40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Apocalipto
    Nekem csak volt
  • bon
    A start menüben valóban dokumentumok mappa van.
  • Apocalipto
    Mármint a start menüben, ott dokumentumok volt, nem?Ha át akarom nevezni azt írja már létezik ilyen nevű fájl
  • bon
    Nem neveződött át, valójában dokuments a neve a mappának. A dokumentumok csak link, ami a dokuments-re mutat.
  • Apocalipto
    Az miért van, hogy a átneveződött a Dokumentumok mappám Documents-re?
  • Tomy Lee
    Vista Manager bejött
    Köszi Narxis!
  • Tomy Lee
    Nálam még friss eddig np.Persze meglátjuk még de tényleg jónak tűnik.Mondhatom úgy is,hogy ez működik egyedül normálisan(nod32 és kaspersky felejtős).
    Különben én csak az Antivírust ajánlottam az IS-t nem próbáltam.Szigorúan Vista firewall egyenlőre!
  • naaa
    Nekem nagyon összerondított mindent a Panda 2008 IS, a hálózatom is összeomlik tőle, nem beszélve arról hogy valamiért nem tetszik neki az SP1
  • Narxis
    Akkor valamit blokkolt, mielőtt Interactive filteringre állítottad.Configure rules and zones részt keresd meg a Setup, Firewall résznél.Ott mutatja és át is állíthatod, hogy mit ne blokkoljon és mit igen.
  • Örm
    Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor tudok csak másolni.
  • Narxis
    Mindkét gépen átállítottad?Beépített tűzfal kikapcsolva?Kapcsold be a Fájl- és nyomtatómegosztást a Hálózati központban.Ezeket ellenőrizd mindkét gépnél.A tűzfalat ESET-ben állítsd Interactive filtering mode-ra, ilyenkor ha blokkol valamit akkor rákérdez, hogy engedélyezed-e.
  • Örm
    Így sem tudok másolni a két gép között.
  • Örm
    Kösz!
  • Narxis
    Cleaner-nek ajánlom a Vista Managert.Az 1.4.1-es a legfrissebb verzió jelenleg.Nem free, de nekem bevált.
  • Narxis
    Flashgetnél: Options-->Connection résznél a Max simultaneous jobs-ot állítsd 1-re.
  • Narxis
    Strict Protection helyett Allow sharing-ra állítsd a Setup firewall, Protection mode résznél.
  • Örm
    ESET Smart Security van a gépen. Amit most tettem fel és azóta nem megy.
  • Örm
    Hello!
    A laptopom és az asztali pc-m routeren keresztül vannak összekötve. A hálózat feltérképezés során látja a két gép egymást, de nem tudok a két gép között másolni. Eddig működött rendesen, de most nem. Mi lehet a gond? Kösz!
  • Tomy Lee
    Thx,úgylátom eltünt.Viszont,hogy biztos legyek a dologban szeretném kipucolni a system-et.Van Vista-ra valami Cleaner?

Más:ez a flash get dolog még mindig nem müxik sajna:(be lehet állítani a folyamatos letöltésre esetleg van hozzá hasonló program web alapu letöltésre?
  • bon
    Csökkentet módba nem bírod törölni?
  • bon
    nics start menü, időnként kiléptett a vista stb.
  • Tomy Lee
    Újraindul néha a gépem hibaüzivel(kék képernyő):(
    Állítólag mikor újraindítás után diagnosztikálom akkor ezt az infót kapom:
    "Technical Information
    Troubleshoot driver problems"
    Ennek nem örülök:(
    Tényleg valami driver okozhatja?
    Mondjuk ez az után fordult elő,hogy feltettem ezt a szar Kasperskyt vagy mit.Fel sem telepítette normálisan el sem indult a security és még uninstallnál ki is dobott error üzenettel és azóta csinálja.
    Mit tegyek vajon,hogy ne jelenjen + ez?
  • zoolee
    Azt tudom, de mik azok? Nem netezhetek?vagy mi?
  • bon
    Életbe lépnek a korlátozások.
  • zoolee
    Mi történik ha lejár a 30 nap próba idő?
  • Apocalipto
    o_O
  • Tomy Lee
    Panda Antivirus 2008-at ajánlom mindenki figyelmébe Vista-hoz!Profi lett.
  • Tomy Lee
    Bon:megjött a kábel amit nemrégiben ajánlottál(Nagyon szól minden:)
    Köszi szépen!
  • bon
    Holnap délelőtt fogom megpróbálni még 1x a felrakását, remélem sikerülni is fog.
  • Narxis
    Bon!

Fel bírtad rakni a frissített SP1-et?
  • mikusmate
    Remek! Kösz a választ :)
  • bon
    Nem, az ismerösömnek újra kiküldik.
  • mikusmate
    Köszi! Írtam nekik egy levelet. És ilyenkor ha a posta miatt nem érkezett meg, akkor újra meg kell rendelni?
  • bon
    Én már rendeltem és kb 1 hét alatt itt volt. Az ismerősömnek máig nem jött meg, pedig egy napon rendeltük (2007. okt. 17) Ma felhívta őket és ők elküldték, csak a posta nem szállította ki, gondolom szokás szerint eltűnt valahol a postán.
  • mikusmate
    Sziasztok!
    Valaki rendelt már Vistát a tisztaszoftver.hu-ról? Mi tavaly decemberben megrendeltük az XP/Vist/Office csomagot, de eddig még semmi hír nincs róla. Csak azt szeretném tudni, hogy ha már valaki rendet onnan, akkor nála is ilyen sokáig tartott-e, hogy megérkezzen a csomag.
  • zoolee
    üüüüüüüü....Volt vista frissÍtés, és nem működik a time ftopper.:'(
  • temes69
    sziasztok!

légyszi valaki mondja már meg hogy hol tudom állítani a jogosultságot emelt szintüre. fontos lenne!
    előre is köszi!
  • Narxis
    Torrenten fent van.
  • TooKooL
    Nem tud valaki nyilatkozni egyébként a pacific warriors-os problémámmal kapcsolatban? mi lehet ilyenkor a gond? szimplán kompatibilitási gond? :S
  • asysoft
    Én is így gondolom:)

Egyébként most, hogy jobban belegondolok, másik gépre fel sem mentek az opcionális frissítések, mivel öcsém telepítette... Akkor viszont egy ajánlott biztonsági frissítés okozta volna a driveres dolgot? Az csak rosszabb:(