40038
-
Apocalipto #27674 Nekem csak volt -
#27673 A start menüben valóban dokumentumok mappa van. -
Apocalipto #27672 Mármint a start menüben, ott dokumentumok volt, nem?Ha át akarom nevezni azt írja már létezik ilyen nevű fájl -
#27671 Nem neveződött át, valójában dokuments a neve a mappának. A dokumentumok csak link, ami a dokuments-re mutat. -
Apocalipto #27670 Az miért van, hogy a átneveződött a Dokumentumok mappám Documents-re? -
Tomy Lee #27669 Vista Manager bejött
Köszi Narxis! -
Tomy Lee #27668 Nálam még friss eddig np.Persze meglátjuk még de tényleg jónak tűnik.Mondhatom úgy is,hogy ez működik egyedül normálisan(nod32 és kaspersky felejtős).
Különben én csak az Antivírust ajánlottam az IS-t nem próbáltam.Szigorúan Vista firewall egyenlőre! -
#27667 Nekem nagyon összerondított mindent a Panda 2008 IS, a hálózatom is összeomlik tőle, nem beszélve arról hogy valamiért nem tetszik neki az SP1 -
#27666 Akkor valamit blokkolt, mielőtt Interactive filteringre állítottad.Configure rules and zones részt keresd meg a Setup, Firewall résznél.Ott mutatja és át is állíthatod, hogy mit ne blokkoljon és mit igen. -
#27665 Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor tudok csak másolni. -
#27664 Mindkét gépen átállítottad?Beépített tűzfal kikapcsolva?Kapcsold be a Fájl- és nyomtatómegosztást a Hálózati központban.Ezeket ellenőrizd mindkét gépnél.A tűzfalat ESET-ben állítsd Interactive filtering mode-ra, ilyenkor ha blokkol valamit akkor rákérdez, hogy engedélyezed-e. -
#27663 Így sem tudok másolni a két gép között. -
#27662 Kösz! -
#27661 Cleaner-nek ajánlom a Vista Managert.Az 1.4.1-es a legfrissebb verzió jelenleg.Nem free, de nekem bevált. -
#27660 Flashgetnél: Options-->Connection résznél a Max simultaneous jobs-ot állítsd 1-re. -
#27659 Strict Protection helyett Allow sharing-ra állítsd a Setup firewall, Protection mode résznél. -
#27658 ESET Smart Security van a gépen. Amit most tettem fel és azóta nem megy. -
#27657 Hello!
A laptopom és az asztali pc-m routeren keresztül vannak összekötve. A hálózat feltérképezés során látja a két gép egymást, de nem tudok a két gép között másolni. Eddig működött rendesen, de most nem. Mi lehet a gond? Kösz! -
Tomy Lee #27656 Thx,úgylátom eltünt.Viszont,hogy biztos legyek a dologban szeretném kipucolni a system-et.Van Vista-ra valami Cleaner?
Más:ez a flash get dolog még mindig nem müxik sajna:(be lehet állítani a folyamatos letöltésre esetleg van hozzá hasonló program web alapu letöltésre? -
#27655 Csökkentet módba nem bírod törölni? -
#27654 nics start menü, időnként kiléptett a vista stb. -
Tomy Lee #27653 Újraindul néha a gépem hibaüzivel(kék képernyő):(
Állítólag mikor újraindítás után diagnosztikálom akkor ezt az infót kapom:
"Technical Information
Troubleshoot driver problems"
Ennek nem örülök:(
Tényleg valami driver okozhatja?
Mondjuk ez az után fordult elő,hogy feltettem ezt a szar Kasperskyt vagy mit.Fel sem telepítette normálisan el sem indult a security és még uninstallnál ki is dobott error üzenettel és azóta csinálja.
Mit tegyek vajon,hogy ne jelenjen + ez?
-
zoolee #27652 Azt tudom, de mik azok? Nem netezhetek?vagy mi? -
#27651 Életbe lépnek a korlátozások. -
zoolee #27650 Mi történik ha lejár a 30 nap próba idő? -
Apocalipto #27649 o_O -
Tomy Lee #27648 Panda Antivirus 2008-at ajánlom mindenki figyelmébe Vista-hoz!Profi lett. -
Tomy Lee #27647 Bon:megjött a kábel amit nemrégiben ajánlottál(Nagyon szól minden:)
Köszi szépen! -
#27646 Holnap délelőtt fogom megpróbálni még 1x a felrakását, remélem sikerülni is fog. -
#27645 Bon!
Fel bírtad rakni a frissített SP1-et? -
mikusmate #27644 Remek! Kösz a választ :) -
#27643 Nem, az ismerösömnek újra kiküldik. -
mikusmate #27642 Köszi! Írtam nekik egy levelet. És ilyenkor ha a posta miatt nem érkezett meg, akkor újra meg kell rendelni? -
#27641 Én már rendeltem és kb 1 hét alatt itt volt. Az ismerősömnek máig nem jött meg, pedig egy napon rendeltük (2007. okt. 17) Ma felhívta őket és ők elküldték, csak a posta nem szállította ki, gondolom szokás szerint eltűnt valahol a postán. -
mikusmate #27640 Sziasztok!
Valaki rendelt már Vistát a tisztaszoftver.hu-ról? Mi tavaly decemberben megrendeltük az XP/Vist/Office csomagot, de eddig még semmi hír nincs róla. Csak azt szeretném tudni, hogy ha már valaki rendet onnan, akkor nála is ilyen sokáig tartott-e, hogy megérkezzen a csomag. -
zoolee #27639 üüüüüüüü....Volt vista frissÍtés, és nem működik a time ftopper.:'( -
temes69 #27638 sziasztok!
légyszi valaki mondja már meg hogy hol tudom állítani a jogosultságot emelt szintüre. fontos lenne!
előre is köszi! -
#27637 Torrenten fent van. -
TooKooL #27636 Nem tud valaki nyilatkozni egyébként a pacific warriors-os problémámmal kapcsolatban? mi lehet ilyenkor a gond? szimplán kompatibilitási gond? :S -
#27635 Én is így gondolom:)
Egyébként most, hogy jobban belegondolok, másik gépre fel sem mentek az opcionális frissítések, mivel öcsém telepítette... Akkor viszont egy ajánlott biztonsági frissítés okozta volna a driveres dolgot? Az csak rosszabb:(