40038
-
#28234 Az miért van hogy fel akarok tenni játékot Daemon Tools legújabbjával tán 4.12 ha jól tudom XP alatt simán felrakja, de Vista alatt a 3/4-énél a telepítésnek kiírja hogy X nevű fájl nem telepíthető az eszköz nem áll készen!XP alatt ugyan ezt felrakta Vista alatt miért nem?Érzékenyebb a lemez hibákra? -
#28233 hasonlo kérdés Kaspesky Internet security 7.0 vagy norton Internet Secuirty 2008 jobb vistara?? -
#28232 Nod32 jó -
#28231 Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó Vista alá?Ami frankón észleli a vírust mert Nod32 nekem még egy vírust nem jelzett ki, de lehet hogy nem is volt! -
#28230 Nem, de a Paragon Partition Manager v9.0 Professional igen. -
moon21 #28229 én igazából egy különálló programra gondoltam.
a Partition Magic működik Vista-n? -
#28228 A beépítettel, ami idáig is volt. -
moon21 #28227 hi!
Vista alatt milyen progival tudom megpartícionálni a winyómat? -
#28226 Nem használsz véletlenül alaplapi RAID-ot, akkor beadhatnád a driverét...
Különben érdekes konfig, mert tényleg jócskán túl is lépi a 4Gb-ot, mintha lett volna régen egy hotfix winupdaten ami ilyemit javít, hogy fagy 4Gb felett az c64 telepítése is. Lehet azt kéne integrálni a telepítőbe. (vlite-al, vagy keresel valami csomagot amibe már integrálták a drissítéseket, pl. egy SP1-RC1-Refres2-t...)
Húzod a RAM-okat is? Mert 4 modulnál nem a legjobb móka a RAM tuning, futtas egy memtestet (ha megoldható akkor a DOS-os boot CD-s verziót, ha nem akkor legalább azt ami a Vista telepítőjében van a helyreállítási opciók közt) -
#28225 Fájl menü importálás menüpont. -
pyropyropyro007 #28224 Hali
XP-n outlook expressből lementettem az üzeneteket .dbx formátumba, és Felraktam a Vistát de a Windows Mail-be hogyan kell importálni?
Előre is kössz
-
Rick4U #28223 Hello ! Az lenne a gond h feltettem a 64 bites Vistát és miután felteszem vége a telepítésnek és ugye újraindul na és vista boot után kékhalál :S ez miértvan ? please help THX -
#28222 Hm ez RC -
#28221 FTP úgyhogy nemtudom leszedjük:D -
#28220 Kétlem, hogy valódi lenne. -
#28219 Megjelent az SP1?
MICROSOFT.WINDOWS.VISTA.SERVICE.PACK.1.x86.RTM.IN.36.LANGUAGE.-WZTiSO
Bár nemtom miaz az RTM sose sikerült rájönni de a végleges dobozosnál is ezt láttam:D -
#28218 Szerintem az ESET Smart Security tehet róla (tdx.sys hálózattal kapcsolatos fájl). -
#28217 Pont ugyanezeket a progikat használom. uTorrent-et és az Eset smart security-t, és a hiba ugyanaz mint neki. -
#28216 Itt is írnak róla Pedig neki ATI van. -
#28215 Pont most néztem utánna én is ennek, és sokan panaszkodnak 8800gts-t használók az új 169.25whql driverre. Remélem csak ez a gond. Kipróbálom másikkal. Köszönöm a segítséget. -
kollektor #28214 a videokártyád drivere -
#28213 Mostanában ilyen kékhalál képernyőket kapok. Mi okozhatja ezt? Tud valaki segíteni?
Kösz. -
#28212 Sziasztok lenne egy problémám ami lehet hogy Vistához kötődik... Van egy Sata-s vinyóm (mellette még egy Satás és egy Atás mobil rackben).Ezt a vinyót csak adat tárolásra használom film sorozat meg ilyenek...a lényeg az hogy elég sokszor csinálja azt hogy amikor rá akarok másolni valamit akkor azt írja ki hogy szüntessem meg az írásvádetséget...ilyenkor még egy mappát se tudok létrehozni a vinyón. A restart néha megoldja a problémát. Szal néha úgy érzékeli mintha írásvédett lenne néha meg nem.Még annyi hogy ez a vinyó Slave-re van téve...
Ha valakinek van erre valami ötlete azt megköszönném:) -
#28211 kösssz -
#28210 http://winportal.net/?id=985&highlight=mappatartalom -
#28209 Valahol be lehet állítani központilag, hogy a mappák nézete milyen legyen?
pl. hogy mindenhol legyen listás, kivéve a képeknél, mert ott mondjuk minden mappában nagy ikonnal?
(Most összevissza van, néhol lista, néhol kis ikon, nagy ikon, szeretném rendbe tenni) -
#28208 Nyomd meg az Insert gombot a billentyűzeten. -
#28207 Hali!
Jó nagy kaksiban vagyok! Nos már párszor is előfordult hogy kitörltem egy betűt és miután javitottam, törölte a következőt, ezt hogy tudnám javítani? -
#28206 Köszi a cikket! Amugy tényleg egy hatalmas nagy FAKE! Na mindegy! Vista SP1et várom már de nagyon!! -
#28205 A floppy szerintem már nem fog műkődni, a kékhalál kódját kell tudni amit ki ír a képernyőre, az segíthet a megoldani a problémát. -
domewalker #28204 hali!
szobatarsam gepen is megtalalhato ez a vista nevu kis kartevo le is szeretne cserelni egy xp-re csak az a baj h miutan elkezdene betolteni az xp telepitot kifagy a gep ilyen kekhalalszeruseget produkal "a windows leallitja a szamitogepet a hardverek megovasa erdekeben blablabla"
mukodhet esetleg az a parasztos modszer h berakok egy ms-dos boot disket es format c?
vagy esetleg vmi tipp?
-
#28203 Ennyi! KATT Kifogtad. -
slylecz13 #28202 Ha még valakinek van valami ötlete szivesen fogadom!
Azért köszönöm szépen!
(a jelszavas dologgal arra gondolsz, hogy Vista alatt a Hálózati és Megosztási központon belül beállítom a jelszavas megosztást, XP alatt meg simán csak bekapcsolom a rendszergazda fiókom mellé a jelszót?) -
Polllen #28201 Úgy tudom, hogy csak akkor fog működni, ha mind2 gépen beállítod a jelszavas védelemet. Anélkül vista nem hajlandó kezelni...(én magam még nem probáltam) -
slylecz13 #28200 Sziasztok!
Valaki tudnak nekem abban segíteni, hogy miként tudnám megvalósítani a hálózatot a két oprendszer között?
XP-hez már találtam valami olyasmi frissítést, ami felderíthetővé teszi Vista alatt az XP-s gépet, de nem jött össze azzal sem.
Pedig csak egy egyszerű fájlmegosztást szeretnék alkalamzni!
Az alapvető beállításokat megcsináltam mindkét gépen.
Pl.: fájlmegosztás, hálózatok felderítése stb.
Légyszi, aki tud segítsen! -
#28199 Köszi, ez megoldotta valamilyen szinten a problémát! -
#28198 Lehet!! Sőt... -
#28197 Küldjed el privát üzenetben honna tültöttted , megnézem -
#28196 Lehet mert fake? -
#28195 .iso De nemértem hogy milehet a probléma! Bemountolom és ezt irja awindows mikor megszeretném nyitni:hogy helyezzek be egy lemezt! átkonvertálni sem tudom igy mert ultraiso sem tudja megnyitni!
win7.6519.1.071220-1525.lab_internal.milestone1.iso