40038
-
#28194 Talán ha leírnád hogy milyen kiterjesztés... -
#28193 Hali! Van itt olyan ember aki letöltötte már a Win7 M1et? Tudom hogy fake csak azt szeretném megtudni hogy mivel nyissam meg mert Daemon toolsba ha bemountolom a windows nemtudja megynyitni! UltraIsoba meg ismeretlen képfájlformátum! Valaki help pls!! -
#28192 Nem feltétlenül kell CSS fájl, persze úgy szebb a kód. -
#28191 Tok jol mukodik, nagyon jo :)
Egyebkent most hogy igy atvizslattam az altala krealt gadgetet, rajottem, az lehetett a baj, hogy nem csinaltam css filet, mert abban lehet a gadget megjelenesenek mereteit beallitani.
A generator rakerdez a meretekre, es igy szepen meg is jelenik. -
#28190 Érdekesen hangzik, majd kipróbálom:) -
#28189 Talaltam egy nagyon jol mukodo Gadget Generator progit.
Csak be kell illeszteni a barmilyen kodot egy adott ablakba, es legeneralja az egeszet.
A HTML-en forrasat bekopiztam, es faszan megcsinalta :)
Amnesty Generator -
#28188 Honnét nem akar boot-olni? Lehet, hogy nincs beállítva a cd/dvd lemezről boot-olás? Vagy a Boot sorrendje nem jó? Változtasd meg a Bios-ba, ennek a lépései bios-onként változó, pláne így, hogy semmit se írtál a gépről. -
gergely86 #28187 Hello
lenne egy hülye kérdésem, van egy gépem és most akarnám felrakni a Vistát (eredeti) de nem akar onnan bootolni, ha valaki tudna segíteni örülnék! -
#28186 Minden féle képpen kevés lesz a 10gb, még ha az ilyen herélt cuccokat is rakod fel. Nem hiába hangoztatom, hogy minimum 15gb, de Ultimate esetében (természetesen full változat) 40gb-kell a rendszer particiónak. -
#28185 Nekem ment a cs 1.6 vistan, úgyhogy ott valami más gond lesz -
#28184 Amúgy a hibernálást az rendszergazdai jogokkal indított parancssorból a "powercfg -h off" parancs (természetesen idézőjelek nélküli) kiadásával tudod kikapcsolni. -
#28183 Kapcsold ki a hibernálást, 2 gigával több helyed lesz. Monduk 10 giga szerintem így sem lesz elég hosszú távon... -
#28182 Az mért van, hogy egyes játékok egyszerűen nem indulnak el Vista alatt? Nekem fenn van a legújabb Ati driver is, de a CS 1.6 nem nagyon akar elindulni, bejön a menüképe és csak tölt és csak tölt... -
#28181 sziasztok !
Sokan azt hangoztatják hogy a Byte féle butított vista nem foglal sok helyet ill nem eszi le annyira a memóriát.., na most én felraktam,és szinte még semmit nem telepítetem fel.. nero.. stb.. de máris keményen benyelt 7 gigát ehhh... ez igy nem lesz jó mivel csak 10 gigás partin van.. Kérdésem: a helyfoglalás mértéke függ a rendszermemóriától is?(2 giga ramom van) Hogyan lehetne csökkenteni ezt? Eseteleg rendszervisszaállítás kikapcsolással? Bocsi a láma kérdéseket! Légyszi segítsetek!!! Köszi!! ÜDV!! -
#28180 Köszi!
-
#28179 koszonom szepen! :) majd hnap akkor nekiallok, ma lementem a dolgokat, koszi megegyszer! :) -
#28178 Hopsz elrontottam:
SMS-es aktiválás: link
Általánoságban: link -
#28177 Itt van info, gondolom az Irországi Microsoft-nak is ilyen oldala: -
#28176 es az sms-es aktivalas hogy zajlik le, vagy a telefonos? (Irorszagbol) -
#28175 Akkor ez védelem lesz a vezérlőpult műkődésképtelenné válása, túl gyakran előfordul ahhoz, hogy ez véletlen legyen. Újabb cracket próbálj szerezni. -
#28174 Valószínűleg neten már nem fogja engedni aktiválni, de telefonos vagy sms aktiválási lehetőség korlátlan mennyiségben rendelkezésedre áll. Tehát nyugottan újra telepítheted. -
#28173 Ilyenről nem hallottam. De telón 2 perc aktiválni... -
#28172 meg van vmi ilyen DVD-evl torteno dolog, hogy o ki ir vmi DVD-t es akkor azzal ujratelepitem vagy valami..? Nekem most elegge szukseges lenne valami taavszi nagytakaritas a gepen, mert kb 5percenkent lefagy... es nemhiszem h hardwares dolog. -
#28171 Ki lehet kapcsolni , bon el fogja mondani neked hogy kell -
#28170 Jobbklikk az asztalon->személyre szabás (lehet nem ez, nekem angol, s itt personalize), "ablak szín és megjelenés", s ott "átlátszóság engedélyezése". -
#28169 Telefonon tudod csak. Nekem is volt aktivált Vistam, újratelepítés után közölte hogy a kulcs már aktiválva van. Úgyhogy utána telefonon kell intézni. ezért inkább crackeltet használok már, mert egyszerűbb. -
#28168 Hello ismet, tervezem ujratelepiteni a gepet, de addig nem merem amig vki aki mar csinalta Vistaval igazolni tudja, hogy utanna ujra enged-e aktivalni, vagy szivtam, tehat a kerdesem: Enged ujra aktivalni a Vista? :D:D (legalis a szoftver) 350€-t sajnos nemtudok igy kipengetni zsebbol.. -
#28167 Hali!
Az ilyen átlátszó ablakokat ki tudom kapcsolni? -
#28166 Nem!Most úgy vagyok hogy lejárt a próbaidő a netre felengedett hogy vegyek termékkulcsot és így tudok ide írni mit csináljak most?Nem tudok semmit csinálni csak a kódot kéri állandóan! -
#28165 Legális a Vista? -
#28164 Na felraktam az SP1-et és el is romlott a rendszer!Vezérlőült nemjön be le se tudom törölni úgy a frissítést! -
Bmx01 #28163 csak az SG-n vagyok jártas vista téren -
slylecz13 #28162 Ennek fejében te nem tudsz segíteni nekem?
Légyszi!
Vagy olyan oldalt mondani, ahol ezt a témát már kivesézték! -
Bmx01 #28161 lacy.hu ezt az oldalt ismerem régebről Xp-nél még hasznát vettem 1-2 ötletnek
KÖSZ KÖSZ -
slylecz13 #28160 Hogy én legalább segítsek nektek!
A lacy.hu-n vannak beállítások a Vista gyorsítására.
Nem kell megköszönni.... :) -
Bmx01 #28159 én kapcsolgattam ki dolgokat és most alapon használ 500MB-ot, de szerintem lehetne még belőle kikapcsolgatni 1-2 dolgot.... -
slylecz13 #28158 Mert találtam XP-hez valami olyasmi frissítést, ami felderíthetővé teszi Vista alatt, de így sem jött össze.... -
#28157 A vistanak teljesen más a memóriakezelése mint az XPnek. -
#28156 Természetesen a html-ben. -
#28155 Vista-nál természetes a nagy memória használat, ha kell majd felszabadítja.