40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Zsoltika 007
    64 bites is jöhetne már.
  • grebber
    A hibernálás és a rendszervisszaállítási pontok kikapcsolásán kivül kilehet még valamit kapcsolni ami zabálná a helyet a vinyón??
    Mert 20GB-os particion elkéne férjek.
  • janos666 #28472
    Hmm, hmm, hmm, SP1
    Mindenhol hemzsegnek a hírek hogy az SP1 RTM le lett zárva, készvan, végleges és ez a build száma: hogy 6.0.6001.18000.080118-1840
    Nah, aztán néztem és találtam egy regfilet ami winupdaten is elérhetővé teszi az SP1-et, elvileg az RTM-et, és ekkor estem gondolkodóba, mert ott megjelent egy 6001.18000 verziós frssítés, de az Relase Candidate 1-ként van feltüntetve, márpedig winupdaten volt már RC2 is...
    Akkor szedjem inkább le a standalone installeres RTM-et vagy a winupdaten fellelhető RC1 is ugyanaz csak valami baki miatt írják RC1-nek ugyanezzel a biuld számmal?
  • SgtChris
    Na most ezek mekkora méretűek? Mert 550 mb-tól 2,8GB-ig sokféle méretűt találtam... :-( Vagy ez utóbbi már integrált lehet?
  • bon
    Ilyen néven bármi lehet még a legelső tszt változat is.
  • fittyfene
    Netre kerültek a Vista SP1 különböző változatai
    Feltettem, műxik, és még az aktiváló crack-et sem cseszte el.
    Így keressétek: Windows6.0_KB936330_X86.exe
  • drot
    mind1 most csökkentett módban nyomom egyenlőre keresgélek meg még nézelődök fórumokon
  • drot
    és ezt hol tudom letölteni?
  • misi9
    Sziasztok! Tegnap kötötték be a netet Vistás gépemre. Viszont amióta be van kötve a net, már háromszor lefagyott a gép, úgy, hogy csak a RESET segített. Előtte ilyet nem csinált a gép... Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond? Hálókártyán megy a net...
  • Narxis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ActivationAll_2007Final 2AAA ezt használtam.De ennél is írják, hogy lehet kékhalál, nálam nem volt.Mindenképp futtass egy recoveryt.
  • drot
    és te most milyen cracket használsz vagy neked most hogy megy??
  • Narxis
    Nekem is az volt, másik crack kell. Vagy esetleg próbáld meg a Vista dvd-ről a recovery-t.
  • drot
    mert egybkent ma rakom ujra 5xre :)
  • drot
    és a kék halál vmi royal.srs fájlt nevez meg vagy mittomén
  • drot
    de ha nem crackelem akkor meg tökéletesen működik utána
  • bon
    Az alaplapi driver lesz a rossz. Ez logikus, felrakod a cracket jó, felrakod az alaplapi drivert és kékhalál, tehát az a rossz.
  • drot
    az lenne a kérdésem hogy az itt lévő faqban lévő crackek működnek de miután felarkom az alaplapi drivert és ujraindulásnál betölti a windowst bejön a kékhalál:S vki nem tudna ajánlani egy működő cracket ami neki is megy nagyon megköszönném
  • TomBond
    PCTV Hybrid Pro Stick
  • [HUN]FaTaL
    Melyik USB-s PCTV-d van?
  • bon
    Érdemes szétnézni a tűzfal szabályoknál, nem e tilt néhány dolgot.
  • Basic
    Akadt egy elég furcsa problémám, még nem találkoztam hasonlóval ezelőtt. Van itt a családban 4 gép, mind ugyanazt az internethozzáférést használja. Viszont a legújabb gépen, amelyiken már vista oprendszer van, egyik napról a másikra vlmiért nem akar bejönni egy weboldal. A többi gépen probléma nélkül működik minden. Nem a böngésző blokkolja az oldalt, mert se az ie se a firefox nem nyitja meg, és ha megpingelem konzolból az oldalt, akkor sem kapok visszajelzést. Lehetséges, hogy a vista, vagy vlmilyen program blokkolja ennek az oldalnak az elérését? Nod antivirus fut a gépen.
  • TomBond
    Nekem semmi gondom nem volt (nincs) az USB-s Pinnacle tv vevőmmel. (azaz az elején volt de a legutolsó gyári driver megoldotta, azelőtt meg a ChrisTV-t használtam)
  • kirol
    Én is így vagyok, nekem se megy a Pinnacle PCTV-m. :(
    És nincs semmi konkrét típus ráírva, az a gond. :(
    Ha tudsz valamit szólj légyszi!
  • bazza
    a gond az, hogy nem talál csatornákat :S
  • [HUN]FaTaL
    Valaki kérdezte hogy hogy lehet aktiválni home basicen az aerot. Találtam egy ilyet próbáljátok ki hátha működik:

Activate Vista Aero on Vista Basic Edition
  • kopa1
    Nekem is PCTV Pro kártyám van, még a piros nyákos verzióból! Nekem se ment, de aztán a Chris TV nevű programmal működött!
  • bazza
    már megvolt, de nem kéri azokat a drivereket a gép
  • [HUN]FaTaL
    Nekem driver sincs az USB-s tunerhez (PCTV 310e). A www.pinnaclesys.com-ról szedd le a legújabb szoftvert, drivert és a kiegészítőt a media centerhez.
  • bon
    Pedig van benne. Egyébként XP-nél: vezérlőpult/rendszer és a "A rendszer visszaállítása" füll
  • bazza
    Pinnacle WDM PCTV Video Capture
    Ez van telepítve. Mégse látják a progik.
  • bazza
    nekem vki help?
  • bon
    Megvásárlás, ennél jobb időmegállító nincs.
  • grebber
    Xp-n nem vettem észre hogy alapból lenne ilyen!
  • berczely
    Hali!

Tud valaki jó időmegállítót Vistahoz?Ami 100%-osan működik?64Bites rendszerhez!Kössz!
  • bazza
    Nem látnak hardvert. Nincs valakinek pinnacle tv kártyája? Az mit csinált?
  • bon
    Vezérlőpult/rendszer/rendszervédelem. Egyébként XP-n is sokat foglalhatnak a visszaállítási pontok.
  • kirol
    Esetleg az XP Pro-t! :D
  • grebber
    Ha felteszem a Vistát akkor hol kell kikapcsolni a rendszervisszaállítást vagy micsodát?? Mert ugyolvastam azok nagyon sokat foglalnak!
    Kezdő Vistásnak miket érdemes még beállítani?
  • moon21
    és egyébként a Vista Business hány GB-t foglal?
  • dashed_
    dscalert probald meg