40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • tommyg
    jobb gomb az mkv fájlra->társítás->és itt megadod hogy classic-al játsza le és bepipálod alul hogy mindig ezzel nyissa meg
  • tompka
    igen
  • naaa
    vistán?
  • tompka
    Miért nem tudom kiválasztani hogy milyen progival induljon el a film? mkv fájl-t mpclassical akarnám de ha kiválasztom még be sem teszi a táblázatba ahol szerepel a többi progi. Mi lehet a baja?
  • Apocalipto
    Nemjó a kép
  • L2Goku
    Kép , sry
  • tommyg
    béka
  • L2Goku
  • L2Goku
    Fiuk Ez miér van ha updatélni szeretnék?! Mindig ujrakezdi letölteni az updatert....

• The Best
    Köszi sikerült
  • naaa
    a testreszabásnál a személyes hálózatot válaszd
  • naaa
    a hálózati és megosztási központban tudod
    ott kapcsold be a hálózatfelismerést és a különböző megosztásokat
  • The Best
    Vistánál hol tudom megadni a hálozati nevet és jelszot nem azt keresem amivel lehet csatlakozni a netre hanem amivel a otthoni hálozatot tudom beállitani. Mert az xp megtalálta a vistát csak kéri a nevet és a jelszot.
  • naaa
    állj rá jobbgombal a mappára , tulajdonságok és megosztás
  • The Best
    Sziasztok. Windows Xp és Vistás gép közt szeretnék fájlokat megosztani de nem nagyon sikerül. Hogyan kell megosztani ez lenne az egyik kérdésem. A másik, ha letöltöm az angol nyelvű béta 1 változatott akkor az telepités után a nyel is megfog változni anolra?
  • tompka
  • naaa
    thx
  • bon
    Még nem végleges. De a Beta is hivatalos. Jobb tölle a rendszer.
  • tompka
    jobb katt/futtatás rendszergazdaként
  • naaa
    a cmd -t hogy tudom rendszergazdaként futtatni?
  • urbijoe
    az sp1 már hivatalos ,vagy még beta?
    és jobb töle a rendszer?
  • Gerygrey
    Na épp ez az, ezt megtaláltam, de hiába állítom be, nem minden mappára alkalmazza. XP-nél így működött.
  • [HUN]FaTaL
    nemtudom, nekem eddig ez vált be volt olyna kémprogi amit semmi nem írtott le csak ez (nem a saját gépemen)
  • grebber
    Azt amugy nem igazán értem hogy a windows defender miért nem talál soha semmi kémvírust amikor egy másik kémvírusirtót lefutattva csomot jelez??
  • berczely
    Igy én is csináltam sokáig és jól működött!
  • [HUN]FaTaL
    windowsdefender, nod 2.7, totalcommander cdíró plugin:D
  • berczely
    Én vírusírtót Nod32-t(2.70) használok tökéletesen működik!
    Nero 7-et használtam nemrég tértem át 8-asra tökéletes mind2 eddig egyikkel se volt bajom!szvsz!
  • grebber
    Lehet nemsokára rávetemedek hogy feltegyem életemben először a Vistát.
    Kérdésem az lenne milyen kémvírusirtót,vírusirtót,nérot (verzioszámokt is kérek :D ) ajánlotok?
  • berczely
    A képen látható módon beállítható!
  • berczely
    Beállítod valahol hogy a nézet "Részletek" legyen és utána megcsinálod ezt:

• Gerygrey
    Sziasztok, lehet hogy primitív kérdés, de XP-ben mindez 3-4 kattintás volt, Vistában pedig a tegnapi install óta szopok vele.

Hogy lehet beállítani, hogy a Sajátgépben bármelyik vinyót/mappát megnyitva a nézet "részletek" legyen, és a részletek ugyanazok legyenek? Például most ha a C vinyót nyitom meg, akkor név, méret, típus, és módosítás dátuma oszlopok szerepelnek, ami nekem jó is lenne. De pl az F: partícióra kattintva név, készítés dátuma, cimkék, méret, és értékelés. De belefutottam már olyanba is, hogy megnyitottam egy mappát, és abban "nagy ikonok" nézetben jelentek meg a fájlok, és egy kicsit zavar ez a káosz.
  • naaa
    sziasztok
    mitől van az, hogy a startmenüben és az almappákban magyarról átvált angolra a szöveg, átnevezéssel visszaírom, de mitől lehet?
  • Alblink
    Oké,koszi az infokat,akkor csak az xp sp3at rakom fel.
  • Garyskillz
    szevasztok! elöször is, sp1-es x84-es vistát használok. ma délután fel akartam tenni a widcomm bluetooth drivert ami elvileg müködik vistán hibátlanul. fél óra telepités után valóban fel is települt, annyi volt a furcsa, h telepités közben leállt az explorer.exe, amit nem is tudtam ujra elinditani. na aztán restart után kaptam egy kékhalált betöltéskor, majd másodjára indult a rendszer, viszont explorer.exe vagy már inditáskor lefagy, vagy indítás után 1-2 perccel használhatatlan lesz. azóta már letöröltem a widcomm drivert, csináltam rendszervisszaállítást is telepítés előtti állapotra, de csak egyetlen egyszer indult el azóta normálisan a rendszer. Azóta üdvözlöképernyő után nagy fekete kép fogad, majd fél perc után elinditja ujra az explorer.exe-t majd egyszer csak kiirja h a működés leállt, újraindul, viszont a startmenü is hibás, a sajátgépet sem tudom megnyitni mert egyből fagy.. hogyan tudom ezt a hibát javítani? mert valószínüleg az explorer.exevel van valami.. :\ előre is kösz.
  • berczely
    Miért ismeri fel úgy a gép a DVD mintha üres lenne közben meg tele van írva?XP alatt látta rajta a cuccot!Nem egy DV-vel fordult már elő!
  • Hory84
    Horesz!
    Próbáld ki ezt, most találtam.
  • djrobaa
    Nekem müködik az aktivátor SP1el! OEM Bios emulátort használok!
  • asysoft
    Tudtommal 384 MB RAM alatt fel sem települ.
  • Dark Angel 666
    384 MB RAM kell ahhoz hogy legalább a telepiő elinduljon ...
  • [HUN]FaTaL
    Meg se próbáld 256 rammal iszonyat lassú lesz.