40038
-
#28314 jobb gomb az mkv fájlra->társítás->és itt megadod hogy classic-al játsza le és bepipálod alul hogy mindig ezzel nyissa meg -
tompka #28313 igen -
#28312 vistán? -
tompka #28311 Miért nem tudom kiválasztani hogy milyen progival induljon el a film? mkv fájl-t mpclassical akarnám de ha kiválasztom még be sem teszi a táblázatba ahol szerepel a többi progi. Mi lehet a baja? -
Apocalipto #28310 Nemjó a kép -
#28309 Kép , sry -
#28308 béka -
#28307 -
#28306 Fiuk Ez miér van ha updatélni szeretnék?! Mindig ujrakezdi letölteni az updatert....
-
The Best #28305 Köszi sikerült -
#28304 a testreszabásnál a személyes hálózatot válaszd -
#28303 a hálózati és megosztási központban tudod
ott kapcsold be a hálózatfelismerést és a különböző megosztásokat -
The Best #28302 Vistánál hol tudom megadni a hálozati nevet és jelszot nem azt keresem amivel lehet csatlakozni a netre hanem amivel a otthoni hálozatot tudom beállitani. Mert az xp megtalálta a vistát csak kéri a nevet és a jelszot. -
#28301 állj rá jobbgombal a mappára , tulajdonságok és megosztás -
The Best #28300 Sziasztok. Windows Xp és Vistás gép közt szeretnék fájlokat megosztani de nem nagyon sikerül. Hogyan kell megosztani ez lenne az egyik kérdésem. A másik, ha letöltöm az angol nyelvű béta 1 változatott akkor az telepités után a nyel is megfog változni anolra? -
tompka #28299 -
#28298 thx -
#28297 Még nem végleges. De a Beta is hivatalos. Jobb tölle a rendszer. -
tompka #28296 jobb katt/futtatás rendszergazdaként -
#28295 a cmd -t hogy tudom rendszergazdaként futtatni? -
#28294 az sp1 már hivatalos ,vagy még beta?
és jobb töle a rendszer? -
#28293 Na épp ez az, ezt megtaláltam, de hiába állítom be, nem minden mappára alkalmazza. XP-nél így működött. -
#28292 nemtudom, nekem eddig ez vált be volt olyna kémprogi amit semmi nem írtott le csak ez (nem a saját gépemen) -
#28291 Azt amugy nem igazán értem hogy a windows defender miért nem talál soha semmi kémvírust amikor egy másik kémvírusirtót lefutattva csomot jelez?? -
#28290 Igy én is csináltam sokáig és jól működött! -
#28289 windowsdefender, nod 2.7, totalcommander cdíró plugin:D -
#28288 Én vírusírtót Nod32-t(2.70) használok tökéletesen működik!
Nero 7-et használtam nemrég tértem át 8-asra tökéletes mind2 eddig egyikkel se volt bajom!szvsz! -
#28287 Lehet nemsokára rávetemedek hogy feltegyem életemben először a Vistát.
Kérdésem az lenne milyen kémvírusirtót,vírusirtót,nérot (verzioszámokt is kérek :D ) ajánlotok? -
#28286 A képen látható módon beállítható! -
#28285 Beállítod valahol hogy a nézet "Részletek" legyen és utána megcsinálod ezt:
-
#28284 Sziasztok, lehet hogy primitív kérdés, de XP-ben mindez 3-4 kattintás volt, Vistában pedig a tegnapi install óta szopok vele.
Hogy lehet beállítani, hogy a Sajátgépben bármelyik vinyót/mappát megnyitva a nézet "részletek" legyen, és a részletek ugyanazok legyenek? Például most ha a C vinyót nyitom meg, akkor név, méret, típus, és módosítás dátuma oszlopok szerepelnek, ami nekem jó is lenne. De pl az F: partícióra kattintva név, készítés dátuma, cimkék, méret, és értékelés. De belefutottam már olyanba is, hogy megnyitottam egy mappát, és abban "nagy ikonok" nézetben jelentek meg a fájlok, és egy kicsit zavar ez a káosz. -
#28283 sziasztok
mitől van az, hogy a startmenüben és az almappákban magyarról átvált angolra a szöveg, átnevezéssel visszaírom, de mitől lehet? -
Alblink #28282 Oké,koszi az infokat,akkor csak az xp sp3at rakom fel. -
#28281 szevasztok! elöször is, sp1-es x84-es vistát használok. ma délután fel akartam tenni a widcomm bluetooth drivert ami elvileg müködik vistán hibátlanul. fél óra telepités után valóban fel is települt, annyi volt a furcsa, h telepités közben leállt az explorer.exe, amit nem is tudtam ujra elinditani. na aztán restart után kaptam egy kékhalált betöltéskor, majd másodjára indult a rendszer, viszont explorer.exe vagy már inditáskor lefagy, vagy indítás után 1-2 perccel használhatatlan lesz. azóta már letöröltem a widcomm drivert, csináltam rendszervisszaállítást is telepítés előtti állapotra, de csak egyetlen egyszer indult el azóta normálisan a rendszer. Azóta üdvözlöképernyő után nagy fekete kép fogad, majd fél perc után elinditja ujra az explorer.exe-t majd egyszer csak kiirja h a működés leállt, újraindul, viszont a startmenü is hibás, a sajátgépet sem tudom megnyitni mert egyből fagy.. hogyan tudom ezt a hibát javítani? mert valószínüleg az explorer.exevel van valami.. :\ előre is kösz. -
#28280 Miért ismeri fel úgy a gép a DVD mintha üres lenne közben meg tele van írva?XP alatt látta rajta a cuccot!Nem egy DV-vel fordult már elő! -
Hory84 #28279 Horesz!
Próbáld ki ezt, most találtam. -
#28278 Nekem müködik az aktivátor SP1el! OEM Bios emulátort használok! -
#28277 Tudtommal 384 MB RAM alatt fel sem települ. -
#28276 384 MB RAM kell ahhoz hogy legalább a telepiő elinduljon ... -
#28275 Meg se próbáld 256 rammal iszonyat lassú lesz.