játékok - amelyik kihasználja - még szebbek is lehetnek rajta.
A helyedben váltanék, és ha valaha tervezed, hogy bõvíted a memóriát, akkor mindenképpen a 64 bites rendszert tedd fel.

Üdv!
Tanácsot kérnék.
Némi gép újítás után elgondolkodtam a Vistára való átállásra.Régebbi gépen Xp Sp3 volt,meg jelenleg az új is azon megy.De gondoltam a 4 magos processzornak jobb lenne az újabb op. rendszer,viszont most olyanokat is olvasok hogy a Xp is elboldogul azzal jól,nem fogok a Vistátol túl sok javulást-gyorsulást kapni.Hát szóval most már elbizonytalanodtam,fõleg hogy az Xp-t az évek alatt jól megszoktam,saját szintemen kellõen kiismertem.Tehát ha nem kifejezetten érdemes csere,akkor inkább hagyom.(Vistát régebben már probáltam más gépen,vegyes emlékek maradtak róla)
Tehát alábbi gépre érdemes-e Vista csere,és esetleg hogy milyen verziót.Játék plusz teljesen alap dolgokra van használva a gép,tehát semmi extra.
AMD Phenom 9950 Quad Core,ATI 4850 1GB,3 giga ram.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Asztalon nyomj jobb gombot, menj be a testreszabásba, és lesz bal oldalt egy Asztali ikonok módosítása rész. Ott lehet pipálni mi legyen kint mi ne legyen kint az asztalon.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Sziasztok!

Valaki találkozott már olyan problémával, hogy eltünt a lomtár a géprõl? Egyáltalán ilyen létezik? Simán bekapcsoltam a gépet és nem volt az asztalon a lomtár. Ha nincs ilyen akkor hol lehet?
Köszi
bon
Szerintem anyni a gond csak, hogy a gép nem szereti azt a fajta RAM-ot, cseréltesd ki másik típusa.

Nasim
Vistához cseréltem a ramot 1GB ra,de állandóan kékképernyõ jön be,általában a bios-ba irányít...innentõl számomra nehéz 😊

[HUN]FaTaL
Igen blokkolja az automatán, rendszergazda módban induló programokat.

lacibacsi
Köszönöm.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

bon
A NIS tiltani fogja a problémás komponenseket, tehát nem fog gondot okozni.

lacibacsi
Sziasztok!
Vista mellé felpakolhatom a Norton Internet Secutity 2007-et? A Vista saját védelme nem fog akadékoskodni?

fery02
De akkor ezzel is ugyanúgy blokkolná a Fraps-emet. Jól gondolom? Mert akkor lehet én is inkább kikapcsolom. Végül is 2 hónapig teljesen kikapcsolva használtam és nem tapasztaltam, hogy valami veszély történt volna a géppel kapcsolatban.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
avast

Vista mellé milyen, jó, ingyenes vírusírtót ajánlotok?
xNoodlex
Tényleg most veszem észre, hogy eltûnt az a kis ATI ikon a tálcáról, pedig az kellene még.. Vissza lehet hozni vlhogy?
Erre gondolok:

[HUN]FaTaL
Igne ez a group policy editor. 😊

[HUN]FaTaL
Igen egy az egyben, egy ideig a gp megoldást használtam, aztán szükségem lett az Ati tray toolsra így kikapcsolva használom.

xNoodlex
Én se kapcsoltam ki, csak ezt a módszert használom: UAC is, meg nem is
Azt hiszem Fatal is erre gondolt. 😊

fery02
Nekem ugyanilyen bajom van a Fraps-sel. Akkor ezekre nincs mód, hogy ne blokkolja ezeket minden indításnál futó UAC mellett? Mert am semmi bajom sincs ezzel a TweakUAC-vel (egyszerûbb, mint gpedit-be szórakozni).
Amúgy Nálad egy az egyben ki van kapcsolva az egész UAC?

[HUN]FaTaL
Ehhez nem kell tweakuac, elég a group policy editor. Én azért kapcsoltam ki az UACot mert blokkolja az automatikusan elinduló programokat pl. az Ati Tray Toolst. Hát nekem ne blokkolja 😄

fery02
Állítólag nem feltétlen egészséges az UAC kikapcsolása. Én egy TweakUAC nevû kis programocskát használok, ami annyit tesz, hogy fut az UAC a háttérbe, de kussol.

xNoodlex
Köszi!

bon
UAC: Msconfig-nál kikapcsolható, automatikus töredezettség mentesítõ a töredezettség mentesítõ alkalmazásnál. indexelés az indexelésnél. De a szolgáltatásoknál is megtalálhatóak. Pontos leírást nem tudok, mert most Windows 7-es gépnél ülök. (Itthon már nem használom a vista-t, csak ha a laptoppal van valami teendõm az meg ritka)

[HUN]FaTaL
Start->Serivces.msc

xNoodlex
Ja igen, múltkor akartam én is kérdezni, hogy hol tudom kezelni ezeket a szolgáltatásokat. Van erre valami futtatás parancs vagy mi nem?

bon
Stabilitás szerintem nem fog csökkeni, de a rendszer biztosága igen. Az "idegesítõ" dolgokat meg regsitry buhera nélkül is kilehet kapcsolni.

lacibacsi
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha a Vista idegesítõ dolgait kikapcsolom a registry buherálásával (Mr Vista elég alaposan leírja, hogy hogyan kell), akkor ezzel nem gyengítem-e meg a rendszerem stabilitását? Vagyis a dolgok kikapcsolása után nem várhatók-e kékhalálok és egyéb nyalánkságok, stb., stb., stb...
Köszönöm!

tugyiti
Csiszolj a szélébõl és szélcsatornába teszteld
Nasim
Van egy olyan kérdésem,hogy hogyan lehet a Vista Ultimate-en az aerodynamicai hibát javítani,mivel optimalizálás után nem elsõ alkalommal szünt meg.Legtöbbször csak az ablak mozgás effekt.Aki tud segítsen légyszi,köszi!

Az nem lehet hogy a net szolgaltatom tiltotta le az mmo-t?😄 mint ahogy mashol a torrentet? Pls aki tudja mi van segitsen, tegnap 3x ujra telepitettem a windowst es Xp- es vistan is ugyan ezt csinalja...

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

[HUN]FaTaL
Nincs mit, én is játszottam vele 2 napot mire rájöttem. 😊 Igaz, ritkán használom a sleep módot.

köszi szépen, ezzel végre mûködik az alvóállapot meg nem fagy ki, szal köszi még1x a segítséget

PSN: Feka420

Nem tudjátok miér áll le a netem ha MMORPG-t indítok ? , ha simán weboldalakra megyek vagy msn megy de ha mmo-t indítok egybõl megáll de nem esik le😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!