40038
-
#28114 és azt honnan tudnám leszedni??Érdemes kiprobálni???
-
#28113 Azt irják, hogy Fake. -
#28112 Igen gyorsul, magyar jelenleg is van, de a véglegesből az angol megjelenése után pár hónappal lesz magyar (állítólag) -
#28111 Vagy ez: http://www.9down.com/down.php?site=4&file=bt/win7.6519.1.071220-1525.lab_internal.milestone1.iso.rar -
#28110 Ha valakinek van kedve tesztelni: http://www.live-share.com/files/301743/win7.6519.1.071220-1525.lab_internal.milestone1.iso.rar.html -
#28109 És A mgyarhoz mkor jelenik meg???És gyorsul tőle valamit a rendszer?? -
#28108 Dell-ről sok jót hallottam.Köszi, megfontolom. :) -
#28107 Talán hamarosan, nem hivatalos infók szerint február 15-én jelenik meg. -
Falzone #28106 Mikor lesz már hivatalosan SP1 frissítés a Vistához? -
#28105 Miért ragaszkodsz a klon képernyőhöz? Nekem Dualview-ben van és így betudom különöbző felbontásra állítani a két képernyőt. a Gép 1280x1024 a TV 1920x1080 -
Probatbicol #28104 Én ajánlanám, hogy nézd meg ezt mint alternatívát. Nekem ilyen van, és 4 órát bír vista-val sp1 nélkül. (Játékkal persze kevesebbet). Nagyon jó kis gép csak ajánlani tudom. -
Gipsz75 #28103 Megkérdezem +1x, mert régebben már kérdeztem, de akkor nem kaptam rá választ, és most már eléggé zavar. Hogyan lehet azt nvidia kártyánál beállítani, hogy a klón képernyő (tv) ne csak max. 1024x768-ban működjön. Mert ugye akkor az elsődleges képernyőt is így akarja üzemelni. XP alatt nem volt ilyen gond...5let ? -
#28102 Oké köszi.Nagyrészt munkára,netezésre lenne. -
#28101 Amit itt írtak az alapján előfordulnak problémák még. De mivel hamarosan megjelenik az SP1 ami biztos javít dolgokat az energiatakarékosság területén is, én megvenném helyedben -
#28100 Hosszú távú beruházás. :) -
#28099 van péz -
#28098 Nem baj, azért megkérdezem.SP1-ben mennyire javítottak a Vista energiafelhasználásán?Laptopokon.Mert rengeteg ismerősöm panaszkodott erre, csak ők meg akarják várni a végleges SP1-et.Azért lenne jó tudni mert amit kinéztem laptopot Vista Home Premium-mal adják és nem is tudok majd más rendszert rá rakni mert csak Vistahoz készített a gyártó drivereket. Erről lenne szó. -
#28097 PC-ken Vista-zok. -
#28096 Hátha valakit érdekel: megjelent az új Paragon Partition Manager 9.0.
Ebben a szokott funkciókon kívül (partíciók létrehozása, egyesítése, törlése, stb..) már kezeli a többszörös op. rendszert egy PC-n, és ha gond van a boot-olással - mert pl. az XP a Vista után lett telepítve - akkor a beépített Boot Collector-ral már rendbe lehet tenni a boot sorrendet.
Hivatalos oldal -
#28095 Bon!
Van laptopod vagy PC-n Vistazol? -
#28094 De a komolyabb játékokhoz kevés lesz az 1gb ram (még XP alatt is), és gondolom nem csak a cs source miatt vettél egy 8600GT kártyát. -
#28093 cs source hoz nemhiszem.... -
tompka #28092 De megnyitom "Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése" gombal -
#28091 Talán mert nem az összes felhasználót nézed? -
tompka #28090 Az miért van hogy a feladkezelő szerint semmisem terheli a cpu-t de mégis 100%-on jár? -
#28089 Már megtettem, de akkor meg csak Általános VGA kártya-ként kezeli... vagyis azt írja ki az eszközkezelőben... -
kollektor #28088 sztem távolítsd el az eszközkezelőben és restart -
#28087 Tudtommal nincs és nem is lesz. (leglaábbis hivatalos forrásból) -
#28086 Tegnap megpróbáltam telepíteni a Vistát XP alól... Elindult a telepítő, kértem a régi windows törlését, meg is csinálta, de mikor újraindult, megint megfagyott a kép a betöltő képnél, illetve csak nagyon halványan megjelenik, és nem is mutat mást... De ami érdekes, a telepítés megy tovább (a vincsi meg a dvd villog), majd megint újraindul, megint ott megyfagy a kép, de megy tovább a telepítés (a vincsi meg a dvd villog), majd egy idő után megint újraindul, és megfagy a kép ugyanott, de két-három másodperc múlva tovább megy kép is, rendesen a bejelentkezés, meg minden. sikerült a telepítés... De mikor felteszem az alaplapii vezérlőket, meg a videokari vezérlőprogiját, és újraindítom, bejön minden, de mikor bejön az asztal az alábbiakat írja ki egy ablakban:
"A rendszer a számítógép legalább egy videokártyáját letiltotta, mert annak illesztőprogramja nem kompatibilis a VGA kártya illesztőprogramjával."
És annak rendje és módja szerint az eszközkezelőben le is van tiltva a videokari...
Mindenféle illesztőprogit kipróbáltam a hozzáadott lemezétől a legújabb omega-ig, de mindegyikkel ezt írja ki...
A lapom egy Asrock 939N68PV-GLAN, integrált video-val, amit le is tiltottam a BIOS-ban.
A videokari egy Leadtek PX8800GT 512MB... Mindkettő zsír új...
Az XP-t minden gond nélkül fel tudom tenni, és minden gond nélkül fut is...
Valaki tudna valami okosat?
Ha a Vista telepítő lemezéről bootolva akarom telepíteni, akkor a fentebb említett betöltő képnél ugyanúgy lefagy, de viszont a dvd se meg a vincsi se megy tovább... Próbáltam 32 és 64 bites változatot is... -
#28085 Hali! Van nforce3as driver vista alá?? és honnan tudnám leszedni? köszi -
#28084 Kevés a gép a játékhoz. -
#28083 szasztok!
direct x 10 es vga alá (gf 8600GT) 1giga ram és egy 3 ghz es proci alá feltegyem a vistát, csak játékra használnám. -
#28082 remélem tényleg febr. 15 jo lenne bár az tény a sima RC vel is gyorsabb let a gép
RAmbol pedig ugy veszek hogy 2x512 Pack -
#28081 Feltűnt. Látszik, hogy haladnak egyre jobban a fejlesztés vége felé. -
#28080 refresh2-ben már nincs kint.
Söt a winver parancs se ir már verziót, csak azt hogy SP1! -
mikiking #28079 Lesznek ? akkor nekem milyen van ? sp1 integrated --- -
#28078 Közel 500db javítás, hagy ne soroljam már fel. -
#28077 sziasztok vista sp 1-ben milyen javítások lesznek ?
tudja valaki? köszi -
#28076 Az elképzelésed hibás a törlésre javaslot fájlokban írja le a pontos hibaüzeneett és azokat szokta elküldeni a Microsoft-nak is. A hiba megállapításához kell a kék képernyőn szereplő hiba kód. -
#28075 Nekem jelenleg még nincs (de eddig mindig volt)