40038
-
xcore #28514 KÖSZI !!!!!!!!!!!!!!! Winamp alatt már tökéletesen müködik az 5.1 a pluginnel :D
Már csak valahogy DVD-ken kéne megoldani az 5.1-et. -
#28513 Winamphoz plugin kell, máshol nekem sem ment csak játékok alatt:
Winamp Plugin -
xcore #28512 Valaki nem tudná megmondani hogy vista alatt hogyan lehet 5.1 -es hangot csinálni ? Mert a mély hangot nem akarja adni. Ha a Vezérlőpult-->>Hang->>Hagszórók->>Beállítás menüben tezsteltetem itt lekezeli rendesen de máshol sehol se winampba se filmeknél csak itt a tesztben.
Hangkártya: Realtek AC'97 alaplapi (fentvan minden driver hozzá). -
#28511 próbáld ki -
#28510 Technikai okok miatt jelenleg 512 mb rammal kell használnom a Vistát.
Szerencsére a programok (Winamp, MSN, FF) így is megy ahogy kell, max lassabban indul el, meg több programnál több a töltés.
De el merjem indítani a COD 4-et, vagy hagyjam a játékot a fenébe amíg ennyi ramom van? -
#28509 http://www.msw.hu/cikkek/58/ -
#28508 Próbáld visszarakni az alaplapi BIOS-t defaultra, hátha nem stabil a tuning. (vagy XP-ből futtasd félórát az ORTHOS-t blend módban 10-es prioritással hogy tényleg stabil-e a gép így ahogy most megy)
Lehet gond az összevissz 5Gb-nyi RAM-al, próbálj letölteni SP1-el integrált telepítőlemezt. (pont szerencsédre tegnap előtt került ki netre) Ez amúgy se árthat.
Töltsd le és írd ki újra az eredeti ISO-t (olyat keress amit microsoft.com-ról töltöttek le és nem piszkáltak semmivel, majd keresel hozzá cracket magadnak...), és ha már ittjársz akkor az előző pontot is foganatosítsd, keress SP1-el interált ISO-t... -
#28507 nagyon köszönöm minnyá ki is próbálom -
Rick4U #28506 Hello ! Miért van az h 64 bites Vista telepítése esetén a telepítés utáni újraindításnál mindig kék halált kapok ?bármelyik verziónál -
#28505 oké köszi -
#28504 Nemtom, de amit pár hsz-el lentebb beraktam azt nem ölte meg az SP1-re frissítés. -
Zandal #28503 Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy tegnap előtt frissitette magát a Vista és azóta eltünt a leállítás/kijelentkezés és a kis nyíl gomg a start menü aljáról. Csak a zárolás, kijelentkezés, felhasználóváltás van. Tudnátok segíteni hogy állítsam vissza az erdeti állapotba, mert a súgó nem igazán segített... -
#28502 nemtudjátok az oem bios crack jó az sp1-re??
méghozzá ez: Vista Automated Activation Crack v3.0 -
#28501 Elkészült, de még nem jelent meg hivatalosan... -
Glesthor #28500 lemaradtam egy kicsit.... időközben kijött az sp1? esetleg valaki belinkelne nekem egy 32bites verzióra érvényes linket? -
tompka #28499 Az SP1-ben megszünik az az óriási nagy BUG hogy a TrustedInstaller.exe percekig lebénitja a gépet? -
#28498 Keznewsról szedtem de most nem találtam a linket, feltöltöttem neked ide: Vista x86/x64 all version OEM-BIOS-emulator (Activation crack) -
#28497 A winrar benchmark ugyanúgy 1250 körül még az XP alóli 1735-ös eredményhez képest. A fileok másolásási idelyében nem vettem észre változást, bár nem is mértékadó az én mérésem RAID0-án ahol a RAID driver és vezérlő is belejátszik a dologba... -
#28496 Nekem is túlélte :D Eddig a sajátgép fürgébb mást még nem néztem. -
#28495 légyszi megtudnád adni azt a linket ahonnan acracked leszedted PLZ -
#28494 Visszatudsz görgetni #28476-ig? :D
Amúgy nem kellett 2 óra, 15-20 perc alatt felmászott az SP1. Egy két apróságot megkavart (hangerő felkúszott maximumra és minden más creative konzol beállítás is elszált mint a bass redirection), a steam újra bejelentkeztetett (Talán ahhoz van köze hogy egy szolgáltatást is telepít manapság a steam). De a 171.16-os nvidia driver beállításai megmaradtak ahogy az Aero is maradt, de a DreamScene most megmaradt (az SP1 beta régen eltűntette)
Másik meglepetés hogy az Aktivációs (OEM BIOS loaderes még a 700 júniusi verzió, nem direkt SP1-hez készült) crack ezúttal túlélte az SP1 telepítést, mikor az SP1 betát raktam fel megkhalt és sehogysem sikerült újra aktiválni, ezért is raktam vissza a 6000-res RTM-et és nem SP1-RCakárhanyaztam a véglegesig. -
#28493 x64 hez van sp? valaki tudna linkelni egyet? -
#28492 vki tudna adni egy windows vista activatort ami MŰKÖDIK plz -
#28491 Egyébként elvileg húdesokminden nem változik ha egy winudaten fullra frissített (és a hivatalos, de winupdaten nem megjelent frissítéseket) Vistára még az SP1-et is feltolod. -
#28490 A 2040-es kamu, valami kínai gyerek cuccolta össze egy ISO-ba az 1840-ből, de szépen megkavarta vele a dolgokat.
A DX10 dolog nekem is furdalta az oldalam már akkor mikor kijött az SP1-RC1, abban se volt nyoma, pedig állítólag már bennevolt abban is.
Szerintem nem lesz benne, hanem majd akkor jön a DX10.1 installer ha kintlesznek (ha nem is a boltok polcain, de már végleges gyártásra szánt verziók prototipusai a tesztelőknél) az új DX10.1-es Geforcok. -
#28489 Apropó...találtam pár hozzászólást külföldi fórumokon, hogy még mindig nem smakkol valami a felkerült buildekkel kapcsolatban. Van ugye a 6001.18000.080118-1840 sz. build, amire mint RTM-re hivatkoznak. Ugyanakkor a DXdiag csak 10.0-ás változatot jelez alatta. Míg állítólag a valódi SP1 már ugye a 10.1-et tartalmazza. Az okosok szerint ez a végleges build már a 6001.18000.080118-2040-es számot fogja viselni... Na most akkor mi van??? -
#28488 hát mintha gördülékenyebb lenne az egész, de még teszt alatt áll eddig csak neteztem vele, mert nemrég tettem fel, de eddig semmi fagyás, pár ismerősöm is feltette azt mondták játék alatt is érezhető változás -
#28487 Teljesítményben (3D-ben) még mindig lasabb mint az XP. Desktop alatt így elsőre semmi változást nem látok de biztos van valami:) -
#28486 Vélemény róla? Észrevehető változás a teljesítményen? -
#28485 vki tudna ajánlani egy rendes működő vista cracket ami nem timerstop és letöltőhellyel? -
#28484 -
#28483 ja csakhogy az nem RTM nekem is az van fent, microsoft nyilatkozta hogy az RTM csak 5 nyelvű gondolom ők jobban tudják:) -
#28482 Windows Vista Service Pack 1 x86 RTM 36 Language... -
#28481 RTM sp1ből még nincs magyar csak az rc-kből :) -
#28480 Nekem angol van. Gondolom neki is. Oda is írta a linkbe zárójelbe hogy english. -
#28479 vigyázz vele mert az nem tud magyarul és csak akkor engedi feltenni ha angol a vistád, nMagon fentvan az összes nyelvet tudó -
#28478 Vlite nekem atombonylult.Akkor inkább Partition Managerrel megprobálok hozzácsapni még 20-30GB-ot! -
#28477 Áhhá! Köszi! -
#28476 A most fellelhető RTM-eknek mind megvan a 64-btes párja is, a telepítőbe integráltnak és a standalone installernek is.
Én most ezt töltöm: Windows_Vista_SP1_Standalone_Installer_(64-bit_English)
Átlapoztam néhány témát a winbeta és a thehotfix fórumokon és úgy találtam ez az RTM buil. De most azért csak a frissítést szedem le, az integrált DVD-vel megvárom a publikusat. -
#28475 Hát ess neki VLite-al, hátha találsz ezt-azt amit ki lehet gilkolni. (így felinstalált verzióban már nem jut eszembe)
Régen én is 20Gb-ot hagytam neki és kfutottam a keretből, partícionálhattam újra a RAID tömböm hogy 25Gb-ot kapjon. (kikapcsolt hibernálás és visszaállítás, valamint a lapozófilet is külön neki dedikált partíción tartom)