Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Magyar nyelvû (eredeti) Home premiumom van, lehet már erre tölteni az SP2 -t??
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A helyedben váltanék, és ha valaha tervezed, hogy bõvíted a memóriát, akkor mindenképpen a 64 bites rendszert tedd fel.
Tanácsot kérnék.
Némi gép újítás után elgondolkodtam a Vistára való átállásra.Régebbi gépen Xp Sp3 volt,meg jelenleg az új is azon megy.De gondoltam a 4 magos processzornak jobb lenne az újabb op. rendszer,viszont most olyanokat is olvasok hogy a Xp is elboldogul azzal jól,nem fogok a Vistátol túl sok javulást-gyorsulást kapni.Hát szóval most már elbizonytalanodtam,fõleg hogy az Xp-t az évek alatt jól megszoktam,saját szintemen kellõen kiismertem.Tehát ha nem kifejezetten érdemes csere,akkor inkább hagyom.(Vistát régebben már probáltam más gépen,vegyes emlékek maradtak róla)
Tehát alábbi gépre érdemes-e Vista csere,és esetleg hogy milyen verziót.Játék plusz teljesen alap dolgokra van használva a gép,tehát semmi extra.
AMD Phenom 9950 Quad Core,ATI 4850 1GB,3 giga ram.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy eltünt a lomtár a géprõl? Egyáltalán ilyen létezik? Simán bekapcsoltam a gépet és nem volt az asztalon a lomtár. Ha nincs ilyen akkor hol lehet?
Köszi
Vista mellé felpakolhatom a Norton Internet Secutity 2007-et? A Vista saját védelme nem fog akadékoskodni?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Erre gondolok:

http://goo.gl/gd6Zi5
Azt hiszem Fatal is erre gondolt. 😊
Amúgy Nálad egy az egyben ki van kapcsolva az egész UAC?
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a Vista idegesítõ dolgait kikapcsolom a registry buherálásával (Mr Vista elég alaposan leírja, hogy hogyan kell), akkor ezzel nem gyengítem-e meg a rendszerem stabilitását? Vagyis a dolgok kikapcsolása után nem várhatók-e kékhalálok és egyéb nyalánkságok, stb., stb., stb...
Köszönöm!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
PSN: Feka420
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!