40038
-
#27954 Nincs ott már néztem, ez a program egyszerűen nics sehol...és mégis minden 1-es alkalommal elindul. -
csassz #27953 OK!Kösz! -
#27952 Két lehetőség van, Windows update-n keresztül vagy a leszedett telepítővel. A régit előtte törölni kell természetesen. -
csassz #27951 BON!Hogyan tudnam egyszerüen felrakni a frissített SP1 RC-t. -
Nyecmester #27950 BON köszönöm szépen a választ és bejött mostmárcsak 3GB a System Volume Information örök hálám!THX -
kaiber #27949 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SP1 RC-re van már crack, aktivátor? Mert mekem a szokásos problámám volt (vezérlőpult nem jött be) -
#27948 Msconfigban az indítás fülön szedd ki a pipát mellőle. -
#27947 Nem, azt írja, hogy fizikailag csak 1 CPU foglalat lehet a gépben, csakúgy, mint az XP Homenál (DualCore-t az is támogatta). -
efem #27946 hat, pedig ez az egyetlen hasznos dolog win98 ota :) -
#27945 [HUN]FaTaL erről van szó...efel amit írtál megnéztem,de azt se tudom mit keressek ? Mert ez nincs egyszerűen sehol.
Vista alatt hol lehet kikapcsolni a narrátor-t,hogy ne induljon el minden idításkor ? Sikerűlt elindítani valahogy,bár semmi szükségem nem volt rá...csak kiváncsi voltam milyen.Most meg már nemtudom,hogy hol lehetne kikapcsolni? Próbáltam a bejelentkezésnél,mert ott van feltüntetve. Kikapcsoltam ,de továbbra is elindul. Ötletek?
-
#27944 Nálam 2-szer sikerült nekie. :( -
#27943 nálam eddig sem akasztotta ki -
#27942 Ez az első amit kikapcsolok rendszer telepítésénél, amióta létezik. De a törlésének, méretének csökkentésének módja: link -
#27941 Lehet, hogy már nem. -
zoolee #27940 Hali....elhagytam a GTR 2 dvd m és leszedtem most a demót, mert unatkoztam..Na a lényeg..Fenn áll még ez a hiba, hogy a StarForce kiakasztja a vistát? -
Nyecmester #27939 Hogy lehet a System Volume Information-ből kitörölni azt a 12GB szerintem felesleges dolgot??
Plz help!ma már az előző kérdésemre nem válaszolt senki!THX előre is! -
#27938 Itt még azt is írják hogy a Home Basic nem használja ki a többmagos procikat szemben a Home Premiummal. -
#27937 Ja, én is Ultimate-t használtam.AERO végülis szép, az biztos.Media Centert nézegettem, de mivel nincs TV tuner kártyám, egyszerűbbnek találtam BSplayert vagy PowerDVD-t használni.BitLocker ami még említésre méltó, de nekem az se kellett.Meg láttam van még egy halom cucc(DVD borítókészítő, fotótár, faxoló stb.) ezekre egyszer se volt szükségem.Egyedül a DreamScene-nek örültem me az elég látványos és szép.Elhiszem, hogy a Microsoft az Allin1-elv híve, de én is a komolyabb programok híve vagyok. :) -
#27936 Számomra nem felesleges mindegyik szolgáltatás, AERO szon kívül, hogy látványos, leveszi a grafikus felület számítási igényét a prociról és a VGA-t terheli így még hasznos is. Media Centert mostanában kezdtem használgatni (mióta van mire kiküldeni megfelelő méretben a képet) DVD maker-t nem használom, inkább komolyabb programokat. Tablet PC-t szintén nem. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én Ultimate-ot használok, tehát ezek kívül van még különbség bőven. -
#27935 -
#27934 Ezek a cuccok tök feleslegesek szerintem, lehet legközelebb már én is Basic-et használok Ultimate helyett. -
#27933 letojom nemsokára a vista nagy hardver igényét az új gépbe amit most rakok össze lassacskán úgyis 2*2GB lesz dual -ba -
#27932 Hülyeség. A Vista-nak a napi használatra 1gb ram kell, de játékra már ajánlott a 2GB vagy több memeória. A Home Premiumban négy dologban különbőzik a Basic-től. A Basicben nincsen AERO (ami a videókártyát terheli amúgy is), nem tartalmazza a Media Centert-t és a Windows DVD Maker programot, nincs felkészítve Tablet PC támogatásra. -
timexxx #27931 De home premiumot pont azért nem szerteném fel tenni mert dupla annyi a memória igénye mint a home basicnek :) -
goofy1984 #27930 Nálam is volt ilyen. Azt hiszem az hozta rendbe, hogy újra feltettem. Azután a programban beállítottam, hogy ne cserélje le az meghajtó ikonokat, és utána meg leszedtem. Ha jól emlékszek ez hozta rendbe. -
#27929 Hát jelenpillanatban csak 2GB ram van a gépben de jövöhonapban lesz még plusz 2GB! kiváncsiságbol tettem fel a 64bitest mivel teljesen uj gépem van (alig 2hetes) és kiváncsi voltam milyen lehet! Végülis látványos lassulást nemvettem észre vagy csak nemfigyeltem! Amugy ebből is a Home Premium van fenn! Mindig is ezt használtam! Hát akkor valószinűleg 32bitest teszek vissza! Nálam bevált azis meg ugy általában a Vista is! Xpt ha nem nagyon muszály nemszeretném már feltenni, legalábbis erre a gépre! Köszönöm a segitséget! -
#27928 A 32bit-es programok futtatására 64bit alatt igaz amit írtál, de állítólag nem jelentős a lassúlás csak 1-2%. Én a 32bit-es Vista-t ajánlom, hacsak nem indokolt a 64bit. Tehát 4gb ram a gépben, vagy kifejezetten 64bit-es program(ok) rendszeres haszálata. Ja ls Home Premium változatban. -
#27927 Sziasztok! Azthiszem hogy hamarosan ujratelepitem a Vistamat és azt szeretném megtudni hogy melyik verziót rakjam fel? Ugyanis most 64bites van fenn! 32bitest tegyek fel vagy tegyem vissza a 64bitest? Mert valami olyasmit hallottam hogy a 32bites progiknak valami 32bites futtatási környezetet biztosit igy lassabn töltödnek be és futnak! Igaz ez? És Bon mivel Te nagyon vágod a Vistat , Te melyiket ajánladád inkább?? -
#27926 A játék miatt memória nem fog ártani még a gépbe. -
#27925 Home Premium elég otthoni felhasználásra,a gépigénye is kisebb mint az Ultimate változaté. -
timexxx #27924 hét leginkább net, msn, játszani leginkább cod4 el szoktam meg muonline al. azt ugy ennyi is :D -
efem #27923 msconfig? -
#27922 Milyen narrátor?:D -
Hello, Vista alatt hol lehet kikapcsolni a narrátor-t,hogy ne induljon el minden idításkor ? Sikerűlt elindítani valahogy,bár semmi szükségem nem volt rá...csak kiváncsi voltam milyen.Most meg már nemtudom,hogy hol lehetne kikapcsolni? Próbáltam a bejelentkezésnél,mert ott van feltüntetve. Kikapcsoltam ,de továbbra is elindul. Ötletek?
-
#27920 Köszönöm a segítségedet. Kifogom próbálni a Vistát, max ha nem válik be vagy lesz vele valami gond (bár kétlem) akkor visszateszem az XP-t. Megnézem hogy néz ki, mien a desing stb mert még nem láttam élőbe csak képeken. Még 1 kérdés, meik a legjobb verzió? Az Ultimate? -
#27919 Attól még, hogy nem Vista kompatibilis még ha nem is ismeri fel még működhet XP-s driverral kézzel feltelepítve. A te géped hardvereivel nem lesz gond. A szoftvereken meg nincs mit nem felismeri, amikor te rakod fel. Attól, hogy nem Vista kompatibilis még működhet Vista alatt. Egyébként mindenből a legfrissebbet telepítsd fel és nem lesz gond vele. XP-hez képest valóban (azt írják) lassabbak a játékok, de váltani érdemes. -
#27918 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az télleg igaz hogy, ameik hardver nincs ráirva hogy Windows Vista kompatibilis akkor nem ismeri fel, és ugyanigy programok is? Jah és télleg levesz a játékokból 30 40 fps-t? Érdemes lecserélni XP-ről vistára? Ha pl nem kompatibilis egy softver vagy egy hardver akkor eggyáltalán fel se ismeri a rendszer ezeket a dolgokat?
Tudom hogy a válaszok fele benne van a FAQ-ban, de én mégis tőlletek szeretném tudni. Előre is köszönöm, és lécci csak olyanok irjanak akiknek megvan a vista, és tapasztaltak (és akiknek van idejük, idegrendszerük leirni egy magamfajta kezdőnek a válaszokat). Előre is köszönöm! -
#27917 Attól függ mire használod a gépet. Ja és én a Home Premium-ot ajánlom inkább. -
timexxx #27916 szerintetek 1GB rammal és 3GHZ -s procival fel tegyem a homebasicet? -
#27915 Elkezded törölgetni az utoljára feltett programokat, ah nem segít akkor az utoljára feltett drivereket cserélgeted régebbire. De lehet hardver hiba is.