40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • BaziJoe
    és azt honnan tudnám leszedni??Érdemes kiprobálni???
  • bon
    Azt irják, hogy Fake.
  • bon
    Igen gyorsul, magyar jelenleg is van, de a véglegesből az angol megjelenése után pár hónappal lesz magyar (állítólag)
  • Erpy
    Vagy ez: http://www.9down.com/down.php?site=4&file=bt/win7.6519.1.071220-1525.lab_internal.milestone1.iso.rar
  • Erpy
    Ha valakinek van kedve tesztelni: http://www.live-share.com/files/301743/win7.6519.1.071220-1525.lab_internal.milestone1.iso.rar.html
  • BaziJoe
    És A mgyarhoz mkor jelenik meg???És gyorsul tőle valamit a rendszer??
  • Narxis
    Dell-ről sok jót hallottam.Köszi, megfontolom. :)
  • bon
    Talán hamarosan, nem hivatalos infók szerint február 15-én jelenik meg.
  • Falzone
    Mikor lesz már hivatalosan SP1 frissítés a Vistához?
  • bon
    Miért ragaszkodsz a klon képernyőhöz? Nekem Dualview-ben van és így betudom különöbző felbontásra állítani a két képernyőt. a Gép 1280x1024 a TV 1920x1080
  • Probatbicol
    Én ajánlanám, hogy nézd meg ezt mint alternatívát. Nekem ilyen van, és 4 órát bír vista-val sp1 nélkül. (Játékkal persze kevesebbet). Nagyon jó kis gép csak ajánlani tudom.
  • Gipsz75
    Megkérdezem +1x, mert régebben már kérdeztem, de akkor nem kaptam rá választ, és most már eléggé zavar. Hogyan lehet azt nvidia kártyánál beállítani, hogy a klón képernyő (tv) ne csak max. 1024x768-ban működjön. Mert ugye akkor az elsődleges képernyőt is így akarja üzemelni. XP alatt nem volt ilyen gond...5let ?
  • Narxis
    Oké köszi.Nagyrészt munkára,netezésre lenne.
  • bon
    Amit itt írtak az alapján előfordulnak problémák még. De mivel hamarosan megjelenik az SP1 ami biztos javít dolgokat az energiatakarékosság területén is, én megvenném helyedben
  • Narxis
    Hosszú távú beruházás. :)
  • tommyg
    van péz
  • Narxis
    Nem baj, azért megkérdezem.SP1-ben mennyire javítottak a Vista energiafelhasználásán?Laptopokon.Mert rengeteg ismerősöm panaszkodott erre, csak ők meg akarják várni a végleges SP1-et.Azért lenne jó tudni mert amit kinéztem laptopot Vista Home Premium-mal adják és nem is tudok majd más rendszert rá rakni mert csak Vistahoz készített a gyártó drivereket. Erről lenne szó.
  • bon
    PC-ken Vista-zok.
  • me and a monkey
    Hátha valakit érdekel: megjelent az új Paragon Partition Manager 9.0.
    Ebben a szokott funkciókon kívül (partíciók létrehozása, egyesítése, törlése, stb..) már kezeli a többszörös op. rendszert egy PC-n, és ha gond van a boot-olással - mert pl. az XP a Vista után lett telepítve - akkor a beépített Boot Collector-ral már rendbe lehet tenni a boot sorrendet.

Hivatalos oldal
  • Narxis
    Bon!

Van laptopod vagy PC-n Vistazol?
  • bon
    De a komolyabb játékokhoz kevés lesz az 1gb ram (még XP alatt is), és gondolom nem csak a cs source miatt vettél egy 8600GT kártyát.
  • kissadamvikt
    cs source hoz nemhiszem....
  • tompka
    De megnyitom "Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése" gombal
  • bon
    Talán mert nem az összes felhasználót nézed?
  • tompka
    Az miért van hogy a feladkezelő szerint semmisem terheli a cpu-t de mégis 100%-on jár?
  • Szpisti
    Már megtettem, de akkor meg csak Általános VGA kártya-ként kezeli... vagyis azt írja ki az eszközkezelőben...
  • kollektor
    sztem távolítsd el az eszközkezelőben és restart
  • bon
    Tudtommal nincs és nem is lesz. (leglaábbis hivatalos forrásból)
  • Szpisti
    Tegnap megpróbáltam telepíteni a Vistát XP alól... Elindult a telepítő, kértem a régi windows törlését, meg is csinálta, de mikor újraindult, megint megfagyott a kép a betöltő képnél, illetve csak nagyon halványan megjelenik, és nem is mutat mást... De ami érdekes, a telepítés megy tovább (a vincsi meg a dvd villog), majd megint újraindul, megint ott megyfagy a kép, de megy tovább a telepítés (a vincsi meg a dvd villog), majd egy idő után megint újraindul, és megfagy a kép ugyanott, de két-három másodperc múlva tovább megy kép is, rendesen a bejelentkezés, meg minden. sikerült a telepítés... De mikor felteszem az alaplapii vezérlőket, meg a videokari vezérlőprogiját, és újraindítom, bejön minden, de mikor bejön az asztal az alábbiakat írja ki egy ablakban:
    "A rendszer a számítógép legalább egy videokártyáját letiltotta, mert annak illesztőprogramja nem kompatibilis a VGA kártya illesztőprogramjával."
    És annak rendje és módja szerint az eszközkezelőben le is van tiltva a videokari...
    Mindenféle illesztőprogit kipróbáltam a hozzáadott lemezétől a legújabb omega-ig, de mindegyikkel ezt írja ki...
    A lapom egy Asrock 939N68PV-GLAN, integrált video-val, amit le is tiltottam a BIOS-ban.
    A videokari egy Leadtek PX8800GT 512MB... Mindkettő zsír új...
    Az XP-t minden gond nélkül fel tudom tenni, és minden gond nélkül fut is...
    Valaki tudna valami okosat?

Ha a Vista telepítő lemezéről bootolva akarom telepíteni, akkor a fentebb említett betöltő képnél ugyanúgy lefagy, de viszont a dvd se meg a vincsi se megy tovább... Próbáltam 32 és 64 bites változatot is...
  • djrobaa
    Hali! Van nforce3as driver vista alá?? és honnan tudnám leszedni? köszi
  • bon
    Kevés a gép a játékhoz.
  • kissadamvikt
    szasztok!

direct x 10 es vga alá (gf 8600GT) 1giga ram és egy 3 ghz es proci alá feltegyem a vistát, csak játékra használnám.
  • overlocker
    remélem tényleg febr. 15 jo lenne bár az tény a sima RC vel is gyorsabb let a gép

RAmbol pedig ugy veszek hogy 2x512 Pack
  • bon
    Feltűnt. Látszik, hogy haladnak egyre jobban a fejlesztés vége felé.
  • Mr Manson
    refresh2-ben már nincs kint.
    Söt a winver parancs se ir már verziót, csak azt hogy SP1!
  • mikiking
    Lesznek ? akkor nekem milyen van ? sp1 integrated ---
  • bon
    Közel 500db javítás, hagy ne soroljam már fel.
  • Yrda
    sziasztok vista sp 1-ben milyen javítások lesznek ?
    tudja valaki? köszi
  • bon
    Az elképzelésed hibás a törlésre javaslot fájlokban írja le a pontos hibaüzeneett és azokat szokta elküldeni a Microsoft-nak is. A hiba megállapításához kell a kék képernyőn szereplő hiba kód.
  • bon
    Nekem jelenleg még nincs (de eddig mindig volt)