Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
simán felraktam a demot, és ment a vistán.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

A CoD4-hez kéne vmi dx9! hogy lehet megoldani? vistában 10van

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Szerinted a laptopra feltegyem a Norton endpoint-ot? 2*512ddr2-es ram van benne megy egy 1,8-as proci, bár igy is lassucska, nemtudom, akartam másolatot csinálni, pff 13giga semmi progi nélkül, nah hát akkor már inkább ujrahúzom ha elrontódik, és lenne egy kérdésem, sok dokumentumot pdfet meg ilyeneket megnézek, de nekem csak egy program kellene ami olvassa azt, tehát nem kell nekem egy komplett offive, biztos létezik ilyen, mert mostanába azt csinálom h elküldöm a gmailes címemre és ott van egy beépített officemindenes olvasó!

köszi

ikszdé XD

köszi 😊

bon
Semmi, az RTM a gyártásba került változatott jelöli. Az OEM meg a Vista zacskos változattát ami adott hardverre érvényes. Van még a dobozos verzió, ez nincs hardverhez kötve.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ok kösz. még egy kérdés mi a különbség az RTM és a OEM közt?

bon
Maradj 32bit-nél.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

VI-et akartam írni😊
Van 1 problémám vista alatt: bemountolom a settlers IV-t aminek mdf a kiterjesztése és nem ismeri fel sem a legújabb deamon, sem alcohol. Ennek köze van vmi vista beállításhoz vagy mi lehet a gond?
sztetek megéri a windows vista 64 bitet felrakni vagy maradjak a 32 bitnél. inkább játszani kéne. elõre is köszi

me and a monkey
Acronis True Image 10.
Komplett op. rendszert le tudsz vele menteni, a programokat is lementi nemcsak az adatokat.Kb. a mindenkori lementett terület 60%-a lesz terjedelemre a mentés, de mindenképpen megéri. Másik partición érdemes tárolni, onnan lehet egy program által elõre elkészített bootlemezzel betölteni.
Trial verzió letölthetõ a cég weboldaláról, egy serial-lal - amit bárhol találsz a neten - teljes értékûvé tenni.
Vírusírtó: nekem a Nod32 jött be a leginkább, paranoiásoknak pusz Kaspersky on-line scanner. Ez bõven elég.
Tûzfal: Outpost beta RCM most jött ki, ez már Vista kompatibilis, de ez egy komplex program.
Commodo nagyon jó még.
Spyware: nálam WinDefender fut folyton és Ad-Aware hetente egyszer.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

bon
Természetes a XP megvétele a boltba és máris eredeti lesz, de ha más megoldás érdekel akkor: link

bon
Tûzfal, virusírtó stb. Symantec Endpoint Protection mostanába jelent meg.

bon
Norton Ghost vagy ha Ultimate Vista-t használsz akkor a rendszer saját mentõ programja. De Acronis True Image progi is jó még.

A Norton Gost pont erre való, de a vistaban is van valami beépített ami pont ezt csinálja.

Sziasztok, tudom nem igazán ide való kérdés, de Vista mellé felettem egy öreg SP1-es XP Profot, és közben pedurvult vele a helyzet. és amikor frissíteném az xp-m kiírja, hogy nem jogtiszta... Nem tud valaki egy anyagot adni amivel ezt rendbehozhatnéám?

KILLER2
Amúgy én ismerek valami ilyesmit. Asszem valami Norton Ghost. Minnyá elõkerítem.

Töltsük le az internetet!

w77d
nah ilyen progi nekem is jólenne, de félõ hogy nincs!

KILLER2
Ja és nem tudtok vlaami jó antivírust? Nekem most Nortin Internet Security van fent, nem rossz, de iszonyat lassú. Szóval kéne valami jó antivírus, meg tûzfal és egy spyware irtó sem ártana. Köszi.

KILLER2
Nem tudtok valami olyan programot, amivel lementhetnék egy komplett rendszerbeállítást? 1-2 program, reg bejegyzések, beállítások, driverek, ilyesmik. Mert Megint beszart a Vista, de kezd unalmassá vállni, hogy reinstall, MSN, driverek, DX, játék, firefox, antivírus, meg minden és rámegy vagy 2-3 óra, mire mindent felteszek, aztán még be is kell állítani. Nem tudtok valami olyan programot, ami erre jó lenne? Azaz, hogy lemeti ezeket és ezzel újra tudom húzni az egész cuccot vagy legalább reinstall után visszatölteni ezeket.

scs17
Köszi BON! Nekem a 2,5 gigás van fenn, ez 32 bites. Mennyivel jobb a legális? Ezt a verziót a koleszom hubjáról szedtem le. Crackeltem (3fájlos crack+ 1 txt), de minden megy rajta, a harminc nap nem "akar" letelni (4320perc marad, ami ugye pont 30nap). De minden frissítés lejött (biztonsági, dreamscene). júli 17 óta pont 100 frissítés jött le, sztem az összes. ???? akkor meg felesleges a legális?! nem?
bon
Az aktiválás mindenféle képpen jobb megoldás, de mivel a kérdésed elsõ fele alapján nem legális a Vista-d az aktiválás nem fog menni, tehát marad a crack. Az álltalad írt két változat között nem tudom megmondania méret alapján mi a különbség, de az image fájl neve írja, vagy az nfo fájl. Egy biztos a 64bit-es változat mérete nem 4,5gb hanem: 3,7Gb. a 2,5gb-os az a 32bit-es változat lesz (elvileg).

Sziasztok!
Mi a különbség a kb 2,5Gb és a 4,5Gb-os Vista között? Gondolom az egyik 32, a másik 64 bites? De ezt csak gondolom! Ja meg még valami. Van annak elõnye ha aktiválom a Vistat? Vagy Crackel is ugyanolyan jó? Frissítések mennek... 2hónapos rendszer, semmi baja! Köszi a válaszokat. hali
hm elvileg az összes szabad memóriám "gyorsítótárazott" az nambaj ?😮..

de basszus mi lehet a baj??? folyton leáll mindne hogy out of memory .... és roppant idegesítõ és kellemetlen 😞....

bon
Ha nem kapcsoltad ki akkor tuti megy.

és azt hol lehet megnézni hogy ki van e M? ...

elnézést a warezért. eddig vista 32 bitesem volt,most meg ki akarom cserélni a gépet és 64-es kell és az internetrõl akarom letölteni. esetleg linket tudnátok adni h mek az ameiknél több a seeder mert csak 40 seederest kaptam és az nem elég...

bon
Remélem a swap fájl nincs kikapcsolva, mert kell a rendszernek és a programoknak is.

szerintetek miért van az hogy 4gb ram memóriaban a feladatkezelõ teljesítményrészén az összes fizikai memória 40ö3 és 3200 gyorsítótárazott és pl szabaf 84???(alapjáraton) azért kérdezem mert rendszerint a játékok leállnak out of memori hibaüzenettel ...

w77d
Sziasztok! Ma reggel a gép kiírta, hogy nem tudja indítani a winfost mert egy bizonyos stf.....dll nek nem tudja ellenõriznia digitális aláírását! Mondom jó, indítsuk a legutóbbi mûködöképes beállításokkal! így beindult, de a win indulástól kezdve valami kegyetlenül dolgozik, ezáltal belassul a gép! Kikapcsoláskor kiírja, hogy leállás és 23 perc alatt képes kikapcsolni, de azalatt is keményen pörög a gép! Nem tudom mi a halál lehet!
Help pls!!

[HUN]FaTaL
az isot írjad ne szedd szét

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
képfájl felírása, azt az opciót válaszd
ne szedd szét, ne sima adatként rakd rá az iso -t

Bazinga!

Zizou5
na. nalam az lenne a problema, hogy vettem 1 laptopot, es a driverek amiket adtak hozza, es a neten is csak olyanok, hogy a vistara kompatibilisak, ezert nagy banatomra felkell raknom a vistat a laptopra. namost nekem az a kerdesem lenne, hogy o ize szal nem eredeti ez a vista, es ez egy iso fajl ami tobb mint 2 giga. ezt ugy ahogy van irjam ki dvdre, es betudja bootolni majd, vagy szedjem szet es a szetszedettet irjam ki dvdre?

[HUN]FaTaL
frissíteni kéne az sf drivert és nem lesz gond...

http://goo.gl/gd6Zi5

asysoft
Én ilyet nem tapasztaltam, pedig mindkét Vistás gépen volt SF-es játék.

/*WTF?!*/

Shady313
Erre nincs válasz? A vista WDDM driverrel mûxik, de ha felteszek egy ATit (mondjuk a legfrissebbet) akkor máris nuku aero. Ha elinsítom parancssorból a winsat formal parancsot, akkor kiírja h nem tudja betölteni az LDDM parancsot ami az én esetben nem kis gáz. Nálam lehet vmi baj? :S Vagy a Vistáma rossz? Esetleg vmi szolgáltatás áll? (de amint letörlöm a drivert és még cska újrasem kell indítanom a gépet és a Vista felteszi az erdeti sajátját, máris mûködik az aero :S nem értem)...

A válaszokat elõre is köszönöm, remélem most vki válasolni si fog 😊

Ennek nem sok köze van a vistához, a routerhez adtak egy használati útmutatót, ott valahol lesz egy ip cím : 192.168 aztán a többit nemtom (routere válogatja) majd egy jelszó, megnyitod a böngészõt, és beírod majd belépsz, onnan már egyszerû WLAN beállítások, és teszel rá egy titkosítást!

Ez csak akkor jó ha rávan dugva a gép kábellel a routerra!

ikszdé XD

Hali!
Van 1 Linksys wireless b broadhand Routerem és a wi-fi részét nem tudom levédeni jelszóval.
Légyszi valaki segítsen,hogy tudnám levédeni a hálózatot.Köszi!

★ 汤姆 李

Ilyen szutykokkal úgyse játszunk.
Nem tudom hogy mennyire igaz
"Az eredeti PC-s játékoknál a StarForce-os védelem taccsra vágja a Vistat.A StarForce egy, az IDE buszba beépülõ másolásvédelem és ha Vista alá települ akkor következõ tünetek lesznek: 10perces bootolás, 3perces várakozás az explorer.exe-re stb.Csak és kizárólag az újratelepítés segít." a winportálon írták

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Zsoltika 007
1 napos stress test-el úgyis meglátod mire képes. Ha azt elbírta akkor nincs mitõl félni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ja, csak ha több napi munkád ugrik, mert kivételesen akár csak egy hónapban egyszer is pont akkor gondolta úgy hogy BSOD, akkor már az "alig" is több mint sok. De mindegy, hagyjuk ezt. Nem ez a lényeg.
Zsoltika 007
Nem mondtam hogy szénné kell húzni. De 30-40 ezerrel drágáb processzor teljesítményét is elérheted. Ráadásul alig menne a megbízhatóság és a hõtermelés rovására.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Én nem tuningolgatok, kinõttem már ebbõl valahogy. Absz nem izgat fel mi mennyit menne, ha menne, de nem megy mégse mert, meg instabil mert, meg melegszik mert... Legyen stabil a gép, 24/7 üzemhez, ennek van 90%-os prioritása.
Persze bele lehet próbálkozni, hogy mit megy, de új gép vásárlásnál ezzel nem számolok. Alapon mit tudnak az a lényeg.
+ ugye ha már core2, akkor menjen jobban mint az amd-s rendszer. Ha úgyis több pénzt dobok ki rá, akkor jóféle legyen, ne belépõ szint. Nem fogok félévente új cuccot venni bele.

Meg jelenleg valahogy úgy érzem, hogy az ati-nak jobb a driver körítése Vista alá, és elég normális teljesítményt sokkal olcsóbban kapok belõle. Bár valszeg úgysem lépem meg egyiket se, csak egy jobb proci oszt kész. Ha az se elég neki, akkor meg nem jáccok tovább css/el és/vagy megy vissza az XP. Aztán akkor hawaii.
Zsoltika 007
Nem lehet egeret. Van valami 3rd party fejlesztés hogy egeret meg billt dugsz rá de akkor is más az irányítás a játékon belül. Ráadásul ugye egérrel nem lehet normálisan irányítani mert ha kicsit tolsz akkor finom ha nagyot akkor gyorsabb a mozdulat. DE! Ez nem összekeverendõ az egér gyorsítással! Itt folymaatosan kellene egy irányba gyorsan vagy lassan tolni hogy elérd a kívánt sebességet. Ezt meg kitapasztalni és megszokni nem embernek való. Szóval konzolon is a játékok 95%-a kiesik. Xbox 360-nál.
Lehet kicsit zagyvának tûnik, de aki játszott már konzollal az tudja mire gondoltam.

precision
Naja, az fps/rts mindig nagy szívfájdalom, de ha jól tudom lehet már konzolhoz egeret használni. Ne értsd félre, nem vmi konzol fan vagyok, én is pc -n játszom, de megálltam a régi játékoknál, vagy olyanokkal játszom amihez nem kellenek a legújabb csupa hasznos és iszonyat drága hardwarek.

Bazinga!

Zsoltika 007
No! 10eFt + pénzzel már kijön az a core2! (alaplap is ott van mint az amd-s) Nem kell a közepeset venni. Elég egy belépõt és azt jól feltuningolni. Nem kell oda +30-40 ezer!

Zsoltika 007
Attól még hogy neked ez az irányelved másoknak lehet hogy nem. 😊