40038
-
slylecz13 #28154 Sziasztok!
Tud valaki jó Vista-XP hálózat beállítást ajánlani?
Csak fájlmegosztásra kellene... -
Bmx01 #28153 Hy
Vista-nál is úgy van mint XP-nél hogy a feladatkezelőbe ki lehet kapcsolni dolgokat, amik annyira nem fontosak és gyorsabbá tehetik a vistat-t?? Példáúl hogy ne egyen annyi ramot??
Ha lehet akkor miket lehet kikapcsolni??
Nekem most ha csak a windows megy akkor eszik vagy 600megát. -
#28152 Majd hazaertem megnezem.
Az xml-ben vagy a html-ben volt neked ez a gond? -
#28151 nem teszitek be a bannerba a képet? :/ -
#28150 Valami gondja van a háttér elhelyezésével. Nekem "<g:background id="BG"" -vel normálisan ment. De szerintem nézz meg néhány gadgetet, ott hogy oldják meg pontosan, én is sokat szöszöltem vele:) -
#28149 A leszedett telepítőnek a windows\SoftwareDistribution\Download mappában kell lennie, a legnagyobb méretű könyvtár lesz az szerintem. Felmásolod egy pendrive-ra és átrakod a másik gépre. -
#28148 Ha magyar a telepítő akkor jó lesz, a telepítés kb 1 óra. -
#28147 Használd a KMPlayert-t. -
#28146 Tudna segíteni nekem valaki abban hogyan tudnám átvinni az Sp1 Refresh 2-őt egy olyan gépre ahol nincsen internet?
Tehát nem windows update-ről és magyar vistára kellene.
Előre is thx -
juhaszg #28145 Sziasztok!
A következő a gondom: van néhány letöltött AVI file-om, amit nem tudok lejátszani. A BS Player azt mondja: nincs fájl, a wmp pl meg azt, hogy valószínűleg nincs megfelelő kodekem. Honnan tudjam, hogy milyen kodeket kell letölteni? A problémajelentések-és megoldások halál idegen weboldalakra vezetnek, amelyeknek semmi közük a kodekekhez.
Help.
Köszi -
#28144 Elindítottam a telepítőt az magyar volt az jó?mer akkor holnap felteszem hallotam hogy sokáig teszi! -
#28143 Sejtem, játék közben kapcsold ki. -
#28142 Napi használatra némi játékkal igen. -
#28141 Passz. -
Gipsz75 #28140 "Miért ragaszkodsz a klon képernyőhöz? Nekem Dualview-ben van és így betudom különöbző felbontásra állítani a két képernyőt. a Gép 1280x1024 a TV 1920x1080"
----------------------------
Azért mert idegesít (főleg játékokban), hogy ha kitolom az egért teljesen jobbra, akkor átmegy a másik képernyőre, és idő amíg visszahozom:) (gondomom sejted, hogy ez 1 stratégiai játéknál mennyire zavaró;) )
-
SeriusLame #28139 HI
Elkezdtem gondolkodni azon hogy felrakom a Vistát a gépemre, de miután elkezdtem olvagatnia forum letettem rola.
Érdemes volna a felrakni-e azért mer xp alatt sata2 bajaim vannak ?
1024+512 ddr2ram elég lenne hozzá ? -
#28138 És ezt a 64bit-es Sp1-et magyar nyelven honnantudom leszedni??? -
zoolee #28137 Amúgy ez azért fura, mert eddíg az elmúlt több mint 2 évben semmi baj nem volt vele..Csak néha 1-2 szer kidobott valami miatt.azt semmi...
Nem tudom mi történhetett télleg...
-
zoolee #28136 Tudom, hogy fos!!! De a pista is sajnos:S
3x raktam újra..szar az egész:S
Na mind1...Nincs is most már helyem hozzá.:S
Ha holnap jobbanleszek elmegyek a közeli pc bótba és veszek egy másik vinyót, amin szabadon garázdálkodhatok: DD Meg havertól kérk egy ikszpét, aztán csá pista sp1 ig...
Amúgy a vicces az, hogy a valve oldala is fos! regelek, beírom jelszót, nyomom, hogy reg, erre kitörli a jelszót, és kéri, hogy írjam be, hát kösz... -
#28135 Reális méretnek tűnik a 8xx mb 64bit-nek. Csak megfelelő nyelvűt szedjél le, mert nem mindegyikben van benne a magyar (már ha az kell) -
#28134 Találtam valamit 8xxMB SP1 64bites rendszerhez ha jól láttam.Remélem jót szedek! -
#28133 A Steam a szar, nézz be a fórumára.Tele van mérges, anyázó komentekkel.Mindenki mondja, hogy újra kéne írni, de a Valve inkább frissítgeti.Látszik, hogy nem sokat ér vele.Nekem összekadt a Fraps-al. -
#28132 Gondolom már nem érvényes, mert van már újabb, de ez cska tipp. -
#28131 Más, de jó lenne tudni erre is a választ.
Mi a rákért van az, hogy vistán tök jó a szememnek az egész, míg xp-n szinte látom , hogy vibrál a képernyő, főleg ha fehér a háttér. Felbontás, frissítés ugyanakkora.
Vélemény ? -
#28130 Hali!
Leszedtem a "A Service Pack 1 RC letöltésének engedélyezése a Windows Update szolgáltatáson keresztül" fájlt rendszergazdaként el is indítottam.Írta hogy sikerült a Windows Update-ban próbáljak frissítést kerestetni.próbáltam de nem talál semmit!Restartoltam is próbáltam töbször is de nem találja!Mi baj lehet? -
csassz #28129 Gondolom igy lehet..De most töltöm le,kivancsi vagyok ra..2.18Gb.. -
zoolee #28128 Mert ma hajnal 4 kor még játszottam, kikapcsoltam, ma délbe bekapcs, és valami hibára hivatkozv nem megy....3x rakatam újra azóta az egész steamot, + cs:s-t és ugyan az, sőt, mára hibát se adja ki, csak nem idul el.Minden megy csak ez nem...sőőt, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a tört garry's mod om se megy..Pedíg annak igazából semmi köze a steamhoz..az is gl2.exe-s.
regeket kitöröltem...Semmi, így se jó.
De ha valaki megmondja mi a baj, és esetleg nem avista akkot köszönöm. -
#28127 Az hogy láma vagy semmi köze a Vistahoz:) -
#28126 Honnan tudod hogy a vista miatt? -
zoolee #28125 Hali, ma tisztelt pistám elqrta a steamem, és az összes hl.exe és hl2.exere éülő játékom..
Gratulálok bill géccnek... -
#28124 Ediggi tökéletesen működő OEM-es vistám ma feladta, olyannyira , hogy be se enged lépni , kér másik serialt, vagy online segítséget akar adni. Meg lehet e oldani reinstall nélkül, hogy be tudjak lépni ?
Kérdés 2, abban az esetben ha az előbbi nem megoldható: problémám az, hogy xp-ről nem tudok belemenni a legtöbb vista-s mappába. Hiáába kérdez rá az xp, hogy rendszergazdanként, beírom a felhasználóm, password nincs beállítva, és nem lép be.
Ötleket? -
#28123 Ezt hol találtad engem is érdekelne??? -
#28122 Ez jo 64 bitre is??? -
#28121 Az sincs már messze, és a teszt verziót is lehet használni. Inkább azon kell izgulni, hogy nehogy valóban az angol megjelenése után több hónappal jelenjen meg a Magyar. -
#28120 Állítólag Fake, de amúgy se nem érdemes foglakozni vele ráadásul még beta közeli állapotba sincs, csak munkapéldány. A Windows 7 még jó ideig felejtős, még sokáig nem fog megjelenni. -
csassz #28119 Találtam egy ilyen dolgot...Erröl ki mit tud?
Windows 7 M1 (REPACKED ISO) -
#28118 Van itt valaki, aki bohockodik Vista oldalsavval? :)
Csainaltam egyet, de valamiert nem kozepre teszi, hanem csak a BAL csucske latszik (el van tolodva az egesz jobbra, es az also fele is le van vagva).
Otlet? :)
(a legalso az)
-
#28117 Inkább március lesz az sajna... -
#28116 SP1 telepítése után, a játékéok sebessége javult valamit, mertz ugye azt mondják, hogy a 3D alkalmazások sebessége immár veri az xp sebességét is, de ez nincs kifejtve, nem tiszta, mire is értik...
Egyébként letölteni innen lehet;
Link
És az oldal alján ez az "okosság" található hozzá;
[URL=http://www.mininova.org/tor/1019638]"okosság"[/URL]
Viszont ez nekem gyanús, egyrészt a dátuma, másrészt a mérete miatt. Ha nem lett volna szabad belinkelnem, akkor bocsi!
Dante. -
#28115 Az SP1-et érdemes használni, a letöltésben nem tudok segítenni.