40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • slylecz13
    Sziasztok!

Tud valaki jó Vista-XP hálózat beállítást ajánlani?

Csak fájlmegosztásra kellene...
  • Bmx01
    Hy
    Vista-nál is úgy van mint XP-nél hogy a feladatkezelőbe ki lehet kapcsolni dolgokat, amik annyira nem fontosak és gyorsabbá tehetik a vistat-t?? Példáúl hogy ne egyen annyi ramot??
    Ha lehet akkor miket lehet kikapcsolni??
    Nekem most ha csak a windows megy akkor eszik vagy 600megát.
  • Laza
    Majd hazaertem megnezem.
    Az xml-ben vagy a html-ben volt neked ez a gond?
  • Benc16
    nem teszitek be a bannerba a képet? :/
  • asysoft
    Valami gondja van a háttér elhelyezésével. Nekem "<g:background id="BG"" -vel normálisan ment. De szerintem nézz meg néhány gadgetet, ott hogy oldják meg pontosan, én is sokat szöszöltem vele:)
  • bon
    A leszedett telepítőnek a windows\SoftwareDistribution\Download mappában kell lennie, a legnagyobb méretű könyvtár lesz az szerintem. Felmásolod egy pendrive-ra és átrakod a másik gépre.
  • bon
    Ha magyar a telepítő akkor jó lesz, a telepítés kb 1 óra.
  • bon
    Használd a KMPlayert-t.
  • Omega888
    Tudna segíteni nekem valaki abban hogyan tudnám átvinni az Sp1 Refresh 2-őt egy olyan gépre ahol nincsen internet?
    Tehát nem windows update-ről és magyar vistára kellene.

Előre is thx
  • juhaszg
    Sziasztok!

A következő a gondom: van néhány letöltött AVI file-om, amit nem tudok lejátszani. A BS Player azt mondja: nincs fájl, a wmp pl meg azt, hogy valószínűleg nincs megfelelő kodekem. Honnan tudjam, hogy milyen kodeket kell letölteni? A problémajelentések-és megoldások halál idegen weboldalakra vezetnek, amelyeknek semmi közük a kodekekhez.
    Help.
    Köszi
  • berczely
    Elindítottam a telepítőt az magyar volt az jó?mer akkor holnap felteszem hallotam hogy sokáig teszi!
  • bon
    Sejtem, játék közben kapcsold ki.
  • bon
    Napi használatra némi játékkal igen.
  • bon
    Passz.
  • Gipsz75
    "Miért ragaszkodsz a klon képernyőhöz? Nekem Dualview-ben van és így betudom különöbző felbontásra állítani a két képernyőt. a Gép 1280x1024 a TV 1920x1080"
    ----------------------------

Azért mert idegesít (főleg játékokban), hogy ha kitolom az egért teljesen jobbra, akkor átmegy a másik képernyőre, és idő amíg visszahozom:) (gondomom sejted, hogy ez 1 stratégiai játéknál mennyire zavaró;) )
  • SeriusLame
    HI
    Elkezdtem gondolkodni azon hogy felrakom a Vistát a gépemre, de miután elkezdtem olvagatnia forum letettem rola.
    Érdemes volna a felrakni-e azért mer xp alatt sata2 bajaim vannak ?
    1024+512 ddr2ram elég lenne hozzá ?
  • BaziJoe
    És ezt a 64bit-es Sp1-et magyar nyelven honnantudom leszedni???
  • zoolee
    Amúgy ez azért fura, mert eddíg az elmúlt több mint 2 évben semmi baj nem volt vele..Csak néha 1-2 szer kidobott valami miatt.azt semmi...
    Nem tudom mi történhetett télleg...
  • zoolee
    Tudom, hogy fos!!! De a pista is sajnos:S
    3x raktam újra..szar az egész:S
    Na mind1...Nincs is most már helyem hozzá.:S
    Ha holnap jobbanleszek elmegyek a közeli pc bótba és veszek egy másik vinyót, amin szabadon garázdálkodhatok: DD Meg havertól kérk egy ikszpét, aztán csá pista sp1 ig...

Amúgy a vicces az, hogy a valve oldala is fos! regelek, beírom jelszót, nyomom, hogy reg, erre kitörli a jelszót, és kéri, hogy írjam be, hát kösz...
  • bon
    Reális méretnek tűnik a 8xx mb 64bit-nek. Csak megfelelő nyelvűt szedjél le, mert nem mindegyikben van benne a magyar (már ha az kell)
  • berczely
    Találtam valamit 8xxMB SP1 64bites rendszerhez ha jól láttam.Remélem jót szedek!
  • Narxis
    A Steam a szar, nézz be a fórumára.Tele van mérges, anyázó komentekkel.Mindenki mondja, hogy újra kéne írni, de a Valve inkább frissítgeti.Látszik, hogy nem sokat ér vele.Nekem összekadt a Fraps-al.
  • bon
    Gondolom már nem érvényes, mert van már újabb, de ez cska tipp.
  • Facek
    Más, de jó lenne tudni erre is a választ.
    Mi a rákért van az, hogy vistán tök jó a szememnek az egész, míg xp-n szinte látom , hogy vibrál a képernyő, főleg ha fehér a háttér. Felbontás, frissítés ugyanakkora.
    Vélemény ?
  • berczely
    Hali!

Leszedtem a "A Service Pack 1 RC letöltésének engedélyezése a Windows Update szolgáltatáson keresztül" fájlt rendszergazdaként el is indítottam.Írta hogy sikerült a Windows Update-ban próbáljak frissítést kerestetni.próbáltam de nem talál semmit!Restartoltam is próbáltam töbször is de nem találja!Mi baj lehet?
  • csassz
    Gondolom igy lehet..De most töltöm le,kivancsi vagyok ra..2.18Gb..
  • zoolee
    Mert ma hajnal 4 kor még játszottam, kikapcsoltam, ma délbe bekapcs, és valami hibára hivatkozv nem megy....3x rakatam újra azóta az egész steamot, + cs:s-t és ugyan az, sőt, mára hibát se adja ki, csak nem idul el.Minden megy csak ez nem...sőőt,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még a tört garry's mod om se megy..Pedíg annak igazából semmi köze a steamhoz..az is gl2.exe-s.

regeket kitöröltem...Semmi, így se jó.
    De ha valaki megmondja mi a baj, és esetleg nem avista akkot köszönöm.
  • [HUN]FaTaL
    Az hogy láma vagy semmi köze a Vistahoz:)
  • Zsoltika 007
    Honnan tudod hogy a vista miatt?
  • zoolee
    Hali, ma tisztelt pistám elqrta a steamem, és az összes hl.exe és hl2.exere éülő játékom..
    Gratulálok bill géccnek...
  • Facek
    Ediggi tökéletesen működő OEM-es vistám ma feladta, olyannyira , hogy be se enged lépni , kér másik serialt, vagy online segítséget akar adni. Meg lehet e oldani reinstall nélkül, hogy be tudjak lépni ?

Kérdés 2, abban az esetben ha az előbbi nem megoldható: problémám az, hogy xp-ről nem tudok belemenni a legtöbb vista-s mappába. Hiáába kérdez rá az xp, hogy rendszergazdanként, beírom a felhasználóm, password nincs beállítva, és nem lép be.

Ötleket?
  • BaziJoe
    Ezt hol találtad engem is érdekelne???
  • BaziJoe
    Ez jo 64 bitre is???
  • bon
    Az sincs már messze, és a teszt verziót is lehet használni. Inkább azon kell izgulni, hogy nehogy valóban az angol megjelenése után több hónappal jelenjen meg a Magyar.
  • bon
    Állítólag Fake, de amúgy se nem érdemes foglakozni vele ráadásul még beta közeli állapotba sincs, csak munkapéldány. A Windows 7 még jó ideig felejtős, még sokáig nem fog megjelenni.
  • csassz
    Találtam egy ilyen dolgot...Erröl ki mit tud?
    Windows 7 M1 (REPACKED ISO)
  • Laza
    Van itt valaki, aki bohockodik Vista oldalsavval? :)

Csainaltam egyet, de valamiert nem kozepre teszi, hanem csak a BAL csucske latszik (el van tolodva az egesz jobbra, es az also fele is le van vagva).
    Otlet? :)
    (a legalso az)

• GregSB
    Inkább március lesz az sajna...
  • Dante73
    SP1 telepítése után, a játékéok sebessége javult valamit, mertz ugye azt mondják, hogy a 3D alkalmazások sebessége immár veri az xp sebességét is, de ez nincs kifejtve, nem tiszta, mire is értik...
    Egyébként letölteni innen lehet;
    Link
    És az oldal alján ez az "okosság" található hozzá;
    [URL=http://www.mininova.org/tor/1019638]"okosság"[/URL]
    Viszont ez nekem gyanús, egyrészt a dátuma, másrészt a mérete miatt. Ha nem lett volna szabad belinkelnem, akkor bocsi!

Dante.
  • bon
    Az SP1-et érdemes használni, a letöltésben nem tudok segítenni.