40038
-
#28474 64 bites is jöhetne már. -
#28473 A hibernálás és a rendszervisszaállítási pontok kikapcsolásán kivül kilehet még valamit kapcsolni ami zabálná a helyet a vinyón??
Mert 20GB-os particion elkéne férjek. -
#28472 Hmm, hmm, hmm, SP1
Mindenhol hemzsegnek a hírek hogy az SP1 RTM le lett zárva, készvan, végleges és ez a build száma: hogy 6.0.6001.18000.080118-1840
Nah, aztán néztem és találtam egy regfilet ami winupdaten is elérhetővé teszi az SP1-et, elvileg az RTM-et, és ekkor estem gondolkodóba, mert ott megjelent egy 6001.18000 verziós frssítés, de az Relase Candidate 1-ként van feltüntetve, márpedig winupdaten volt már RC2 is...
Akkor szedjem inkább le a standalone installeres RTM-et vagy a winupdaten fellelhető RC1 is ugyanaz csak valami baki miatt írják RC1-nek ugyanezzel a biuld számmal? -
#28471 Na most ezek mekkora méretűek? Mert 550 mb-tól 2,8GB-ig sokféle méretűt találtam... :-( Vagy ez utóbbi már integrált lehet? -
#28470 Ilyen néven bármi lehet még a legelső tszt változat is. -
fittyfene #28469 Netre kerültek a Vista SP1 különböző változatai
Feltettem, műxik, és még az aktiváló crack-et sem cseszte el.
Így keressétek: Windows6.0_KB936330_X86.exe -
#28468 mind1 most csökkentett módban nyomom egyenlőre keresgélek meg még nézelődök fórumokon -
#28467 és ezt hol tudom letölteni? -
#28466 Sziasztok! Tegnap kötötték be a netet Vistás gépemre. Viszont amióta be van kötve a net, már háromszor lefagyott a gép, úgy, hogy csak a RESET segített. Előtte ilyet nem csinált a gép... Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond? Hálókártyán megy a net... -
#28465 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ActivationAll_2007Final 2AAA ezt használtam.De ennél is írják, hogy lehet kékhalál, nálam nem volt.Mindenképp futtass egy recoveryt. -
#28464 és te most milyen cracket használsz vagy neked most hogy megy?? -
#28463 Nekem is az volt, másik crack kell. Vagy esetleg próbáld meg a Vista dvd-ről a recovery-t. -
#28462 mert egybkent ma rakom ujra 5xre :) -
#28461 és a kék halál vmi royal.srs fájlt nevez meg vagy mittomén -
#28460 de ha nem crackelem akkor meg tökéletesen működik utána -
#28459 Az alaplapi driver lesz a rossz. Ez logikus, felrakod a cracket jó, felrakod az alaplapi drivert és kékhalál, tehát az a rossz. -
#28458 az lenne a kérdésem hogy az itt lévő faqban lévő crackek működnek de miután felarkom az alaplapi drivert és ujraindulásnál betölti a windowst bejön a kékhalál:S vki nem tudna ajánlani egy működő cracket ami neki is megy nagyon megköszönném -
TomBond #28457 PCTV Hybrid Pro Stick -
#28456 Melyik USB-s PCTV-d van? -
#28455 Érdemes szétnézni a tűzfal szabályoknál, nem e tilt néhány dolgot. -
#28454 Akadt egy elég furcsa problémám, még nem találkoztam hasonlóval ezelőtt. Van itt a családban 4 gép, mind ugyanazt az internethozzáférést használja. Viszont a legújabb gépen, amelyiken már vista oprendszer van, egyik napról a másikra vlmiért nem akar bejönni egy weboldal. A többi gépen probléma nélkül működik minden. Nem a böngésző blokkolja az oldalt, mert se az ie se a firefox nem nyitja meg, és ha megpingelem konzolból az oldalt, akkor sem kapok visszajelzést. Lehetséges, hogy a vista, vagy vlmilyen program blokkolja ennek az oldalnak az elérését? Nod antivirus fut a gépen. -
TomBond #28453 Nekem semmi gondom nem volt (nincs) az USB-s Pinnacle tv vevőmmel. (azaz az elején volt de a legutolsó gyári driver megoldotta, azelőtt meg a ChrisTV-t használtam) -
#28452 Én is így vagyok, nekem se megy a Pinnacle PCTV-m. :(
És nincs semmi konkrét típus ráírva, az a gond. :(
Ha tudsz valamit szólj légyszi! -
#28451 a gond az, hogy nem talál csatornákat :S -
#28450 Valaki kérdezte hogy hogy lehet aktiválni home basicen az aerot. Találtam egy ilyet próbáljátok ki hátha működik:
Activate Vista Aero on Vista Basic Edition -
#28449 Nekem is PCTV Pro kártyám van, még a piros nyákos verzióból! Nekem se ment, de aztán a Chris TV nevű programmal működött! -
#28448 már megvolt, de nem kéri azokat a drivereket a gép -
#28447 Nekem driver sincs az USB-s tunerhez (PCTV 310e). A www.pinnaclesys.com-ról szedd le a legújabb szoftvert, drivert és a kiegészítőt a media centerhez. -
#28446 Pedig van benne. Egyébként XP-nél: vezérlőpult/rendszer és a "A rendszer visszaállítása" füll -
#28445 Pinnacle WDM PCTV Video Capture
Ez van telepítve. Mégse látják a progik. -
#28444 nekem vki help? -
#28443 Megvásárlás, ennél jobb időmegállító nincs. -
#28442 Xp-n nem vettem észre hogy alapból lenne ilyen! -
#28441 Hali!
Tud valaki jó időmegállítót Vistahoz?Ami 100%-osan működik?64Bites rendszerhez!Kössz! -
#28440 Nem látnak hardvert. Nincs valakinek pinnacle tv kártyája? Az mit csinált? -
#28439 Vezérlőpult/rendszer/rendszervédelem. Egyébként XP-n is sokat foglalhatnak a visszaállítási pontok. -
#28438 Esetleg az XP Pro-t! :D -
#28437 Ha felteszem a Vistát akkor hol kell kikapcsolni a rendszervisszaállítást vagy micsodát?? Mert ugyolvastam azok nagyon sokat foglalnak!
Kezdő Vistásnak miket érdemes még beállítani? -
moon21 #28436 és egyébként a Vista Business hány GB-t foglal? -
dashed_ #28435 dscalert probald meg